من 2 سال پیش رفتم عمره
واقعیتش اینه من چیزی که به چشم خودم دیدم با خیلی از حرها فرق داشت... اعراب و ساکنین مکه و مدینه هم مل خودمونن و الا این حرفها که با ایرانی ها بدن یا بی احترامی میکنن توشون نبود اتفاا این ایرونی ها بودن که هی به ونها توهین می کردن ... کلا تو مدتی که اونجا بودم فهمیدم خیلی از حرفهایی که بر ضد اونها زده میشه کذب محضه پس با خیالت راحت برید
البته واضحه باید قوانین همه جا رو رعایت کنید
در مورد خرید هم بگم من خودم اصلا سوغاتی نگرفتم ... و بهتره شما از ایران بخرید هم ارزونتره هم راحت تر
البته تو مکه پاسازهای خوبی هست به خصوص کمی دورتر از کعبه و برندهای خوبی داره که میتونید خرید کنید و جنس هاش خوبه و البته قیمتاشون از ایران ارزونتر ولی گرونن چون برندن و به درد سوغاتی نمی خوره
یه سری مغاره هم هست که 1 ریالی و 2 ریالی و از اینا هستن ایرانی ها زیاد میرن و جنس هاشون 1 ریالهست و اکثرا بنجل ولی شاید بشه توشون چیز خوب پیدا کرد
من خودم مدینه رو بیشتر دوست داشتم ... کلا توصیه میکنم خیلی دنبال سوغاتی نرید اگرم میرید نزدیک مسجد نرید که همه بنجل فروشن
راستی تو مکه و مدینه کلی رستوران عربی باحاله که تغریبا میشه گفت هیچ ایرونی نمیره اگه برید خیلی خوبن و تجربه عالی هست