تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 713 از 755 اولاول ... 213613663703709710711712713714715716717723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,121 به 7,130 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با کلیک ریپورت هم ناقص میزنه?
    اگه اینطوریع و باریپورت هم رنگش وکیفیتش مشکل داره به نظرم مطمئنا از کارتریجه شما با یه کارتریج دیگه تست کنید
    کلیک ریپورت دوحالت داره چشمک اهسته که ارم سامسونگ رو رنگی چاپ میکنه که در این حالت بله ناقصه و سیاه سفید

در حالت چشمک زن سریع که ریپورت باقیمانده و اینا رو میده نه مشکلی نیست چون اون صفحه خودش سیاه و سفیده کامل میزنه .کلا هر جا رنگی باشه سیاه سفید میزنه و ناقص .اما من فکر نمیکنم از کاتریج باشه چون تصویر به صورت رنگی روی ترانسفر بلت چاپ میشه فقط روی کاغذ رنگیش چاپ نمیشه .اگه مشکل از کاتریج بود تصویر رنگی روی ترانسفر بلت نمیفتاد

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

کلیک ریپورت دوحالت داره چشمک اهسته که ارم سامسونگ رو رنگی چاپ میکنه که در این حالت بله ناقصه و سیاه سفید

در حالت چشمک زن سریع که ریپورت باقیمانده و اینا رو میده نه مشکلی نیست چون اون صفحه خودش سیاه و سفیده کامل میزنه .کلا هر جا رنگی باشه سیاه سفید میزنه و ناقص .اما من فکر نمیکنم از کاتریج باشه چون تصویر به صورت رنگی روی ترانسفر بلت چاپ میشه فقط روی کاغذ رنگیش چاپ نمیشه .اگه مشکل از کاتریج بود تصویر رنگی روی ترانسفر بلت نمیفتاد
    حدس می شه زد که کارتریجت مشکل داره یعنی تونر داخلش نه خودش. ولی به نظر من اول بگو کی کارتریج رو شارژ یا عوض کردی و ایا بعد از اینکه عوض کردی این مشکل پیش اومده یا نه

3. 2 کاربر از h_khozooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

حدس می شه زد که کارتریجت مشکل داره یعنی تونر داخلش نه خودش. ولی به نظر من اول بگو کی کارتریج رو شارژ یا عوض کردی و ایا بعد از اینکه عوض کردی این مشکل پیش اومده یا نه
    حدودا 8 ماهی میشه که کاتریج عوض کردم و بعد از تعویض هم این مشکل پیش نیامده تازه اینطور شده .اما من یه بار دیگه دستگاه رو باز کردم و فهمیدم چرا اینطور شده .مشکل از transfer belt بود همونطور که میدونید روی بلت یک وایپر هست که در ابتدا صفحه رو تمیز میکنه (همون صفحه سیاه که شبیه عکس رادیولوژی هست )تا تونر بر اساس تصویری که قراره چاپ بشه روش بشینه .حالا یک اهرم هم کنار بلت هست که وقتی بلت تمیز شد پرینتر توسط اون اهرم وایپر رو کنار میزنه تا تونر تصویری که روی بلت نشسته توسط اون تیغه پاک نشه .مشکل از همین اهرم بود که شکسته بود رفتم تو تعمیرگاهها یه دست دوم گیر اوردم زدم روش درست شد .چون اهرم شکسته بود دستگاه نمیتونست وایپر رو کنار بزنه برای همین اون تیغه دائما سطح صفحه بلت رو پاک میکرد .(چون تصویر رنگی به این صورته که با هر بار چرخش بلت یک رنگ از هر تصویر روی بلت میفته و با چرخش بعد رنگ دیگر مثلا اول زرد بعد قرمز و ... تا تصویر که کامل شد کاغذ روی بلت مماس میشه و با حرارت تونر به کاغذ میچسبه.حالا چون وایپر با اهرم کنار نمیرفت دایم سطح بلت رو تمیز میکرد و این تصاویر رنگی رو پاک میکرد و به این دلیل فقط مشکی چاپ میشد چون مشکی اخرین رنگی بود که روی بلت مینشست و قبل از پاک شدن توسط وایپر میومد رو کاغذ .

امیدوارم با این توضیحات خرچنگ قورباغه ای که نوشتم متوجه شده باشید

5. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

کاملا ممنون از وقتتون

7. این کاربر از h_khozooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

کاملا ممنون از وقتتون
    خواهش
    اما این پرینتر همچنان مشکلات دیگه هم داره .روی کاغذ خطوط عمودی میفته هم زرد هم مشکی هم قرمز .این مشکل از دو جا میتونه باشه یعنی مطمئنم غیر از این دو جا از جای دیگه ای نیست.

-یکی وایپر بلید که بلت رو تمیز میکنه (چون اگه خوب تمیز نکنه تونر زاید روی بلت میمونه و به کاغذ میچسبه

-و یکی هم یونیت درام و متعلقاتش مثل خود درام ،فوم ،بلید

حالا از کجا باید بفهمم مشکل از کدوم یکی از این دو تا یونیت هست ؟

خودم حدس میزنم از وایپر ترانسفر بلت هست چون هر بار که دستکاریش میکنم جای خطوط عمودی عوض میشه مثلا یه بار سمت راست صفحه یه بار وسط و غیره .اما از اونجایی که معمولا belt unit خراب نمیشه یا خرابیش کمه به یونیت درام هم باید شک کرد .میشه منو راهنمایی کنید تا بفهمم مشکل از کدوم این دو قسمته ؟
    Last edited by ahwazp30; 22-02-2015 at 10:07.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام . ممنون می شم راهنمایی کنید ایا امکان نصب دو پرینتر یکسان - اپسون ۱۴۱۰ -روی یک سیستم وجود دارد به صورتی که بشه براساس خواست کاربر به هر کدام پرینت ارسال کند ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض مشکل اسکن چاپگر HP Photosmart C7283

با سلام چاپگر من مدل HP Photosmart C7283 هست. مدتیه خروجی اسکنر خرابه که یه نمونه تصویر خروجی رو تو عکس زیر میتونید ببینید ، کسی میدونه مشکل از چیه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام

اقا کسی نمیدونه این قطعه از پرینتر توی بازار گیر میاد یا نه >؟ قیمتش چقدره ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه rezasniper2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام ;
    از دوستان کسی تجربه کار با جوهر گاما رو داره ؟ کیفیتش چطور هست ؟ راسته که میگن هد رو خراب میکنه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام

اقا کسی نمیدونه این قطعه از پرینتر توی بازار گیر میاد یا نه >؟ قیمتش چقدره ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مال چه دستگاهی هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •