میخوای یه فیلم از یه 405 معمولی که تحت نظر گروه آب بندی شده بذارم که با 2 راحت 120 تا بره؟؟!!!!
میخوای یه فیلم از یه 405 معمولی که تحت نظر گروه آب بندی شده بذارم که با 2 راحت 120 تا بره؟؟!!!!
آقا سلام شرمنده راستش انگار ما نباشیم تاپیک متروکه میشه!!!
راستش به امید خدا بخری ماشینت رو و به خوشی ازش استفاده کنی ببین ماشین خوبی هست موتور اون بهینه سازی شده تا بتونه با 405 رقابت کنه رینگ های استانداردش خیلی تو سیستم تعلیق کمکش مینه.
ترمز ای بی اس اون بد نیست (مثل 405) اما به خوبی ای ال ایکس نیست
سیستم سوخت رسانیش در حد قابل قبولی هست به نظر من 14 میلیون داری میدی چرا با همه تجهیزاتش نمیگیری؟
تجهیزاتش تودوزی به رنگ ماشین هست سان روف هست آینه فلاشر دار هست و ....
اما اگر نظر گروه رو میخوای یا یه پرشیا صفر بگیر 15.5 یا یه ای ال ایکمس 2سال کارکرده تمیز 15 تومن.
موفق باشی.
انگار باید فراری رو بیاریم 27 بهمن نظرتون چیه؟؟؟؟
ببرین حتمآ ببرین
خداییش ماشینا تو ایران 1 کلاس دیگه ای داره...
خب معلومه! تويى و اين تاپيك!![]()
Last edited by Balrog; 06-02-2007 at 00:41.
یه توضیح مفصل بده چیکار کنیم که اینطوری بشه جالبه !!!
درسته ممنون میشم اگه توضیح بی که چیکار کنیم 405 اینجوری راه بره
ضمنا ماشین ما 450 تا راه رفته دیر شده یانه؟
منم موافق فراري هستم
Hpower_sl3 جان واقعا اگه نباشي جات خاليه من بيشتر دنبال پستهاي تو هستم
سامولیک بروبکس گرامی
حال احوال ؟ خوبه ؟ ما که نبودیم خوش گذشته ؟
یه سلام آبدارم به حمید جون که حسابی منو بیچاره خودش کرده با ماشیناش !![]()
راستی حمید جون قرار بود بگی که کی قرار دارید بیایم ماشیناتونو ببینیم ؟ من که کم کم باید دوباره برگردم اصفهان !بازم اگه بگی که کی روی ماهتو ببینم خوشحال میشم ! راستی پسر با پراید ترکوندیا !!!! چطوری باهاش 160 تا پر کردی ؟ من اگه توماشین بودم حتما بالا میآوردم
![]()
شنیدم که یه بنز سری SLK گیر آوردی ! آره ؟
من که قبطه (( با همین ق هستش ؟ ))می خورم بهت !
قربون همگی
عرفان
آقا راستی من این صفحه ما قبل آخر رو نخونده بودم !!! این قرار 27 بهمن - جلو انداختنی نیست ؟ من خیلی بخوام بمونم تا شنبه هستش !!!
راستی حمید جون - گفتی که اگه ماشین خاصی مورد موافقت قرار بگیره عیب یابی و ... میشه ! یعنی چی ؟ چطور مورد موافقت قرار میگیره ؟ از نظر ظاهری یا ... ؟ بعد هزینه هاش ( همین موافقتیه ) به عهده کیه ؟!!! ( قبول دارم این سوالم یکم احمقانه بود !)
راستی ضایع نیست با سمند یا پراید بیایم ؟ آدم یه جورایی کم میاره !!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)