داداش احتمالا بک آپ ها پاک نشده شما یه بار دیگه نرم افزار blueStacks رو پاک کنید به پوشه bluestacks برید همه فایل ها رو پاک کنید در قسمت stast menu و Documents نیز اگه پوشه ای مربوط به بلوستاکس بود پاک کنید بعد دوباره نصب کنید باید مشکلاتون حل بشه
داداش احتمالا بک آپ ها پاک نشده شما یه بار دیگه نرم افزار blueStacks رو پاک کنید به پوشه bluestacks برید همه فایل ها رو پاک کنید در قسمت stast menu و Documents نیز اگه پوشه ای مربوط به بلوستاکس بود پاک کنید بعد دوباره نصب کنید باید مشکلاتون حل بشه
اقا مرسی از راهنماییتون ردیف شد دمت گرم
موفق باشید
Last edited by shengo_k; 10-01-2015 at 23:15.
ممنون بابت توضیحاتت.
لینک مال کجاس؟ برداشته شده.
بی زحمت اسم سایتو حرفاشو دونه دونه جدا کن تا سایت حذفش نکنه
Last edited by esi222; 12-01-2015 at 01:18.
خدمت شما
تاپیک جامع مربوط به گوشی شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .a n d - r o i d . ir/ forum1566.html
- Toolkit | Unlock | Root | Flash | Desire 816
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . a n d - r o i d . ir/ thread186013.html#post1374769
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . a n d - r o i d . ir/ thread183058.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . a n d - r o i d . i r / thread182093-58.html#post1378590
سلام من چند تا فایل بک اپ دفتر تلفن و sms تو لب تابم دارم که میخام باز یابیشون کنم تو گوشیم
راهنماییم کنین لطفا که چجوری![]()
سلام من چند تا فایل بک اپ دفتر تلفن و sms تو لب تابم دارم که میخام باز یابیشون کنم تو گوشیم
راهنماییم کنین لطفا که چجوری![]()
سلام من یه سوال دارم نمیدونم اینجا جاشه یا نه
من میخام گوشیمو روت کنم بخاطر نصب برنامه ایکس مود
نمیدونم با چه نرم افزاری اینکارو بکنم ،حالا نرم افزار رو میشه پیدا کرد
ولی میترسم گوشیم خراب بشه ،اخه بعضی سایتا زیر آموزش روت داخل کامنت ها نوشتن که بعد از روت ال شد و بل شد
گوشیم xperia l مدل c2105 هستش اندروید 4.2.2
میشه یکی قشنگ توضیج بده که روت بکنم مشکل پیش میاد ؟ با چه نرم افزاری و اینکه ایکس مود ارزششو داره که گوشیمو روت کنم؟
مرسی
مشکل خاصی پیش نمیاد شما با این برنامه تست کنین راحت و بدون دردسر هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
xMode باید ببینین اون کارهایی که شما ازش انتظار دارین رو انجام میده یا نه
اگه برا کلش دارین میریزین فکر نکنم راضیتون کنه
ممنون
اره برا کلش میخام
شما خودتون از ایکس مود استفاده کردین؟ من بیشتر قسمت سرچش برام مهمه ،سرچش لوت های خوبی میاره؟
بنظرتون ارزش داره که بخاطر ایکس مود گوشیمو روت کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)