تنظیمات رو مثل عکس های زیر انجام بده تا بتونی output power رو ببری بالا
دقت کن که حتما سربرگ ها رو وقتی عوض میکنی APPLY کنی وگرنه تنظیمات رو نمیگیره رادیو
هر کاری کردی APPLY کن تا تنظیمات ذخیره بشه
تنظیمات رو مثل عکس های زیر انجام بده تا بتونی output power رو ببری بالا
دقت کن که حتما سربرگ ها رو وقتی عوض میکنی APPLY کنی وگرنه تنظیمات رو نمیگیره رادیو
هر کاری کردی APPLY کن تا تنظیمات ذخیره بشه
اشکال از تنظیم جهت رادیو بود. نمیدونستم انقدر حساسه. فک میکردم وقتی به دکل وصل بشیم باید حتما یه سیگنال هرچند ضعیف رو نشون بده ولی نمیداد. همون دیشب رفتم چرخوندم رادیو رو سیگنال گرفت درست شد. ولی اکانت بم ندادن گفتن باید صبح تماس بگیری. الان الماس یه مگ گرفتم اوکیه. اکانت تست چهارمگ طلایی هم تا یه مگ سرعت دانلود میرفت. ولی فک کنم بیشتر هم میرفت چون داشتم بازی آپدیت میکردم باش که یه مگ شد
ایمان این تنظیماتی که گذاشتی رو انجام میدم هیچ تغییری نمیکنه، فقط چرا channel shifting رو disable کنم؟ وقتی disable میکنم به شدت تایماوت میگیره چندتا چندتا تایم اوت میده. ولی وقتی enable میکنم کلا تایماوت نمیده.
سیگنال رو تا شصت و دو هم میده ولی بالا پایین میشه. مثلا الان شصت و هفته. سی سی کیو هم همینطور یکم کم و زیاد میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوری مث شماها تست سرعت بزارم؟ منظورم اون پنجره کوچیکهست که شماها میزارید؟
مبارکت باشه
سیگنال 62 هم خوبه 67 هم خوبه
پس حساس نباش زیاد
میبینی که خوب جواب داده
از نانو بیم لذت ببر
Last edited by imanparsa; 15-02-2015 at 17:03.
128 فارا
نیویورک
![]()
نامحدوده؟
شما هم مثل عرفان سرعتتون زیاد شده؟
خیر محدوده
تو روز متغیره شبانه ۲ مگ میشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
توو ساعات رایگان راصد همیشه پینگش بد میشه؟ الان تایم اوت زیاد میده حدود بیستا هم اومده رو پینگ ولی سرعت دانلود اوکیه ولی میخوام twitch نگاه کنم رسیو نمیکنه، با چی پی ان یکم بهتر میشه ولی در حد سی چهل کلیوبایت رسیو. واسه همین نمیشه نگاه کرد. ولی دانلود طرفا صد و بیسته
پ.ن: راصد مانیتور نمیکنه کاربرا رو؟![]()
Last edited by mohammadmohan; 15-02-2015 at 21:42.
مگه میشه ISP ای مانیتور نکنه؟
اما اگه منظورتون اینه که دستی کسی مانیتور کنه اینطور نیست
راصد کاری به کار کاربرا نداره هر چقدر دوست داری دانلود کن هر چقققدرررررررر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)