تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 19 اولاول ... 713141516171819 آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 183

نام تاپيک: تاپیک محصولات MVM ( مدیران خودرو )

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من موندم ام وی ام 513 بگیرم یا 206 اس دی یا ال نود.
    خودم دلم با mvm513 هست
    سایت کار دات آی آر ، ام وی ام 315 رو تست کرده شتاب 0 تا 100 حدود 21 ثانیه هست ! یکی از بستگانمون داره واقعا ناراضیه تو سربالایی پراید لهش میکنه . کولرش تعطیله داشبوردش شکسته و صدا میده . هرکاری هم میکنه فروش نمیره کسی نمیخره ، بازار خوبی نداره .
    اس دی و ال 90 هردو واقعا ده پله سرترن ، اگر ماشین قیافه دار میخواید با سواری یکم خشک 206 خوبه ، شتاب و فنی مناسبی داره.
    اگر م قیافه مهم نیست ال 90 ماشین به نسبت راحت تریه ، نرمه و جادار . شتابش هم تقریبا با 206 توی یک رده هست ولی پایداری خوبی نداره .

2. 3 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ebow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    GORGAN

پيش فرض

سایت کار دات آی آر ، ام وی ام 315 رو تست کرده شتاب 0 تا 100 حدود 21 ثانیه هست ! یکی از بستگانمون داره واقعا ناراضیه تو سربالایی پراید لهش میکنه . کولرش تعطیله داشبوردش شکسته و صدا میده . هرکاری هم میکنه فروش نمیره کسی نمیخره ، بازار خوبی نداره .
    اس دی و ال 90 هردو واقعا ده پله سرترن ، اگر ماشین قیافه دار میخواید با سواری یکم خشک 206 خوبه ، شتاب و فنی مناسبی داره.
    اگر م قیافه مهم نیست ال 90 ماشین به نسبت راحت تریه ، نرمه و جادار . شتابش هم تقریبا با 206 توی یک رده هست ولی پایداری خوبی نداره .
    به نظرم افت قیمت زیادی هم داره.
    نظرتون راجب 206 صندوقدار چیه؟ مخصوصا وی 8؟
    نسبت به همرده هاش مخصوصا ال 90

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به نظرم افت قیمت زیادی هم داره.
    نظرتون راجب 206 صندوقدار چیه؟ مخصوصا وی 8؟
    نسبت به همرده هاش مخصوصا ال 90
    خوبه ، قیافش بهتر از ال 90 و کلا همه چیش بهتر از ال 90 هست مخصوصا ترمزهاش معرکست ، تنها مشکلش جای کم سرنشینان عقب هست . البته من رانا رو بیشتر دوست داشتم قیمتش هم مناسب تر از اس دی هست .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام به اساتید محترم:
    نحوه فعالسازی سوئیچ کنترل mvm110 به چه صورت می باشد با سویچ ماشین در خودرو باز و بسته نمی شود. خواهشمند است راهنمایی فرمائید. باتشکر

داره خودمونی میشه saeed7711's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

باید ببری نمایندگی با دستگاه اسکنر برات ok کنن چون داخل کارخونه با اسکنر فعالش میکنن

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

MVM X22 ، خودرویی زیبا و جوان پسند

محصول جدید شرکت مدیران خودرو طی برگزاری مراسمی در یکی از نمایندگی های این شرکت رونمایی شد.
    به گزارش خبرنگار خبر خودرو، خودرو MVM X22 محصول جدید مدیران خودرو است که البته این خودروی کراس اوور شهری جزو خانواده MVM X33 محسوب می شود.
    این خودرو 4 سیلندر بوده و حجم موتور آن 1479 سی سی است همچنین گیربکس 4 سرعته خودکار و 5 سرعته دستی بر روی آن نصب گردیده است.
    ضمنا مصرف سوخت ترکیبی این خودرو 1.6 لیتر است و از استاندارد آلایندگی یورو 5 برخوردار بوده و حجم باک آن 50 لیتر می باشد .
    خودرو MVM X22 در دو مدل دستی و اتوماتیک عرضه می شود و به رینگ 16 اینچی آلومینیومی، مانیتور 188 اینچی لمسی، سنسور پارک عقب، دوربین عقب، کروز کنترل، سانروف، تهویه خودکار و بلوتوث مجهز است.
    مدیر عامل شرکت مدیران خودرو در حاشیه این مراسم گفت: شرکت مدیران خودرو در طی سال 2016 پیشرفت های بسیاری داشته و توانسته رضایت مشتریان خود را در ایران تا حد بالایی جلب نماید.
    ژانگ در ادامه افزود: این پیشرفت ناشی از حمایت مشتریان مدیران خودرو از محصولات این برند است و موجب عملکرد فوق العاده مثبت شرکت شده است.
    وی در ادامه تصریح کرد: نمایندگان مدیران خودرو به عنوان شرکای آن در حال فعالیت هستند و تاکنون توانسته اند با ارائه خدمات فروش و پس از فروش مطلوب و باکیفیت در سراسر کشور مشتریان محصولات MVM را راضی نگه دارند.
    وی اظهار داشت: شرکت مدیران خودرو دو برنامه استراتژیک را در دستور کار خود قرار داده و بر مبنای آن توجه ویژه ای به قشر جوان جامعه و همچنین افزایش تولیدات خودروهای شاسی بلند شده است چرا که در جامعه کنونی توجه عموم به سمت خودروهای شاسی بلند سوق داده شده است.
    ژانگ اذعان داشت: صنعت خودروسازی جهانی شاهد تغییرات بسیاری در طی چند دهه اخیر بوده است و در حال حاضر مشتریان تقاضای عرضه خودروهای شاسی بلند را دارند چرا که این مدل خودروها به نسبت سایر خودروها از مزایای بسیاری برخوردارند.
    مدیر عامل شرکت مدیران خودرو خاطرنشان کرد: با تحقق برنامه های استراتژیک فوق الذکر شرکت مدیران خودرو در آینده نزدیک در راستای جلب رضایت مشتریان برنامه های بیشتری را در دستور کار قرار خواهیم داد.
    نسخه X22 Sport با جعبه دنده دستی با قیمت 58 میلیون و 200هزار تومان بفروش می‌رسد و برای نسخه نرمال این مدل نیز قیمت 56میلیون و 700هزار تومان درنظر گرفته شده است. همچنین مدلX22 Normal با جعبه دنده اتوماتیک با مبلغ 64میلیون و 700 هزار تومان و نسخه Sport آن با قیمت 66میلیون و 200 هزار تومان عرضه می شود.

8. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید
    من جدیدا فهمیدم mvm 315 سه مدل داره و دقیق فرقاشون رو نمی دونم می شه برام توضیح بدید چون قصد خرید دارم
    mvm 315h
    mvm 315h n
    mvm 315h s

اگه فک کنم همین سه مدل باشه
    که اولیه ساده و دومی و سری اسپرتش فرق کردن
    می خواستم تفاوتاشون رو بدونم از همه چی چون توی سایتش که برای سری ان و اس یه عکس گذاشته و کسانی که نشستن
    پشتش پبشنهادشون بهم چیه
    ممنون می شم راهنماییم کنید چون من اولین ماشینی هست که دارم می گیرم و زیدم از ماشین سر در نمیارم

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید
    من جدیدا فهمیدم mvm 315 سه مدل داره و دقیق فرقاشون رو نمی دونم می شه برام توضیح بدید چون قصد خرید دارم
    mvm 315h
    mvm 315h n
    mvm 315h s

اگه فک کنم همین سه مدل باشه
    که اولیه ساده و دومی و سری اسپرتش فرق کردن
    می خواستم تفاوتاشون رو بدونم از همه چی چون توی سایتش که برای سری ان و اس یه عکس گذاشته و کسانی که نشستن
    پشتش پبشنهادشون بهم چیه
    ممنون می شم راهنماییم کنید چون من اولین ماشینی هست که دارم می گیرم و زیدم از ماشین سر در نمیارم
    315 N که نسل جدیدش هست
    315 S که همون نسل جدید با کیت اسپرت بدنه هست

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

پيش فرض

315 N که نسل جدیدش هست
    315 S که همون نسل جدید با کیت اسپرت بدنه هست
    کله
    توضیحتون همه دو خط بودشششش ؟؟؟
    می دونم نسله جدید هستن و اونم اسپرته
    خوب !؟
    اطلاعاتاش فرقاش !؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

کله
    توضیحتون همه دو خط بودشششش ؟؟؟
    می دونم نسله جدید هستن و اونم اسپرته
    خوب !؟
    اطلاعاتاش فرقاش !؟
    نمونه های جدید چون هنوز به صورت گسترده توزیع نشده
    مدتی طول میکشه اطلاعات جدیدتری بدست بیاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •