صفحات چون ف*ی*تر هستند همون صفحه پیوندها باز میشه ولی خودم وقتی دستی IE باز میکنم صفحه سایتی به نام OMIGA_PLUS رو میخواد باز کنه که نود32 اجازه باز شدن نمیده و اخطار میده
![]()
صفحات چون ف*ی*تر هستند همون صفحه پیوندها باز میشه ولی خودم وقتی دستی IE باز میکنم صفحه سایتی به نام OMIGA_PLUS رو میخواد باز کنه که نود32 اجازه باز شدن نمیده و اخطار میده
![]()
Last edited by ALI V8; 30-12-2014 at 12:05.
گفتم شاید سایتی مانند adfoc.us باشد که راه حل آن این است : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از پاکسازی با adwcleaner یا آنتی ویروس ؛ مرورگر را ریست یا cache مرورگر را پاک کنید.
با برنامه trojan killer هم سيستم رو پاكسازي كردم و پوشه temp رو هم پاك كردم ولي همچنان ويروس سر جاش هست :(
Sent from my iPhone using Tapatalk
چک کنید برنامه ای با عنوان OMIGA_PLUS در سیستم نصب نباشد.(برنامه ای برای زیباسازی دسکتاپ است )
Last edited by vissoto; 30-12-2014 at 16:00.
پی سی رو زیر و رو کردم پیداش نکردم...چیزی نبود هم YOUR UNINSTALLER رو گشتم هم از تو کنترل پنل چک کردم برنامه ایی به این اسم نبود
شما گزارشی که در پست اول به ان اشاره شده را آماده کنید تا دوستان راهنمایی کنند.
توی رجیستر و بخش software چک کنید ببینید چنین برنامه ای هست!!!!پی سی رو زیر و رو کردم پیداش نکردم...چیزی نبود هم YOUR UNINSTALLER رو گشتم هم از تو کنترل پنل چک کردم برنامه ایی به این اسم نبود
بخش پلاگین های مرورگر رو هم نگاه بندازید ببینید برنامه مشکوکی هست؟
بنده هم تقریبا چنین حالتی داشتم.به دلیل تسکباری بود که نصب کرده بودم.کلا ببینید که بعد از نصب چه برنامه ای این مشکل براتون پیش اومده.سیستمو ریستور کنید شاید درست بشه.
بعد از نصب جديدترين km player و همينطور آپديت ناموفق فلش پلير اينطوري شد... بخش software در ريجيستري رو چطوري پيدا كنم؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
در ویندوز 7 کلمه regedit رو در منوی گوشه سمت چپ ویندوز تایپ کنید.یا این که در run این کلمه رو تایپ کنید.بعد وارد پوشه رجیستر میشوید.پوشه های curent user و local machin" هر دو دارای پوشه های software هستند.داخل این پوشه ها رو بگردید.اگه دقت کنید اسم و پوشه خیلی از برنامه هارو میبینید که کاملا unistall کردید و فکر میکنید تماما از کامپیوتر شما حذف شدند.ولی اثراتی از اون در رجیستر وجود دارند.
مثلا اگه نرم افزاری رو که مدت استفاده رایکانش یک ماهه هست رو نصب کنید و بعد از سی روز برای استفاده مجدد از این نرم افزار بیایید و کاملا پاکش کنید و دوباره نصبش کنید میبینید که پیغام میده که مهلت استفاره رایگان از این نرم افزار برای شما به اتمام رسیده.اینجا باید تعجب کنید که این نرم افزار از کجا فهمیده که مثلا بنده قبلا هم نصبش کردم!!!ولی اگه در بخش رجیستر پوشه این نرم افزار رو بیابید و پاک کنید دیگه اثری از اون توی کامپیوتر شما نیست.حالا از بحث اصلی خارج نشیم...
ابدیت جدید فلش پلیر اخیرا دچار مشکل شده.البته این موضوع رو بعضی از دوستان که در انجمن های دیگه هم بودند مطرح کردند و گویا اپدیت جدید برای برخی مشکلاتی داشته.برای خود بنده هم اپدیت کردن این نرم افزار مشکلاتی رو بوجود اورد.بهترین راه اینه که با unistaller مخصوص فلش رو دانلود کنید.بعد به کل حذفش کنید و جدید ترین نسخه اون رو که نسخه 16 هستش رو دانلود و نصب بفرمایید.توجه کنید که نرم افزار رو از سایت خودش یا سایت های معتبر دان کنید.چون در بسیاری از سایت ها این نرم افزار رو با بد افزار هایی همراه میکنند.
راستی یادتون باشه هیچ وقت تسکبار نرم افزار ها رو ( به خصوص km) "که در مراحل نصب نرم افزار از شما پرسیده میشود ایا نصب شود یا خیر "نصب نکنید.
Last edited by amin tala; 02-01-2015 at 16:46.
سلام.من امروز یه آهنگ دانلود کردم باش یه چی دانلود شد گند زد تو سیستم.یه برنامه نصب کرده Search protect .(توی Taskmanager 2تا فایل داره اسمشون اینه:HPUI.EXE و LOader32.exe )نه میشه ریموش کرد نه کاره دیگه ای.توی کنترل پنل هم نیست.فولدرش رو هم نمیشه پاک کرد چون تا میندمش دوباره باز میشه! لطفا سریعا کمکم کنید چون واقعا نمیدونم چیکار کنم :| یه لوگ فایل گرفتم اگه لازم هست:
محتوای مخفی: Log
Last edited by vampyre; 03-01-2015 at 17:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)