تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: .................

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
صفحه 13 از 38 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 371

نام تاپيک: تاپیک تحلیل شخصیت کاربران (قوانین پست اول مطالعه شود)

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اینطوری که مشخصه تحلیل خانوم اتقیا باید تا صفحه ۹۳ ادامه پیدا کنه.
    من فکر میکن برای تحلیل باید یک زمانی در نظر گرفته بشه
    و دوم اینکه برای انتخاب کاربران تحلیل شونده طبق گفته دوستان ممکنه برای ناظرین و مدیران امتیاز محصول بشه و کاربران عادی کمتر انتخاب بشن.
    به نظر من هر کس میخواد تحلیل بشه بین دو تحلیل درخواست بده. اگر کمتر ۵ نفر بشه نظر سنجی انجام میشه واسه ترتیب تحلیل . اگر بیشتر بود باز نظر سنجی انجام میشه برای انتخاب ۵ نفر اول تا پنج نفر آخر. باز از بین اون ۵ نفر اول تا پنجم انتخاب میشه ( خیلی سخت شد )
    مثل وام گرفتن میمونه. ممکنه نوبت بعضیا بیفته شهریور سال دیگه

2. 11 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sia mohamadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام رفقا
    خوبین؟
    من درباره خانم اتقیا خیلی حرف دارم بزنم.
    من فکر میکردم آقا هستن
    حتی مرتب بهش می گفتم آقا اتقیا
    ایشون هم همیشه بزرگوار بود و هیچی نمی گفت
    من واقعا شرمنده هستم بابت این اشتباهم
    من خیلی مخلص اتقیا خانم هستم
    ایشون همیشه به من لطف داره
    وقتی تازه عضو شده بودم و سوال داشتم همیشه به سوالم جواب میداد
    درباره همه موضوع ها
    حتی خصوصی بهم توضیح میداد که چطور فعالیت کنم
    تا مشکل با مدیریت واسم پیش نیاد
    خیلی خانم خوبی هست
    ای کاش بقیه دخترهای کشور یاد بگیرن
    از وقتی که من از زندان آزاد شدم هیچ کس مثل اتقیا خانم به من لطف نداشتن
    حتی در دنیای واقعی
    قربونتون
    سیا

4. 6 کاربر از sia mohamadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir deja vu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج

پيش فرض

سلام
    مرسی از دیدگاه جالبتون
    منتهی اشکال کار اینجاست قضاوت در مورد افراد در محیط مجازی صرفا از روی نظراتشون، روحیه ای که از خودشون نشون میدن، رفتارشون در قبال دیگران و عقایدشون در تاپیک های مختلف هست
    چون
    راه دیگه ای نیست!
    صحبتی که مطرح کردید بسیار عالی خواهد بود
    ولی مشکل اینه که چه راهی برای توصیف شخصیت واقعی افراد در محیط مجازی وجود داره؟ اگر راهکاری دارید استقبال میشه
    ممنون
    خوب ميشه...
    اگه شخصي كه داوطلب ميشه براي اينكه تحليل شخصيت بشه صادق باشه چرا كه نه...يه تست شخصيت MMPI هست كه فقط كافيه بهش جواب بده...اونوقت ميشه تحليلش كرد.حتي اگه سعي كنه دروغ هم بگه مشخص ميشه !

ولي علت اينكه من خودم گرفتن تست رو پيشنهاد نكردم اين بود كه حدس زدم ممكنه اون گرمي و صميميت تايپيك از بين بره.يعني انگار سر كلاس درسيم( ياد درس آزمونهاي روانشناختي خودمون افتادم )

ولي يه پيشنهاد دارم :

اينكه هركس كه داوطلب ميشه بقيه بيان مثل الان نظراتشون رو در مورد شخصيتش بگن...از روي همين شناخت اندكشون و از روي پست ها و فعاليت هاي فرد در انجمن و ...

بعد از خود فرد هم خواسته بشه كه نظرش رو در مورد خودش بگه.اينكه خودش فكر ميكنه چطور آدميه و چه قدر با نظرات بقيه در مورد خودش موافق يا مخالفه

و در مرحله آخر هم يه تست ازش ميگيريم و از نظر روانشناسي تحليلش ميكنيم كه مطمعنا دقيقتر از دوتا تحليل بالاست

بعد مشخص ميشه كه حدس چه كسايي در مورد اون طرف درست بوده؟ چه ويژگي هايي در شخصيت واقعيش وجود داشته كه حتي خودشم خبر نداره؟ و...

يعني طوري كه هم برا بقيه جالب بشه حدس زدن ويژگي هاي شخصيتي اون شخص و هم خودش بيشتر خودشو بشناسه.

به هر حال اين پيشنهاد من بود...تصميم گيري با خودتون

6. 8 کاربر از amir deja vu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

خوب ميشه...
    اگه شخصي كه داوطلب ميشه براي اينكه تحليل شخصيت بشه صادق باشه چرا كه نه...يه تست شخصيت MMPI هست كه فقط كافيه بهش جواب بده...اونوقت ميشه تحليلش كرد.حتي اگه سعي كنه دروغ هم بگه مشخص ميشه !

ولي علت اينكه من خودم گرفتن تست رو پيشنهاد نكردم اين بود كه حدس زدم ممكنه اون گرمي و صميميت تايپيك از بين بره.يعني انگار سر كلاس درسيم( ياد درس آزمونهاي روانشناختي خودمون افتادم )

ولي يه پيشنهاد دارم :

اينكه هركس كه داوطلب ميشه بقيه بيان مثل الان نظراتشون رو در مورد شخصيتش بگن...از روي همين شناخت اندكشون و از روي پست ها و فعاليت هاي فرد در انجمن و ...

بعد از خود فرد هم خواسته بشه كه نظرش رو در مورد خودش بگه.اينكه خودش فكر ميكنه چطور آدميه و چه قدر با نظرات بقيه در مورد خودش موافق يا مخالفه

و در مرحله آخر هم يه تست ازش ميگيريم و از نظر روانشناسي تحليلش ميكنيم كه مطمعنا دقيقتر از دوتا تحليل بالاست

بعد مشخص ميشه كه حدس چه كسايي در مورد اون طرف درست بوده؟ چه ويژگي هايي در شخصيت واقعيش وجود داشته كه حتي خودشم خبر نداره؟ و...

يعني طوري كه هم برا بقيه جالب بشه حدس زدن ويژگي هاي شخصيتي اون شخص و هم خودش بيشتر خودشو بشناسه.

به هر حال اين پيشنهاد من بود...تصميم گيري با خودتون
    والا قصد از اول این بود که فرد تحلیل شونده در پایان مهلت اعلام شده بیاد یک نتیجه گیری در مجموع داشته باشه
    بهرحال هر ادمی مجموعه ای از فاکتورهای مثبت و منفی هست
    و خب من شخصا فکر میکنم باید بعضی چیزها رو قبول کرد بنابراین در نهایت امر، فرضا من داخل یک پست البته به طور خلاصه تعدادی از صحبتهای دوستان رو در مورد خودم که صادقه تایید و بقیه رو رد میکنم
    (میگم از روی صداقت چون مزحک خواهد بود که فرضا یکی بیاد فقط خصوصیات خوبشو تایید کنه و همه ی فاکتورهای منفی رو رد! البته تا اندازه ای به خوده شخص هم برمیگرده که چه اندازه صداقت داره!)

من اطلاع زیادی در مورد تستی که گفتید ندارم اما اگر بصورت یک فایل اماده باشه چرا که نه؟فکر میکنم که تاپیک مفیدتر هم خواهد بود من هم که اولین شخص بودم این مورد هم روش

بده بزنیم تست رو
    من تست زیاد نمیزدم! تنها تست هایی رو میزدم که مطمئن بودم درسته واسه همین همیشه نمره منفیم کم بود

+

اوه567 سوال؟ اون دیگه چیه
    اگه خودتون زحمتشو میکشید که اکی
    (پولیه اقا اونم این اوضاع بی پولی دم عید)

+
    مرسی

8. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

اینطوری که مشخصه تحلیل خانوم اتقیا باید تا صفحه ۹۳ ادامه پیدا کنه.
    من فکر میکن برای تحلیل باید یک زمانی در نظر گرفته بشه
    بایدی که در کار نیست! ضمنا ماشالله پست های دوستان که سوال جواب و نظر در مورد روند ادامه کار تاپیک بوده کم ندیدیم

زمان هم داره چون تجربه اول بود گفتن 7 روز
    اما اگر حوصلتون سر رفته میتونید کانال رو عوض کنید

10. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir deja vu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج

پيش فرض

والا قصد از اول این بود که فرد تحلیل شونده در پایان مهلت اعلام شده بیاد یک نتیجه گیری در مجموع داشته باشه
    بهرحال هر ادمی مجموعه ای از فاکتورهای مثبت و منفی هست
    و خب من شخصا فکر میکنم باید بعضی چیزها رو قبول کرد بنابراین در نهایت امر، فرضا من داخل یک پست البته به طور خلاصه تعدادی از صحبتهای دوستان رو در مورد خودم که صادقه تایید و بقیه رو رد میکنم
    (میگم از روی صداقت چون مزحک خواهد بود که فرضا یکی بیاد فقط خصوصیات خوبشو تایید کنه و همه ی فاکتورهای منفی رو رد! البته تا اندازه ای به خوده شخص هم برمیگرده که چه اندازه صداقت داره!)

من اطلاع زیادی در مورد تستی که گفتید ندارم اما اگر بصورت یک فایل اماده باشه چرا که نه؟فکر میکنم که تاپیک مفیدتر هم خواهد بود من هم که اولین شخص بودم این مورد هم روش

بده بزنیم تست رو
    من تست زیاد نمیزدم! تنها تست هایی رو میزدم که مطمئن بودم درسته واسه همین همیشه نمره منفیم کم بود

+

اوه567 سوال؟ اون دیگه چیه
    اگه خودتون زحمتشو میکشید که اکی
    (پولیه اقا اونم این اوضاع بی پولی دم عید)

+
    مرسی
    پرسشنامه MMPI معروفترين تست براي ارزيابي شخصيت هست كه اكثر روانشناس و روانپزشك ها ازش استفاده ميكنن.

دو فرم داره.فرم بلند كه شامل 567 سواله و فرم كوتاه كه 71 سوالي هست.كه طبيعتا ما بيكار نيستيم كه فرم بلندشو اجرا كنيم و از فرم كوتاه استفاده ميكنيم كه معمولا مراجعين تو كمتر از 15 دقيقه بهش جواب ميدن چون پاسخ هاش بلي خيره...

به دليل وجود سوالات دروغ سنج در اين پرسشنامه به نفعتون هست كه صادق باشيد وگرنه تستون از اعتبار ساقط ميشه
    تفسيرش مسلما هزينه داره! ولي از اونجايي كه پروانه طبابت من باطل شده پولي ازتون نميگيرم

تست رو تو خصوصي براتون ميفرستم .جوابش رو فقط براي خودم بفرستيد ( براي جلوگيري از تقلب ) تحليلش رو هم ميزاريم همين جا

موفق باشيد

12. 8 کاربر از amir deja vu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

پرسشنامه MMPI معروفترين تست براي ارزيابي شخصيت هست كه اكثر روانشناس و روانپزشك ها ازش استفاده ميكنن.

دو فرم داره.فرم بلند كه شامل 567 سواله و فرم كوتاه كه 71 سوالي هست.كه طبيعتا ما بيكار نيستيم كه فرم بلندشو اجرا كنيم و از فرم كوتاه استفاده ميكنيم كه معمولا مراجعين تو كمتر از 15 دقيقه بهش جواب ميدن چون پاسخ هاش بلي خيره...

به دليل وجود سوالات دروغ سنج در اين پرسشنامه به نفعتون هست كه صادق باشيد وگرنه تستون از اعتبار ساقط ميشه
    تفسيرش مسلما هزينه داره! ولي از اونجايي كه پروانه طبابت من باطل شده پولي ازتون نميگيرم

تست رو تو خصوصي براتون ميفرستم .جوابش رو فقط براي خودم بفرستيد ( براي جلوگيري از تقلب ) تحليلش رو هم ميزاريم همين جا

موفق باشيد
    دوستان تا دقایقی دیگر شگفت زده خواهید شد
    من ستاره از همین تریبون اعلام میکنم که در کمال صداقت با نهایت آرامشجواب خواهم داد
    ممنونم از لطف شما دوست گرامی

14. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بایدی که در کار نیست! ضمنا ماشالله پست های دوستان که سوال جواب و نظر در مورد روند ادامه کار تاپیک بوده کم ندیدیم

زمان هم داره چون تجربه اول بود گفتن 7 روز
    اما اگر حوصلتون سر رفته میتونید کانال رو عوض کنید
    سلام.
    من متوجه نشدم بایدی در کار نیست مربوط به کدوم قسمت از پست من بود؟؟؟
    همون قسمتی که شما جواب دادید که زمان هم داره ؟‌یعنی واسه من زمان بندی ٬بایدی نیست ٬ ولی شما میتونید ۷ روز رو برای این موضوع پیشنهاد دادید و تایید شده ؟؟
    جمله آخر هم جواب خوبی بود برای تمام تحلیل های من از شما

16. 3 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

موفق باشيد
    نكشي دختر مردمو

18. 3 کاربر از aghazadeh_hastam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

موفق باشيد
    اقا تست روانشناسی شخصیت اصلی طرف رو کاملا میریزه رو میز این طوری خیلی خوب نیست اصلا خیلی ها نمیان و ممکنه مورد سو استفاده هم قرار بگیره این تاپیک با همین مطالب هم میتونه مفید باشه چون طرف میفهمه که بقیه در موردش چه فکری میکنن و چه جلوه ای تو ذهن دیگران داره حالا درست و غلطش برای خودم به شخصه مهم نیست و به خاطر این اسمم رو گفتن بنویسن که میخواستم ببینم ذهنیت افراد اینجا در مورد من چیه
    شخصیت اصلی افراد ۱۰۰٪ تو دوتا جامعه مجازی و حقیقی یه فرق هایی داره
    من فکر میکنم این تاپیک بیشتر برای سرگرمی هست تا بحث جدی که شخصیت اصلی افراد شناخته بشه و زیر و بم طرف رو در بیاریم
    یا طرف خودش اول نتایج رو ببینن بعد قرار بگیره مسلما افراد یه قسمتی رو پیدا میکنن که دوست ندارن بقیه درموردش چیزی بدونن

پن: چرا مجوزتون باطل شد؟
    Last edited by 1376MAXIMUM; 15-02-2015 at 19:58.

20. 3 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •