سلام
شاید مشکل تو باند 1800 باشه چند تا سایت نگاه کردم جایی ندیدم واسه نکسوز 5 بایند 1800 و زده باشه
سلام
شاید مشکل تو باند 1800 باشه چند تا سایت نگاه کردم جایی ندیدم واسه نکسوز 5 بایند 1800 و زده باشه
با تشکر از دوستان خوبم
درست گفتید. گوشی رو از آمریکا واسم خریدن و آوردن که باند 1800 جزو باندهایی که پشتیبانی می کنه نیست. باندها ایناست: LTE 700 / 800 / 850 / 1700 / 1900 / 2100 / 2600
البته ورژن غیر آمریکایی باند 1800 رو داره.
الان یعنی کلا 4g ایرانسل روی باند 1800 هستش؟
جایی خونده بودم 2100 هم هست. اشتباه می کنم؟
اینجوری که خیلی بد شد
سلام حاجی اینی که گفتی مربوط به نامحدود 7 روزه هست که 90 گیگ بیشتر نمیده
چون من تعرفه ای ندیدم در این رابطه 90 گیگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامت باشی
فکر میکنم فعلا روی 1800 هستش
چرا بد شد؟ نکسوزت و میفروشی و میری ام 8 میخری به همین سادگی![]()
من خیلی به برنامه های مانیتورینگ شبکه تحت اندروید اعتماد ندارم. مثلا این برنامه هه که شمارشگر آپلود و دانلودش رو می بینید و خیلیها هم نصب دارن
گذشته از اینکه کیلوبیت در ثانیه Kb/s رو KB/s نوشته، اصلا سرعتهایی که نشون میده با واقعیت همخوانی نداره!
بارها و بارها امتحانش کردم مثلا با ADM دارم یک فایل رو با سرعت 2 مگابیت دانلود می کنم ولی اون گوشه میزنه 5 مگابیت در ثانیه!!! (هیچ دانلود پس زمینه ی دیگه ای هم فعال نیست) بنظرم وقتی همیشه ی خدا اینقدر ضایع ترافیک رو مانیتور میکنه لابد آمار حجم دانلود/آپلودش هم اعتباری نداره
برادر اینجا ایرانه ها ! توقعتون رو بیارید زیر دیپلم و سیکل ! ناشکری کنی همین بسته ی بقول خودشون نامحدود رو هم می بینی برداشتنا ! فعلا تا میتونی فیضش رو ببر که به هیچی اعتبار نیست ...
اتفاقا پوشش 3جی 4جی اصلا جالب نیست به خصوص شمال تهران که کلا تعطیله ! بقیه جاهام معمولا آنتن پر نیست و باتریو میترکونه
دوست عزیز
منم چند وقت پیش به همین بلا گرفتار شدم
طبق سایت ایرانسل که نوشته بود ایفون ۵ a1428 از lte ساپورت میکنه رفتم سیمکارت عوض کردم و کلی وقتم تلف شد هیچ کجا انتن نداد. اخر متوجه شدم ایرانسل از باند ۱۸۰۰ استفاده میکنه
با تغییر گوشی به ایفون ۶ مشکل حل شد
الان به lte متصلم
فعلا مکان به مکان متفاوته ولی در تهران انتهای lte نسبتا داره زیاد میشه
بطور غیر رسمی شنیدمدایرانسل بعضی جاها که تداخل فرکانسی با صدا سیما و ... داره از فرکانی ۲۶۰۰ استفاده میکنه اما موقت هست و به محض تخلیه فرکانس ۱۸۰۰ صورت بگیره سوییچ میشه به ۱۸۰۰
Sent from my iPhone 6 (IOS 8.1)
Last edited by bigbang001; 31-01-2015 at 15:33.
زدی تو خال رفیق. اتفاقا وقتی نکسوس 5 می خریدم تنها گزینه دیگه ام همین m8 نازنین بود که فقط و فقط به خاطر دوربین ضعیفش ازش گذشتم. اما گوشی بعدیم هم نکسوس 6 هست
از بحث خارج نشیم ترنجی یه مقایسه از سرعت اینترنت اپراتورها گذاشته که دیدنش خالی از لطف نیست. تنها چیزی که می تونم بگم اینه که خاک بر سر ایرانسل و رایتل که همراه اول لاک پشت سریع ترینه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مقایسه با همراه اول ایرانسل در کل پوشش بهتری داره
اما مثلا من در ولنجک هیچکدام را ندارم.
Sent from my iPhone 6 (IOS 8.1)
مثل اینکه ایرانسل دیگع بیخیال تری جی شده و داره روی فورجی فقط کار میکنه.
یعنی واقعا خاک بر سر این اپراتور که هنوز پوشش تری جی رو سراسری نکرده رفته روی فورجی
فرستاده شده از HUAWEI Y330-U11ِ من با Tapatalk
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)