کاملا مشخصا بدون هیچ قصد و غرضی داری حرف میزنی
و داری عادل رو نقد میکنی و هیچ مشکلی باهاش نداری !
همین بازی بهانه ای شد تا به قول دوستان بعضی از پیشکسوتان عتیقه بیان تیم رو بکوبن
از اون طرف هم کسایی که با عادل مشکل دارن یه عقده گشایی بکنن !!
کاملا مشخصا بدون هیچ قصد و غرضی داری حرف میزنی
و داری عادل رو نقد میکنی و هیچ مشکلی باهاش نداری !
همین بازی بهانه ای شد تا به قول دوستان بعضی از پیشکسوتان عتیقه بیان تیم رو بکوبن
از اون طرف هم کسایی که با عادل مشکل دارن یه عقده گشایی بکنن !!
بحث هایی که بین طرفداران مربی داخلی و کیروش تو ایران شکل می گیره، شباهت فراوانی به بحث های طرفداران احمدی نژاد و طرفداران روحانی داره.
وضعیت احمدی نژاد که مشخص بود، اما وقتی طرفداران روحانی میگن تغییر رو احساس میکنیم و... بیشتر لج آدم در میاد.
انصافا این تغییری که به شدت احساس میکنین چیه؟
نتیجه بهتر؟
پاسکاری بهتر؟ مالکیت توپ بهتر؟ جز دویدن بهتر چه چیزی تو فوتبال ایران در زمان کیروش بهتر شده.
ایران در جام ملت های آسیا 96 با مایلی کهن خیلی قشنگ تر بازی میکرد نتیجه هم بهتر گرفت.
کیروش به عنوان سرمربی هیچگونه کارنامه موفقی در هیچ جای جهان نداره.
فقط و فقط هم به خاطر جو زدگی مردم ایران که تحت تاثیر شخصیت های کاریزما مثل فردوسی پور و... هستن، کی روش تو ایران دوام میاره.
مربی داخلی هم بیاریم فرقی نمیکنه، میشه مثل قلعه نوئی در 4 سال پیش.
فوتبال ایران نیاز به یک مربی شجاعی داره که تفکرات هجومی و برنده شدن تو ذهنش بیشتر باشه تا تفکرات دفاع کردن و نباختن.
همین پول کیروش رو به مربی کلمبیا و آرژانتین و... میدادن که تیم هاشون همواره هجومی بازی میکرد خیلی بهتر بود.
ولی متاسفانه بین سنتی ها و جو زده ها اسیریم ...
کارلوس کيروش نشست مطبوعاتي خود در استراليا را با چهره اي برافروخته و عصباني آغاز کرد.
به گزارش پارسینه کیروش با لحنی طعنه آمیز حرف هایش را اینگونه آغاز کرد که: حرف بزنم شغلم را از دست میدهم:
به داوری اعترض دارم
در مورد داورحرفی ندارم و صحبتی نمیکنم چون اگر حرفی بزنم شغلم از دست خواهد رفت. من اعتراض دارم به داوری در خصوص حرکت پولادی اما اگر حرف بزنم 33 سال مربیگریام تمام میشود و این منصفانه نیست.
دروازه بان عراق پولادی را هل داد
واقعیت این است که اگر در بازی اول انتقاد کردم قصد بی احترامی نداشتم و تنها به سلامت فیزیکی بازیکنان حساسیت داشتم و فکر میکردم. دروازبان عراق پولادی را هل داد اما شما بگویید چه کسی باید اخطار میگرفت؟ با این حال به عراقیها تبریک و به تیم خود هم آفرین میگویم.
از مردم ایران تشکر می کنم
کیروش در پاسخ به طرح این موضوع از سوی یک خبرنگار ایرانی که او این بازی را نباخته و 70 میلیون ایرانی سرمربی تیم ملیشان را دوست دارند، گفت: من از شما تشکر میکنم.به تیم خودم هم افتخار می کنم.
در مورد پنالتیها حسم را نمیتوانم بگویم
در مورد ضربات پنالتی می توانید تصور کنید که من چه حسی دارم. البته احساسم را نمیتوانم بگویم فقط به عراق تبریک میگویم و به بازیکنان و هواداران ایران که مستحق بهتر از این بودند هم تبریک میگویم.
یک پرونده باز با ویلیامز دارم
با تمام احترامی که برای تمام مقامات قائلم از رئیس ای اف سی تقاضا دارم این موارد را بررسی کند.چون من به این داوری اعتراض دارم و روی کار ما تاثیر گذار بود. شما اهالی رسانه هم بررسی کنید. اگر من بگویم مرا محروم میکنند. من هنوز یک پرونده باز با ویلیامز دارم که به او توهین کردم و اگر بخواهم حرفی بزنم من را محروم خواهند کرد.
از بازیکنان شجاعم تشکر می کنم
اگر بگویم امشب چه شده است من را مادم العمر محروم میکنند بازهم به عراق میگویم که برایشان بهترینها را آرزو دادم برای تمام بازیکنان شجاع ایرانی که عملکرد خوبی در طول ۱۲۰ دقیقه داشتند بهترین تشکرها را بیان میکنم.
نمی دانم در ایران میمانم یا نه
درباره اینکه با این شرایط و با توجه به اینکه گفته بودید در صورت نرسیدن به دیدار نهایی شاید بروید؛ آیا در ایران خواهید ماند یا خیر،گفت: واقعا نمیدانم، بعضی وقتها در فوتبال به این نکته میرسید که آیا منطقی است اصلا شغلت را ادامه دهی؟
جلوی ای اف اسی زانو می زنم و سوال می کنم
از اینکه اعتراضم را تکرار کنم خسته نمیشوم و باز هم سوال می کنم که چرا ویلیامز برای این بازی به عنوان داور انتخاب شد. جلو کمیته انضباطی ای اف سی زانو میزنم و میپرسم که این چه انتخابی بود؟
معذرت میخواهم نمیتوانم حقایق را بگویم
به تک تک بازیکنانم به خاطر بازی خوب تبریک میگویم و آنها را تحسین میکنم وعذر میخواهم که نمی توانم برخی مطالب را بگویم.
ورزش سه
یه اکادمی درست کنن و کیروش جز سر مربی اموزشی قرار بدن کیروش باید بیشتر باز بزارن تا از تیم پایه تا بزرگسال
تحت نظر داشت باشه حداقل تا چند سال دیگه بتونه یه چندتا بازیکن خوب تربیت کنه و هم چندین مربی !
مخصوصا رو بحث حفظ توپ که صحبت کردیم اگر بتونه مطمئن همون نمیتونن یه مربی خوب دیگه بیارن کنار کیروش
100 درصد باهاش مشکل دارم چندین ساله .کاملا مشخصا بدون هیچ قصد و غرضی داری حرف میزنی
و داری عادل رو نقد میکنی و هیچ مشکلی باهاش نداری !![]()
واقعا که حرفت حقه . مردم همیشه جو زده که از هر کس و ناکسی بت میسازن و چشمشون رو روی همه واقعیت ها میبندن و فقط به بتی که ساختن تاکید دارن .کیروش به عنوان سرمربی هیچگونه کارنامه موفقی در هیچ جای جهان نداره.
فقط و فقط هم به خاطر جو زدگی مردم ایران که تحت تاثیر شخصیت های کاریزما مثل فردوسی پور و... هستن، کی روش تو ایران دوام میاره.
مربی داخلی هم بیاریم فرقی نمیکنه، میشه مثل قلعه نوئی در 4 سال پیش.
امیر جان اصلا بحث جو گرفتگی نیستش .
ببین پنالتی شانسی هستش . که الان هم ژاپن مغلوم امارات شد !! به ذهن کی خطور میکرد ؟؟ به نظر شما باید الان ژاپن سرمربیش رو به خاطر باخت باورنکردنی از امارات برکنار کنه ؟
این عادت کشور های عربی هست که با یک باخت سریع سرمبربیشون رو عوض میکنند .
این کی روش انصافا تا به اینجا و هم در جام هانی نتیجه بدی نگرفته بود . اگر قضیه اخراج اون پولادی پیش نمیومد عراق حجومی تر نمیشد و ایران مطمئنا بازی رو میبرد .
کدوم تیم هستش که 10 نفره بازی کنه و 2 تا از گل های خوردش رو جبران بکنه ؟؟؟؟؟؟ کدوم تیم اسیا بوده که از تیمی مانند مثل ارژانتین فقط 1 گل بخوره اونم حتی بتونه بازی رو ببره .
به نظر من عادل حق داره . این مربی بزرگی هستش . باید فرصت چند ساله داده بشه تا خودشو کاملا نشون بده . هر چی باشه یک سر و یک گردن از مربیان ایران بالاتره .
خیلی دوست دارم برنامه 90 این هفته درباره رفتن یا ماندن کیروش باشه تا ببینم نظر اکثریت مردم چی هست .
با این که باختیم اما عملکرد بازیکنان فوق العاده بود .
Last edited by sansa; 23-01-2015 at 18:31.
امثال شما باعث شدند افرادی مانند علی دایی ، قلعه نوعی و ... با یک باخت سریع برکنار بشوند .
اگر مسئولان فوتبال طرز فکر شما رو داشتند باید هر 6 ماه یکبار مربی رو عوض میکردند .
این هواداران تراکتور با عادل فردوسی پور مشکل دارند نکنه شما هم ؟!![]()
دوست گلم ! بخدا به کی قسم بخورم ؟! من نگفتم مربی عوض بشه من اصلا کاری با این کارا ندارم ! باور کنبد از 4 تا بازی تنها بازی بود نگاه کردم ! انقدر که این فردوسی پور زدم کرده نسبت به تیم ملی ! من حرفم چیزه دیگه ی هست ! من میگم مطبوعات و صدا و سیما و فردوسی پور جانب دارانه از کی روش دفاع میکنن ! مگه چهار سال پیش تو پنالتی تازه اونم به کره نباختیم !؟ چرا اون موقع فردوسی پور برنامهگذاشت و مربی و عوض کرد ؟!امیر جان اصلا بحث جو گرفتگی نیستش .
ببین پنالتی شانسی هستش . که الان هم ژاپن مغلوم امارات شد !! به ذهن کی خطور میکرد ؟؟ به نظر شما باید الان ژاپن سرمربیش رو به خاطر باخت باورنکردنی از امارات برکنار کنه ؟
این عادت کشور های عربی هست که با یک باخت سریع سرمبربیشون رو عوض میکنند .
این کی روش انصافا تا به اینجا و هم در جام هانی نتیجه بدی نگرفته بود . اگر قضیه اخراج اون پولادی پیش نمیومد عراق حجومی تر نمیشد و ایران مطمئنا بازی رو میبرد .
کدوم تیم هستش که 10 نفره بازی کنه و 2 تا از گل های خوردش رو جبران بکنه ؟؟؟؟؟؟ کدوم تیم اسیا بوده که از تیمی مانند مثل ارژانتین فقط 1 گل بخوره اونم حتی بتونه بازی رو ببره .
به نظر من عادل حق داره . این مربی بزرگی هستش . باید فرصت چند ساله داده بشه تا خودشو کاملا نشون بده .
خیلی دوست دارم برنامه 90 این هفته درباره رفتن یا ماندن کیروش باشه تا ببینم نظر اکثریت مردم چی هست .
با این که باختیم اما عملکرد بازیکنان فوق العاده بود .
نظر مردم هم 100 درصد با نظر فردوسی پور یکی هست شک ندارم خودم هم ! دوستمون بالا خوب توضیح داد در این مورد !
سلام دوباره .
با این بخش که مردم با فردوسی پور هم نظرند موافقم .
اما به نظر شخصی خودم و نظرات دیگران رو هم که خوندم . همه از عملکرد کیروش راضی بودند . انصافه بد نبوده تا به حال .
اینو قبول دارید که ضربات پنالتی برای هر دو تیم چه ایران چه عراق چه .... همیشه شانسی بوده و تیم شایسته نتونسته به مرحله بعد راه پیدا کنه ؟ نمونش ژاپن که از امارات شکست خورد .
ای کاش شما بازی ژاپن با امارات و بالای 50 موقعیت گل ژاپن، نحوه پاسکاری و... رو میدیدین، بعدا شکست ایران رو با شکست زاپن یکی میکردین.
ژاپن همچنان منظم، با برنامه و با ثبات بازی میکنه.
ایران این بازی رو هم میبرد، تفاوتی در بازی تخریبی و بی برنامه اون نمی کرد.
اینکه 11 نفری تو دفاع چمباتمه بزنیم و از آرژانتین 1 گل بخوریم، برای مردمی که خودشون رو هیچ وقت باور ندارن جالبه ولی قابل ستایش نیست.
سیستم فوتبال امروز ایران یک شیوه مفتضحانه از فوتبال یونانی هست که قهرمان 2004 اروپا شد.
ولی اونا قدرت بدنیشون بیشتر بود تونستن اون شیوه تخریبی رو بازی کنن، ایرانی ها بسته به قوای حریف از یک جایی کم میارن.
اگر ذره ای اون یونان رو با عنوان یک فوتبال برتر میشناسند، ایران رو هم در آسیا یک قدرت برتر بشمارید.
به کیروش 100 سال دیگه هم فرصت بدن تفکراتش تغییر نمیکنه، بازم میگم بروید کارنامه سرمربیگری کیروش رو نگاه کنید که چه بلایی سر رئال مادرید و امثالهم آورد.
مسلما اون باشگاه ها از فوتبال سر در نمیاوردن، مردم ایران با پیامک های خودشون در برنامه 90 از فوتبال سر در خواهند آورد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)