تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1699 از 2365 اولاول ... 69911991599164916891695169616971698169917001701170217031709174917992199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,981 به 16,990 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام
    یه سری امپ هست که خروجی اسپیکر پخشتون بهش وصل میشه و دیگه نیاز به rca نداره دنبال اونا بگردید
    ر
    سلام آقا حمید راستش من یه پژو پارس از این جدیدا که پخشش رو نمیشه عوض کرد دارم میخواستم بدونم میشه خروجی این پخش ها رو با یه روش خاص ( یا هر روشی) به آمپ وصل کرد؟ چون خروجی RC نداره... چند تا فروم خارجی یه چیزای دیدم ولی گفتم از شما بپرسم ببینم میشه کارییش کرد ؟ مرسی

2. 2 کاربر از alihadady1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsan_4454's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    lvl@$hh@cl

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان و آقاحمید گل
    به پیشنهاد آقاحمید که گفتن کم کم سیتمو جمعو جور کنم فعلا یه پخش 5056کنوود با یه جفت اسپیکر کاپا369.11 گرفتم.
    میخواستم ببینم آمپ اگه بذارم واسه صدای کم مثلا ولوم 15..20 هم تاثیر داره یا نه زیاد؟شاید ساب نخوام بذارم.اگه آره چه آمپی بذارم بهتره؟
    استیج جلو فابریکی پژو پارس روهم عوض کنم یا فقط تیوتر بذارم کافیه؟
    فروشنده میگفت تیوتر فابریک ماکسیمایی دارم خوبه.جفتی 50تومن.عکسم ازش گرفتم.ی چیز معمولی.صداشم نشنیدم.حالا اون بهتره یا s20پایونر؟آمپ 4کانال بگیرم که تیوترها روهم بهش وصل کنم یا آمپ خور نیست اصلا s20?

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام حمید جان خوبی ؟ نظرت در مورد آمپ های exileaudio مدل XM15.4 چیه ؟ ساخت USA هستش قیمت 800 تومنه و روی هر کانال 150w میده روی بریج هم 450w میده میخام به یه جفت 7100 کنوود و یه ساب 3013 کنوود وصل کنم پخشم هم 9650 پایونیر مدنظرم هستش بنظرت چطور میشه ، اگه موافق هم نیستی با این انتخاب هام یه سیستم کامل معرفی کن که در حدود 2 میلیون بشه پرتاب صدای خیلی خوبی داشته باشه از همه هم مهم تر کیفیت هستش ، ماشین هم رانا ، روی ماشینه قبیلم که 111 بود به پیشنهاد خودت یه 8019 با یه جفت dls 1073 گرفتم با یه آمپ 7205 که انصافا خیلی خوب بود ، شرمنده خیلی حرف زدم ، مرسی
    سلام حامد جان.ممنونم.
    متاسفانه من این کالا رو نمیشناسم.بعیده آمپ با این قدرت اینقدر ارزون باشه. ساخت امریکا هم باشه. من باور نمیکنم. یه جای کار لنگی داره
    اگر دنبال حجم و پرتاب صدا هستی درگ استر کاملا برای شما مناسب هست. ولی کیفیتش در حد متوسط هست.
    الان میخوای این قطعات رو بفروشی و مجددا تا 2 میلیون هزینه برای قطعات جدید کنی؟
    سلام
    حمید جان میخواستم نظرت رو درباره پخش x10 کنوود بدونم . کیفیت صدای خوبی داره ؟ در مقایسه با x400 کیفیت صداش چطوره واینکه میخوام با باند e69x استفاده کنم قصد اضافه کردن امپلی فایرم ندارم
    ممنون که وقت میزاری
    من هنوز ندیدم این پخش رو اطلاعت ندارم.ولی بدون شک X400 گزینه بهتری هست.ماشینتون چیه؟
    سلام
    میخواستم ببینم آیا 8019 تنظیماتی غیر از تعیین اندازه ساب داره یا نه.یعنی میشه جدا گانه بیس ساب رو کم و زیاد کرد یا نه؟
    اگر داره تو کدوم قسمت هست
    ممنون
    بله داره. فکر کنم تو قسمت audio control باشه.
    قربانت آقا حمید بد نیستم شکر خدا
    آقا حمید اطمینان دارید tr694 از سری رود تاندر هستش؟
    اخه این جا زده از سری ترمینتوره که پایین تره از رود تاندر باید باشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    واسه یکی از بچه های دانشگاه میخوام اینو همین ور شهرمون پیدا کردیم 160 ولی میگه تست ندارم!
    همینجور باید نصب کنین
    این دوستمون هم شدیدا به صدای سوپر تیوتر متنفره یه چی میخواد صدا تیتوترش خیلی نرم باشه بیسش نرمال باشه بدون آمپلی فقط هم ولومای متوسط گوش میده
    من هر چی فکر کردم فقط گزینه های mtx به نظرم اومد با
    Alpine SPJ-69C3

پایونیر تا 150 160 همشون صدای خیلی شلوغی دارن
    صدا این mtx هم اصلا از خاطر بردم چه جوری هستش یک بار شنیده بودم اونم خیلی وقت پیش ها فقط میدونم صداش شفاف و نرمه درسته؟ به نظرتون براش اون آلپاین مناسب تره یا tr694؟
    سلام
    درسته من اشتباه کردم. سریه ترمیناتور هست.
    منم متاسفانه این سری رو نشنیدم.نمیتونم نظر بدم.آلپاین تایپ J هم بد نیست. فکر کنم تو این رده خیلی متفاوت نباشن.
    [QUOTE=karenss;8516751]
    سلام ممنون بابت پاسختون
    پخش تصویری exford هست در ضمن من مشهد هستم .گزینه دیگری هم هست؟
    من از صدای مزدا 3 قدیمی خوشم اومده
    من چیزه بهتری فعلا در نظرم نیست.
    [QUOTE=Mohammad_es66;8517030]
    سلام
    ماشینتون چیه؟
    چه قطعاتی رو میخواهید نصب کنید؟آمپ ساب کامپوننت اسپیکر 9*6 و....؟

QUOTE]

ماشینم 206 هستش گفتم که هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم
    206 هاچ بک؟
    بحث اطلاعات نیست گلم،بحث اینه که اگر یه سیستم کامل شامل کامپوننت آمپلیفایر و ساب ووفر بخوهاید نصب کنید هزینه خوبی باید براش پرداخت نمائید.
    اگر فقط یه پخش و یه جفت اسپیکر میخوهاید نصب کنید خب اینم یه نیمچه سیستم محسوب میشه.
    شما باید مشخص کنید چه قطعاتی لازم دارید؟هزینه ای که قراره پرداخت بشه چقدره؟بفرمائید تا خدمتتون عرض کنم.

5. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان و آقاحمید گل
    به پیشنهاد آقاحمید که گفتن کم کم سیتمو جمعو جور کنم فعلا یه پخش 5056کنوود با یه جفت اسپیکر کاپا369.11 گرفتم.
    میخواستم ببینم آمپ اگه بذارم واسه صدای کم مثلا ولوم 15..20 هم تاثیر داره یا نه زیاد؟شاید ساب نخوام بذارم.اگه آره چه آمپی بذارم بهتره؟
    استیج جلو فابریکی پژو پارس روهم عوض کنم یا فقط تیوتر بذارم کافیه؟
    فروشنده میگفت تیوتر فابریک ماکسیمایی دارم خوبه.جفتی 50تومن.عکسم ازش گرفتم.ی چیز معمولی.صداشم نشنیدم.حالا اون بهتره یا s20پایونر؟آمپ 4کانال بگیرم که تیوترها روهم بهش وصل کنم یا آمپ خور نیست اصلا s20?
    سلام احسان جان کجایی؟کم پیدائی؟
    به سلامتی.ولی 369.11 نداریما.منظورت 693.11i هست احتمالا
    آمپ رو به نظر من 4 کانال بگیر.برای جلو هم تیوتیر من پیشنهاد نمیکنم. سعی کن حد اقل یه کواکسیال بگیر که با اسپیکر عقب همخونی داشته باشه.استیج جلو خیلی مهمتر از استیج عقب هست.

7. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه پیشنهاد ساب و امپ برای 8019 میخوام
    ماشین 405
    Last edited by 113879; 13-01-2015 at 13:18.

داره خودمونی میشه nemesis_22044's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

[QUOTE=hamidR15;8517268]سلام حامد جان.ممنونم.
    متاسفانه من این کالا رو نمیشناسم.بعیده آمپ با این قدرت اینقدر ارزون باشه. ساخت امریکا هم باشه. من باور نمیکنم. یه جای کار لنگی داره
    اگر دنبال حجم و پرتاب صدا هستی درگ استر کاملا برای شما مناسب هست. ولی کیفیتش در حد متوسط هست.
    الان میخوای این قطعات رو بفروشی و مجددا تا 2 میلیون هزینه برای قطعات جدید کنی؟

سلام حمید جان ، خودمم به شک افتادم در مورده آمپ که آیا با این مشخصات حقیقت داره یا نه ، هنوز هیچ قطعه ایی رو نخریدم اینایی رو که گفتم فقط یه پیشنهاد برای سیستم بود فعلا دارم با پخش معمولی و باند فابریک موزیک گوش میدم ، دوست دارم از کامپ تویه سیستم استفاده کنم ، منتظره پیشنهادت هستم ، راستی از لحاظ کیفیت 7100 کنوود بهتره یا درگ استر ؟ مرسی
    Last edited by nemesis_22044; 13-01-2015 at 14:33.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام من یه ساب اینفینیتی دارم با آمپ 8604
    میخاستم بدونم پیچ فرکانس روی آمپیلی باید روی چند باشه؟
    سپاسگزارم

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

یه پیشنهاد ساب و امپ برای 8019 میخوام
    ماشین 405
    سوالاتون رو واضح تر بگید جوابای مناسب تری بگیرید
    مهم ترین بخش سوالتون این بود که بودجتون رو باید مشخص کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سوالاتون رو واضح تر بگید جوابای مناسب تری بگیرید
    مهم ترین بخش سوالتون این بود که بودجتون رو باید مشخص کنید
    هزینه ۵۰۰ نهایت ۶۰۰ تومن
    پخشم 8019 هستش
    یه ست باند کواکس،کامپ و آمپ راکفورد هم دارم که چند ماهه دارم استفاده می کنم.
    مواردی که گفتم تقریبا از سری پایین راکفورد هست اما واقعا کیفت صدا بسیار بالا هست و راضی هستم.
    اما کمبود بیس دارم.تصمیم گرفتم که ساب هم به مجموعه اضافه کنم.
    در مورد ساب اینو بگم که نمیخوام ملت صدای بیس منو بشنون.می خوام تو ماشین خودم با صدای بیس حال کنم...

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=nemesis_22044;8517393]
    سلام حمید جان ، خودمم به شک افتادم در مورده آمپ که آیا با این مشخصات حقیقت داره یا نه ، هنوز هیچ قطعه ایی رو نخریدم اینایی رو که گفتم فقط یه پیشنهاد برای سیستم بود فعلا دارم با پخش معمولی و باند فابریک موزیک گوش میدم ، دوست دارم از کامپ تویه سیستم استفاده کنم ، منتظره پیشنهادت هستم ، راستی از لحاظ کیفیت 7100 کنوود بهتره یا درگ استر ؟ مرسی
    سلام
    بهترین کامپوننت موجود ابتدا گلیدن SQX 165 SLIM هست با 880 تومن قیمت. و بعد از اون هلیکس P62C با قیمت 740 تومن.
    به نظر من هیچکدوم کیفیت ندارن. 7100 قدرت خوبی داره. درگستر هم صدای زیادی تولید میکنه. برای دوستانی که میگن حجم صدای بالا لازم داریم خوبه.
    سلام من یه ساب اینفینیتی دارم با آمپ 8604
    میخاستم بدونم پیچ فرکانس روی آمپیلی باید روی چند باشه؟
    سپاسگزارم
    این تاپیک رو مطالعه بفرمائید:
    هزینه ۵۰۰ نهایت ۶۰۰ تومن
    پخشم 8019 هستش
    یه ست باند کواکس،کامپ و آمپ راکفورد هم دارم که چند ماهه دارم استفاده می کنم.
    مواردی که گفتم تقریبا از سری پایین راکفورد هست اما واقعا کیفت صدا بسیار بالا هست و راضی هستم.
    اما کمبود بیس دارم.تصمیم گرفتم که ساب هم به مجموعه اضافه کنم.
    در مورد ساب اینو بگم که نمیخوام ملت صدای بیس منو بشنون.می خوام تو ماشین خودم با صدای بیس حال کنم...
    شما باید حتما از باکس سیلد استفاده نمائید.
    الان در حال حاظر هلیکس سابهای خوبی داره. P12W یا P10W هر دو گزینه مناسبی هستند.
    ضمنا 500-600 برای ساب و آمپ خوب کمه.

14. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •