تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: رشته تربیت بدنی ... کدام دانشگاه ؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض رشته تربیت بدنی ... کدام دانشگاه ؟؟

من رشته تربیت بدنی رو انتخاب کردم اما اینقدر حرفای جورواجور از دیگران در مورد دانشگاههای دولتی ، علمی کاربردی ، ااد و .... شنیدم
    که واقعا گیج شدم هر کس یه چیز میگه...یکی میگه دانشگاه ازاد بیشتر تئوریه و خوب نیست یکی میگه علمی کاربردی هر کی هر کیه و مدرکش معتبر نیست و ...

میخوام ببینم اگه واقعا این دانشگاهها اینقدر وضعشون خرابه برم همون مثل بچه خوب دولتی بخونم .

دوستان لطف کنید اگه تجربیاتی در این مورد به خصوص رشته تربیت بدنی دارید بیان کنید من از این بلاتکلیفی در بیام .

البته این نکته رو هم اضافه کنم که من مدرک پیش دانشگاهی ندارم و از این جهت علمی کاربردی باعث میشه تو وقتم صرفه جویی بشه البته این در صورتی
    مفیده که بدونم تو رشته تربیت بدنی فرق زیادی بین دانشگاه دولتی با علمی کاربردی یا دانشگاههای دیگه نیست .
    Last edited by majid322; 08-11-2014 at 21:04.

2. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

من رشته تربیت بدنی رو انتخاب کردم اما اینقدر حرفای جورواجور از دیگران در مورد دانشگاههای دولتی ، علمی کاربردی ، ااد و .... شنیدم
    که واقعا گیج شدم هر کس یه چیز میگه...یکی میگه دانشگاه ازاد بیشتر تئوریه و خوب نیست یکی میگه علمی کاربردی هر کی هر کیه و مدرکش معتبر نیست و ...

میخوام ببینم اگه واقعا این دانشگاهها اینقدر وضعشون خرابه برم همون مثل بچه خوب دولتی بخونم .

دوستان لطف کنید اگه تجربیاتی در این مورد به خصوص رشته تربیت بدنی دارید بیان کنید من از این بلاتکلیفی در بیام .

البته این نکته رو هم اضافه کنم که من مدرک پیش دانشگاهی ندارم و از این جهت علمی کاربردی باعث میشه تو وقتم صرفه جویی بشه البته این در صورتی
    مفیده که بدونم تو رشته تربیت بدنی فرق زیادی بین دانشگاه دولتی با علمی کاربردی یا دانشگاههای دیگه نیست .
    سلام آقا مجید.خوبی?
    تربیت بدنی میخونی به سلامتی?

4. این کاربر از pcrunner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون ... نه فعلا که خدمتم تموم نشده برا بعد خدمت قصد دارم بخونم ولی هنوز سردرگمم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •