تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 82 اولاول ... 3238394041424344454652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 820

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی فوتبال ایران | 2015 AFC Asian Cup

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

خيلي راغب نيستم با دوستاني كه كي روش را يك مربي معمولي ميدونن و تأثيري از اون در فوتبال ملي (نه باشگاهي) قائل نيستن بحث كنم. چرا كه اونها چشم به واقعيتها بسته اند و فقط نكات منفي را ميبينند.

براي پيشرفت در فوتبال راههاي مشخصي هست كه به وفور در موردش بحث شده و حتي راه حل برون رفت از اين وضعيت هم به تفصيل شرح داده شده و در اختيار فدراسيون هست. اما براي عملي شدن نياز به اجازه از بالا و تأمين بودجه است كه فعلاً فقط براي ظاهر سازي و مشغول نگهداشتن مردم دارن تيم داري ميكنن و كلي هزينه از جيب من و شما خرج ميشه و به جاي اينكه صرف زير ساخت فوتبال بشه صرف تأمين قرارداد هاي ميلياردي بازيكنان ليگ و برگزاري ليگ ميشه.

الگو برداري از يك كشور مترقي با شرايطي شبيه ما از لحاظ جسماني و سليقه ها و علايق در سبك بازي و سپس فراهم كردن زيرساختها براي پرورش بازيكنان مطابق اون روش بازي تدوين شده براي فوتبال آينده احتياج به كار عملي توسط كارشناسان همون كشور الگو (بدون حضور ايراني ها در رأس امور در سالهاي اول) داره كه به رئيس فدراسيوني احتياج داره كه جامع الشرايط باشه و به صورت طولاني مدت بر مسند رياست تكيه بزنه و در تمام مدت براش زحمت بكشه و انتظار بازدهي سريع هم ازش نداشته باشن.

آقاي يزداني خرم امتحانشو پس داده و بسيار خوب تونسته در هر فدراسيوني حضور داشته تأثير مثبتشو نشون بده. اتفاقاً من برخلاف بعضي از كارشناسان معتقدم نيازي نيست رئيس فدراسيون فوتبال سابقاً بازيكن بوده باشه يا دستي در فوتبال داشته باشه. تنها خصوصيتي كه براي اين شخص قائل هستم اينه كه توانايي يافتن راه حل براي هر مسأله اي به صورت حرفه اي و برنامه ريزي براي پيشرفت را داشته باشه.

از اونجا كه فعلاً براي برآورده شدن شرايطي كه عرض شد رغبتي يا توانايي از طرف دست اندركاران مشاهده نميشه امثال كي روش و حتي بالاتر هم اگر بيان نميتونن سبك بازي را بسيار زياد تغيير بدن. فقط در حد علمي كردن تمرينات و آموختن تاكتيكي خاص به بازيكنان ميتونه محدود بشه. البته ايشون در بعد فرماندهي تيم هم بسيار عالي عمل كرده و شخصاً با وجود علاقه اي كه به رحمتي، خلعتبري و عقيلي داشته و دارم از اين اقدام ايشون در جهت حفظ شأن پيراهن تيم ملي حمايت ميكنم و از نظر من بحث هايي كه بعضي از دوستان در خصوص نتيجه نگرفتن تيم ملي به علت عدم حضور اين عزيزان يا افرادي ديگر در تركيب اصلي مطرح ميكنن كاملاً بي مورد هست.

اما كي روش ميزان اشتباهات دفاع را به حداقل رسوند و الآن مهاجم هايي در اختيار داره كه از كمترين فرصت بهترين استفاده را ميكنن. ديگه دريافت گل هاي ساده با اشتباهاتي كه دليلش فقط ناهمآهنگي باشه خيلي خبري نيست و حالا كه اين مشكل اصلي تا حدودي برطرف شده بحث پلن B پيش كشيده ميشه كه اون هم به نظر من به آرامي قابل حله. شخصاً معتقدم امروز به علت اشتباه داور بازي از چنگ ما خارج شد و ديگه نتونستيم با 10 نفر اون اقتدار لازم قبل از ده نفره شدن را حفظ كنيم. در هر صورت هر نوع بازي با ده نفره شدن تحت تأثير قرار ميگيره مخصوصاً اگر مدتي زيادي از بازي اين حالت بر بازي حاكم باشه.

اما با تمام اين اوصاف از نظر من تيم كي روش با 70 درصد احتمال توانايي حضور در فينال و حتي قهرماني را هم داشت و شكست به اين شكل از عراق نميتونه دليلي بر ناتواني يا ناكارآمدي تاكتيك ايشون باشه.

2. 8 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

من هم تعجب میکنم که چرا اینقدر عملکرد تیم زیرسوال هست
    انصافا از یک تیم 10 نفره انتظار چه چیزی میشه داشت؟ جز اینکه تلاش کنه و دوباره نتیجه رو برگردونه؟ که اینکار انجام شد
    یادمه یک زمانی ایران خیلی از دفاعش ضربه میخورد سیستم سه دفاعه ی ایران بسیار آسیب پذیر بود همون زمان البته از نظر تهاجمی خوب بودیم مثلا مهدی کیا کریمی و غیره
    اما همیشه دفاعمون پراشتباه بود
    اما الان حداقل این یک مورد اصلاح شده خوب هم اصلاح شده
    از نظر تهاجمی هم عالی که نبودیم اما از فرصت ها خوب استفاده شد
    مشکل کمبود فرصت بود! من فکر میکنم اگر اینطور در نظر گرفته بشه که چند فرصت بوده که این تعداد گل زده شده نتیجه قابل قبول هست
    و فقدان یک بازیکن بازیساز خوب چیزی نیست که به مربی برگرده خب نیست دیگه

مثلا سلطان(امثال علی پروین) یا ژنرال (امثال قلعه نوعی) بودن الان جام توو دستامون بود نه؟
    یا مثلا جلالی؟ کربکندی؟ یا دکتر جان (ذولفقارنسب)

نمیدونم دوستان از کیروش بهتر چه گزینه ای سراغ داشتن که حیف شده این وسط
    هزارتا بازیکن جوون هم که به اندازه کافی میدون داد!
    از کل بزاعت فوتبال ایران استفاده شده بازم ملت طلبکارن عجب مردمی داریم ما حالا خوبه بازیمون هم بد نبود خدا میدونه اگر بد بازی میکردیم چه اتفاقی میفتاد

4. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

من واقعا تعجب میکنم، چرا دوستان حاضر نمیشن کارنامه کیروش به عنوان سرمربی تیم های دیگه رو اینجا بررسی کنن !!!
    و میگن کیروش به عنوان سرمربی کارنامه موفقی داشته.
    اگر هم واقعا اینقدر مصمم هستین که مخالفین کیروش اشتباه میکنن یک تاپیکی ایجاد کنین، موفقیت های کیروش به عنوان سرمربی رو واسه ما هم بگین قانع بشیم، چرا اینقدر شاخ و شونه کشیدن و بالای منبر رفتن؟

خوشبختانه پس از پایان جام جهانی حرفی زدم که میدونستم امروز رخ میده.
    و همون زمان همین دوستان گارد گرفته بودن که وای به روزی که کیروش برود.

لینک:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کیروش در رئال و پرتغال بهترین بازیکنان و امکانات رو در اختیار داشت، اما با سیستم دفاعی اون تیم هارو به ورطه نابودی کشوند و هیچ جا نخواستنش وگرنه عاشق چشم و ابروی شما ملت سلحشور ایران نبود.
    و این سیستمی که کیروش بهش معتقده ربطی به کمبود بازیکن ایران نداره !

به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
    ما از همه نظر تو این مملکت در اقلیت هستیم، شما اکثریت حال کنید با این باورهاتون که کشور مارو تو همه عرصه ها به عقب میکشید و هرجا قراره تغییری جدی صورت بگیره با انتخاب بد و بدتر مارو تو این حلقه بسته گیر انداختین.

شبتون مهتابی تا حذف از مقدماتی جام جهانی 2018.
    Last edited by B.Russell; 23-01-2015 at 22:15.

6. 2 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

من واقعا تعجب میکنم، چرا دوستان حاضر نمیشن کارنامه کیروش به عنوانسرمربی تیم های دیگه رو اینجا بررسی کنن !!!
    اگر هم واقعا اینقدر مصمم هستین که مخالفین کیروش اشتباه میکنن یک تاپیکی ایجاد کنین، موفقیت های کیروش به عنوان سرمربی رو واسه ما هم بگین قانع بشیم، چرا اینقدر شاخ و شونه کشیدن و بالای منبر رفتن؟

خوشبختانه پس از پایان جام جهانی حرفی زدم که میدونستم امروز رخ میده: (+لینک)

کیروش در رئال و پرتغال بهترین بازیکنان و امکانات رو در اختیار داشت، اما با سیستم دفاعی اون تیم هارو به ورطه نابودی کشوند و هیچ جا نخواستنش وگرنه عاشق چشم و ابروی شما ملت سلحشور ایران نبود.

ما از همه نظر تو این مملکت در اقلیت هستیم، شما اکثریت حال کنید با این باورهاتون که کشور مارو تو همه عرصه ها به عقب میکشید و هرجا قراره تغییری جدی صورت بگیره با انتخاب بد و بدتر مارو تو این حلقه بسته گیر انداختین.

قطعا کیروش بهترین مربی نیست
    ولی یک امای مهم مطرحه
    اخه نسبت به کی میسنجین؟
    سوال مهمتر
    کیروش نبود کی می اومد با تیم داغون ایران کار کنه؟
    مگه چه گزینه های دهانسوزی بودند که این بین حیف شدند ؟((شاید من در جریان نیستم ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنن چه کیس هایی بوده که خط خوردن و واقعا حیف شدن))

بنظرم ایران با هرمربی دیگه ای هم بود در همین حد نتیجه میگرفت

8. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

قطعا کیروش بهترین مربی نیست
    ولی یک امای مهم مطرحه
    اخه نسبت به کی میسنجین؟
    سوال مهمتر
    کیروش نبود کی می اومد با تیم داغون ایران کار کنه؟
    مگه چه گزینه های دهانسوزی بودند که این بین حیف شدند ؟

بنظرم ایران با هرمربی دیگه ای هم بود در همین حد نتیجه میگرفت
    کیروش در لیست مربیان جام جهانی، سومین یا چهارمین مربی گران جهان بود.
    با اون هزینه مربیان خیلی بزرگتری با هزینه کمتر میتونستن بیان.

بهترین نمونه اش پکرمن مربی کلمبیا بود. که از چهار تا جوان تیمی ساخته بود که یکی از بهترین تیم های جام بود.

سبک فوتبال ایران به دلیل فیزیک بدنی و خلاقیت بالای ایرانی ها به سبک فوتبال آمریکای جنوبی و اسپانیا میخوره و مربیان مطرح این کشورها بهترین گزینه ها میتونن باشن که بازی شناور و هجومی انجام میندن، نه بازی های بسته تخریبی.

10. این کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

rmd

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

من واقعا تعجب میکنم، چرا دوستان حاضر نمیشن کارنامه کیروش به عنوان سرمربی تیم های دیگه رو اینجا بررسی کنن !!!

خوشبختانه پس از پایان جام جهانی حرفی زدم که میدونستم امروز رخ میده.

لینک:

و این سیستمی که کیروش بهش معتقده ربطی به کمبود بازیکن ایران نداره !

دوست عزیز یه سوال دارم بنده از شما:

ما برای تیم ملی چیکار کردیم که الان انتظار قهرمانی داریم؟؟؟

بازی دوستانه انجام دادیم؟

تدارکات مهیا کردیم؟

وزیر حمایت کردن؟

یک بیستم قطر، ژاپن، امارات و ... بازی دوستانه انجام دادیم!

شاید یک هزارم این تیم ها و تیم های دیگه سرمایه گذاری کردیم!

برای موفقیت باید بهایی داده بشه، ما چه بهایی دادیم؟

رئیس فدراسیون میرفت سراغ وزیر بابت تیم ملی، وزیر افتخار نمی دادن ایشون رو به حضور بپذرین!

ما تا همین 3 ماه پیش سر مربی نداشتیم اونوقت انتظار داشتین کیروش شاخ غول بشکونه؟
    شما بیا یه مربی معرفی کن که بیاد ایران فعالیت کنه و بریم نیمه نهایی جام جهانی 2018

12. 4 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

کیروش در لیست مربیان جام جهانی، سومین یا چهارمین مربی گران جهان بود.
    با اون هزینه مربیان خیلی بزرگتری با هزینه کمتر میتونستن بیان.

بهترین نمونه اش پکرمن مربی کلمبیا بود. که از چهار تا جوان تیمی ساخته بود که یکی از بهترین تیم های جام بود.

سبک فوتبال ایران به دلیل فیزیک بدنی و خلاقیت بالای ایرانی ها به سبک فوتبال آمریکای جنوبی و اسپانیا میخوره و مربیان مطرح این کشورها بهترین گزینه ها میتونن باشن که بازی شناور و هجومی انجام میندن، نه بازی های بسته تخریبی.
    بنظر من ایران به دنبال گرفتن نتیجه بود
    این روند که شما میفرمایید یک پروسه ی چندین و چندساله هست فوتبال آکادمیک و سازماندهی شده لازم داره نه لیگ ایران که پسرفت داره و بدون حتی درصدی پیشرفت! سال به سال هم بدتر
    بله یک مربی میتونه از بازیکنانی که اصولی تعلیم دیدن تیم بسازه ایده پیاده کنه
    ولی وقتی در این زمینه دستش بسته باشه و با تعدادی بازیکن طرف باشه که استعداد ذاتی دارن! یا پرورش یافته ی اروپا هستند تنها یک نفر لازمه که این مجموعه رو مدیریت کنه برای نتیجه گرفتن! کاری که کیروش کرد دقیقا و واقعا هنره یک مشت یاغی رو با تعدادی جوون هماهنگ کنی تا بخوای نتیجه بگیری

حرف شما یک ایده آل گرایی هست که سالیان آینده هم فوتبال ویرانه ایران بهش نمیرسه

14. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوست عزیز یه سوال دارم بنده از شما:

ما برای تیم ملی چیکار کردیم که الان انتظار قهرمانی داریم؟؟؟

بازی دوستانه انجام دادیم؟

تدارکات مهیا کردیم؟

وزیر حمایت کردن؟

یک بیستم قطر، ژاپن، امارات و ... بازی دوستانه انجام دادیم!

شاید یک هزارم این تیم ها و تیم های دیگه سرمایه گذاری کردیم!

برای موفقیت باید بهایی داده بشه، ما چه بهایی دادیم؟

رئیس فدراسیون میرفت سراغ وزیر بابت تیم ملی، وزیر افتخار نمی دادن ایشون رو به حضور بپذرین!

ما تا همین 3 ماه پیش سر مربی نداشتیم اونوقت انتظار داشتین کیروش شاخ غول بشکونه؟
    شما بیا یه مربی معرفی کن که بیاد ایران فعالیت کنه و بریم نیمه نهایی جام جهانی 2018

مطمئنا فدراسیون فوتبال ایران کم کاری کرده.
    ولی همه چیز امکانات نیست، فکر نمیکنم وقتی عراقی که داره با داعش میجنگه یا همون زمان سقوط صدام قهرمان آسیا میشه، امکاناتش یک صدم ایران بوده باشه.

اما چیزی که درد آوره اینست که با همین امکانات و نحوه بازی، اگر مربی داخلی بود حکم قتلش هم صادر شده بود.
    که چرا سیستم بازی اینقدر بسته است و نتیجه هم گرفته نمیشه.

من نمیدونم شما چند سال هست که بازی های ایران رو تماشا میکنید.
    اما این تیم ملی ضعیف ترین تیمی بوده که من تو ادوار مختلف از نظر بازی گروهی دیدم و جز خلاقیت چندتا بازیکن هیچ برنامه مشخصی برای گل زدن نداشت و فقط بزن زیر توپ و دفاع و اگر ضد حمله گل شد که شد.

مثال رو هم برای گزینه سرمربی گری معرفی کردم.
    این هزینه ای که برای کیروش داده شد روی امثال پکرمن و مربیان مطرح آمریکای جنوبی بشه به مراتب جواب بهتری میگیریم.

مثل بقیه دوستان از شما هم خواهش میکنم اگر فکر میکنید کیروش کم تقصیر هست، یک کارنامه نیمه موفق کیروش به عنوان سرمربی در جاهایی که امکانات و بودجه و همه چیز بوده معرفی کنید، شک نکنید من همین جا از دوست داران کیروش عذرخواهی خواهم کرد.
    Last edited by B.Russell; 23-01-2015 at 22:38.

16. این کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

دوستان اتقیا و گرگر :

دلیل اینکه میگید مربی دیگه به جز کی روش نمیاد چیه؟! چرا ؟!

یعنی یه مربی در سطح همین آقای کی روش یا مثلا مربی ژاپن خاویر آگیره یا بقول دوستمون راسل آقای پکرمن که از نظر من هم مربی رویایی ای میشه برای ایران یا هر مربی ای در همین حد و اندازه ها ... و نمیاد ایران ؟! چرا ؟! به دلیل سرو مشروب و حجاب و مناظر اسلامی و ... یعنی یا دلیل دیگه ای داره ؟!

پی نوشت : بنده بهترین گزینه برای شرایط فعلی رو افشین قطبی میدونم !
    Last edited by rmd; 23-01-2015 at 22:42.

18. 2 کاربر از rmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان اتقیا و گرگر :

دلیل اینکه میگید مربی دیگه به جز کی روش نمیاد چیه؟! چرا ؟!

یعنی یه مربی در سطح همین آقای کی روش یا مثلا مربی ژاپن خاویر آگیره یا بقول دوستمون راسل آقای پکرمن که از نظر من هم مربی رویایی ای میشه برای ایران یا هر مربی ای در همین حد و اندازه ها ... و نمیاد ایران ؟! چرا ؟! به دلیل سرو مشروب و حجاب و مناظر اسلامی و ... یعنی یا دلیل دیگه ای داره ؟!
    راستش دوست عزیز من که کامل در جریان ریز مذاکرات جذب مربی برای تیم ایران نبودم اما
    قطعا کیروش تنها مورد نبوده
    و هستند مربی هایی که دوست ندارند به دلایل مختلف از جمله مواردی که اشاره کردید به ایران نیان!
    من نمیگم کیروش بهترین مربی دنیاست اما فکر میکنم بین مواردی که میشده بیاد بهترین انتخاب بوده...
    شما در نظر بگیر کل تیم ژاپن (با کمی اغراق) اروپا بازی میکنن آیا ایران از لحاظ کیفیت بازیکن (بعضی ها و نه همه) در حدی نیست که بازیکن هاش تیمهای خوب اروپا بازی کنن؟ قطعا هستند ولی امان از دست اینکه دید جامعه جهانی به ما بد شده و قطعا در جذب بازیکن تاثیرگذاشته...

بعد هم بازم سرحرفم هستم تیم ایران به یک مدیر نیاز داره نه یک مربی سازنده
    کلا تیم بزرگسالان جایی نیست که به بازیکن بیان سبک بازی یاد بدن! باید مدیریت بشن به موقع تصمیمات درست گرفته بشه و نظیر اینها
    تربیت بازیکن یک پروسه طولانیه که در بهترین حالت از الان اصولی شروع بشه 20 سال زمان لازم داره
    مثل والیبال! والیبال ایران رو از پایه ساختن تا الان بزرگسالان با هرمربی بتونه خوب باشه! مربی بزرگتر خب چه بهتر سازماندهی بهتر نتیجه گیری بهتر

باید دید کیروش یا هر مربی دیگه چی در اختیار داره که کم گذاشته یا نتونسته درست بهره ببره؟!

20. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •