تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 379 از 472 اولاول ... 279329369375376377378379380381382383389429 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,781 به 3,790 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

4 لیتریش میشه 60 تومن
    1 لیتریش هم میشه 17 تومن
    با فیلتر ها میشه 100 تومن
    10 تومن هم اجرت تعویض که سر جمع میشه همین حدود 110 تومن
    ------------------------------
    دوستان اگر ممکن هست یک عکس از کارت طلایی 3 ستاره بذارید ببینم چه شکلی هست
    ظاهرا اگر بجز کارت گارانتی چیزی به اسم کارت طلایی داریم ، این یکی را هم هاپولی کرده شرکت یا نمایندگی
    بله ممنون
    خوب مطمئن شدم نمایندگی یا شرکت کارت طلایی را هم بالا کشیده
    خوب انشااله شنبه اول وقت با کلیه مدارک تشریف می برم سازمان بازرسی تا تکلیف اینها را ببینم می تونم مشخص کنم یا نه؟!
    بابا چرا درست اين بنده خدا را راهنمايي نمي كنيد!!!
    نمايندگي كارت طلايي بدرد كجاش ميخوره كه بخاد بخورتش!!!كارت طلايي اول يك پيامك براتون مياد كه فلان كارت در فلان تاريخ صادر ميشه حدود يك هفته بعد از پيامك كارت ميرسه به نمايندگي..معمولا حداكثر يكماه تا 45 روزبعد از فاكتور شدن ميرسه دستتون
    درضمن وقتي در سند كمپاني نوشته كارت طلايي ملزم به تحويل به شما هستند..
    مال من ظرف یه هقته اومد.
    دوست عزیز، توی فاکتور فروش و برگه گارانتی شما کارت طلایی ذکر شده؟
    اگه ذکر شده، اول از نمایندگی پیگیر شو و ببین چه جوابی بهت میدن؟ اگه جواب درستی نگرفتی، تماس بگیر ۰۹۶۴۴۰ و بگو کارت طلایی من به دستم نرسیده و نمایندگی هم جوابگو نیست.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    والا من از اینکه یه میلیون بابت کارت طلایی پرداخت کنم اصلا ناراحت نمیشم
    چون کارت طلایی خدماتی جدا از تعهدات گارانتی رو‌میده
    ضمنا اگه مشکلی بابت خدمات و هزینه‌ها پیش اومده بجای شکایت از شرکت، توصیه می‌کنم از طریق خود شرکت اقدام کنید.
    من تابحال همیشه از این روش پیش رفتم و بجز یه مورد که خودم هم حوصله پیگیری نداشتم، همیشه به نتیجه رسیدم
    یکی از دوستان چند سال پیش سورن صفر تحویل گرفت و توی جاده با سرعت بالای ۱۸۰ سر پیچ تند کنترل ماشین از دستش خارج شد و چپ کرد و خدارو شکر کسی چیزیش نشد
    ماشینو برد ایران خودرو تحویل داد و با پرداخت فرانشیز ۲ میلیون و خورده‌ای، یه سورن صفر کیلومتر بهش دادن
    علاوه بر اون، تعویض روغن، فیلتر، لنت، شمع، تسمه تایم و مواردی از این دست که هیچ‌کدوم شامل گارانتی نمیشن اما انجامشون ضروریه، با کارت طلایی براتون بصورت رایگان انجام میشن

کارت طلایی مقوله‌ای جدا از گارانتیه و بعنوان یک بیمه حساب میشه که مزایی مازاد بر بیمه بهتون میده
    متأسفانه چون کارت طلایی رو ایران خودرو بصورت اجباری روی ماشین گذاشته، نیازی نمی‌بینه که در مورد مزایاش اطلاع‌رسانی درستی هم بکنه و کاربر رو به اشتباه میندازه
    من توی کیفیت پایین خدمات و محصولات شرکت هیچ بححثی ندارم چون همه‌مون بهش واقفیم و همیشه به چشم می‌بینیم اما کارت طلایی جزو معدود مواردیه که بنظر من خیلی خوبه و هرکسی باید تهیه‌ش کنه
    هرچند معقولش این بود که اختیاری باشه تا مشتری خودش به خرید این سرویس راغب بشه

احتراما
    نظر شخصی هر دوی ما محترم
    به همین دلیل چون حوصله بحث ندارم از کنار کامنت شما می گذرم
    با اون قسمت به جای شکایت از شرکت ، اقدام از خود شرکت هم می گذرم چون جای بحث زیاد داره، دیگه چون خسته شدم اونم ولش کن
    در کل دلیلی بر دفاع از دزد خودرو وجود نداره، نمی دونم چرا ازشون حمایت می کنید، به اندازه کافی قدرت و اراده و توان دارن تا من رو از هستی ساقط کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    بیا بی خیال شیم و وارد بحث های حیثیتی نشیم

2. 2 کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

احتراما
    نظر شخصی هر دوی ما محترم
    به همین دلیل چون حوصله بحث ندارم از کنار کامنت شما می گذرم
    با اون قسمت به جای شکایت از شرکت ، اقدام از خود شرکت هم می گذرم چون جای بحث زیاد داره، دیگه چون خسته شدم اونم ولش کن
    در کل دلیلی بر دفاع از دزد خودرو وجود نداره، نمی دونم چرا ازشون حمایت می کنید، به اندازه کافی قدرت و اراده و توان دارن تا من رو از هستی ساقط کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    بیا بی خیال شیم و وارد بحث های حیثیتی نشیم
    دوست عزیز
    من هم چندان دل خوشی ازشون ندارم
    پیش از اینها ماشین‌های خارجی داشتم و مسلما این مشکلات رو ‌باهاشون نداشتم ولی الآن شرایط مالی مجبورم کرده که بین محصولات داخلی یکیو انتخاب کنم
    من الآن از هیچیشون دفاع نمی‌کنم چون جایی برای دفاع نذاشتن
    موردی که گفتم بجای شکایت ... دلیلش این بود که با شکایت توی ایران عملا وقت خودمونو هدر میدیم چون سیستم رسیدگی به شکایات هم باهاشون همدسته و طبیعتا توی چنین مواردی اگه قراره کارمون راه بندازیم، بهتره با موج خودشون بریم جلو
    روشی اشتباه اما کارسازه. جای بحثی هم نیست و خودم هم قبول دارم که سیستم ز پایه مشکل داره چون از نزدیک دیدم و هیچ‌وقت به خودم اجازه نمیدم ازشون حمایت کنم

در مورد کارت طلایی هم اگه توجه کرده باشین گفتم که خود کارت طلایی خوبه اما فروش اجباری؟ حتی مطابق قوانین جاری کشور هم جرمه و بدون شک اگه صورت اختیاری عرضه میشد خیلی بهتر بود
    من خودم بعد از اتمام ارت طلاییم اگه همچنان ماشینو اشتم برای تمدیدش اقدام می‌کنم چون برای من مزایاش عیان شده

این نظر شخصیه دوست من
    اگه بنظر شما غیر اینه، نظر شما هم کاملا محترمه دوست من و حرفی ندارم چون همه اینها بر حسب تجربیات هر شخص متفاوته

4. 2 کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوست عزیز
    من هم چندان دل خوشی ازشون ندارم
    پیش از اینها ماشین‌های خارجی داشتم و مسلما این مشکلات رو ‌باهاشون نداشتم ولی الآن شرایط مالی مجبورم کرده که بین محصولات داخلی یکیو انتخاب کنم
    من الآن از هیچیشون دفاع نمی‌کنم چون جایی برای دفاع نذاشتن
    موردی که گفتم بجای شکایت ... دلیلش این بود که با شکایت توی ایران عملا وقت خودمونو هدر میدیم چون سیستم رسیدگی به شکایات هم باهاشون همدسته و طبیعتا توی چنین مواردی اگه قراره کارمون راه بندازیم، بهتره با موج خودشون بریم جلو
    روشی اشتباه اما کارسازه. جای بحثی هم نیست و خودم هم قبول دارم که سیستم ز پایه مشکل داره چون از نزدیک دیدم و هیچ‌وقت به خودم اجازه نمیدم ازشون حمایت کنم

در مورد کارت طلایی هم اگه توجه کرده باشین گفتم که خود کارت طلایی خوبه اما فروش اجباری؟ حتی مطابق قوانین جاری کشور هم جرمه و بدون شک اگه صورت اختیاری عرضه میشد خیلی بهتر بود
    من خودم بعد از اتمام ارت طلاییم اگه همچنان ماشینو اشتم برای تمدیدش اقدام می‌کنم چون برای من مزایاش عیان شده

این نظر شخصیه دوست من
    اگه بنظر شما غیر اینه، نظر شما هم کاملا محترمه دوست من و حرفی ندارم چون همه اینها بر حسب تجربیات هر شخص متفاوته

نه الان که صحبت هاتون رو بیشتر گسترش دادین، تقریبا حرف من و شما در یک راستا هستش
    ببخشید کمی پرخاشگر شدم
    اگر بدونید تو این 7، 8 ماه چقدر از دست این دزدای نامرد سختی و رنج کشیدم بهم حق میدین، خیلی فشار روحی و روانی زیادی رو بهم وارد کردن!!!
    تازه در کنار همه اینا ماشینه یک عالمه مشکل داره، روز به روز بیشتر هم می شه!!!!!!!!!!!!
    باز هم پوزش

6. 2 کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان این مشکل من هنوز حل نشده!
    دور موتور به سه که نزدیک میشه موتور نعره میزنه..یه صدای بمی میده
    روغن و شمعها تازه عوض کردم
    از چی میتونه باشه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

از چی میتونه باشه؟
    این موتور و این ماشین صدا زیاد داره، انصافا باید از نزدیک به صداش گوش داد
    مدل
    کیلومتر
    تک یا دوگانه
    صدا رو کمی بیشتر توصیف کن؟!
    من از یکی از دوستان شنیدم که زیاد شدن صدا در اون دور به خاطر فعال شدن سیستم زمان بندی متغیر سوپاپ ها هستش
    می گم یکم بیشتر دربارش توضیح میدی
    من هم توی اون دور موتور لرزش و صدای بیشتری دارم

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بنزینی..مدل 92..29تا کارکرد
    والا نمیدونم چجوری بگم تا حدود دور 2 صدا خیلی کمه ولی همینکه به 3نزدیک میشه خیلی زیاد میشه..وقتی پارو از رو گاز برمیدارم همون لحظه خیلی کم میشه

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بنزینی..مدل 92..29تا کارکرد
    والا نمیدونم چجوری بگم تا حدود دور 2 صدا خیلی کمه ولی همینکه به 3نزدیک میشه خیلی زیاد میشه..وقتی پارو از رو گاز برمیدارم همون لحظه خیلی کم میشه
    دوست عزیز یکم غیرطبیعیه
    توصیه میکنم حتما نمایندگی مراجعه کنی
    الآن ماشین شما مدل ۱۳۹۲ و کلا ۲۹ کیلومتر کارکرد یا ۲۹۰۰۰ کیلومتر؟
    ماشین من مدل ۹۳ و تا الآن ۳۸۰۰۰ و خورده‌ای کار کرده
    تا الآن یه مشکلی که از روز‌اول داشته و هنوزم نفهمیدم مال چیه! دکمه AC که میزنی ماشین رسما می‌میره و شتاب اولیه نداره اصلا
    یعنی شما اگه ماشینو متوقف کنی و تهویه روشن باشه (روشن بودن دکمه AC) و با دنده یک حرکت کنی، اگه تپی یه سرابالایی خیلی ملایم هم باشی ماشین جون میکنه تا حرکت کنه
    شمع‌هاشو که باز می‌کنم و سنباده کاری می‌کنم و بعد از فلر زدن نصب می‌کنم مشکل رفع میشه تقریبا ولی کلا تا صف روز بهتره و دوباره همون آش و همون کاسه!
    تت الآن ۲بار شمع عوض کردم ولی تأثیری نداشته
    بار آخری هم که دو ماه پیش رفته بودم نمایندگی برای سرویس دوره ای، یک کد شمع جدید گفت بهم که اون بهتر از FR8DE و FR7DE برای این ماشین جواب میده ولی مطمئن نبودم نگرفتم

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

از چی میتونه باشه؟

قبلا هم براتون گفتم مشکل از دست موتور هست
    دست موتور های این ماشین درست باهاش همخوانی نداره
    شما اون وزنه رو از روی دسته موتور باز کنید ببینید مشکل برطرف میشه یا نه ولی اگر برطرف نشد دوباره ببندیدش

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

قبلا هم براتون گفتم مشکل از دست موتور هست
    دست موتور های این ماشین درست باهاش همخوانی نداره
    شما اون وزنه رو از روی دسته موتور باز کنید ببینید مشکل برطرف میشه یا نه ولی اگر برطرف نشد دوباره ببندیدش
    ممنون دوست عزیز
    من زیاد اشنایی ندارم..کجاست دقیقا؟اگه مشکل داشتن با تعویضش یعنی مشکل حل میشه؟

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

ممنون از دوستان
    خوبی این فروم اینه که اگر من بیام توی تاپیک سمند حرف یزنم خیالم راحته که همه کسانی که اینجا هستن سمند دارن یا داشتن و صادقانه بحث می کنند و کسی در مورد خودرو دیگه ای نظر نمیده یا کسی که خودرو دیگه ای داره نمیاد اینجا نظر بده خلاصه هر ی سرش به کار خودش هست.
    فعلا کیلومتر ماشین از 600 رد شده
    مشکل فنی خدا را شکر نداره
    همه چیز هم به خوبی داره کار می کنه
    فقط این صدای ضر ضر وقتایی که ضبط را خاموش می کنم روی مخه
    البته من آدم حساسی نیستم و 90 درصد مواقعی که ماشین را میرونم ضبطش روشنه پس این صدا را اصلا نمیشنوم
    تنها نکته ای که دل چرکینم کرده همین نبود نمدی زیر داشبرد هست که سیمها آویزونه
    استفاده من از ماشین صرفا اتوبان های کوهستانی هست و بس یعنی 95% مواقع من دارم توی این جاده ها طی طریق می کنم و هر هفته حدود 200 تا 250 کیلومتر ماشین راه میره
    کلا چون در آب بندی هست من سعی می کنم دور موتور را از 3500 بیشتر نکنم ولی خوب دیروز تا 130 باهش رفتم
    این که گفته میشه این موتور خیلی کم صداس همش کشکه آن چنان هم بی صدا نیست گفتم که کسانی که قصد خرید دارن در جریان باشن بعد توی ذوقشون نخوره
    البته باید بگم 95% خودرو های 4 سیلندر دنیا لرزش و صدا را دارند پس خیلی هم انتظارات را نباید بالا برد
    نکته منفی دیگه اینکه تعلیقش خشکه مخصوصا عقبش
    اما نکته مثبتش : صندلی هاش خیلی راحته
    میشینم روش و تکیه میدم سرم را هم میذارم روی پشت سری و راحت تا مقصد میرم یک دستم روی زیر مینی کنسول وسط و دست دیگم روی رودری
    احتمال زیاد تا دو هفته دیگه هم روغنش را عوض می کنم و قصد دارم از روغن های تمام سنتتیک استفاده کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •