چطوری میتونم از ایران بخرم ؟ لطفا هر سایتی یا سایت هایی که برای خرید و دانلود هست رو معرفی کنید . ممنون
چطوری میتونم از ایران بخرم ؟ لطفا هر سایتی یا سایت هایی که برای خرید و دانلود هست رو معرفی کنید . ممنون
سلام
من خودم از سایت persibox.com خریدم . خود بازی یک ماه گیم تایم داره و برای بازی هم مثل هر بازی ساب دار دیگری باید ۲ ما گیم تایم بخرید.به هر حال به نظرم در کنار سایر mmo ها بازی بسیار خوبی هست و اگر خراب کاری نشه اینده خوبی داره
موفق باشید
سرور اروپای بازی بالاخره منتقل شد به فرانکفورت آلمان. مطمئنا توی کمتر شدن پینگ و لگ و دی سی خیلی تاثیر میذاره. قبلا تمام سرور ها توی آمریکا بودن.
مرسي از راهنماييت
من نميتوتنم خصوصي مسيج بدم
اين سايتي كه نوشتين رو رفتم ديدم
چنتا سوال دارم كه بايد ازت بپرسم چون تا حالا اين مدل بازيا رو انجام ندادم
اين email من هست.ممنون ميشم شماره تماس يا يك راه ارتباطي بدين سوالام رو بپرسم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم اددتون کردم. مشکلی نیست![]()
Last edited by Avlil; 10-08-2014 at 10:16.
بازی free to begin شده یا نه؟
ارزش داره از الان شروع کنم ؟
بازيش چطوره؟! نسبت به واركرفت چطوره؟! قيمتش كه خيلي از بليزارد بهتره بليزارد فقط پول ميگيره...
از نظر بازی 100 برابر WoW هست ولی به اون سرعت که وعده داده بودن Content نیومد و بازیکناش دارن روز به روز کمتر میشن. در عرض 2 ، 3 ماه همه کارارو انجام میدی و دیگه هیچ کاری نمی مونه. تو شهر باید مگس بپرونی.
به زودی هم قراره Free to Play بشه، الان نخرید که میره تو پاچتون![]()
من بازی با آخرین آپدیت گرفتم دارم بازی می کنم حرف نداره سایت مطمئن می شناسم هر خواست پیغام بده
سلام من این بازی رو سفارش دادم امروز به دستم رسید.ولی دیدم آپدیت ۶ هم براش اومده.که هنوز نتونستم دانلودش کنم.حالا بازی رو نصب کردم یه اکانت ساختم .با اکانتی که ساختم وارد سایت میشه اما وارد بازی نمیشه و ارورهای invalid client و error 200 و errore 201 میزنه.راهنمایی میخوام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)