تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1702 از 2365 اولاول ... 70212021602165216921698169917001701170217031704170517061712175218022202 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,011 به 17,020 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله 6975 هارو سال 88 خریدم،hdp4 یکم قیمتش بالاست،در مورد آمپیلی هلیکس نگفتین به نظرتون ارزش داره این 2تا آمپ هارو رد کنم بره یه دونه Match 40FA بگیرم ؟ تو حجم صدا و قدرت بیس تغیری ایجاد میشه ؟
    یه سوال دیگه وقتی ولوم رو بیشتر از 50 میبرم بیس کم میشه و صدای باند ها بیشتر میشه،این مشکل از چیه ؟ ( ماشین پراید،باطری فابریک (اتمی نیست) ) .
    سلام
    Ma 40 که آمپ مورد تائید هست.منتها کامل نمیتونه درایو کنه.در هر صورت اگر MA40 هم خواستی با قیمت مناسب میتونم براتون تهیه کنم.شما قیمت بگیر به بنده اعلام کن.
    سلام حمید جان ، اوکی اصلا عجله ندارم حمید جان هر گلی زدی به سره خودت زدی ، راستش روی ماشین قبلیم 8019 رو داشتم خیلی عالی بود ولی دوست دارم این بار 80prs رو تجربه کنم راستی حمید جان می خام پرتاب صدای خوبی همراه با کیفیت عالی داشته باشم ، خیلی گلی حمید جان
    ارادت دارم حامد جان.
    بسیار خوب. پس حدود 1 میلیون میره برای پخش.
    2 میلیون برای امپ و کامپ.دنبال هلیکس P62C بودم متاسفانه شرکت تموم کرده.ممکنه نمایندگیها داشته باشن ولی میخوام با قیمت مناسب برات گیر بیارم. اگر نشد E62C میگیرم. البته اونم مثل اینکه خیلی محدود مونده ازش.
    گلیدن قرار بود اسفند بیاد ولی باز هم تاخیر خورد تو آمدنش و به ماه اردیبهشت موکول شد.اگر چیز خوب گیر نیارم میتونی تا اومدن گلیدن صبر کنی؟خودم که دارم دیوونه میشم.صبوری بالائی میخواد ولی چاره ای ندارم و باید صبر کنم.
    یا خدا ! حمید جان شما ماشالله خیلی فازت سنگینه ! خیلی گرونن اینایی که گفتی ... شما در نظر بگیر ما قدرت خرید اینایی که فرمودید نداریم ... اصلا به کارم نمیاد این همه قدرت صدا ... ما یه تفکیک خوب صدا + بیس نرم می خوایم ... من کلا بچه قانعی هستم ....
    با همین آمپ چه باندی جایگزین کنم ؟
    بین اینا کدوم رو تایید می کنی ؟
    JVC 7158
    Kenwood 6995
    Pioneer 6975 V2
    Pioneer 6995
    یا اصلا هیچ کدام همین 718 رو تحمل نماییم ؟
    اختیار داری.
    7158 با یه آمپ قوی صداش خوبه. 6995EX هم گزینه بعدی هست.

2. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام آقا حمید
    من یک پراید 132 دارم که میخوام کم کم براش یه سیستم کیفیتی جمع کنم ولی نیتونم یهو هزینه کنم بخاطر همین تصمیم گرفتم که برای شروع یک هد یونیت آلپاین 145 بگیرم و باندهای فابریکی جلو ماشین را تعویض کنم. نکته ای که هست چون مجبورم ماشین را بیرون بذارم نمیخوام از حالت فابریکی خارج بشه که طمع آقا دزده رو تحریک کنه بخاطر همین میخوام قطعات را طوری بگیرم که تو جای فابریکی اسپیکرها جا بشن. من کلا بیشتر کیفیت صدا برام مهمه البته از یذره بیس هم خوشم میاد ولی نه آن بیس سردرد آور و خفن یک بیس ملایم که گوش آدم را نوازش بده. بنظر شما چه اسپیکر یا کامپی میتونم برای جلو یگیرم که بعدا به آمپ هم وصل بشه و صدای خوبی داشته باشه؟ یک سوال دیگه اینکه میشه ساب را روی تاقچه عقب 132 نصب کرد؟ کیفیتش بد نمیشه؟ چون نمیخوام فضای صندوق را زیاد اشغال کنم. ببخشید که سوالهام زیاد شد
    فراموش کردم بگم که آمپ را میخوام در مرحله آخر بگیرم. اول هد یونیت و اسپیکرهای جلو بعد اتیج عقب بعد ساب و در انتها آمپ را میخوام بگیرم که بتونم تا کامل شدن قطعات سیستم ازش استفاده کنم
    Last edited by kamran1234; 18-01-2015 at 11:12.

داره خودمونی میشه nemesis_22044's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام حمید جان ، اگه گلیدن جور بشه که عالیه یه بار صدای mx165 رو با آمپ 75.4 گلیدن گوش دادم بنظرم واقعا باید به این برند سجده کرد خدا کنه تا آخر سال بیاد الان 6 ماهه منتظریم دوست داشتم تعطیلات عید رو با سیستم جدید برم مسافرت ولی خوب کاریش نمیشه کرد که مجبور باشم صبر میکنم ، مرسی حمید جان مارو بیخبر نزار خیلی آقایی ---------------------------- راستی حمید جان نظرت درمورد کامپ hertz - esk 163L.5 چیه e62c بهتره یا این ؟
    Last edited by nemesis_22044; 18-01-2015 at 13:42.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان 6995ex کنوود بدون آمپ جواب می ده؟ اگر با آمپ بخواهم بخرم آمپ 527 کنوود کافیشه؟ پخش ماشینم هم sony cdx-gt 500u هست

یک سوال نسبتا بی ربط! باند 6995ex باند غیر معروف یا بدرد نخوریه؟ آخه من خودم کرمانی هستم از هر کی پرسیدم این باند رو دارین همه یک جوری نگاه کردن انگار فحششون دادم! یکی می گفت با جنس بنجل کار نمی کنیم. یک عده هم کلا نشنیده بودن!
    Last edited by T_L_O_T_D; 18-01-2015 at 14:45.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقا حمید
    من یک پراید 132 دارم که میخوام کم کم براش یه سیستم کیفیتی جمع کنم ولی نیتونم یهو هزینه کنم بخاطر همین تصمیم گرفتم که برای شروع یک هد یونیت آلپاین 145 بگیرم و باندهای فابریکی جلو ماشین را تعویض کنم. نکته ای که هست چون مجبورم ماشین را بیرون بذارم نمیخوام از حالت فابریکی خارج بشه که طمع آقا دزده رو تحریک کنه بخاطر همین میخوام قطعات را طوری بگیرم که تو جای فابریکی اسپیکرها جا بشن. من کلا بیشتر کیفیت صدا برام مهمه البته از یذره بیس هم خوشم میاد ولی نه آن بیس سردرد آور و خفن یک بیس ملایم که گوش آدم را نوازش بده. بنظر شما چه اسپیکر یا کامپی میتونم برای جلو یگیرم که بعدا به آمپ هم وصل بشه و صدای خوبی داشته باشه؟ یک سوال دیگه اینکه میشه ساب را روی تاقچه عقب 132 نصب کرد؟ کیفیتش بد نمیشه؟ چون نمیخوام فضای صندوق را زیاد اشغال کنم. ببخشید که سوالهام زیاد شد
    فراموش کردم بگم که آمپ را میخوام در مرحله آخر بگیرم. اول هد یونیت و اسپیکرهای جلو بعد اتیج عقب بعد ساب و در انتها آمپ را میخوام بگیرم که بتونم تا کامل شدن قطعات سیستم ازش استفاده کنم
    سلام
    برای جای فابریک پراید باید سایز 4 اینچ نصب کنید. البته فکر کنم عقب 13 هست.برای جلو هلیکس E4X و عقب هم اگر 10 باشه همین مدل صدای خوبی بهتون میده.اگر 13 باشه فعلا اسپیکر 13 خوب چیزی به ذهنم نمیرسه که موجود باشه.
    سلام حمید جان ، اگه گلیدن جور بشه که عالیه یه بار صدای mx165 رو با آمپ 75.4 گلیدن گوش دادم بنظرم واقعا باید به این برند سجده کرد خدا کنه تا آخر سال بیاد الان 6 ماهه منتظریم دوست داشتم تعطیلات عید رو با سیستم جدید برم مسافرت ولی خوب کاریش نمیشه کرد که مجبور باشم صبر میکنم ، مرسی حمید جان مارو بیخبر نزار خیلی آقایی ---------------------------- راستی حمید جان نظرت درمورد کامپ hertz - esk 163L.5 چیه e62c بهتره یا این ؟
    سلام حامد جان.منم خیلی امید داشتم این عید رو انشاءالله سیستم داشته باشم ولی متاسفانه نمیشه.
    در مورد هرتز من شخصا از این جدیدا اصلا خوشم نمیاد.حالا سریه میل بد نبود ولی بقیه نه.هلیکس خیلی کیفیت بهتری داره.60 واتی هست ولی دیتیلش خیلی عالیه. در کنار ساب به نظر من کیفیت مناسبی داره.در نبود گلیدن به نظر من بهترین گزینه هست برای SQ
    دوستان 6995ex کنوود بدون آمپ جواب می ده؟ اگر با آمپ بخواهم بخرم آمپ 527 کنوود کافیشه؟ پخش ماشینم هم sony cdx-gt 500u هست
    یک سوال نسبتا بی ربط! باند 6995ex باند غیر معروف یا بدرد نخوریه؟ آخه من خودم کرمانی هستم از هر کی پرسیدم این باند رو دارین همه یک جوری نگاه کردن انگار فحششون دادم! یکی می گفت با جنس بنجل کار نمی کنیم. یک عده هم کلا نشنیده بودن!
    6995ex جزو اسپیکرهای رده متوسط رو به بالا هست.چون قیمتش نزدیک به 718 هست بیشتر میرن طرف اون.البته حجم بیس 718 بیشتره که به خاطر ووفر بزرگترش هست.
    به نظر من 527 براش کمه. 100 وات بهش بدی بهتره.

7. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مرسی مثل چه آمپلی؟

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من 6995EXدارم .الان میخوام بفروشمش.چون اصلا صداش راضی کننده نبود بیس خشکی داره تیوترهاشم زیاد جالب نیست ولی 6995پایونیر خلی بهتره من اصلا صدای6995 کنوودو دوست ندارم افتضاحه صداش.همش سردرد.

10. این کاربر از najee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من 6995EXدارم .الان میخوام بفروشمش.چون اصلا صداش راضی کننده نبود بیس خشکی داره تیوترهاشم زیاد جالب نیست ولی 6995پایونیر خلی بهتره من اصلا صدای6995 کنوودو دوست ندارم افتضاحه صداش.همش سردرد.
    شما صدای 6995s رو شنیدی؟ آمپلی هم داری یا نه؟

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما صدای 6995s رو شنیدی؟ آمپلی هم داری یا نه؟
    بله آمپ هم دارم .من صدای 6995s پایونیر روی پراید شنیدم صداش عالی بود بی نظری بود بیسش خیلی نرم و سنگین بود.
    البته من روی ماشین دوگانه سوز که با یه کپسول حجم صندوق پر کرده شنیدم که فکر میکنم همچین بی تاثیر نباشه چون یه جفت کواک معمولا خوب نمیتونه فضای داخل صندوق عقب و پرکنه مخصوصا سمند.
    ولی از من میشنوی 6995 کنوود و اگه میخوای فقط یه جفت کواک ببندی نگیر

13. این کاربر از najee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    به نظر من تو این رنج قیمت خیلی تفاوت ندارن.حالا پایونیر باشه یا کن وود. اما ناجی عزیز خوب قبلا تجربه اش رو داشتن و فرمایششون صحیح هست.باید از تجربه افراد استفاده بشه.

15. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •