تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1725 از 2365 اولاول ... 72512251625167517151721172217231724172517261727172817291735177518252225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,241 به 17,250 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان، ممکنه بنده رو راهنمایی مختصری بفرمائید؟
    راستش دنبال مجموعه‌ای هستم که این انتظارات رو برآورده کنه:
    • صدای شفافی داشته باشه
    • توانایی پخش mid range ش خوب باشه و اون رو فدای صدای زیر و بم نکنه
    • Bass نرمی تولید کنه
    • قابلیت تغییرات دستی و کامل اکولایزر رو داشته باشه
    • بلندی صدا مهم نیست، یعنی قرار نیست دیسکو برگذار بشه!
    • بلوتوث هم ترجیحا داشته

حالا اینکه آیا آمپ یا چه کامپوننت‌های دیگری لازم داره یا نه رو خودتون در نظر بگیرید.
    پیشاپیش متشکرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام.
    من یه ضبط پایونر میخوام بخرم در حدود 100 تومن.نهایتش 120 تومن . usb خور باشه . اگه کنترل هم داشته باشه عالی میشه. مدل خوب چی پیشنهاد میکنید.ممنون از راهنمایی هاتون .

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

6965V2 بدون امپ هم صداش بد نیست.
    ممنون،فقط میشه رنج قیمت این باندی که گفتید رو بهم بگید؟بعد یه سوال دیگه این باند بدون وسایل جانبی و تنهایی باس خوبی داره؟

یه سوال دیگه این باند به جای باندهای خود ماشین نمیشه جا خورد؟و اگه نمیشه جاگزین شد تکلیف باندهای خود خودرو چی میشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام ...حمید خان یه کامپونت تا 400 تومن که کیفیت و شفافیت خوبی داشته باشه بیس زیاد برام مهم نیست برای استیج جلو 405 میخوام چی پیشنهادتونه ؟ میخوام موجود باشه تا عید نصبش کنم..ممنونم

داره خودمونی میشه alikbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    051

پيش فرض

سلام به دوستان
    برای استیج جلو درب پراید 111 چه کامپوننتی پیشنهاد میکیند اصلا کامپوننت جواب میده صدا بهتر میشه یا باند گرد ببندم ممنون میشم راهنمائی کنید
    با تشکر از همتون

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من کاپا 11 رو با ساب 1260 اینفینیتی تو باکس پورت دار تورنادو با آمپ 8400 کنوود و پخش 8650 بستم از نظر صدای بیس ارضام کرد اما مید و های تو ولوم پایین راضی کننده نیست یه جورایی گمه تو بیس حتما باید ولوم ببری بالا. راهی برای حل این موضوع هست آقا حمید؟
    اگه یه جفت کامپ 13 تو جا فایریکی پشت پراید بندازم مساله حل میشه با همین آمپ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

با سلام مجدد
    آقا این speaker level input در آمپلی برای چی هستش؟
    توی گین نوشته 4-3-2-1 و 0.5-0.3 -0.2 کدوم اعداد ماکس و کدوم اعداد کمترین هستش؟
    فیوز 80 آمپر برای یک جفت باند و یک امپ دو کانال کفایت میکنه؟
    پیش نصاب رفتم آمپ نصب کردم گفت هفته دیگه بیا برات گین رو تنظیم کنم به نظر شما این حرفش درست هستش؟
    خودم وسوسه شدم الان برم هی با گین ور برم تنظیمش کنم
    راستی موزیک خوب برای برای تنظیم آمپ چی هستش خودتون با چه موزیکی تنظیم میکنید اسمش رو بگید منم دانلود کنم

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید خان سلام....یه بنده خدایی پیام داده یه co609 داره آکبنده اینطور که خودش میگه 520 خریده و الان 480 میفروشه ..میخواستم بدونم اصل و فرع این مشخص میشه ؟ اصلا تقلبی داره؟ اون سری تولید که کیفیتشون پایین بود و شما به مسوولین شرکت هم اعلام کرده بودین مشخصه و رده تولیدی خاصی داره چک کنم!!
    سلام
    خیر کلا اصلی هستند.بله اگر آکبند واقعا هست ارزش داره.
    نه کیفیت اون قاب پلاستیکی روش پائین بود که زمانی که پیچ رو محکم میبندید جای پیچ ترک بر مبداره.از نظر صدا عالیه.منتها همیشه گفتم آمپ خوب باید نصب کنید نه مثل پایونر کن وود و...
    نوشته شده توسط rubusta مشاهده تاپيکسلام دوستان من می خوام یه هد تصویری که gps داره واسه ماشینم بگیرم می خواستم بدونم پیشنهاد شما چیه ؟؟؟؟اگه قیمت پایین باشه بهتره .....در ضمن ماشینم mvm315 هست ممنوندوست عزیز باید از همین کالاهی چینی استفاده کنید.اگر بخواهید برند تهیه کنید هزینه خیلی بالا میره.می خواستم بدونم اگه بخوام ضبط اصلی بگیرم چه مدل و مارکی هست و چه قیمت ؟؟؟؟
    پایونیر کن وود آلپاین.
    تقریبا از 750 به بالا دقیق نمیدونم.
    • صدای شفافی داشته باشه
    • Bass نرمی تولید کنه
    • بلوتوث هم ترجیحا داشته

حالا اینکه آیا آمپ یا چه کامپوننت‌های دیگری لازم داره یا نه رو خودتون در نظر بگیرید.
    پیشاپیش متشکرم
    سلام دوست عزیز
    مهمترین بخش که میزان هزینه هست رو نفرمودی؟
    سلام.
    من یه ضبط پایونر میخوام بخرم در حدود 100 تومن.نهایتش 120 تومن . usb خور باشه . اگه کنترل هم داشته باشه عالی میشه. مدل خوب چی پیشنهاد میکنید.ممنون از راهنمایی هاتون .
    ارزونترین پخش پایونیر X1750 پایونیر هست که 230 تومن قیمتش هست
    کن وود هم ارزونتریشن که فقط مدیاپلیتر هست و cd نمیخوره X10 هست که 180 تومن هست.
    ممنون،فقط میشه رنج قیمت این باندی که گفتید رو بهم بگید؟بعد یه سوال دیگه این باند بدون وسایل جانبی و تنهایی باس خوبی داره؟
    یه سوال دیگه این باند به جای باندهای خود ماشین نمیشه جا خورد؟و اگه نمیشه جاگزین شد تکلیف باندهای خود خودرو چی میشه؟
    193 تومن.بله بدون آمپ هم صداش خوبه ولی خب مسلما با آمپ خیلی بهتر میشه.
    خیر باید بریده بشه.باید یه طاقچه تهیه کنید و روی اون نصب کنید.

سلام به دوستان
    برای استیج جلو درب پراید 111 چه کامپوننتی پیشنهاد میکیند اصلا کامپوننت جواب میده صدا بهتر میشه یا باند گرد ببندم ممنون میشم راهنمائی کنید
    با تشکر از همتون
    سلام
    باید رو در رو ببرید.سایز 16 نصب میشه.
    من کاپا 11 رو با ساب 1260 اینفینیتی تو باکس پورت دار تورنادو با آمپ 8400 کنوود و پخش 8650 بستم از نظر صدای بیس ارضام کرد اما مید و های تو ولوم پایین راضی کننده نیست یه جورایی گمه تو بیس حتما باید ولوم ببری بالا. راهی برای حل این موضوع هست آقا حمید؟
    اگه یه جفت کامپ 13 تو جا فایریکی پشت پراید بندازم مساله حل میشه با همین آمپ؟
    تو جای فابریک زیاد جالب نمیشه.بهتره روی در یا تو کیک پنل سایز 16 نصب کنید.
    با سلام مجدد
    آقا این speaker level input در آمپلی برای چی هستش؟
    توی گین نوشته 4-3-2-1 و 0.5-0.3 -0.2 کدوم اعداد ماکس و کدوم اعداد کمترین هستش؟
    فیوز 80 آمپر برای یک جفت باند و یک امپ دو کانال کفایت میکنه؟
    پیش نصاب رفتم آمپ نصب کردم گفت هفته دیگه بیا برات گین رو تنظیم کنم به نظر شما این حرفش درست هستش؟
    خودم وسوسه شدم الان برم هی با گین ور برم تنظیمش کنم
    راستی موزیک خوب برای برای تنظیم آمپ چی هستش خودتون با چه موزیکی تنظیم میکنید اسمش رو بگید منم دانلود کنم
    سلام
    برای پخشهائی هست که خروجی RCA ندارن.
    4یعنی گین کاملا بسته و بالاترین ولتاژ و 0.2یعنی گین تا انتها باز و کمترین ولتاژ خروجی
    بله
    خیر باید همون ابتدا گین تنظیم بشه. اولین لینک داخل امضاء م رو مطالعه کنید توضیح دادم
    یه موزیک با کیفیت بالا که تمام فرکانسها رو داشته باشه. سعی کنید از ترک Audio استفاده کنید نه mp3

9. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

برای پخشهائی هست که خروجی RCA ندارن.
    4یعنی گین کاملا بسته و بالاترین ولتاژ و 0.2یعنی گین تا انتها باز و کمترین ولتاژ خروجی
    بله
    خیر باید همون ابتدا گین تنظیم بشه. اولین لینک داخل امضاء م رو مطالعه کنید توضیح دادم
    یه موزیک با کیفیت بالا که تمام فرکانسها رو داشته باشه. سعی کنید از ترک Audio استفاده کنید نه mp3
    1-خیلی ممنون من فکر میکردم گین بازه ولتاژ هم میره بالا صدا اسپیکر زیاد میشه با توجه به نوشته شما مثل اینکه برعکسه همه چیز

2-الان من بخوام شروع کنم مثلا باید از گین 4 شروع کنم کم کم گین رو زیاد کنم تا صدای واضحی از باند بگیرم که آخرش به 0.2 میرسه درسته؟

3-من الان گین آمپم روی 1 هستش مثلا رو گین 0.2 صدای خوبی گرفتم بعد برای آمپ ضرر نداره بلاخره نهایت توانش هستش معمولا بدون در نظر گرفتن توان باند آخرش گین رو چقدر باز میزارن روی چه عددی میزارن تا به آمپ فشار نیاد من امپم 526 کنوود هستش

4-ضبطم 456 کنوود هست تا 35 تا ولوم داره برای تنظیم گین صدا رو روی چند بزارم خوبه؟

5-از 35 تا ولوم صدا مثلا تا ولوم چند باید صدا بدون دیستورت باشه که بگیم حالا آمپ هم تنظیم شده و صدا بدون مشکل هستش و بگیم گین میزانه؟
    شرمنده خیلی زیاد سوال میکنم ببخشید
    Last edited by saeid 22; 28-02-2015 at 15:47.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

• صدای شفافی داشته باشه
    • Bass نرمی تولید کنه
    • بلوتوث هم ترجیحا داشته

پیشاپیش متشکرم
    سلام دوست عزیز
    مهمترین بخش که میزان هزینه هست رو نفرمودی؟
    تا حدود 800 ، کمی بالا پایین.
    ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •