تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: تروجانهاي مختلف به دستگاه من هجوم مي آوردند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    پاريس

پيش فرض تروجانهاي مختلف به دستگاه من هجو

با سلام

اين چندمين بار هست كه به محض ورود به سايتهايي كه شما براي كرك معرفي مي كنيد تروجانهاي مختلف به دستگاه من هجوم مي آوردند.لطفا اگر برنامه سريال ندارد يا از سايت كرك مطمپن نيستيد اين برنامه را معرفي نكنيد.

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امير جان اين موردي كه مطرح كردي اصلا مشكلي براي سيستم شما به وجود نمي آورد. مگه اينكه شما اون تروجانها رو دانلود و سپس اجرا كنيد. ولي اگر اونها رو دانلود نكنيد يا اگه دانلود كرديد اجرا نكنيد هيچ مشكلي پيش نمي آيد. در ضمن اكثر سايت هاي كرك اين تروجان ها رو دارند. چاره اي نيست جز اين كار. پس ببين ما چطور كار مي كنيم كه هر روز از صبح تا شب دائم در اين سايت هاي كرك بايد بگرديم و كرك براي بچه هاي انجمن پيدا كنيم! :shock:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    پاريس

پيش فرض

با سلام

دوست عزيز باور كنيد كه من چيزي دانلود نكردم و با وجود داشتن norton anti ---- اكسپلورر من دچار مشكل شده و با هيچ anti spy ware هم از بين نمي رود.

باز هم از زحمات شما قدرداني مي كنم و اعتراف مي كنم كه از هر 10 بار شايد يكبار به اين وضعيت دچار شدم .

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امير جان مي شه بيشتر توضيح بدي كه دقيقا چه اتفاقي افتاده؟ اسم تروجان مورد نظر رو نمي دوني؟

حـــــرفـه ای nardin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض Re: درخواست

نقل قول نوشته شده توسط amirshahabi_A
    با سلام

اين چندمين بار هست كه به محض ورود به سايتهايي كه شما براي كرك معرفي مي كنيد تروجانهاي مختلف به دستگاه من هجوم مي آوردند.لطفا اگر برنامه سريال ندارد يا از سايت كرك مطمپن نيستيد اين برنامه را معرفي نكنيد.
    دوست عزيز هيچ سايتي بدون تروجان نيست كلا درآمد سايتاي كرك از همين راهه جاسوسي و دزدي مدارك و شماره كارتهاي بانكي (اعتباري ) ؛ اگه اين برات مشكلي شده بهتره دور كرك خط بكشي و از سريال هاي نوشته شده در فوروم استفاده كني چون هيچ احدي قادر به غربال كركها نيست و كسي هم مسوليت قبول نميكنه ؛ تا آنجا كه مقدوره از سايتاي تميز تر كرك معرفي ميشه ولي هميشه كرك هاي خوب و كمياب رو سايتاي بد و آلوده دارن ............

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    پاريس

پيش فرض

مشكلي كه براي من ايجاد شده اين است كه يك toolbarمسخره اي به اكسپلورر من اضافه شده و در هر
    search engine هر چيزي جستجو مي كنم نتيجه آن يكسري سايتهاي پورنوگرافي است .

و كلا سرعت adsl را بسيار پايين آورده و قدرت جستجو را از من گرفته .

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امير جان در add/remove اسم برنامه اضافه نشده كه آنيستالش كني؟ اسم تولبار رو هم اگه بگي شايد بشه كمكي كرد.

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

amirshahabi_A جان بسیاری از این تروجان ها ازطریق مرورگر شما وارد کامیپیوتر می شن - شک نکن - مرورگر IE دربازه یه وارد شدن این تروجان ها به کامپیوتر هست . شما از یه مرورگر خوب و یک فایروال خوب و یه آنتی ویروس استفاده کنی از این تروجان ها نمی گیری . حتی اگه مسائل امنیتی رو رعایت کنی به آنتی ویروس هم احتیاچی نیست !! من خودم یه مدتی از آنتی ویروس و آنتی تروجان استفاده نمی کردم ولی وقتی آنتی ویروس و آنتی ترجان رو بعد از چند ماه نصب کردم هیچ موردی پیدا نشد ! البته فایروال ور داشتم . به هر حال اگه می خوای راحت بشی این مرورگرت رو عوض کن

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نويد جان شما اگه دچار مشكل نمي شي به خاطر اينه كه از فايرفكس استفاده مي كني. من خودم كه از صبح تا شب تو سايت هاي كرك مي گردم اگه به جاي فايرفكس از IE استفاده مي كردم حداقل هر 2-3 روز يكبار بايد ويندوز عوض مي كردم! اما الان با خيال راحت واردشون مي شم. البته آنتي ويروس و آنتي اسپايوير و فايروال كه خيلي مهمه. اما مرورگر هم خيلي تاثير داره.

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

خوب البته كه يه مرورگر خوب خيلي كمك ميكنه
    مرورگرهايي مثل opera-firefox-mathon-avant, .... كمك بسيار زيادي تو اين زمينه بهت ميكنن
    خيالت راحت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •