تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: اتصال 2 شبکه با آیپی متفاوت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

14 اتصال 2 شبکه با آیپی متفاوت

سلام
    دوستان من توی خونه 2 تا شبکه دارم که هر کدام رنج آیپی متفاوت دارند. یکی 192.168.1.1 شروع می شه و دیگری از 192.168.2.1 . هر کدام از این سیستم ها به صورت جدا گانه به اینترنت متصل هستند و مودم هم wireless هست. حالا سوال اینه من یک سری دستگاه دارم که روی شبکه اول هست مثل پرینتر یا هارد اکسترنال. آیا راهی وجود داره کاربر های شبکه دوم هم بتونند از این دستگاها و منابع شیر شده روی شبکه اول استفاده کنند ولی از اینترنت شبکه دوم(شبکه خودشون) استفاده کنند؟ در واقع منظورم اینه 2 شبکه مختلف رو به هم وصل کنم به منابع شیر شده هم دیگه دسترسی داشته باشند ولی اینترنت جدا داشته باشند؟

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

سوال:
    آیا واقعا تمام 254 کامپیوتر زیرشبکه 192.168.1.1 پر شدن؟

دلیل استفاده از دو زیر شبکه چیه؟ اینو پاسخ بدید که بشه پاسخ داد.
    برای اتصال دو شبکه مختلف باید از روتر استفاده کرد، نه روتر معمولی... البته این که هر دو به اینترنت وصل هستن، ممکنه کار رو سخت کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خب حلش کردم! داستان این بود که این 2 واحد همسایه هستند. هر کدام یک سیستم داشتند و هر سیستم به صورت همزمان به 2 تا روتر وصل بود.روتر واحد خودشون و روتر واحد همسایه. برای اینکه اینترنت رو جدا کنند یکی رو 192.168.2.1 بود یکی دیگه هم 192.168.1.1 عد default gate way های متفاوتی تعریف کرده بودند که اینترنت همدیگرو استفاده نکنند. حالا تصمیم گرفتند یک هارد به صورت cloud بذارند و تمامی دستگاهای این 2 واحد چه lan چه wireless به این هارد دسترسی داشته باشند(قبلا فقط همون 2 تا سیستم رو این جوری وصل بودند با lan). کاری که انجام دادم این بود. 2 تا روتر رو با wds به هم وصل کردم. یک مودم رو 192.168.1.1 یک مودم رو 192.168.1.2 گذاشتم. روتری که wds کانکتش کرده بودیم سیستم های متصل به این روتر رو default gate way رو 192.168.2.1 گذاشتم.
    نتیجه این شد 2 واحد به فایل های شیر شده هم دسترسی دارند و اینترنتشون هم جداست! با 2 تا مودم وایرلس این کار رو انجام دادم بدون تجهیزات اضافه ای

4. این کاربر از T_L_O_T_D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •