تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1721 از 2365 اولاول ... 72112211621167117111717171817191720172117221723172417251731177118212221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,201 به 17,210 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه farzin.jm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=farzin.jm;8551936][QUOTE=hamidR15;8551886]سلام
    آمپش رو نمیدونم ولی سابش از نظر من اصلا خوب نیست.
    خب اون ک درسته از ساب های رده پایین بازار هستش.ماشالا شما رو hi-end ها تاکید داری.من نسب به قیمتش گفتم اللحساب تا بعد عید ک پیشنهاد های شماره بگیرم ک از سری helixe بودش اینا دستم باشه. چون زیادم کار نکردن در حد سه چهار ماه. ضبطش سوخت اینارو از رو ماشین باز کرد.میخاستم ببینم چقد ارزش دارن. آمپش امپ خوبی به نظر میرسد 2400 وات پیکش هست چهار کانال با دوتا خروجی ساب. ایشالا امشب یا فردا میرم ازش بگیرم مدلش رو میگم بهتون تا نظر شمارا بدونم.
    ممنون از زحمات و راهنماییت حمید جان.
    حمید جان آمپش به نظر امپ فیکی هست دیشب رفتم و گرفتم ازش.
    Jbl jb-2023.ولی 4 تا 6975 و ساب 3010 رو جواب میداد.حدودا 7 سال پیش خریده.
    حمید جان میخاستم واسه این ساب یک باکس سیلد بسازم. بیشتر کیفیت مهمه واسم تا قدرت.اما نمونه و ابعادی توی نت پیدا نکردم.شما نمونه و ابعادی دارید ک بتونم روی این ساب استفاده کنم؟
    Last edited by farzin.jm; 20-02-2015 at 12:20.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام.
    دوستان و اساتید لطف کنید من رو راهنمایی کنید که خیلی گیج شدم و ناراحت راستش 20 روز پیش رفتم پیش یکی از اشناهام که تو اصفهان کارشم بد نیست و همه قبولش دارن و قبلا هم واسم سیستم جمع کرده بود که یه پخش پایونر 9450 داشتم ببندم رو ماشین که یه دفعه جو گیر شدم گفتم یه سیستم خوب برام جمع کن که به پیشنها خودش یه جفت باند کدنس زد ار اس 710 و یه باکس جی ب ال 1000 و امپیلی هم یه گراند پاور 4 کانال 1200 قرار شد ببنده و بست با قیمت 1.600 با پک سیم کارینا در ضمن ماشین پراید صندوقدار هست. که بعد از نصب من اصلا از هر چی سیستم بود زده شدم صدا از داخل خیلی تیز و جیغ از بیرونم که فقط صدای لرزش همه جای پراید با وجود تاکید من که صدای نرم و با کیفیت میخواستم خلاصه تصمیمم بر این شد که باکس و بردارم و یه سـاب ووفر تو تاقچه ببندم که واسم یه کدنس یو دی 124 بست رو تاقچه ولی بازم اصلا اون چیزی که میخواستم نشد بعد ازاینکه رفتم کارتن لوازمو گرفتم دیدم آمپلیفایر که بسته واسم 95 وات ار ام اس میده با اینکه باندا 125 وات میخواد و بریجشم به سـاب ووفر 300 وات میده که اونم 350 وات میخواد و این مارک گرند پاور اصلا برند نیست شاید ایرانی باشه یا... چون هیچی ازش پیدا نکردم و دیدم این 710 ها کلا صدای تیوتر جیغ و بدی داره رفتم پیشش آمپلیفایر رو قبول نمیکرد که خوب نیست خلاصه گذاشتم بفروشه واسم تا یه چیز دیگه بگیرم . خیلی نا امیدم از کاره عجله ایم پس حالا لطفا راهنماییم کنید چه امپی بگیرم واسه این سـاب ووفر و باندهای که کیفیت خوبی داشته باشه و اینارو پر کنه و واسه اون جیغ بودن سر درد اور باندها چیکار کنم؟
    راستی انقدر افتضاح بود که الان یک هفته هست همرو باز کردم انداختم تو خونه نمیدونم باید چیکار کنم.

پخش :pioneer 9450 ub
    باند: cadence Zrs710 125W RMS
    سـاب ووفر: cadence UD124 HFI 350W RMS
    آمپلیفایر: ؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان یکی منو یکم روشن کنه

الان تو اینترنت داشتم میگشتم واسه کامپوننت هرتز 165 hsk ، جالب اینجا بود که قیمت اصلی این کامپوننت تو سایت های خارجی مثه خوده هرتز و eby و خیلی جاها دیگه که چک کردم از 450 دلار شروع میشد یعنی به پوله ایران تقریبا میشه یک میلیون پانصد هزار تومن!!!!

بعد موندم چه جوری دوستان اکبند این مدل رو تو ایران میدن مثلا 500 هزارتومن و میگن صدرصد اصلیه؟!!!!!!!

البته تو همین فروم های خارجی نوشته بودن که یه مدل فیک هست که قیمتش 150 دلاره که به پوله ایران همون 500 600 تومنه خودمون میشه که این مدل یکم منطقی به نظر میاد!!

به نظرم ( نظر شخصی ) همه هرتز های موجود تو بازار ایران فیک هستن !! و بعضی ها به اسمه اصل قیمت رو بالاتر میگن همین!

چند نمونه قیمت هرتز واقعا اصلی در سایت های خارجی"

سایت معروف امازون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایت معروف ebay
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با سلام به همگی ..
    برای رانا روی طاقچش میخوام یه باند ببندم با آمپ بدون ساب ..تحقیق کردم .
    نظرتون راجع به این و مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدل TS-A2503i چیه ؟ کسی تجربه استفاده داشته ؟
    من خودم فعلا TS-2013 رو دارم هنو نصب نکردم ... موندم یه باند دیگه هم بخرم یهو با هم بدم نصبش کنند برام .
    می خوام بدون ساب ، کوبش و لرزه داشته باشم ... اگه پیشنهادات دیگری هم هست بفرمایید ..

با تشکر، ممنون میشم عزیزان تجربیاتشون رو در اختیار بزارن .

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون
    آقا حمید این 1665 نسبت به 1664 حداکثر توانش بیشتر شده ! فقط همون پائین بودن توان rms کفایت میکنه ؟ البته 1665 30 واته اون یکی 35 وات

امپ بخواد دردسر میشه ! 1665 رو کمتر از 65 نمیشه جائی گیر آورد ؟
    سلام
    نه بدون آمپ هم میشه نصب کرد.دیگه 65 کمتر چیزی نمیدن که سالار.قیمت کف هست باز اگر پائینتر دیدی بگو من به این نماینده که از دوستان هست میگ اگر جا داشت براتون کمتر میگیرم.
    سلام
    1- آقا من مشخصات آمپلی Pioneer GM-A4604 نگاه میکردم نوشته تو حالت 4 اهم 4 تا 40 وات خروجی میده تو حالت بریج 2 تا 120 وات میده خوب خروجی هر کانال 40 واته که باهم ترکیب میشه مگ نباید بشه 2 تا 80 وات میخواستم بدونم چرا تو حالت بریج قوی تر میشه اگه 2 تا 120 وات بشه باند 6995ex کنوود رو میترکونه که؟
    2- این مدل آمپ پایونیر ببندم بریج بکنم تو کیفیت صدا و بلندیش تاثیر مفی نمیزاره؟
    3-این آمپلی رو JBL CS60.4 یکی از بچه ها داره دست دوم به قیمت 210 تومن به نظرت با این قیمت ارزش خرید داره؟ میتونه صدای این باند به صورت کامل در بیاره؟

Number of Channels 4/3/2
    Maximum Power Output 480 W
    Continuous Power Output (2 Ω, ≤ 1% THD+N) 60W x 4
    Continuous Power Output (4 Ω, ≤ 1% THD+N) 40W x 4
    Continuous Power Output Bridged (4 Ω) 120W x 2
    Frequency Response 10 Hz to 70 kHz
    Total Harmonic Distortion (4 Ω) < 0.05% (1 kHz)
    Signal-to-Noise Ratio (IHF-A Weighted, at 1 kHz) > 94 dB
    نه ملاک نیست که دو برابر بشه.
    جی بی ال رو نمیدونم ارزش داره یا نه.
    [QUOTE=farzin.jm;8552851][QUOTE=farzin.jm;8551936]
    سلام
    آمپش رو نمیدونم ولی سابش از نظر من اصلا خوب نیست.
    حمید جان آمپش به نظر امپ فیکی هست دیشب رفتم و گرفتم ازش.
    Jbl jb-2023.ولی 4 تا 6975 و ساب 3010 رو جواب میداد.حدودا 7 سال پیش خریده.
    حمید جان میخاستم واسه این ساب یک باکس سیلد بسازم. بیشتر کیفیت مهمه واسم تا قدرت.اما نمونه و ابعادی توی نت پیدا نکردم.شما نمونه و ابعادی دارید ک بتونم روی این ساب استفاده کنم؟
    شما باید بر اساس توصیه کارخونه براش باکس مناسبش رو بسازید.
    سلام.
    دوستان و اساتید لطف کنید من رو راهنمایی کنید که خیلی گیج شدم و ناراحت راستش 20 روز پیش رفتم پیش یکی از اشناهام که تو اصفهان کارشم بد نیست و همه قبولش دارن و قبلا هم واسم سیستم جمع کرده بود که یه پخش پایونر 9450 داشتم ببندم رو ماشین که یه دفعه جو گیر شدم گفتم یه سیستم خوب برام جمع کن که به پیشنها خودش یه جفت باند کدنس زد ار اس 710 و یه باکس جی ب ال 1000 و امپیلی هم یه گراند پاور 4 کانال 1200 قرار شد ببنده و بست با قیمت 1.600 با پک سیم کارینا در ضمن ماشین پراید صندوقدار هست. که بعد از نصب من اصلا از هر چی سیستم بود زده شدم صدا از داخل خیلی تیز و جیغ از بیرونم که فقط صدای لرزش همه جای پراید با وجود تاکید من که صدای نرم و با کیفیت میخواستم خلاصه تصمیمم بر این شد که باکس و بردارم و یه سـاب ووفر تو تاقچه ببندم که واسم یه کدنس یو دی 124 بست رو تاقچه ولی بازم اصلا اون چیزی که میخواستم نشد بعد ازاینکه رفتم کارتن لوازمو گرفتم دیدم آمپلیفایر که بسته واسم 95 وات ار ام اس میده با اینکه باندا 125 وات میخواد و بریجشم به سـاب ووفر 300 وات میده که اونم 350 وات میخواد و این مارک گرند پاور اصلا برند نیست شاید ایرانی باشه یا... چون هیچی ازش پیدا نکردم و دیدم این 710 ها کلا صدای تیوتر جیغ و بدی داره رفتم پیشش آمپلیفایر رو قبول نمیکرد که خوب نیست خلاصه گذاشتم بفروشه واسم تا یه چیز دیگه بگیرم . خیلی نا امیدم از کاره عجله ایم پس حالا لطفا راهنماییم کنید چه امپی بگیرم واسه این سـاب ووفر و باندهای که کیفیت خوبی داشته باشه و اینارو پر کنه و واسه اون جیغ بودن سر درد اور باندها چیکار کنم؟
    راستی انقدر افتضاح بود که الان یک هفته هست همرو باز کردم انداختم تو خونه نمیدونم باید چیکار کنم.
    سـاب ووفر: cadence UD124 HFI 350W RMS
    آمپلیفایر: ؟؟؟؟؟؟؟
    سلام دوست عزیز. به جمع ما خوش آمدید.
    چقدر میخواید هزینه کنید برای امپ؟
    دوستان یکی منو یکم روشن کنه
    الان تو اینترنت داشتم میگشتم واسه کامپوننت هرتز 165 hsk ، جالب اینجا بود که قیمت اصلی این کامپوننت تو سایت های خارجی مثه خوده هرتز و eby و خیلی جاها دیگه که چک کردم از 450 دلار شروع میشد یعنی به پوله ایران تقریبا میشه یک میلیون پانصد هزار تومن!!!!
    بعد موندم چه جوری دوستان اکبند این مدل رو تو ایران میدن مثلا 500 هزارتومن و میگن صدرصد اصلیه؟!!!!!!!
    البته تو همین فروم های خارجی نوشته بودن که یه مدل فیک هست که قیمتش 150 دلاره که به پوله ایران همون 500 600 تومنه خودمون میشه که این مدل یکم منطقی به نظر میاد!!
    به نظرم ( نظر شخصی ) همه هرتز های موجود تو بازار ایران فیک هستن !! و بعضی ها به اسمه اصل قیمت رو بالاتر میگن همین!

چند نمونه قیمت هرتز واقعا اصلی در سایت های خارجی"
    سایت معروف امازون
    سایت معروف ebay
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام حمید جان.
    این مطلب که شما فرمودی رو نمیشه عمومیت داد که هر چی هرتز تو بازاره فیک هست.
    من چنتا مثال روی برندهای معروف میزنم.
    p99پاوینر قیمت بین 1200-1400 دلاره من براتون اکبند با گارانتی بهمن ماه امسال یعنی داغ داغ میگیرم 2700
    matrix 3way برو قیمتش رو ببین؟2700 دلاره .با دلار 3400 تومن چند میشه؟من 7200 برات میگیرم
    اگر بخواد با اون قیمتها وارد بشه آیا کسی فدرت خرید داره؟اصلا هیچ شرکتی براش صرف داره بره وارد کنه؟!
    تازه برندهای آلمانی با یورو خریداری میشه که دیگه بتر .قیمت ها سر به فلک میزنه.
    شما اگر از نمایندگی یا فرد مطمئن خرید کنید خیالتون راحته.امیدوارم موضوع براتون روشن شده باشه.

6. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام به همگی ..
    برای رانا روی طاقچش میخوام یه باند ببندم با آمپ بدون ساب ..تحقیق کردم .
    نظرتون راجع به این و مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدل TS-A2503i چیه ؟ کسی تجربه استفاده داشته ؟
    من خودم فعلا TS-2013 رو دارم هنو نصب نکردم ... موندم یه باند دیگه هم بخرم یهو با هم بدم نصبش کنند برام .
    می خوام بدون ساب ، کوبش و لرزه داشته باشم ... اگه پیشنهادات دیگری هم هست بفرمایید ..
    با تشکر، ممنون میشم عزیزان تجربیاتشون رو در اختیار بزارن .
    من فکر نمیکنم اصلا جا بشه.شما اندازه بزن اگر هم بشه خیلی کیپ میشه.
    این اسپیکر اسپیکر بدی نیست ولی بسیار بسیار کم مصرف هست.
    وقتی اسپیکرهای 9*6 خوب تو بازار هست و یا حتی اگر پایونیر باید حتما باشه چرا 2503؟!!

8. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام ممنونم اقا حمید
    واسه امپ حدود 500 یا 600 . حالا اگه شما مدلی بگید یکم بیشترم باشه مشکلی نداره.
    به نظرتون یه چهار کانال بگیرم یا یه مونو و یه دو کانال .
    و نظرتون راجب به ساب و باندها و پخش چی هست؟ اصلا اینا با هم مچ هستن؟
    صدای تیز باندهارو میشه کاریش کرد یا کلن حالت این اسپیکر اینجوریه ؟
    ممنونم

سـاب ووفر: cadence UD124 HFI 350W

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

من فکر نمیکنم اصلا جا بشه.شما اندازه بزن اگر هم بشه خیلی کیپ میشه.
    این اسپیکر اسپیکر بدی نیست ولی بسیار بسیار کم مصرف هست.
    وقتی اسپیکرهای 9*6 خوب تو بازار هست و یا حتی اگر پایونیر باید حتما باشه چرا 2503؟!!
    از اونجایی که نمیخوام ساب ببندم اما لرزش و کوب خوب میخوام ، واس همین فکر کردم این اسپی میتونه بهترین گذینم باشه ! نمیدونم !
    راهنمایی کنید !

داره خودمونی میشه farzin.jm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما باید بر اساس توصیه کارخونه براش باکس مناسبش رو بسازید.
    مختصر و غیر مفید. البته فقط سوالات من رو اینطور پاسخ میدین انگار آقا حمید.
    خب آگه میدونستم توصیه کارخونه چیه یا پیدا میکردم توی نت ک دیگه از شما راهنمایی نمیخاستم.
    اما باز ممنون از اطلاعاتی که در اختیار دوستان میذارید.خیلی استفاده کردم. یا حق

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان برای رانا یه سیستم پخش و اسپیکر میخوام،زیادم نمیخوام عالی باشه متسط به بالا،رنج قیمتی رو هم لطف کنید بگید ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •