شك نكن دبليو 810 از همه بهتره
شك نكن دبليو 810 از همه بهتره
سلام کمال جان اندازه فیلم هر دوشون یکیه ( QCIF ) اما کیفیت فیلم w810 بهتره ( لرزشش کمتره )3250 یا و810
دوربین عکاسی بهتر و کیفیت صدای بهتر=w810
بلندی صدا و در عین حال کیفیت خوب و کیفیت بهتر فیلم برداری و سیستم عامل سیمبین = 3250
و خوب از نظر ظاهر هم من w810 رو بیشتر میپسندم و برای خانم ها به نظرم مناسب تر میاد
راستی ساپورت رم و سرعت w810 بهتره و همینطور رزلوشن و کیفیت ال سی دیش اما به جاش ال سی دی 3250 بزرگتره... در مجموع w810 انتخاب مناسب تریه
فرق w800 با 810 چیه شما میگین 810
تازه باتری 800هم قویتره
قیافه کاملا باکلاس تر داره مخصوصا واسه خانوما
جالبه برام...بعد این همه سال!!!که 810 دارم شما اولین نفری هستی که میگی 800 با کلاس تر از 810 هست
هر کسی یه بار 810 رو دیده باشه به های کلاسی و خوشگلیه 810 رای داده
![]()
درسته
منم تا حالا نشنیده بودم...
فکر کنم مهمترین تفاوت این 2 تا ظاهر بشیاد زیباتر w810 باشه
نابخشوده جان
ممنون که تذکر دادی
من از اونجایی که معمولا کیفیت فیلم برداری گوشیهای نوکیا از هم ترازهای سونی بهتره اینو گفتم.
اما خب الان فهمیدم که همیشه هم اینطور نیست
ممنون![]()
جالیت این تاپیک اینه که یه نفر اومده سوال کرده. ما هم اومدیم نظر میدیم تو سر و صورت همدیگر میزنیم در ضمن اینکهع صاحب تاپیک میاد یه نظر کنه و جوابی بده.
خواهش میکنم کمال جان ...نابخشوده جان
ممنون که تذکر دادی
من از اونجایی که معمولا کیفیت فیلم برداری گوشیهای نوکیا از هم ترازهای سونی بهتره اینو گفتم.
اما خب الان فهمیدم که همیشه هم اینطور نیست
ممنون
راستی آواتارت روزانه عوض میشه ؟![]()
احتمالا بعد دوباره از قبلیا استفاده میکنم. دارم یه دور میزنم ببینم کدومش با حالتره
(ببخشید که پست بیهوده دادم)
به نظر من w810
k750هم بد نيست
ترکیب رنگ سقید ونارنجی وهمچین چیدمان کلیدها خیلی بهتر از 810 هست که کلید هاس خیلی معمولی چیده شده
کدوم باکلاس تره؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)