کلا به بدشانسی اعتقاد ندارم ولی به خوش شانسی چرااتفاق بد برام کم پیش نیومده.. بعضی ها بهم میگن ادم بدشانسی هستی اما خودم بشدت بدم میاد یکی بهم بگه بدشانس :|
کلا به بدشانسی اعتقاد ندارم ولی به خوش شانسی چرااتفاق بد برام کم پیش نیومده.. بعضی ها بهم میگن ادم بدشانسی هستی اما خودم بشدت بدم میاد یکی بهم بگه بدشانس :|
مشکل از شما هست دوست عزیز.(الکی،مثلا من خیلی با ادبم)
منم بقل دستی شمام.
از منم یه بار پرسیده بود.
پس چرا از من نپرسید؟
به این میگن خوشانسی@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 21-02-2015 at 23:15.
خوش شانسی هام رو کلا یادم نمیاد شاید بوده ولی خدایی خیلی کم
بد شناسی: کلا هر کاری رو شروع میکنم اخراش به یه بد شانسی میخوره و خراب میشه
یکی از بدترین بد شانسی هام سال کنکورم بود که تغریبا هر 2 ماه یک بار یکی از اعضای خانواده به رحمت خدا میرفت
این شد که ما دانشگاه ازادی شدیم![]()
یکی از بدترین بدشانسی هام این بوده که تو دوران نوزادی تو کالاسکه از بالای یه سربلندی توسط خالم ول شدم پایین و یکی از بهترین خوش شانسی هام هم این بوده که نمردم![]()
اینایی که میگم جزو بهترین و بدترین نیستن ولی جدیدا اتفاق افتاده و جالبن :
از خوش شانسیام چند روز پیش این بود که ساعت 6 باشگاه جودو داشتم ، تا ساعت 7:30 هم دانشگاه کلاس داشتم. کلاس داشنگاه برگزار نشد ، بیکار بودم از همون مسیر رفتم باشگاه ساعت 5 بود.
دیدم استادمون (استاد داود میقانی - قهرمان جهان) تک و تنها نشسته تو باشگاه. همیشه دنبال یک فرصت بودم با این استاد بشینم یکم صحبت کنم. منم فرصت رو غنیمت شمردم و ازش کسب تجربه کردم
بد شانسیم اینکه چند وقت پیش داشتم برنامه نویسی میکردم ، موقع Save کردن ، اشتباهی روی یک پروژه دیگم که خیلی زحمت کشیدم براش ، Rewrite کردم .
سلام
خوش شانسی : یه بار پرواز داشتم دیر راه افتادم تو ترافیک گیر کردم تازه بعدش یادم افتاد کلیدامم جا گذاشتمو باید برگردم توی ماشین سایت فرودگاه چک کردم دیدم پرواز چند ساعت تاخیر داره این قدر خوشحال شدم که نگو
بدشانسی:یه بار پرواز غیر مستقیم داشتم پرواز اولم تاخیر داشت به پرواز دوم دیر رسیدم و جا موندم مجبور شدم با پرواز فرداش برم
بابا خوشانس.خخخخخخخخخ...![]()
میگم چرا یه خورده ای ...پس بگو بابا.خدا شفات بده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)