اولا که هیچکس از
توطئه و رندوم نبودن قرعه حرفی نزد . شما جام حذفی پارسال و امسال رو مثال زدید . من براتون لیگ پارسال و امسال رو مثال میزنم که بازی اتلتیکو جزء آخرین بازی های بارسا بوده و هست که بازی سال قبل دو تیم بر سر قهرمانی بود و اگه فشار هفته آخر روی تیم نبود بدون شک بارسا قهرمان میشد . بازی
ریال - منچستر که همه میدونن با وجود چاکر بازی تدارکاتی محسوب شد و همچین بازیکنای ریال رو برای ال کلاسیکوی کوپا خسته نکرد . اونم در شرایطی که بارسا بدون مربی و با جوردی رورا دستیار مربی داشت تمرین میدید و همونطور که باز همه میدونن این بدون مربی و برنامه بودن تیم اوجش تو بازی با بایرن مشخص شد که چقد سردرگم بازی میکنن بازیکنا . ضمن اینکه فاصله بازی سی ال و ال کلاسیکوی کوپا برای رئال چیزی حدود 10 روز بود . ولی امسال فاصله بین بازی سی ال و ال کلاسیکو برای بارسا 4 روزـه که یه قیاس مع الفارق هست . و اینکه گفتید در هر دو بازی برد ریال ، فک کنم منظورتون هم بازی سی ال بود و هم کوپا . چون ال کلاسیکوهای کوپا یکیش که تو برنابئو بود مساوی شد .
اگه شما فراموش کردید بذارید من به شما یادآوری کنم که این سیتی همون تیمی هست که پارسال تو آلیانس آرنای مونیخ بایرنو 3 - 2 شکست داد که اگه دست گل مهندس نبود به عنوان تیم اول صعود میکرد . همون سیتی رو شکست داد بارسا . امسال سیتی همون تیم هست ولی بارسا تیم فصل گذشته نیست که به راحتی بازی رفت و برگشت سی ال رو به نفع خودش تموم کنه . هرچند با وجود مسی چیزی غیر ممکن نیست . ضمن اینکه سیتی امسال هم مثل پارسال یکی از مدعیان اصلی لیگ هست . پس Nothing's really changed . (کلمه انگلیسی گفتم که جبران کرده باشم اون کلمه انگلیسی رو

)