تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1467 از 2607 اولاول ... 46796713671417145714631464146514661467146814691470147114771517156719672467 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,661 به 14,670 از 26070

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

واسه من این مشکل حاد تره یعنی حتی اگه مودم روشن باشه وقتی کامپیوتر رو استند بای باشه
    و یا به هر حال چند ساعتی از اینترنت مصرف نشه چراغ سرویس مودم خاموش میشه و باید
    کلی دردسر بکشم تا دوباره روشن بشه یا نشه.
    گاهی اون روز دیگه بیخیال اینترنت میشم تا فردا!
    داخل تنظیمات مودم تیک Keep Alive Connection رو بزنید

2. این کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

دوستان کسی نامحدود بیشتر از 2 مگابیت داشته ؟ راهی نداره ؟
    منظورتون پهنای باند اختصاصی هست؟
    آخه مخابرات بیشتر 2 مگ نامحدود اشتراکی نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

دوستان چطوری میشه انلاین صورت حساب رو پرداخت کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

دوستان چطوری میشه انلاین صورت حساب رو پرداخت کرد؟
    دوست عزیز تا جایی که بنده اطلاع دارم صورتحساب اینترنت هم جزئی از قبوض تلفن هست
    که خب مسلما برای پرداختش بصورت آنلاین باید خود قبض تلفن (بطور کامل) پرداخت کرد
    برای پرداخت اینترنتی قبض هم میتونید ازین صفحه استفاده کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از brothers000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام. من تازه خط تلفنم وصل شده و ظاهرا این خط فیبر نوری هست ( ناحیه مخابراتی شهید چمران ) و امکان استفاده از سرویس قبلی شاتلم رو ( 8 مگ ) ندارم. حالا امروز رفتم برای adsl اقدام کنم که گفتن شمارت رو اعلام میکنیم و هرموقع شد بهت خبر میدیم ( گفت ممکنه 5، 6 ماه طول بکشه . حالا نمیدونم رو چه حسابی ) و گفت سرعت رو همون موقع میتونی تعین کنی ( ). ولی خب میخوام بدونم قضیه این چیه؟ میتونم سرعت بالا بگیرم؟ البته دانلود رایگان هم برام مهمه. و اینکه چه مدارکی علاوه بر شناسنامه و کارت ملی نیازه؟ ( منظورم کارت دانشجویی و شماره ثبت شرکت و اینجورچیزاست ).

البته گزینه دیگه ای هم دارم که همون وایمکس هست. یه مودم جیبی مبین نت هم دارم که از داخل خونه اصلا انتن نمیگیره ( اگه راه حلی واسه اونم میدونین حتما بگین ). برای همین باید بگردم دنبال سرویس دهنده ای که هم خوش قیمت باشه و هم با کیفیت که سخته! پس فعلا همون adsl تکلیفش مشخص بشه بهتره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام. من تازه خط تلفنم وصل شده و ظاهرا این خط فیبر نوری هست ( ناحیه مخابراتی شهید چمران ) و امکان استفاده از سرویس قبلی شاتلم رو ( 8 مگ ) ندارم. حالا امروز رفتم برای adsl اقدام کنم که گفتن شمارت رو اعلام میکنیم و هرموقع شد بهت خبر میدیم ( گفت ممکنه 5، 6 ماه طول بکشه . حالا نمیدونم رو چه حسابی ) و گفت سرعت رو همون موقع میتونی تعین کنی ( ). ولی خب میخوام بدونم قضیه این چیه؟ میتونم سرعت بالا بگیرم؟ البته دانلود رایگان هم برام مهمه. و اینکه چه مدارکی علاوه بر شناسنامه و کارت ملی نیازه؟ ( منظورم کارت دانشجویی و شماره ثبت شرکت و اینجورچیزاست ).

البته گزینه دیگه ای هم دارم که همون وایمکس هست. یه مودم جیبی مبین نت هم دارم که از داخل خونه اصلا انتن نمیگیره ( اگه راه حلی واسه اونم میدونین حتما بگین ). برای همین باید بگردم دنبال سرویس دهنده ای که هم خوش قیمت باشه و هم با کیفیت که سخته! پس فعلا همون adsl تکلیفش مشخص بشه بهتره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

دوست عزیز شما سرویس قبلیت (شاتل) مگه رو خطی غیر از خط فعلیت که تازه وصل شده، بوده ؟
    اگه اینطوره سعی کن از همون سرویس شاتل استفاده کنی
    چون اولا اینترنت مخابرات همچین آش دهنسوزی هم نیست
    ثانیا تا 5 الی 6 ماه دیگه اصلا معلوم نیس چی بشه ! (منظورم از لحاظ کیفیت و قیمت و این چیزاست)
    پس سعی کن نقد رو بچسبی!
    مدارک برای راه اندازی سرویس مخابرات هم تو سایتشون کامل نوشته
    برای افزایش پهنای باند هم برخی میگن مدارک نمیخواد و برخی دیگه میگن میخواد (ولی از من بپرسی میگم این قضیه سلیقه ایه و مرکز با مرکز یا حتی کارمند با کارمند تو مراکز فرق میکنه نظرشون !)

بحث مودم جیبی و مبین نت و اینا هم فکر نمیکنم اصلا به موضوع این تاپیک ربطی داشته باشه ولی فقط یه نکته تو پرانتز در مورد اینترنت همراه و بی سیم بهت میگم، (اونم اینکه اینترنت بی سیم و همراه فقط رو موبایل اونم بخاطر آنتن دهی نسبتا بیشترش نسبت به سایر محصولات بی سیم در اولویت اول مخصوصا تو ایران قرار میگیره، اونم بسته به اینکه چه اپراتوری با چه سیگنال و سرعت و قیمتی محل زندگی شما رو ساپورت کنه فرق میکنه)

10. این کاربر از brothers000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

منظورتون پهنای باند اختصاصی هست؟
    آخه مخابرات بیشتر 2 مگ نامحدود اشتراکی نداره
    سلام این طرح های نامحدود تهران مثلا طرح 1 مگ که ماهانه 40 تومن و طرح 2 مگ که 70 تومن هست یا قبلا قیمتاش این بود، این 1 مگ منظور سرعت دانلود 1 یا 2 مگ بر ثانیه هست یا پهنای باند که سرعت میشه 128 کیلوبایت و 256 کیلوبایت؟؟ مرسی

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

سلام این طرح های نامحدود تهران مثلا طرح 1 مگ که ماهانه 40 تومن و طرح 2 مگ که 70 تومن هست یا قبلا قیمتاش این بود، این 1 مگ منظور سرعت دانلود 1 یا 2 مگ بر ثانیه هست یا پهنای باند که سرعت میشه 128 کیلوبایت و 256 کیلوبایت؟؟ مرسی
    سلام
    نه عزیز اون میشــه پهنای باند اختصاصی که 2 3 میلیون ماهانه هزینه اش هست
    این چیزی که قبلا مخابرات ارائه میداد اشتراکی هست که بین 8 تا 10 نفر تقسیم میشه
    که سرعت 128 و 256 برای دانلود میده

13. 2 کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان روی 2 تا خط میشه سرویس گرفت؟یعنی یه خونه 2 تا خط داره مثلا یکی مخصوص یه برادر یکی مخصوص خواهر..که هی اینترنت هم رو قطع نکنن
    Last edited by javad34; 04-02-2015 at 19:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •