دوستانی که که کرج هستن این سرویس ویژه نمایشگاه الکامپ(12 ماه 12گیگ) تایم رایگانش به چه صورته؟؟ نیم بهاس یا 2 برابر حجم اولیه؟؟ نمایندگی میگه تایم رایگاه از سه تا نه صبحه
دوستانی که که کرج هستن این سرویس ویژه نمایشگاه الکامپ(12 ماه 12گیگ) تایم رایگانش به چه صورته؟؟ نیم بهاس یا 2 برابر حجم اولیه؟؟ نمایندگی میگه تایم رایگاه از سه تا نه صبحه
بنده حدود 5-6 سال هست که کاربر شرکت صبانت هستم و مصرف عمده بنده بازي هاي انلاين ميباشد.متاسفانه مدت 1-2 سال هست که صبانت پينگ بيشتري نسبت به بقيه سرويس دهنده ها دارند و به عنوان يک مشکل براي من و خيلي از کاربراني که بازي هاي انلاين مصرف اصلي ان ها است حساب ميشود.با توجه به تحقيقاتي که از بعضي دوستان که از شاتل يا پارس انلاين پينگ گرفته اند متاسفانه با توجه به سرعت شارژ شده و پهناي باند و سرعت اپلود پينگ بنده اصلا قابل مقايسه با اين دوستان نيست.از سال پيش از نمايندگي با بنده تماس گرفته شد و در نظر بنده را درباره اينترنت پرسيدند و بنده هم به ايشون درباره پينگ گفتم و فرمودند در اون زمان که تابستان بود تا مهر ماه اين مورد به تهران فرستاده ميشود و پيگيري ميشود ولي هم اکنون بعد از 1 سال همچنان پينگ مشکل دارد و ترجيه دادم تا با بخش تهران از طريف تيکت اين مورد را اظهار کنم.لطفا اگر راهي براي حل اين مشکل از طرف بنده وجود دارد بفرماييد يا با نماينده (سابين نت)موضوع را در ميان بگذاريد و اگر مشکل کلي است لطفا پيگيري کنيد.بنده سعي کردم به شرکت صبانت وفادار باشم و مانند خيليا با تغيير سياست يا هر تغييري خط خود را تخليه نکنم و دليل اصلي مطرح کردن اين مشکل نيز به همين دليل است.با تشکر فراوان
پاسخ :با سلام مشترک گرامي : مشکل سرويس اينترنت شما توسط قسمت مربوطه در حال بررسي مي باشد.با تشکرداود شمس
با سلام مشترک گرامي: کيفيت سرويس اينترنت شما توسط قسمت فني , بررسي و مشخص گرديد که از سمت تجهيزات صبانت هيچگونه مشکلي ندارد. ولي خط شما داراي نويز مي باشد که بايستي طي تماس تلفني با واحد پشتيباني راهنمايي هاي لازم را جهت حل مشکل دريافت نماييد.با تشکرداود شمس
------------------
خوشم اومد دیشب فرستادم امروز بهم زنگ زدن !تازه پینگمم کمتر شدهحالا هی بگید پشتیبانیش بده!مستقیم تیکت دادم تهران
![]()
Last edited by hojjat74; 27-01-2015 at 03:37.
دوستان کسی چیزی در این زمینه نمی دونه؟
یکی از دوستان پیگیری کرده بود
پشتیبانی تهران جواب درستی بهش نداده بود
میگن مشکل نرم افزاریه و رفع میشه ولی با توجه به خرابی یکی دو ماهش به نظر قصدی برای درست کردنش ندارند. جالبه که من با کلی حجم، شب ها نمیتونم از اینترنتم استفاده کنم و این خلاف توافقات شرکت هست مبنی بر استفاده با سرعت اسمی در هر ساعت از شبانه روز با توجه به حجم باقی مانده.
شما برو 195 شکایت کن ببین چی جواب میدن
اول درست بود حالا اگر خراب شده باشه احتمالا عمدی هست
به كسي از مشهد درباره قعطي تلفن و عدم امكان دريافت نت از شركت هاي ديگه تماس گرفته شده؟
سلام دوستان من 5 سال پیش مودم نت گر گرفتم و وای فای نداشت و 5 ساله مشترک صبانتم و امروز رفتم نمایشگاه الکامپ خوزستان و کارشناس شرکت رو گفتم مودم چی بگیرم گفت مودم شما جنسش عالی هست نت گر امریکایی هست و حیف هست عوضش کنید بهتر هست روتر بگیرید و یک روتر تک پورت قرار شد چند روز دیگه برای نصب برای من بیاورند ولی موندم روتر بگیرم یا مودم وای فای ؟ گفت روتر 80 هزار تومانه .......... دوستان چه کنم .................![]()
دوستان کمک مودم چی بگیرم هزینه بالا نباشه و با سیستم صبانت هم خونی داشته باشه ..........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)