تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 175 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 1744

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اوف تا حالا این همه انتقاد یجا ندیده بودم
    آقا تیم داغونه

میگم این بازی آخری چرا سوارز بازی نکرده!
    فکر میکنم بازی دادن خرید تازه و گرانقیمت باشگاه که فشار روشه تو همچین بازی آسونی کاریه که هر مربی حرفه ای میکرد
    مثلا یک نیمه بازی میکرد و 2 گل میزد خیلی خسته میشد؟!
    عوضش آرامش پیدا میکرد

در مورد قرعه کشی اروپا سختترین حریف ممکن برای ما و کیسه گل * برای رقیب دیگه یجورایی عادی شده
    ولی خب اعتقاد من این بوده و هست که تیم (همینطور بازیکن) باکیفیت شانس رو با خودش یار میکنه
    الانم که بارسا شرایط مناسبی نداره و رئال آماده اس نظرم اینه و فرقی نمیکنه
    اگه شانس میارن از کیفیتشونه

* چی بهتر از یه تیم متوسط آلمانی که نه فیزیکی بازی میکنه نه اخلاق رو زیر پا میزاره

2. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

در مورد قرعه کشی اروپا سختترین حریف ممکن برای ما و کیسه گل * برای رقیب دیگه یجورایی عادی شده
    ولی خب اعتقاد من این بوده و هست که تیم (همینطور بازیکن) باکیفیت شانس رو با خودش یار میکنه
    الانم که بارسا شرایط مناسبی نداره و رئال آماده اس نظرم اینه و فرقی نمیکنه
    اگه شانس میارن از کیفیتشونه

* چی بهتر از یه تیم متوسط آلمانی که نه فیزیکی بازی میکنه نه اخلاق رو زیر پا میزاره
    در مورد قرعه، شالکه بدون شک از قرعه های آسون تر و سیتی از قرعه های سخت تر هست، اما در کنارش دو تا مسئله هست:

اول اینکه هیچ شکی در رندم بودن قرعه ها وجود نداره اما وقتی اینقدر روی این مسئله مانور داده میشه دید به سمت توهم توطئه میره. در صورتی که اگه تعصب رو کنار بگذاریم، می بینیم بارسا هم کم اقبال نداشته، مثلا در جام حذفی، هم در سال قبل و هم در سال جاری این رئال بوده که به اتلتیکو برخورد کرده/می کنه، در حالی که بارسا از مسیر ساده عبور کرده/می کنه. دو بازی با اتلتیکو، در هر رقابتی که باشه، دو بازی فوق العاده پرفشار و انرژی بر هست. یا در مورد نزدیکی بازی با سیتی با بازی برگشت ال کلاسیکو، این عینا اتفاقی هست که دو سال قبل برای رئال رخ داد، جایی که توی همین مرحله 16 تیم، رئال با منچستر یونایتد روبرو شد و بازی برگشت با یونایتد درست چسبیده به ال کلاسیکوهای کوپا دل ری بود، جایی که رئال در هر دو بازی پیروز شد و در هر دو رقابت به مرحله بالاتر رفت.

دوم اینکه اگه بارسا در سطح معقولی بازی کنه، سیتی نباید شانس زیادی داشته باشه، فراموش نکنید که سیتی در دور گروهی بعد از 4 بازی هنوز حتی یک پیروزی نداشت! در بازی پنجم در حالی که صعود بایرن قطعی شده بود، تعدادی از بازیکنان تیم غایب بودن (لام، آلابا ...) و در حالی که بایرن روی اشتباه بن عطیه در همون اوایل بازی ده نفره شد، در سراسر بازی برتر بود و سیتی حرفی برای گفتن نداشت. هر سه گل سیتی عملا روی پاس گل بازیکنان بایرن (که بخشیش ممکنه به خستگی بازیکنان بخاطر دوندگی بیشتر بعد از اخراج برگرده) به ثمر رسید، نه بازی سازی سیتی، نه بازی برتر سیتی، در حالی که سیتی مقابل تیم کامل بایرن و در شرایط تعیین کننده روبرو میشد، شانسی برای پیروزی نداشت. حتی اگه همه این مسائل رو نادیده بگیریم نتیجه 2-3 در خانه برای سیتی با دو گل خورده در دور حذفی نتیجه جالبی نیست و احتمالا منجر به حذف میشه.

در واقع تنها بازی که سیتی در 6 بازی دو گروهی خوب کار کرد، بازی برگشت با رم بود. اما جوری القا میشه که سیتی World beater هست. در حالی که سیتی حتی نسبت به سال قبل خودش افت داشته، جایی که بارسا سیتی رو با اختلاف شکست داد.

4. 5 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بارسا و من سیتی چه تغییراتی در یک سال گذشته کرده اند؟

تیم های بارسلونا و من سیتی از آخرین تقابلشان در مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ قهرمانان اروپا تا به امروز تغییرات زیادی کرده اند! بارسایی ها 9 بازیکن و یک سرمربی جدید به خدمت گرفته اند در حالی که من سیتی با 5 بازیکن جدید در این فصل تغییرات کمتری داشته است.

این دو تیم دوباره در مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ قهرمانان اروپا باید به مصاف یکدیگر بروند.

تغییرات اساسی در بارسا

13 بازیکن بارسا که در رویارویی سال گذشته مقابل سیتی عضو این تیم بوده اند، همچنان در تیم بارسا بازی می کنند و باید در مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ قهرمانان اروپا دوباره مصاف من سیتی بروند.

مربی: لوئیس انریکه تابستان سال گذشته به نیوکمپ برگشت، البته 9 بازیکن بارسا از دیگر تغییرات اساسی این باشگاه نیز به حساب می آیند.

دروازه بان: مارک آندره تراشتگن، کلودیو براوو و جوردی ماسیپ بازیکنان جدیدی هستند که در این پست به بارسا آمده اند. تراشتگن سنگربان بارسا در بازی های لیگ قهرمانان اروپا می باشد.

مدافع: داگلاس، متئو و فرمائلن مدافعان جدید بارسلونا به حساب می آیند.

هافبک: سرجی روبرتو، ژاوی و آندرس اینیستا همچنان بازیکنان اصلی این پست بارسلونا به حساب می آیند؛ گرچه که ایوان راکیتیچ و رافینیا بازیکنانی هستند که در این فصل زمان زیادی برای بارسا بازی کرده اند و نمایش خوبی داشته اند و نمی شود از نقش پر رنگ آنها در بارسا چشم پوشی کرد.

مهاجم: شاید مهمترین بازیکنی که بارسا در تابستان به خدمت گرفت، در این پست باشد. پیوستن سوارز به خط حمله بارسا و تشکیل مثلث آتشین، مسی نیمار و سوارز؛ برای بارسا در 6 بازی لیگ قهرمانان اروپا 13 گل به ارمغان آورده است. لازم به ذکر است که بارسایی ها در این پست در بعضی از بازی ها به تشخیص مربی، از بازیکنان بارسا ب از جمله مونیر و ساندرو استفاده کرده اند.

تغییراتی کمتر در من سیتی

من سیتی پس از قهرمانی در لیگ جزیره، با پنج بازیکن جدید تغییر کمتری به نسبت بارسا داشته است.

دروازه بان: جوهارت، دروازه بان شماره یک انگلیس همچنان انتخاب نخست پیگرینی در این پست است، البته آنها دروازهبان سابق مالاگا، ویلی کابالرو را هم به خدمت گرفته اند.

دفاع: سانیا و مانگالا بازیکنانی هستند که قرار است این فصل به کمپانی و دمیکلیس در این پست کمک کنند.

هافبک: گرچه که در این پست پیگرینی بازیکنان بسیار ارزشمند و تاثیر گذاری از جمله یحیی توره، سیلوا، میلنر، کلاروف، فرناندینیهو و ناواس را دارد، ولی مربی بازیکنانی از جمله فرانک لمپارد و فرناندو را به این تیم اضافه کرده است.

منبع : سایت رسمی باشگاه
    مترجم: ابوالفضل رستگار / FCBarcelona.ir
    رافینیا: «باید قدر هر لحظه حضورتان را بدانید»

پس از برتری برابر هوئسکا رافینیا از اهمیت فرصت ها برای درخشیدن در تیم می گوید. او در گفتگو با ال مارکادور در شبکه بارسا تی وی بیان می کند: «از خودم راضی بودم ولی موفقیت تیم از هر چیزی مهمتر است».

رافینیا از گلهای به ثمر رسیده در بازی برابر هوئسکا سهمی نداشت. با این حال می گوید: «باید قدر هر لحظه ای را که در زمین هستید بدانید. تمام بازیکنان تیم دراین بازی این موضوع را به نحو احسنت به معرض نمایش گذاشتند. در حال حاضر تیم در شرایط ایده آل قرار دارد و بازیکنان از اعتماد به نفس بالایی برخوردارند. باید برای رسیدن به خواسته هایمان تلاش کنیم».

این بازیکن به دلیل مصدومیت، بیشتر بازی های این فصل را از دست داده است. او در این باره هم به صحبت پرداخت: «از خودم مطمئن هستم. من در یکی از بهترین باشگاه های جهان بازی می کنم و درحال یادگیری از هم تیمی هایم هستم تا پیشرفت کنم. این چیزی است که بیش از همه برایم اهمیت دارد».

او اذعان می کند که پیروزی تنها چیزی است که بازیکنان تیم از بازی برابر کوردوبا در نوکمپ می خواهند. «می خواهیم با برد به استقبال سال نو برویم».

رافینیا همچنین در خصوص لیگ قهرمانان اروپا در سال آینده نیز می گوید: «سیتی تیمی قدرتمند است؛ ولی ما هم بارسلونا هستیم و انگیزه های زیادی داریم. اگر می خواهید به قهرمانی برسید، باید بهترین ها را مغلوب خود کنید».

مترجم: امین سبحانی / FCBarcelona.ir
    لوئیز انریکه: «بارسا بهتر از این نمی تواند باشد»

بارسلونا در بازی مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی اسپانیا به مصاف هوئسکا رفت و در پایان، بازی را با نتیجه 8-1 به سود خود به پایان رساند.

در کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی، لوئیز انریکه به تمجید از عملکرد بازیکنانش پرداخت.

بارسلونا در بازی مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی توانست با نتیجه 8-1 بر هوئسکا غلبه کند. لوئیز انریکه به تمجید از عملکرد شاگردانش در بازی برابر هوئسکا صحبت کرد: «بهترین نمایش ممکن را در زمین اجرا کردیم و بازی بی نقصی ارائه دادیم». او همچنین اضافه کرد: «روحیه، جنگندگی و دفاع خوب عوامل مهم این پیروزی هستند».

سرمربی بارسا در ادامه اذعان داشت که اینگونه بازی کردن کار آسانی نیست. انریکه در این باره گفت: «اینگونه بازی کردن برای هر تیمی دشوار است. هم چنین هوئسکا نیز تیمی به مراتب قوی تر از سطح لیگی که در آن بازی می کند، ظاهر شد». او در توضیح عملکرد خط دفاعی تیم خود نیز تنها به دو کلمه بسنده کرد: «بسیار عالی»!

انریکه در پایان نیز از حضور 45000 نفری هواداران ابراز خوشنودی کرد.

مترجم: سجاد اسدی/ FCBarcelona.ir

6. 3 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

در مورد قرعه، شالکه بدون شک از قرعه های آسون تر و سیتی از قرعه های سخت تر هست، اما در کنارش دو تا مسئله هست:

اول اینکه هیچ شکی در رندم بودن قرعه ها وجود نداره اما وقتی اینقدر روی این مسئله مانور داده میشه دید به سمت توهم توطئه میره. در صورتی که اگه تعصب رو کنار بگذاریم، می بینیم بارسا هم کم اقبال نداشته، مثلا در جام حذفی، هم در سال قبل و هم در سال جاری این رئال بوده که به اتلتیکو برخورد کرده/می کنه، در حالی که بارسا از مسیر ساده عبور کرده/می کنه. دو بازی با اتلتیکو، در هر رقابتی که باشه، دو بازی فوق العاده پرفشار و انرژی بر هست. یا در مورد نزدیکی بازی با سیتی با بازی برگشت ال کلاسیکو، این عینا اتفاقی هست که دو سال قبل برای رئال رخ داد، جایی که توی همین مرحله 16 تیم، رئال با منچستر یونایتد روبرو شد و بازی برگشت با یونایتد درست چسبیده به ال کلاسیکوهای کوپا دل ری بود، جایی که رئال در هر دو بازی پیروز شد و در هر دو رقابت به مرحله بالاتر رفت.

دوم اینکه اگه بارسا در سطح معقولی بازی کنه، سیتی نباید شانس زیادی داشته باشه، فراموش نکنید که سیتی در دور گروهی بعد از 4 بازی هنوز حتی یک پیروزی نداشت! در بازی پنجم در حالی که صعود بایرن قطعی شده بود، تعدادی از بازیکنان تیم غایب بودن (لام، آلابا ...) و در حالی که بایرن روی اشتباه بن عطیه در همون اوایل بازی ده نفره شد، در سراسر بازی برتر بود و سیتی حرفی برای گفتن نداشت. هر سه گل سیتی عملا روی پاس گل بازیکنان بایرن (که بخشیش ممکنه به خستگی بازیکنان بخاطر دوندگی بیشتر بعد از اخراج برگرده) به ثمر رسید، نه بازی سازی سیتی، نه بازی برتر سیتی، در حالی که سیتی مقابل تیم کامل بایرن و در شرایط تعیین کننده روبرو میشد، شانسی برای پیروزی نداشت. حتی اگه همه این مسائل رو نادیده بگیریم نتیجه 2-3 در خانه برای سیتی با دو گل خورده در دور حذفی نتیجه جالبی نیست و احتمالا منجر به حذف میشه.

در واقع تنها بازی که سیتی در 6 بازی دو گروهی خوب کار کرد، بازی برگشت با رم بود. اما جوری القا میشه که سیتی World beater هست. در حالی که سیتی حتی نسبت به سال قبل خودش افت داشته، جایی که بارسا سیتی رو با اختلاف شکست داد.
    البته اون سال مادرید در گروهش دوم شد و باید انتظار قرعه سخت رو میداشت.
    ما هم از توطئه حرفی نزدیم. وقتی در سه سال گذشته که اوضاع تیم خوب نبوده در CL با سخت ترین مسیر روبرو شدیم، کلافگیِ طرفدار طبیعیه. خودم وقتی ریدله بعد از بیرون اومدن اسم سیتی به فاصله 3 ثانیه اسم بارسا رو جلوی دوربین گرفت هرچی فحش آبدار بلد بودم نثار شانس مزخرفمون کردم.
    ضمن اینکه بنظر من برد پرگل جلوی یک حریف آسون از برد مثلا غرورآفرین جلوی یک تیم استخون دار باارزش تره. هم به تیم اجازه میده فارغ از فشار حریف بازی خودش رو بکنه و مجبور نشه در زمانهایی از بازی آنتی تاکتیک پیاده کنه و هم اینکه این احساس رو به بازیکن ها میده که تا مرحله آخر جام وضعیت امنی دارن و آمادگی ذهنی برای قهرمانی خودبخود در تیم بوجود میاد.
    بازیهای سخت برای تیمهای کوچک تر شاید تمرین خوبی باشه اما برای تیمهایی که هدفشون حداقل رسیدن به نیمه نهاییه باعث میشه تمرکز بازیکن ها از هدف نهایی و بزرگ معطوف به فقط و فقط بازی امروز بشه. این خودش خستگی و استهلاک رو بالا میبره و احتمال شکست افزایش پیدا میکنه، البته برای تیمهایی که در چند جام رقابت میکنن نه تیمی که تمرکزش فقط روی یک جام هست.
    همین الان شما در نظر بگیر بایرن و مادرید با همون ترکیب اصلی و ایده آل خودشون دو بازی آینده رو برگزار میکنن. ترکیبی که همه بازیکنها باهاش راحت تر هستن. مهاجم ها بیشتر گل میزنن و مدافع ها و دروازبان با اعتماد بنفس، کمترین اشتباه رو میکنن.
    حالا بارسا و چلسی رو در نظر بگیرید. هردو تیم، مخصوصا بارسا، باید حداقل در بازی رفت ترکیب جدیدی به بازی بفرستن که از شکست در حانه حریف فرار کنن. کاری که پارسال بارسا مجبور شد جلوی همین سیتی انجام بده و نیمار رفت راست. چلسی هم کلا پارسال جلوی اتلتیکو هافبک تهاجمی نذاشت. این یعنی مهاجم ها احتمال گلزنیشون خیلی میاد پایین و این حتی درصورت صعود به دور بعد میتونه از نظر روحی براش مشکل ساز بشه. مدافع ها هم خودشون رو زیر یک فشار روحی حس میکنن و تغییر تاکتیک و ترکیب باعث میشه کمی سردرگمی بوجود بیاد. همین بازی بایرن-سیتی که مثال زدید، اگر حریف سیتی نبود و اگر مهاجم حریف یکی مثل آگرو نبود، احتمالا اون اشتباه ها اتفاق نمی افتاد یا مثلا گل دوم سیتی به ثمر نمی رسید چون کم هستن مهاجم هایی که اینطور تمام کننده باشن.

درکل از ابتدای جام و مخصوصا دیدن بارسای انریکه، آنچنان شانسی برای قهرمانی قایل نبودم. اما با این قرعه میتونم بگم شانس بارسا خیلی کمتر شد و حتی در صورت پیروزی تو این بازی هم این شانس بالاتر نمیره. قرعه آسون در این دور فی نفسه امتیاز بزرگی بود که متاسفانه به بارسا نرسید.
    Last edited by romantic; 18-12-2014 at 18:42.

8. 4 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

البته اون سال مادرید در گروهش دوم شد و باید انتظار قرعه سخت رو میداشت.
    من مثال منچستر رو به لحاظ نشون دادن قرعه سخت مطرح نکردم(اتلتیکو/جام حذفی)، بلکه به لحاظ نزدیکی زمان بازی با ال کلسیکو مطرح کردم، دوباره قسمتی رو که بولد کردید بخونید:
    یا در مورد نزدیکی بازی با سیتی با بازی برگشت ال کلاسیکو، این عینا اتفاقی هست که دو سال قبل برای رئال رخ داد...
    +
    مسئله این هست که شما برای قهرمانی در CL بالاخره با قرعه سخت روبرو میشید (حریف های سال گذشته رئال یعنی دورتموند، بایرن و اتلتیکو سه فینالیست دو سال اخیر CL بودند) و فکر می کنم توی این مورد توافق داشته باشیم. باز اگه صحبت دوستان راجع به قرعه سخت از لحاظ "انرژی بر بودن" بازی مقابل حریفی مثل سیتی نسبت به حریفی مثل شالکه هست، باید بازی با اتلتیکو در جام حذفی در دو سال پشت سر هم رو هم در نظر گرفته بشه که مطمئنا از بازی با سیتی یه بازی سخت تر و انرژی برتر هست. پس صحبت دوستان راجع به چی هست؟

10. 2 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

اولا که هیچکس از توطئه و رندوم نبودن قرعه حرفی نزد . شما جام حذفی پارسال و امسال رو مثال زدید . من براتون لیگ پارسال و امسال رو مثال میزنم که بازی اتلتیکو جزء آخرین بازی های بارسا بوده و هست که بازی سال قبل دو تیم بر سر قهرمانی بود و اگه فشار هفته آخر روی تیم نبود بدون شک بارسا قهرمان میشد . بازی رئال - منچستر که همه میدونن با وجود چاکر بازی تدارکاتی محسوب شد و همچین بازیکنای رئال رو برای ال کلاسیکوی کوپا خسته نکرد . اونم در شرایطی که بارسا بدون مربی و با جوردی رورا دستیار مربی داشت تمرین میدید و همونطور که باز همه میدونن این بدون مربی و برنامه بودن تیم اوجش تو بازی با بایرن مشخص شد که چقد سردرگم بازی میکنن بازیکنا . ضمن اینکه فاصله بازی سی ال و ال کلاسیکوی کوپا برای رئال چیزی حدود 10 روز بود . ولی امسال فاصله بین بازی سی ال و ال کلاسیکو برای بارسا 4 روزـه که یه قیاس مع الفارق هست . و اینکه گفتید در هر دو بازی برد رئال ، فک کنم منظورتون هم بازی سی ال بود و هم کوپا . چون ال کلاسیکوهای کوپا یکیش که تو سانتیاگو برنابئو بود مساوی شد .

اگه شما فراموش کردید بذارید من به شما یادآوری کنم که این سیتی همون تیمی هست که پارسال تو آلیانس آرنای مونیخ بایرنو 3 - 2 شکست داد که اگه دست گل مهندس نبود به عنوان تیم اول صعود میکرد . همون سیتی رو شکست داد بارسا . امسال سیتی همون تیم هست ولی بارسا تیم فصل گذشته نیست که به راحتی بازی رفت و برگشت سی ال رو به نفع خودش تموم کنه . هرچند با وجود مسی چیزی غیر ممکن نیست . ضمن اینکه سیتی امسال هم مثل پارسال یکی از مدعیان اصلی لیگ هست . پس Nothing's really changed . (کلمه انگلیسی گفتم که جبران کرده باشم اون کلمه انگلیسی رو )
    Last edited by omidscafild; 18-12-2014 at 20:30. دليل: ریال » رئال » :دی

12. 2 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

اولا که هیچکس از توطئه و رندوم نبودن قرعه حرفی نزد . شما جام حذفی پارسال و امسال رو مثال زدید . من براتون لیگ پارسال و امسال رو مثال میزنم که بازی اتلتیکو جزء آخرین بازی های بارسا بوده و هست که بازی سال قبل دو تیم بر سر قهرمانی بود و اگه فشار هفته آخر روی تیم نبود بدون شک بارسا قهرمان میشد . بازی ریال - منچستر که همه میدونن با وجود چاکر بازی تدارکاتی محسوب شد و همچین بازیکنای ریال رو برای ال کلاسیکوی کوپا خسته نکرد . اونم در شرایطی که بارسا بدون مربی و با جوردی رورا دستیار مربی داشت تمرین میدید و همونطور که باز همه میدونن این بدون مربی و برنامه بودن تیم اوجش تو بازی با بایرن مشخص شد که چقد سردرگم بازی میکنن بازیکنا . ضمن اینکه فاصله بازی سی ال و ال کلاسیکوی کوپا برای رئال چیزی حدود 10 روز بود . ولی امسال فاصله بین بازی سی ال و ال کلاسیکو برای بارسا 4 روزـه که یه قیاس مع الفارق هست . و اینکه گفتید در هر دو بازی برد ریال ، فک کنم منظورتون هم بازی سی ال بود و هم کوپا . چون ال کلاسیکوهای کوپا یکیش که تو برنابئو بود مساوی شد .

اگه شما فراموش کردید بذارید من به شما یادآوری کنم که این سیتی همون تیمی هست که پارسال تو آلیانس آرنای مونیخ بایرنو 3 - 2 شکست داد که اگه دست گل مهندس نبود به عنوان تیم اول صعود میکرد . همون سیتی رو شکست داد بارسا . امسال سیتی همون تیم هست ولی بارسا تیم فصل گذشته نیست که به راحتی بازی رفت و برگشت سی ال رو به نفع خودش تموم کنه . هرچند با وجود مسی چیزی غیر ممکن نیست . ضمن اینکه سیتی امسال هم مثل پارسال یکی از مدعیان اصلی لیگ هست . پس Nothing's really changed . (کلمه انگلیسی گفتم که جبران کرده باشم اون کلمه انگلیسی رو )
    استفاده از"ئ" در توطئه و بعد عدم استفاده از اون در "ریال" گویای وضعیت هست. شما متاسفانه بحث رو با کل کل اشتباه گرفتید و به قوانین ورزش و اصول اولیه بحث احترام نمی گذارید که جای تاسف داره و در صورت تکرار طبق قوانین برخورد میشه.

شکایت از برنامه لیگ (مثل بازی هفته آخر مقابل اتلتیکو) بی اساس هست. اولا اتلتیکو به عنوان رقیب بارسا در اون بازی، تعداد بازی های بیشتری رو انجام داده بود و از لحاظ شرایط بدنی (به خصوص بخاطر نبود بازیکنان جایگزین مناسب) شرایط سخت تری رو داشت. اگه بخوایم با این مدل شکایت جلو بریم میشه از اون سمت ادعا کرد که بازی رئال با اتلتیکو در همون فصل چرا باید در ابتدای فصل باشه و جایی که هنوز رئال اوج نگرفته. بنابراین انتقاد از برنامه لیگ صرفا حالت بهانه جویی داره.

بخش زیادی از صحبتتون راجع به رورا، بی برنامگی تیم بارسا بعد از مشکلاتی که برای تیتو فقید پیش اومد و ... هست که باز هم جنبه بهانه داره و صحبت هایی نیست که در فوتبال حرفه ای به عنوان "دلیل" به کار بره، درست برعکس. بارسا می تونست با توجه به آگاهی که از شرایط تیتو فقید داشت، گزینه دیگه ای رو انتخاب کنه... بی برنامگی دلیل نیست، بلکه معلول هست.

بقیه صحبتتون هم به کل راجع به بحث قرعه نیست و صرفا موضوع اولیه بحث، اونم موضوعی که خود دوستان پیش کشیدن، رو منحرف می کنید.

14. 2 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من مثال منچستر رو به لحاظ نشون دادن قرعه سخت مطرح نکردم(اتلتیکو/جام حذفی)، بلکه به لحاظ نزدیکی زمان بازی با ال کلسیکو مطرح کردم، دوباره قسمتی رو که بولد کردید بخونید:
    یا در مورد نزدیکی بازی با سیتی با بازی برگشت ال کلاسیکو، این عینا اتفاقی هست که دو سال قبل برای رئال رخ داد...+
    مسئله این هست که شما برای قهرمانی در CL بالاخره با قرعه سخت روبرو میشید (حریف های سال گذشته رئال یعنی دورتموند، بایرن و اتلتیکو سه فینالیست دو سال اخیر CL بودند) و فکر می کنم توی این مورد توافق داشته باشیم. باز اگه صحبت دوستان راجع به قرعه سخت از لحاظ "انرژی بر بودن" بازی مقابل حریفی مثل سیتی نسبت به حریفی مثل شالکه هست، باید بازی با اتلتیکو در جام حذفی در دو سال پشت سر هم رو هم در نظر گرفته بشه که مطمئنا از بازی با سیتی یه بازی سخت تر و انرژی برتر هست. پس صحبت دوستان راجع به چی هست؟
    صحبت مشخصه. گلایه از سخت بودن قرعه در اولین گام دور حذفی. چیزی که برای بارسا در این 4 سال بوده و اعصاب طرفدار رو خرد میکنه.
    کی گفته بازی رفت و برگشت کوپا جلوی اتلتیکو از بازی CL جلوی سیتی انرژی بر تر هست. من ترجیح میدادم این دوتا رو عوض کنم. هرچند هیچ بحثی در این زمینه نمیخوام داشته باشم و موضوع بی اهمیتی هست.
    صحبت دوستان در اینجا هم صرفا گلایه های طرفدارهای یک تیم از شانس بدشون در قرعه کشی مرحله 1/8 چمپیونزلیگ هست. چیزی که از اول هم مشخص بود و اگر اسمی از قرعه تیمهای دیگه میاد، باز هم طبیعت طرفداری فوتبال هست. نمیدونم چه نیازی می بینید شما که در ابن مورد توضیح داده بشه؟!!

16. 4 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

استفاده از"ئ" در توطئه و بعد عدم استفاده از اون در "ریال" گویای وضعیت هست. شما متاسفانه بحث رو با کل کل اشتباه گرفتید و به قوانین ورزش و اصول اولیه بحث احترام نمی گذارید که جای تاسف داره و در صورت تکرار طبق قوانین برخورد میشه.
    راستیتش واژه توطئه رو از متنتون کپی کردم . ولی چون در پستم زیاد از کلمه رئال (اینم الآن کپی کردم) استفاده کردم دیگه حوصله کپی کردنشو نداشتم . این ازین ! لطفا زود قضاوت نکنید . ضمن اینکه من فک کنم یکی از اصول اولیه بحث هم صحبت کردن در مورد دانسته هاست . شما حتی نمیدونستید که بین بازی رئال (کپی کردم) در سی ال و ال کلاسیکوی کوپا 10 روز فاصله است و دلیلی نداره که با بازی بارسا - سیتی و ال کلاسیکوی لیگ که بینشون 4 روز فاصلست مقایسه کنید ! لذا لطفا یکم بیشتر در مورد تیمتون آگاهی کسب کنید و سپس در مورد اصول اولیه بحث باهم صحبت میکنیم . (این کلمه هم بگید کدومه تا استفاده کنیم)

شکایت از برنامه لیگ (مثل بازی هفته آخر مقابل اتلتیکو) بی اساس هست. اولا اتلتیکو به عنوان رقیب بارسا در اون بازی، تعداد بازی های بیشتری رو انجام داده بود و از لحاظ شرایط بدنی (به خصوص بخاطر نبود بازیکنان جایگزین مناسب) شرایط سخت تری رو داشت. اگه بخوایم با این مدل شکایت جلو بریم میشه از اون سمت ادعا کرد که بازی رئال با اتلتیکو در همون فصل چرا باید در ابتدای فصل باشه و جایی که هنوز رئال اوج نگرفته. بنابراین انتقاد از برنامه لیگ صرفا حالت بهانه جویی داره.
    مگه برنامه بازیهای تیم ها با قرعه مشخص نمیشه ؟! همه چی بستگی به قرعه داره . کوپا ، لالیگا و سی ال به شانس و قرعه بستگی داره . وقتی من میگم میشه بهانه و وقتی شما میگید میشه شانس ! بعدم به قول شما باید برای قرعه کشی مدت اوج گرفتن رئال (کپی) رو هم درنظر میگرفتن ؟! یه سوال فنی دیگه ، هفته های اول لالیگا مهمتره یا هفته های پایانی که امتیاز گرفتن با توجه به فشردگی بازیها بسیار سخت هست ؟! این جمله بولد شده هم واقعا آخرش بود ! اتلتیکو بازی با چلسی رو داشت و بارسا ال کلاسیکوی فینال کوپا ! (مستایا ، متنفرم ازین ورزشگاه ! دوتا کوپارو ازمون گرفت تو این 4 سال اخیر)

بخش زیادی از صحبتتون راجع به رورا، بی برنامگی تیم بارسا بعد از مشکلاتی که برای تیتو فقید پیش اومد و ... هست که باز هم جنبه بهانه داره و صحبت هایی نیست که در فوتبال حرفه ای به عنوان "دلیل" به کار بره، درست برعکس. بارسا می تونست با توجه به آگاهی که از شرایط تیتو فقید داشت، گزینه دیگه ای رو انتخاب کنه... بی برنامگی دلیل نیست، بلکه معلول هست.
    یه خط راجب این موضوع نسبت به 8 خط با هر فرمول ریاضی که حساب کردم نشد بخش زیادی ! شما میتونید پیش بینی کنید که کی سرطان یه نفر برمیگرده سراغش ؟! (یاد برکینگ بد افتادم) تیتو سرطان رو به قول معروف شکست داده بود و اول فصل با سلامتی هرچه کامل تر روی نیمکت بود که از نیم فصل وضعیتش وخیم شد و دیگه نتونست همراه تیم باشه . جمله " بی برنامگی دلیل نیست، بلکه معلول هست. " اینجا قبول کنید که کاملا بی ربط هست .

بقیه صحبتتون هم به کل راجع به بحث قرعه نیست و صرفا موضوع اولیه بحث، اونم موضوعی که خود دوستان پیش کشیدن، رو منحرف می کنید.
    بقیه بحثم هم مربوط به تیم منچستر سیتی بود که در جواب اینکه شما گفتید توهم World beater زدید عرض کردم . فک کنم به قول خارجی ها Pretty much در مورد پستتون و بحثی که راه انداختید صحبت کردم . بازم اگه شما مشکلی دیدید به ناظریت کاملا بی طرفتون ببخشید !

پ.ن : کلمه رو پیدا کردم و سپس ویرایش کردم کلمات پستمو . لطفا شما هم از پست ویرایش شده نقل قول بگیرید تا باز دوستان موضع نگیرن !
    Last edited by omidscafild; 18-12-2014 at 20:28. دليل: پ.ن

18. این کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

ضمن اینکه من فک کنم یکی از اصول اولیه بحث هم صحبت کردن در مورد دانسته هاست . شما حتی نمیدونستید که بین بازی رئال (کپی کردم) در سی ال و ال کلاسیکوی کوپا 10 روز فاصله است و دلیلی نداره که با بازی بارسا - سیتی و ال کلاسیکوی لیگ که بینشون 4 روز فاصلست مقایسه کنید ! لذا لطفا یکم بیشتر در مورد تیمتون آگاهی کسب کنید و سپس در مورد اصول اولیه بحث باهم صحبت میکنیم . (این کلمه هم بگید کدومه تا استفاده کنیم)
    شما از کدوم قسمت پست من همچین برداشتی رو کردید؟
    من از ال کلاسیکو کوپا در سال 13-2012 و نزدیکی اون با بازی با یونایتد صحبت کردم که در فاصله 3 روز برگزار شدند و اون فشردگی رو مقایسه کردم با ال کلاسیکویی که در لیگ در پیش هست و نزدیکی اون با بازی سیتی. شما دچار سوء برداشت شدید و دارید برچسب "ندانستن" می چسبونید.

مگه برنامه بازیهای تیم ها با قرعه مشخص نمیشه ؟! همه چی بستگی به قرعه داره . کوپا ، لالیگا و سی ال به شانس و قرعه بستگی داره . وقتی من میگم میشه بهانه و وقتی شما میگید میشه شانس ! بعدم به قول شما باید برای قرعه کشی مدت اوج گرفتن رئال (کپی) رو هم درنظر میگرفتن ؟! یه سوال فنی دیگه ، هفته های اول لالیگا مهمتره یا هفته های پایانی که امتیاز گرفتن با توجه به فشردگی بازیها بسیار سخت هست ؟! این جمله بولد شده هم واقعا آخرش بود ! اتلتیکو بازی با چلسی رو داشت و بارسا ال کلاسیکوی فینال کوپا ! (مستایا ، متنفرم ازین ورزشگاه ! دوتا کوپارو ازمون گرفت تو این 4 سال اخیر)
    بر خلاف تصور شما سه امتیاز در لیگ چه در ابتدای فصل و چه در انتها ارزش یکسانی داره، خصوصا اگه مقابل رقیب مستقیم (اتلتیکو) باشه که در هر دو مثال مورد بحث ما یک طرف قضیه اتلتیکو بود.
    یه خط راجب این موضوع نسبت به 8 خط با هر فرمول ریاضی که حساب کردم نشد بخش زیادی ! شما میتونید پیش بینی کنید که کی سرطان یه نفر برمیگرده سراغش ؟! (یاد برکینگ بد افتادم) تیتو سرطان رو به قول معروف شکست داده بود و اول فصل با سلامتی هرچه کامل تر روی نیمکت بود که از نیم فصل وضعیتش وخیم شد و دیگه نتونست همراه تیم باشه . جمله " بی برنامگی دلیل نیست، بلکه معلول هست. " اینجا قبول کنید که کاملا بی ربط هست .
    بیماری تیتو بر کسی پوشیده نبوده (به خصوص مدیران بارسا)، توی چنین بیماری هایی احتمال وخیم شدن شرایط وجود داره و در درجه اول استفاده از مربی که همچین شرایطی رو داره، یک تصمیم پررسیک هست. مخصوصا در یک حیطه پرفشار مثل حیطه مربی گری. فکر نمی کنم مسئله پیچیده ای باشه.
    بقیه بحثم هم مربوط به تیم منچستر سیتی بود که در جواب اینکه شما گفتید توهم World beater زدید عرض کردم . فک کنم به قول خارجی ها Pretty much در مورد پستتون و بحثی که راه انداختید صحبت کردم . بازم اگه شما مشکلی دیدید به ناظریت کاملا بی طرفتون ببخشید !
    شما نتیجه سیتی و بایرن در مرحله گروهی سال قبل رو برای نتیجه گیری بازی سیتی آوردید که اساسا شرایط مقایسه رو برای نتیجه ای که می خواید بگیرید فراهم نمی کنه. با منطق مشابه میشه گفت در سال قبل سیتی تونست بایرن رو ببره و سال قبل از اون بایرن، بارسا رو با اختلاف زیاد برد، در حالی که بارسا سیتی رو شکست داده بود، می بینید که شرایط مقایسه فراهم نیست و برای همین گفتم که اینجور صحبت ها ما رو بجایی نمی رسونن بلکه صرفا ما رو از بحث اولیه منحرف می کنه.

صحبت مشخصه. گلایه از سخت بودن قرعه در اولین گام دور حذفی. چیزی که برای بارسا در این 4 سال بوده و اعصاب طرفدار رو خرد میکنه.
    کی گفته بازی رفت و برگشت کوپا جلوی اتلتیکو از بازی CL جلوی سیتی انرژی بر تر هست. من ترجیح میدادم این دوتا رو عوض کنم. هرچند هیچ بحثی در این زمینه نمیخوام داشته باشم و موضوع بی اهمیتی هست.
    صحبت دوستان در اینجا هم صرفا گلایه های طرفدارهای یک تیم از شانس بدشون در قرعه کشی مرحله 1/8 چمپیونزلیگ هست. چیزی که از اول هم مشخص بود و اگر اسمی از قرعه تیمهای دیگه میاد، باز هم طبیعت طرفداری فوتبال هست. نمیدونم چه نیازی می بینید شما که در ابن مورد توضیح داده بشه؟!!
    شما پست اول من رو ببینید، من توضیحی نخواستم، بلکه یادآوری کردم که قرعه کشی سمت دیگه ای هم داره. (مثل چسبیدن بازی با یونایتد به ال کلاسیکو یا ماجرای اتلتیکو و کوپا)
    منتها همون "طبیعت طرفداری فوتبال" (که توی این بحث صحبت کاملا بجایی هست)، باعث شده دوستان فقط یک سمت قضیه رو ببینن یا برداشت دیگه ای داشته باشن (سوء برداشت شما از پست اول من یا سوء برداشت دوستمون)

به هر حال قرعه کشی یه مسئله اتفاقی هست و وقتی ظرف مقایسمون رو بزرگتر بگیریم می بینیم در طولانی مدت عدالت رعایت میشه.
    Last edited by City 17; 18-12-2014 at 20:34.

20. 2 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •