تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 708 از 755 اولاول ... 208608658698704705706707708709710711712718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,071 به 7,080 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    پرینتر اچ پی 1510 رو تازه گرفتم
    کارتزج سه رنگش داره تموم میشه
    آموزش های تصویری شارژ کارتریج هاش رو دیدم و کیت شارژش رو هم دارم و تمام رنگ هاش رو
    اما دلم میخواد بتونم مخزن دارش کنم
    کسی از دوستان تجربه این کار رو داره؟

من به عکاسی علاقه مندم و معمولا عکس هام رو پرینت میگیرم
    آیا باز کردن و مجدد شارژ کردنش بهتره یا مخزن دار کردنش؟
    پرینتر بی استفاده نمیمونه و استفاده منم خیلی زیاد نیست، اما دوست دارم بتونم عکس هام رو روی کاغذ معمولی یا کاغذ فتوگلاسه چاپ کنم

ممنون از راهنمایی هاتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من یه پرینتر سامسونگ ml1670 دارم که 3 بار شارژ کردم ولی حالا سمت چپ کاغذ کمرنگ میزنه میتونید منو راهنمایی کنید که علتش چیه ؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه m-a14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من یه پرینتر سامسونگ ml1670 دارم که 3 بار شارژ کردم ولی حالا سمت چپ کاغذ کمرنگ میزنه میتونید منو راهنمایی کنید که علتش چیه ؟
    با تشکر
    پرینتر من کنون است همین مشکل رو داشت سرویسکار اول گفت باید درامش عوض بشه عوض کردم درست نشد بعدش گفت کلا کارتریجت مشکل داره الان یک نو خریدم الحمدالله مشکلش حل شده

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

هر پرینتری یه مشکلی داره که یه طرف رو کمرنگ می زنه یه سری از کارتریج ها یه فنر یک طرفش هست که باعث می شه درام به مگنت نزدیک بشه مثلا 1018 اگر اون نباشه یکطرف کمرنگ می زنه
    در مورد سامسونگ کلا این پرینتر سرطانه اگر تا حالا سه بار شارژ شده بدون اینکه قطعه ای عوض کنی خیلی خوش شانس بودی
    احتمال داره با تعویض فوم یا درام مشکلت حل بشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

هر پرینتری یه مشکلی داره که یه طرف رو کمرنگ می زنه یه سری از کارتریج ها یه فنر یک طرفش هست که باعث می شه درام به مگنت نزدیک بشه مثلا 1018 اگر اون نباشه یکطرف کمرنگ می زنه
    در مورد سامسونگ کلا این پرینتر سرطانه اگر تا حالا سه بار شارژ شده بدون اینکه قطعه ای عوض کنی خیلی خوش شانس بودی
    احتمال داره با تعویض فوم یا درام مشکلت حل بشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام

چاپگر من 1018 hp است مشگلی که با اون داشتم این بود که هنگام چاپ سایه می انداخت و پس زمینه کدر و تیره بیرون می اومد با تعویض درام مشکل سایه بر طرف شد اما تیرگی پس زمینه همچنان پا برجاست

من اون رول زیر درام را هم عوض کردم توفیری نکرد دوستان میتونند بگند علت چبه

ایا ربطی به اون رول که بر روی مخزن تونر قرار میگیره دارد یا نه

پودر تونری که ریختی احتمالا ایراد داره خالی کن و تمیز کن و با یه پودر دیگه شارژ کن.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک چاپگر hp laserjet p1102w دارم دیروز که کاغذ در آن گیر کرد کاغذ را در آوردم حالا بعد در آوردن کاغذ چاپگر درست کار نمیکنه یعنی وقتی میخام چاپ کنم وسط صفحه سفید است و فقط دوستون از نوشته ها را در دو طرف کاغذ چاپ میکنه (عکس را گذاشتم)کسی میدونه مشکل از کجاست و آیا خودم میتونم حلش کنم یا باید ببرم تعمیر؟
    با تشکر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    توضیح کامل نمی دی بعد توقع کمک هم داری یه چیز رفته تو قسمت لیزر دستگاهت و مانع می شه که لیزر به درام بتابه
    مسیر لیزر به درام رو چک کن. تو این دستگاه تو لیزر رو سقف پرینترت نشسته و یه چاک داره که از اونجا به درام می تابه.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان برای شارژ کارتریج 712 کنون از چه پودری استفاده کنم ؟
    تونر کرونا بگیر بسیار عالی جواب می ده. تو ایرانشهر پیدا می کنی

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام خسته نباشید من یکدستگاه پرینتر سامسونگ پی ال سی رنگی دارم بعد از یکسال جوهرهاشو عوض کردم ولی متاسفانه دیگه کار نکرد زمان روشن شدن دستگاه حالت آماده سازی اولیه که یسری صداهای هست مثل اکثر چاپگرها که همون صدای آماده بکار شدن دستگاه را میده اینها همه انجام میشه وبعدش لامپ قرمز روشن میمونه از بابت گیر کاغذ و اینها کامل منترل کردم اما دیگه کاغذ چاپ نمیکنه آیا نرم افزاری جهت ریست کردن samsung CLP وجود داره که نتوانم با آن راه اندازی کنم از پست بسیار بسیار جالب اموزنده تان کمال تشکر را دارم پیروز و موفق باشید امیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من نفهمیدم plc چی که نوشتی ولی سامسونگها همشون clp هستن. بعد هم جوهر نداره تونر داره . اگر چراغ قرمز روشن می شه می تونه از چیپ های کارتریجت باشه می تونه مصرفی دستگاه پرشده باشه. در قسمت سمت راست یه شیر سلنویدی هست که اون هم اگر کار نکنه ارور رو می بینی.
    همه اینا رو باز کن تمیز کن ابتدا مصرفی رو خالی کن بشور و بعد از خشک شدن بگذار تو دستگاه

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام و ممنون به خاطر پاسختون
    کاری که گفتین کردم و توی ورد یه A6 چاپ کردم
    به خوبی چاپ شد
    حالا چکار کنم؟
    اگر تو ورد چاپ کرده پس نرم افزارت رو مثل ورد تنظیم کن و چاپ کن اگر نکرد بنظرم یه زنگ به خودشون بزن
    حداقل می دونی که مثل نرم افزارته نه چاپگر نه ویندوز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •