تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1510 از 1805 اولاول ... 5101010141014601500150615071508150915101511151215131514152015601610 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,091 به 15,100 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

داداش اصلا اگه یکم برنامه نویسی خونده باشید یا اصلا به قیافه سایت نگاه کنید معلوم میشه که سایت دروغی است و به اینم توجه کردید چرا مدتی بعد از حذف گلدنت در صورتی که همه برای اولین بار فقط سایت خود مخابرات رو می دونستند و اوناییی که یکم کهنه کار مخابرات بودند فقط از گلدنت خبر داشتن پس باید قبول کنیم که همه مشترکین از سایت tci-khorasan.ir خبر دارن ولی مدتی است که هی افرادی هستند که می پرسند چی جوری ریز کارکردم و حجم باقی مونده ام رو ببینم (از وقتی که این سایت قلابی به وجود آمد) ودر پاسخ هم پاسخ داداه می شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس می فهمیم عده ای دارن ذهن مردم را به شیوه کار وهابیت به این سایت بکشن ورمزشون رو بدزدن الانم این دزد ها به تایپیک من پاسخ می دن که نه این سایت درسه خوب اگه ام درست باشه به شما چه .
    از تمام هم شهری های عزیز خواهشمندم داخل گوگل سرچ کنن مخابرات خراسان رضوی و داخل سایت بشن(tci-khorasan.ir) بعد قسمت ADSL و از اون جا وارد حساب کاربری شون بشن به این دلیل می گم که توی گوگل سرچ کنن که برای بعضی سایت به صورت مستقیم باز نمی شه و باید حتما داخل گوگل سرچ کنن

داداش خدا وکیلی خیلی جوکی. برنامه نویسی چه ربطی به آدرس و قیافه سایت داره؟ اکانتینگ IBSng طراحی اش به همین صورته. کلا نرم افزارهای شبکه طراحی ساده و سبکی دارن که از حداقل منابع استفاده کنند و هنگ نکنند. برنامه های دیگه مثل همین Partak از API اکانتیگ IBSng استفاده میکنند تا ظاهری نسبتا شیک به برنامه شون بدن و کاربران بتونن با اون کار کنند.

در مورد پشتیبانی هم دیگه بارها در همین تاپیک به بی سوادی پشتیبان های مخابرات پرداخته شده نیازی نیست دوباره مطرح کنیم. البته شاید پشتیبان ها حق داشته باشند چون همونطور که گفتم این سامانه فعلا فقط برای شهرستان ها به صورت آزمایشی راه اندازی شده و توقعی نیست که پشتیبانی مشهد از این مورد اطلاعی نداشته باشه.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

چه وضع افتضاحی . 100% پاکت لاست . دو روزه داره بارون میاد خیلی رو نت تاثیر گذاشته . دانشمندان سراسر دنیا مشهد جمع شدن تا علت این قضیه رو کشف کنن ولی هنوز موفق نشدن .

Last edited by Gregar; 21-02-2015 at 17:15.

3. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

تا سیستم IBSng نباشه partak هم کار نمیکنه. تمام استان ها از سیستم Ibsng استفاده میکنن و برای محیط گرافیکی تر از partak متصل میشن به هم. برای خراسان رضوی فقط شهرستانی ها به سیستم IBsng انتقال داده شدن. سیستم گلدنت که اکانتینگ اختصاصی شرکت گلد نت هست. تعجب میکنم از افرادی که میگن تایید نمیشه/پسورد میدزدن/ برای مشاهده دقیق تر (شهرستانی ها)اعتبار باید به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیستم IBsng مراجعه کنید.

5. این کاربر از sad1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

این نرم افزار همکد که برای دانلود گذاشتن تو 2020 برای چه کاریه؟

داره خودمونی میشه farizn_dj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مهم نیست که شما تایید بکنید یا نکنید. این سایت در رنج خصوصی قرار داره و دست مخابرات ایرانه و اکانتینگ اصلی شهرستان هست حالا شما میخواهید تایید کنید یا نکنید.
    بنده خودم با مرکز مخابرات و سرویس دهنده در ارتباط هستم خودت برو داخل باز کن جوری که معلوم باشه سپس من اینجا از شما عذر خواهی میکنم اگر نه
    سایت ذکر شده بدون منبع و فاقد اعتبار است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by farizn_dj; 21-02-2015 at 21:19.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بنده خودم با مرکز مخابرات و سرویس دهنده در ارتباط هستم خودت برو داخل باز کن جوری که معلوم باشه سپس من اینجا از شما عذر خواهی میکنم اگر نه
    سایت ذکر شده بدون منبع و فاقد اعتبار است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    داداش مثل اینکه کم سوادی پشتیبان های مخابرات به شما هم سرایت کرده هر کسی که اندک اطلاعاتی از شبکه داشته باشه میدونه که در هر کشوری یک سری رنج IP داخلی وجود داره که فقط در اختیار نهادهای زیرساختی قرار میگیره و این آدرس هم یکی از اوناست که اگر اشتباه نکنم مطلق به مخابرات ایران و به طور خاص خراسان هست. نهادی که اونقدر جایگاه و توانایی داشته باشه که بتونه چنین رنج IP ای رو بگیره قطعا هیچ نیازی به یوز/پسورد امثال من و شما نداره.

برای بار چندم، اگر در مشهد هستید که نمیتونید وارد این سامانه بشید چون اکانتینگ کابران مشهد فعلا روی گلدنته. این سامانه فقط برای شهرستان ها کار میکنه. سامانه Partak هم از همین منبع استفاده میکنه و فقط شمایلی گرافیکی به اون میده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    6.2 8.5 db
    Line Attenuation
    :
    13.3 7.4 db
    Data Rate
    :
    23479 1021 kbps
    Max Rate
    :
    25888 1057 kbps
    CRC
    :
    0 0

دوستان وضعیت خط چگونه هست؟کسی اطلاعی داره؟من 2 مگ گرفتم روی 1 مگ بسته شده درسته؟زنگ بزنم 2020 باهاشون یک صحبتی داشته باشم اگه این طوریه فقط میخوام مطمئن شمکسی بهار تا بهار خریده لطفا سرعت روزانه و شبانه رو بگه ممنون میشم

من تعرفه هنوز یک ماه نشده و 3 ماه گرفتم -میتونم واسه وقتی که یک ماهش گذشت بگم تعرفشو تغییر بدند یا باید حتما 3 باید بگذره؟
    Last edited by hojjat74; 22-02-2015 at 01:51.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    6.2 8.5 db
    Line Attenuation
    :
    13.3 7.4 db
    Data Rate
    :
    23479 1021 kbps
    Max Rate
    :
    25888 1057 kbps
    CRC
    :
    0 0

دوستان وضعیت خط چگونه هست؟کسی اطلاعی داره؟من 2 مگ گرفتم روی 1 مگ بسته شده درسته؟زنگ بزنم 2020 باهاشون یک صحبتی داشته باشم اگه این طوریه فقط میخوام مطمئن شمکسی بهار تا بهار خریده لطفا سرعت روزانه و شبانه رو بگه ممنون میشم

من تعرفه هنوز یک ماه نشده و 3 ماه گرفتم -میتونم واسه وقتی که یک ماهش گذشت بگم تعرفشو تغییر بدند یا باید حتما 3 باید بگذره؟
    برو خدا رو شکر عزیزم
    خط دو مگ من تبدیل شده به 32 کیلوبیت (شات پایین) . الانم فقط بلطف 3g ایرانشل تونستم آنلاین بشم
    شعار جدید مخابرات : با ما همراه شوید تا نوستالژی دوران پیش از دایل آپ را برای شما زنده کنیم

Last edited by HardwareMaster; 22-02-2015 at 06:31.

داره خودمونی میشه Persian__Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان...من مشهدم و از مخابرات طرح خانواده دارم....خداروشکر راضیم فقط چندتا سوال داشتم
    من 2روز رفتم شهرستان اوومدم دیدم نتم وصل نمیشه ارور یوزر پس میداد و بعد از کلی تحقیق فهمیدم یکی داره سو استفاده میکنه از خط ودستش درد نکنه تا تونسته بود حجممو خالی کرده بود بالاخره زنگ زدم 2020 طرفو قطعش کردن پسوووردمم عوض کردن خودم وصل شدم....
    حالا سوالایه من ایناست
    1 طرف چجوری همچین کاری کرده؟؟رفتم تو ریز کارکرد ip ماله پنجتن بود درصورتی که من سمته مطهریم...
    2 بهم گفتن macتو میبندیم تا دیگه کسی نتونه سو استفاده کنه ولی از وقتی بستن من نمیتونم از مودمم رویه حالت وای فای استفاده کنم چیکار کنم به نظرتون؟
    3اگه بگم mac دوباره باز کنن طرف دوباره میتونه بیاد سو استفاده کنه؟
    ممنون میشم اگه جواب بدین

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

بچه ها همتون موقع دانلود شبانه مجبورید برا سرعت بیشتر دانلود، مودم رو ریست یا خاموش روشن کنید یا اصلا تنظیمات مودم رو تغییر نمی دین ؟؟
    Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    6.2 8.5 db
    Line Attenuation
    :
    13.3 7.4 db
    Data Rate
    :
    23479 1021 kbps
    Max Rate
    :
    25888 1057 kbps
    CRC
    :
    0 0

سلام این جدول مودم اطلاعاتی هست که خط تلفن ات از پورت Dslam می گیره ، دانلودی که خط ات کشش اش رو داره 23 مگه و ماکزیمم 25 مگ هس ، واسه uplink هم تا 1 مگ کشش داره اما اینا به معنای اون پهنای باندی که روی سرویس واقعیت ازطرف مخابرات اعمال شده نیست. اینا اطلاعات کلی خط ات هست اما
    اینکه آی اس پی ، خط ات رو دقیقا روی چه پهنای باندی در شب و روز بسته باید در وقت اداری زنگ بزنی 2020 ، تا مسئول هاش شایییددد بگن.
    Last edited by sky1sky; 24-02-2015 at 13:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •