تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: خاموش شدن خود به خودی سیستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali 2990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض خاموش شدن خود به خودی سیستم

سلام از وقتی که هارد اینترنتال یک ترا به سیستم اضافه کردم البته بگم اولش مشکل نداشت بعد از یکی دو هفته اینطوری شد سیستم من بعد از لودینگ ویندوز خاموش میشه یا بعد از اومدن صفحه سیاه ریستارت میشه طوری که هی ریستارت میشه میره صفحه سیاه وی این چرخه ادمه داره. برای رفع این مشکلم مجبور میشم دی وی دی ویندوزو بزارم Repair کنم بعد درست میشه. موقع کار با سیستم از داخل کیس صدا تق تق میاد و فن ها صدا میدن. وقتی پرینتر یا اسکنر یه کیس وصل باشه هم تشدید میشه. قبل از خاموش شدن هم یه صدای بلندی از کیس میاد بعد خاموش میشه . موقع سرچ کردن یا کپی کردن تو هارد هنگ میکنه و.......... حال مشکل از هارد هست یا پاور؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام از وقتی که هارد اینترنتال یک ترا به سیستم اضافه کردم البته بگم اولش مشکل نداشت بعد از یکی دو هفته اینطوری شد سیستم من بعد از لودینگ ویندوز خاموش میشه یا بعد از اومدن صفحه سیاه ریستارت میشه طوری که هی ریستارت میشه میره صفحه سیاه وی این چرخه ادمه داره. برای رفع این مشکلم مجبور میشم دی وی دی ویندوزو بزارم Repair کنم بعد درست میشه. موقع کار با سیستم از داخل کیس صدا تق تق میاد و فن ها صدا میدن. وقتی پرینتر یا اسکنر یه کیس وصل باشه هم تشدید میشه. قبل از خاموش شدن هم یه صدای بلندی از کیس میاد بعد خاموش میشه . موقع سرچ کردن یا کپی کردن تو هارد هنگ میکنه و.......... حال مشکل از هارد هست یا پاور؟
    بهتره با یک پاور قوی تر سیستم رو چک کنید میتونه از پاور هم باشه چون مشکل ریست شدن هم دارید اسلات رم رو تمیز کنید رم ها رو جا به جا کنید و با یک رم دیگه تست کنید

دمای قطعات رو حتما بررسی کنید چون دور فن هم افزایش پیدا میکنه

یک بار بدون هارد سیستم رو چک کنید یعنی کابل برق و دیتا هارد رو بکنید سیستم رو روشن کنید اگر بازم مشکل داشتید این مشکل نمیتونه از هارد جدید باشه

درایور گرافیک رو از سیف مود پاک کنید و راه اندازی مجدد کنید ببینید بازم این مشکل رو دارید یا نه اسلات گرافیک رو هم تمیز کنید

در آخر مین سیستم باید بررسی بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali 2990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

ممکنه مشکل نرم افزاری باشه؟ اخه خیلی وقته ویندوز عوض نکردم

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ممکنه مشکل نرم افزاری باشه؟ اخه خیلی وقته ویندوز عوض نکردم
    برای اینکه بفهمید مشکل نرم افزاری است میتونید ویندوز رو عوض کنید ولی اگر طی فرایند نصب ویندوز بازم این نوع مشکلات بود میتونه مشکل یکی از همون موارد باشه میتونید امتحان کنید ضرر نداره

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

احتمالا هارد جدیدی که نصب کردی بد سکتور داره صدای تق تق هم احتمال زیاد از هارده و از فن نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •