شرمنده توي ويندوز من كه بعد از يك مدت اين گزينه مفقود شده عكسشم گذاشته بودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده توي ويندوز من كه بعد از يك مدت اين گزينه مفقود شده عكسشم گذاشته بودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده ويندوز رو من از طریق اندتاسک اکسپلورر ریست کرده بودم و ممکنه یکسری برنامه ها تو تاسک منیجرم غیر فعال شده باشن
به خاطر همین دوباره سیستم راه انداختم
این فایل جدیدتر و کامل تره به نظرم
سیستم عامل من : ویندوز XP هستش.
آنتی ویروسی که دارم : ناد 32 اسمارت سیکیوریتی 5
برنامه ی ضد جاسوسی : ندارم.
لوگ برنامه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by naghoosfarhang; 02-02-2015 at 23:30. دليل: به دلیل تکرار در پست 801 و عدم حذف پست 802
سیستم عامل من : ویندوز XP هستش.
آنتی ویروسی که دارم : eset smart security 5
برنامه ی ضد جاسوسی : ندارم.
لوگ برنامه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مطمئنید مشکاتون از این ویروسه؟ در این صورت با یک انتی ویروس اپدیت شده و معتبر به راحتی پاک میشه.شاید مشکل از جایی دیگه باشه.اگه هنوز هم این مشکلو دارید بگید تا بیشتر راهنمایی کنیم.
سلام.
من زیاد از این لوگ سردر نمیارم.اما چندتا توصیه میکنم.
گویا نرم افزار زون الارم ناقص نصب شده یا اینکه کاملا پاک نشده.این نرم افزار یک فایرول قویست.اکه از اون استفاده میکنید باید فایروال نادتون و ویندوزتون رو غیر فعال کنید.
نرم افزار pandora tv رو حزف کنید. کلا نرمافزار هایی که کارایی ندارن رو پاک کنید .
با نرمافزار مالوار بیت به صورت فری نصب کنید و سیستمو پاکسازی کنید.بنظرم رایانتون ویروسی نشده.شاید نسخه ویندوزتون مشکل داره.چون خیلی از نسخه های ویندوز xp دستکاری شدن.کلا مشکل خاصی که نیست.
موفق باشید.
با سلام
شاید این بتونه مشکل شما را حل کنه :
با تشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز من هم به مشکل شما مواجه شدم چی کار کنم
کامپیوتر شما درست شد لطفا به من هم بگید!!!!
کسه دیگه ای ام اگه بلده بگه!!!!
دوستان این مشکلی که برای من و دوست دیگری پیش آمده بود که تبلیغات پ.و.ر.ن در همه سایت ها نشان داده می شد من توسط دو تا نرم افزار زیر حل کردم
در کامپیوتر با نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در گوشی اندروید ام با نرم افزار cm secority
منم این مشکل رو دارم
من با نود ۳۲ آپدیت شده و کاسپر اسکای ۲۰۱۵ ،آپدیت شده تا به حال دوبار کل کامپیوتر رو اسکن کردم هیچی پیدا نمی کنن
الان با نرم افزار yac در کامپوتر این ویروس عمل تمی کنه ولی هنوز داخل کامپوترم است چون وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنم آنتی ویروس cm security ویروس رو پیدا می کنه
دوست عزیز من مراحل این دو لینک که زیاد هم بودن انحام دادام ولی نتیجه نگرفتم من الان تونستم این ویروس رو غیر فعال کنم با برنامه yac ولی من روشی می خوام که ابن ویروس حذف بشه خواهشن کمکم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)