تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 707 از 755 اولاول ... 207607657697703704705706707708709710711717 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,061 به 7,070 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوستان و استادان گرامی اگه کسی چیزی میدونه یا اطلاع داره لطفا خواهشا بگه راجع به cyan t50خیلی ضروره به شدت به پرینتر و مخصوصا به این رنگ نیاز دارم با کیفیت بالا
    خیلی خیلی ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام،یه سوال داشتم از خدمت دوستان عزیز و گرامی:
    پرینتر جوهر افشان Epson T50 دارم که یه مدت خیلی کوتاه حدودا 20 روز باهاش فقط پرینت تک رنگ (سیاه) زدم البته زیاد حدود 200 یا 300 برگ ولی پرینت رنگی اصلا نزدم تا حدود روز دهم ، یازدهم یکی دو تا پرینت رنگی فول کالر باهش زدم اصلا مشکل نداشت و چند تا هم نازل چک گرفتم که حرف نداشت و بعد دو باره تک رنگ سیاه زدن شروع شد حدود روز بیستم خواستم یه فول کالر دیگه بگیرم که رنگ Cyan اصطلاحا خط خط مینداخت تو چاپ بعد نازل گرفتم همه ی رنگها عالی بود و Cyan هم خوب بود فقط خطوط نازل یه کم یه حالت یکسانی نداشتن (بالا ، پایین بودند) و بعضی هاشون سایه داشتند، بعد هواگیری کردم( CISS و لوله ها و........) با زهم اون مشکل هست ؟؟؟؟؟؟؟؟ چه را هی رو پیشنهاد میکنید انجام بدم ؟؟؟؟؟
    بنظرتون گرفتگی داره؟؟؟؟؟
    با حلال شستشو بدم؟؟؟؟
    حلال قوی بگیرم یا ضعیف؟؟؟؟؟
    اگه ممکنه راهنماییم کنید چکار کنم؟؟؟؟
    تشکر فراوان

اگه نباشه جاش خالی می مونه TousanRayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

جوهر افشان کا نمی کنم ببخشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوستان پرینتر من اپسون tx109 هست که بعد از شارژ کاتریج به صورت دستی نازل چک گرفتم وقتی به صورت دستی دستور پرینت دادم یعنی دکمه پرینت روی پرینتر رو زدم ، وسط چاپ کاغذ گیر کرد و قتی کاغذ رو در آوردم چراغ سبز و کاغذ جوهر هر 3 تا چشمک می زد پرینتر رو از برق کشیدم الان که روشن می کنم چراغ سبز و جوهر چشمک میزنه کاتریجارو در می آرم و دوباره جا میزنم موقع هد کلین کردن خودکار کاتریج حرکت می کنه و گیر میکنه و بر نمی گرده چراغ سبز و جوهر هم ثابت روشن می مونن مشکلش چیه این پرینتر من کارم لنگ شد لطفا راهنمایی کنین مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوستان پرینتر من اپسون tx109 هست که بعد از شارژ کاتریج به صورت دستی نازل چک گرفتم وقتی به صورت دستی دستور پرینت دادم یعنی دکمه پرینت روی پرینتر رو زدم ، وسط چاپ کاغذ گیر کرد و قتی کاغذ رو در آوردم چراغ سبز و کاغذ جوهر هر 3 تا چشمک می زد پرینتر رو از برق کشیدم الان که روشن می کنم چراغ سبز و جوهر چشمک میزنه کاتریجارو در می آرم و دوباره جا میزنم موقع هد کلین کردن خودکار کاتریج حرکت می کنه و گیر میکنه و بر نمی گرده چراغ سبز و جوهر هم ثابت روشن می مونن مشکلش چیه این پرینتر من کارم لنگ شد لطفا راهنمایی کنین مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام،یه سوال داشتم از خدمت دوستان عزیز و گرامی:
    پرینتر جوهر افشان Epson T50 دارم که یه مدت خیلی کوتاه حدودا 20 روز باهاش فقط پرینت تک رنگ (سیاه) زدم البته زیاد حدود 200 یا 300 برگ ولی پرینت رنگی اصلا نزدم تا حدود روز دهم ، یازدهم یکی دو تا پرینت رنگی فول کالر باهش زدم اصلا مشکل نداشت و چند تا هم نازل چک گرفتم که حرف نداشت و بعد دو باره تک رنگ سیاه زدن شروع شد حدود روز بیستم خواستم یه فول کالر دیگه بگیرم که رنگ Cyan اصطلاحا خط خط مینداخت تو چاپ بعد نازل گرفتم همه ی رنگها عالی بود و Cyan هم خوب بود فقط خطوط نازل یه کم یه حالت یکسانی نداشتن (بالا ، پایین بودند) و بعضی هاشون سایه داشتند، بعد هواگیری کردم( CISS و لوله ها و........) با زهم اون مشکل هست ؟؟؟؟؟؟؟؟ چه را هی رو پیشنهاد میکنید انجام بدم ؟؟؟؟؟
    بنظرتون گرفتگی داره؟؟؟؟؟
    با حلال شستشو بدم؟؟؟؟
    حلال قوی بگیرم یا ضعیف؟؟؟؟؟
    اگه ممکنه راهنماییم کنید چکار کنم؟؟؟؟
    تشکر فراوان

حـــــرفـه ای kvhsade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک چاپگر hp laserjet p1102w دارم دیروز که کاغذ در آن گیر کرد کاغذ را در آوردم حالا بعد در آوردن کاغذ چاپگر درست کار نمیکنه یعنی وقتی میخام چاپ کنم وسط صفحه سفید است و فقط دوستون از نوشته ها را در دو طرف کاغذ چاپ میکنه (عکس را گذاشتم)کسی میدونه مشکل از کجاست و آیا خودم میتونم حلش کنم یا باید ببرم تعمیر؟
    با تشکر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام دوباره
    من چاپگر را بردم تعمیر ،برچسپی که در مواقع شارژ کارتریج به اون میچسپونند( که حاوی اسم و تاریخ است)موقع در آوردن کاغذ کنده شده بود باورتون نمیشه به قول معروف فقط یک فوت کوزه گری کم داشت جناب تعمیر کار گفت این برچسپ کنده شده جلو چاپ صفحه را گرفته به همین سادگی!!!اون را در آورد و چاپگر درست شد
    خواستم این را بگم تا اگر برای سایر دوستان هم مشکل مشابهی پیش اومد این راه حل مفید باشه

8. این کاربر از kvhsade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

kvhsade جان مشکل پیچیده تر از این حرف هاست ، کسی نمیتونه جواب منو بده ، کارم گیره
    Last edited by shattot; 30-12-2014 at 19:18.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام

چاپگر من 1018 hp است مشگلی که با اون داشتم این بود که هنگام چاپ سایه می انداخت و پس زمینه کدر و تیره بیرون می اومد با تعویض درام مشکل سایه بر طرف شد اما تیرگی پس زمینه همچنان پا برجاست

من اون رول زیر درام را هم عوض کردم توفیری نکرد دوستان میتونند بگند علت چبه

ایا ربطی به اون رول که بر روی مخزن تونر قرار میگیره دارد یا نه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •