تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با کدام یک از موارد زیر برای مراسم نوروز و دید و بازدیدهای آن موافق هستید ؟؟؟

راي دهنده
32. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • از مراسم عید و دید و بازدید به همین شکل کنونی راضی هستم

13 40.63%
  • از مراسم عید راضی هستم به شرط اینکه این نوع دید و بازدیدها کلا تغییر کند

12 37.50%
  • از مراسم عید و دید و بازدیدها ناراضی هستم و چه بهتر که کلا این نوع مراسم جمع شود

7 21.88%
صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: lll عید نوروز و مراســـم دیــد و بازدیـــد lll

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سلام؛

به نظرم عید باستانی هر کشور باید یکسری مراسمات خاصی رو داشته باشه تا اون رو ویژه بکنه. یکی از مراسم های ویژه ی نوروز هم که برای من خیلی جالب و خوب هست دید و بازدید هاست.

دیگه گذشت اون زمان ها که مردم روز و شب با هم رفت و آمد رو داشته باشند و بدون تعارف به خونه های همدیگه برن.
    اما دنیای امروز رفت و آمد رو به امری سخت تبدیل کرده. گرفتاری و مشکلات زندگی هم عامل اصلی این دوری هاست.
    اگه رفت و آمد های نوروز هم برداشته بشند دیگه فرصتی نمیمونه برای دیدار تازه کردن با اقوام.

اگه هم قرار باشه رسمی کنار بره ما رسومات بیخود و بی جهت اونقدر داریم که هیچوقت اولویت با دید و بازدید ها نباشه.

اخه علی جان مشکلی که هستش اینکه تو کشورهای خارجی اگر روابط بین خانواده ها کم هستش شاید براشون امری عادی تر باشه ولی اینجا متاسفانه بیشتر حالت ریا کاری و تظاهر داره اینکه شرایط تغییر کرده و گرفتاری ها زیاد شده قبول ولی اینکه شما نوعی به هر دلیل فقط سالی یک بار قرار باشه با اقوام دیدار داشته باشید دیگه بهتره اسم اون اقوام رو غریبه بزاریم و تکلیفمون رو با خودنون روشن کنیم که چیزی به اسم نوروز این باید و ایجاد کرده که شما طبق عادات گذشته این دید و بازدید ها رو حتی به اجبار برای حفظ سنت ها انجام بدین وگرنه در حالت عادی حتی ممکن بود طرف رو برای همیشه فراموش میکردین و به قول خودتون در زمان قدیم شاید سالی چندین بار با اقوام بازدید داشتید که فقط یکبارش به خاطر عید بوده و در اکثر مواقع طرفین به اختیار خودشون مشتاق دیدار یکدیگر بودن ولی بعدها که رفته رفته دید و بازدید ها کم و کمتر شده ( حالا به هر دلیلی) از اون فقط مراسم دید و بازدید عیدش به جا مونده که حالت اشتیاق برای دیدار (اختیار) رو به حالت تظاهر (اجبار) درآورده فقط چون پای عادت و سنت وسطه هر کسی به راحتی نمیخواد زیر بار این قضیه بره که واقعا این دید و باز دیدها بیشتر از روی تظاهر به اشتیاق دیدار مجدد هستش .. و البته خیلی از موارد دیگه که در پست اول بهشون اشاره کردم ...

(البته این موارد در مورد کسانی هستش که در طول سال خیلی کم و یا حتی اصلا نمی بینیمشون )

تو عید هم برای راحتی دید و بازدید و یهوو نیومدن مهمان تو فامیل ی روز تایین میکنن (حالا هر روزی تونستن)
    وحید جان واقعا خوش به حالتون شما عجب مراسم خوبی دارید ... حالا برای ما بیشتر در پی غافگیر کردن صاحب خانه یک دفعه می بینی تعدادی از مهمانان عزیز پشت در خانه ایستادن ... اصلا هم به این فکر نمیکنند که تلفن برای چی اختراع شده

2. 6 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

اخه علی جان مشکلی که هستش اینکه تو کشورهای خارجی اگر روابط بین خانواده ها کم هستش شاید براشون امری عادی تر باشه ولی اینجا متاسفانه بیشتر حالت ریا کاری و تظاهر داره اینکه شرایط تغییر کرده و گرفتاری ها زیاد شده قبول ولی اینکه شما نوعی به هر دلیل فقط سالی یک بار قرار باشه با اقوام دیدار داشته باشید دیگه بهتره اسم اون اقوام رو غریبه بزاریم و تکلیفمون رو با خودنون روشن کنیم که چیزی به اسم نوروز این باید و ایجاد کرده که شما طبق عادات گذشته این دید و بازدید ها رو حتی به اجبار برای حفظ سنت ها انجام بدین وگرنه در حالت عادی حتی ممکن بود طرف رو برای همیشه فراموش میکردین و به قول خودتون در زمان قدیم شاید سالی چندین بار با اقوام بازدید داشتید که فقط یکبارش به خاطر عید بوده و در اکثر مواقع طرفین به اختیار خودشون مشتاق دیدار یکدیگر بودن ولی بعدها که رفته رفته دید و بازدید ها کم و کمتر شده ( حالا به هر دلیلی) از اون فقط مراسم دید و بازدید عیدش به جا مونده که حالت اشتیاق برای دیدار (اختیار) رو به حالت تظاهر (اجبار) درآورده فقط چون پای عادت و سنت وسطه هر کسی به راحتی نمیخواد زیر بار این قضیه بره که واقعا این دید و باز دیدها بیشتر از روی تظاهر به اشتیاق دیدار مجدد هستش .. و البته خیلی از موارد دیگه که در پست اول بهشون اشاره کردم ...

(البته این موارد در مورد کسانی هستش که در طول سال خیلی کم و یا حتی اصلا نمی بینیمشون )

وحید جان واقعا خوش به حالتون شما عجب مراسم خوبی دارید ... حالا برای ما بیشتر در پی غافگیر کردن صاحب خانه یک دفعه می بینی تعدادی از مهمانان عزیز پشت در خانه ایستادن ... اصلا هم به این فکر نمیکنند که تلفن برای چی اختراع شده

آرمین جان ببین یه موضوعی هست و اینکه دید و بازدید نوروز حتی در صورتی هم که رفت و آمد ها در طول سال زیاد باشه باز کنار رفتنش اشتباه هست، چون سال که نو میشه انسان دوس داره با اطرافیان دیدار تازه کنه، سال جدید رو به هم تبریک بگن، برای هم سال خوشی آرزو کنن ( اصل دید و بازدید چنین هدفی رو دنبال میکنه )

اینکه هنگام تحویل سال همه دورهم جمع میشند خیلی کار خوبی هست،
    حتی اگه به قول شما ریاکاری و صرفا عمل به سنت هم باشه باز این بد سنتی نیست ...
    باید دید هدف اصلی این سنت ها چیه، گرچه نحوه ی عمل کردن به اون میتونه اون رو بد و یا خوب بکنه.

هدف اصلی این سنت انگیزه ای هست برای آغاز سال نو ( دیدن دوستان و آشنایان، انسان رو شاد و با انگیزه خواهد کرد )
    وقتی سنتی نمادی از دوستی و اتحاد باشه ولو اینکه تظاهر هم باشه باز پسندیده است.

4. 3 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
    من واقعا نمیدونم با چه زبانی از شما تشکر کنم بابت این تاپیک

2 هفته است زندگی برای من جهنم شده.سر همین موضوع

من فکر کنم بدترین رسم فامیلی رو ما داریم.ما 5 تا بچه هستیم که سن همشون از من خیلی بیشتر هست

رسم اینه که هر کدام توی 1 روز همه رو دعوت کنند به صرف شام

شام نگو.بگو عذاب....
    اولا که باید 60 نوع غذا بپزی....برای نمونه غذاهایی که پارسال خواهرم گذاشت سر سفره

3 ماهی شکم پر-1 مدل ماکارونی جدید-خورشت قورمه سبزی-3 مدل ژله مختلف- الویه-2 مدل سالاد کلم و کاهو-یه غذای دیگه هم بود الان هر چی فکر میکنم یادم نمیاد

خب بابا پختن اینها برای من 3 ماه طول میکشه.....من که نمیتونم 100 مدل غذا بپزم.تازه اگر مادرم بیاد کمکم میگن مامان پخته.

بدترین عذابش اینه که اونها الان هر کدام بالای 10 سال هست که ازدواج کرده اند و خانه ی بزرگ دارند.20 نفر مهمان راحت توی خانه همه شان جا میشه.ولی من که توی خونه ی 60 متری با کلی وسیله زندگی میکنم چجوری مهمونی بگیرم؟؟؟؟؟
    اگر مهمانی نگیرم هم میگن خسیسه

ما امسال تصمیم گرفتیم کل عید رو بریم مسافرت.نه خونه کسی بریم نه کسی خونه ما بیاد. البته هنوز نمیدونیم کجا بریم.

6. 5 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
    من واقعا نمیدونم با چه زبانی از شما تشکر کنم بابت این تاپیک

2 هفته است زندگی برای من جهنم شده.سر همین موضوع

من فکر کنم بدترین رسم فامیلی رو ما داریم.ما 5 تا بچه هستیم که سن همشون از من خیلی بیشتر هست

رسم اینه که هر کدام توی 1 روز همه رو دعوت کنند به صرف شام

شام نگو.بگو عذاب....
    اولا که باید 60 نوع غذا بپزی
    ....برای نمونه غذاهایی که پارسال خواهرم گذاشت سر سفره

3 ماهی شکم پر-1 مدل ماکارونی جدید-خورشت قورمه سبزی-3 مدل ژله مختلف- الویه-2 مدل سالاد کلم و کاهو-یه غذای دیگه هم بود الان هر چی فکر میکنم یادم نمیاد

خب بابا پختن اینها برای من 3 ماه طول میکشه.....من که نمیتونم 100 مدل غذا بپزم.تازه اگر مادرم بیاد کمکم میگن مامان پخته.

بدترین عذابش اینه که اونها الان هر کدام بالای 10 سال هست که ازدواج کرده اند و خانه ی بزرگ دارند.20 نفر مهمان راحت توی خانه همه شان جا میشه.ولی من که توی خونه ی 60 متری با کلی وسیله زندگی میکنم چجوری مهمونی بگیرم؟؟؟؟؟
    اگر مهمانی نگیرم هم میگن خسیسه

متاسفانه شاید هر کسی اینکه اکثرا دچار چشم و هم چشمی و تظاهر شدن رو به راحتی قبول نکنه وگرنه اگر نیت فقط دید و بازدید عزیزان و خانواده هست دیگه به قول شما واقعا چه لزومی هستش این همه هزینه و تجملات و انواع غذاها چرا با همون یک مدل غذا پذیرایی نکنیم و تازه باید نگران این هم باشید که بعدا نرن پشت سرمون حرفم بزنن

همین 60 مدل غذا که گفتین برای ما هم اتفاق می افته البته نه در عید بلکه در طول سال اون هم احتمالا دوبار در سال و جالب اینکه انقدر باید غذاهای مختلف بزاری تو سفره که همچنان که مهمانان در حال تموم کردن غذا هستند ما هنوز داریم تو سفره غذا می چینیم دیگه هزینه هاش که جدا ...

من خودم حاضر بودم در طول یک الی دو روز واقعا این دید و بازدید ها تموم میشد ولی جالبش اینکه طرف میره واسه خودش مسافرت و برمیگرده ما تا روز حتی 12 فروردین باید در حالت آماده باش به سر ببریم که نکنه زنگ خانه رو بزنه و شیرنی تموم شده باشه یا حتی بعد از تموم شدن عید میان و توقع پذیرایی انچنانی هم دارند ...

ما امسال تصمیم گرفتیم کل عید رو بریم مسافرت.نه خونه کسی بریم نه کسی خونه ما بیاد. البته هنوز نمیدونیم کجا بریم.

بهترین کار ممکن رو میکنید مهم نیست کجا هر جا شده فقط برید و خودتون رو نجات بدین از این نوع مراسمات

ما هم امسال برنامه داشتیم که بریم مسافرت که متاسفانه به دلایلی همه چیز بهم ریخت و باید طبق سال های قبل کل عید رو در حالت آماده باش باشیم

8. 6 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ما که تو شمال ( آمل ) زندگی میکنیم و واسه مهمون خودکشی میکنیم

ما بین خاله ها و دایی ها یک تعاونی داریم نفری 30 تومن و هر ماه میریم خونه یکی و اون 30 تومن رو میدیم بهش . نزدیک به 10 خانواده هستیم و اینجوری هزینه و خرج صاحب خونه در میاد و باعث میشه رفت و امدامون قطع نشه .

واسه عید هم من خونه پدر خانومم هستم بخاطر کهولت سن ایشون ، از مهمان ها پذیرایی میکنم و غروبش هم میرم خانه پدری و یه دل سیر باهاشون حرف میزنم و خوش میگذرونیم .

با توجه به اینکه برادر خانم ، همسر برادر خانوم بنده فوت کردند فکر کنم تا شب باید خونه پدرخانوم بمونم و پذیرایی کنم .

خلاصه من عاشق دید و بازدید هستم و بی اغراق نباشه در ماه ممکنه تا500 هزار تومن هزینه مهمونهایی باشه که منزلم میان که البته خیلی زیاده اما مجبورم و اعتراف میکنم بعضی وقتها پشیمون میشم از این همه رفت و امد

با همسرم صحبت کردم از این به بعد میخوایم غذای ساده درست کنیم چون احساس میکنم به نسبت گذشته رفت و امد ها خیلی خیلی کم تر شده .

انشالله واسه عید اومدین آمل ما درخمت دوستان هستیم

10. 4 کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن زیست شناسی، پزشکی raana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام....آخ آخ آرمین حرف دل منو زدی

من با نوروز و سره هفت سین مشکلی ندارم...خیلی هم دوست دارم...به طور کامل سنت ها اجرا بشه....

ولی دید و بازدیدای بی معنی...اصلا جالب نیست...طرف رو سالی یکبار هم نمیبینی...
    میاد میشینه..هی سوال میپرسه...سرکاری میری؟چقدر میگیری؟کجا میری؟چرا دستو ادامه نمیدی؟

برای دخترا...تو هنوز شوهر نرکدی....برای پسرا تو هنوز زن نگرفتی.....اینجور چیزاس که باعث میشه آدم زده بشه....

امسال جواب این سوالات رو تایپ میکنم پرینت میگیرم....هر کی اومد...یه برگه میدم بهش دیگه سوال نپرسه

یا به قول آرمین عادت دارن حتمن یه سفره ای باشه...پر از غذا و دسر که اونجوری شاید میلشون بکشه بیان خونه ی آدم سر بزنن...
    تازه بر میگیردن میگن 2 مدل غذا دادیم..2مدل میخوایم:|

+

ملانصرالدین عزیز ...ما هم مثل شمارسم داریم هر روز خونه یکی از عمو ها یا عمه ها یا خاله ها جمع میشیم...شام یا ناهار...

حساب کن دور هم جمع میشیم 40 نفریم...نه خونه ظرفیت این همه آدم رو داره...نه میزبان...

پارسال با خودمونو از این برنامه ی شام و ناهار کنار کشیدیم..فقط رفتیم عید دیدنی...در کمال تعجب دیدیم....هیچکس نیومد خونمون برای عید دیدنی..

یعنی فقط هر سال به خاطر شکم میومودن خونمون نه به خاطر ما!

پس از این جور مهمونی ها نباشه بهتره......

من که مهمون بیاد یا میرم پشت بومیا میشینم تو اتاق در رو می بندم(الکی مثلا سر درد دارم)

دقیقن مثل آرمین باید تا شب 12 فروردین آماده باش باشی...یعنی ما اون دفه داشتیم وسایلای 13بدر رو آماده میکردیم...مهمون نشسته بود مارو نگاه میکرد ..باو خب چه وقته اومدنه:|

تازه بعضیا خلاقیت به خرج دادن....14فروردین اومدن عید دیدنیواقعن آدم چی بگه دیگه

12. 9 کاربر از raana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

1: اینکه رسم عید و خونه تکونی و عید دیدنی جزو رسوم قدیمی و هیجان انگیز ما هست از نظر من توش بحثی نیست
    من با اینکه خیلی اهل مهمونی رفتن و دید و بازدید نیستم اما همواره از عید و شور و اشتیاقش بسیار استقبال میکنم به ویژه خلوت شدن شهر تهران
    2: در مورد نحوه مهمونی ها ... واضحه که تغییرات هم توی مسئله رخ داده مثلا واسه منی که سنم یکم بالا تر از بعضیا هست قدیم که ما بچه بودیم همه چیز خیلی ساده تر بود اما الان خیلی جاها خیلی مفصل تره ...البته این همش به خاطر چشم و همچشمی نیست مثلا خود من همیشه دوست دارم تنوع غذایی و مقذار غذایی که میزارم برای مهمون زیاد باشه (البته نه خیلی) و این به خاطر علاقه خودمه و حس خوبی بهم میده ولی خب شده بعضی وقتا هم فقط یک مدل غذا بوده باشه
    3: چشم و هم چشمی و تعارف و تمام اینجور اخلاق ها باعث سخت شدن زندگی میشه اگه ادم همونجور که دلش میخواد رفتار کنه و براش حرف بقیه مهم نباشه هم خودش راحت تره هم میتونه باعث بشه کل فامیل دوستان هم کم کم تغییر کنن و درست شن

14. 2 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

والا من اصلا نه اعصاب ماچ و بوسه دارم و نه حال دارم برم جایی و هی زرت و زرت بهم بگن درست کی تموم میشه و کی زن می گیری
    یا الان نمی دونم چرا مد شده خانواده ها کل عید رو میرن خوش گذرونی این ور و اون ور و بعد تازه اردیبهشت یادشون میفته که باس بیان خونه ی ما
    ماشالله فامیلامون انقدر دوس دارن دختراشون رو به ما بدن که نگو
    اخه من نخوام ازدواج کنم کی رو باس ببینم ؟؟؟
    دختره تو خونش یه اب دست باباش نمیده و بعد میاد خونه ی ما میگه هیچ کس سفره رو دست نزنه
    فک و فامیل داریم ما ؟!
    Last edited by djbehnam73; 01-03-2015 at 11:55.

16. 3 کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

عید خوبه. مراسمش خوبه. رفت و آمد خوبه. ولی به شرطی که منطقی باشه.
    ما فقط خونه ی فامیل هایی که تو طول سال هم باهاشون رفت و آمد داریم شام یا نهار می مونیم یا می مونن. (کلا 3-4 نفر) البته مساله غذاش نیست. مساله طولانی بودن زمان مهمونی هستش که تو مهمونی های شام و نهاری حداقل 5-6 ساعت طول می کشه.
    بقیه هم چه ما بریم چه اونا بیان در حد نیم ساعت یا یک ساعت صحبت می کنیم و چهره هم رو حفظ می کنیم که سال دیگه هم بشناسیم
    فقط مشکلی که هست اینه که یه وقتایی فامیلا می ذارن قشنگ عید تموم شه. یهو 25م زنگ می زنن میان مهمونی

عید یه خوبی هم که داره، تهران خلوت می شه. آدم هرجا بخواد بره، نیم ساعته می ره.
    از خرید قبل عید هم متنفرم. معمولا سعی می کنم لباس ها رو تو طول سال بخرم که دم عید نخوام برم خرید تو اون شلوغی.
    از رسم ماهی (قرمز) خریدن هم بدم میاد. حیوون بدبخت رو می ذاریم تو یه جای کوچیک هی می ره تو دیوار. البته از وقتی فهمیدم حافظشون 3 ثانیس، دیگه زیاد ناراحت نمی شم. چون اگه یه چیزی بذاری جلو تنگشون، احتمالا هر 3 ثانیه میان می بیننش و لذت می برن

در نهایت پیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــشا پیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــش سال نو رو به همه دوستان p30worldی تبریک می گم
    Last edited by SADEGH 7; 01-03-2015 at 13:32.

18. 4 کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lieee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    هر جایی که توش بتونم یک قدم از اون چیزی که هستم برم بالا

پيش فرض

من موافقم با همون اسلوب همیشگی!
    شاید بچه تر که بودم بیزار بودم از این دید و بازدید ها ولی الان نه
    الان با تمام وجود منتظرم که عید بشه برگردم خونه برم عید دیدنی

20. 2 کاربر از lieee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •