تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 941 از 1849 اولاول ... 44184189193193793893994094194294394494595199110411441 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,401 به 9,410 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

راستش من از مودمم 2 سال هم استفاده نکردم که این مشکلات پیش اومد. تا روز آخری که از اینترنت شرکت قبلی استفاده میکردم یعنی اواخر خرداد امسال بدون کوچکترین مشکلی کار میکرد. و درست از روزی که از های وب گرفتم یعنی اوایل تیر ماه این مشکلات پیش اومد. پس نمیتونه ارتباطی با طول عمر مودم داشته باشه. من با مودم TP LINK هم تست کردم همین مشکلات بود. ابداً فرقی نکرد. من تمام سیم ها و اتصالات و حتی اسپلیتر رو عوض کردم. حتی خط تلفن رو از سر خط جابجا کردم تا از سیم کشی داخلی دوم وارد ساختمون بشه. سیم رو کار کشیدم مودم رو سر خط هم بردم. قاعدتاً اگر این کارها انجام نمیشد این شرکت قانع نمیشد که درخواست خرابی خط بزنه. هرچند که من با توجه به مواردی که ازشون دیدم و نوع برخوردشون بعید میدونم این کارو کرده باشن.
    در هر حال اینترنت من از دیروز وصل شده و به خط جدید منتقل شده و طی این 24 ساعت فعلاً که مشکل جدی مثل قبل نبوده. اگر این روند ادامه داشته باشه مشخص میشه ایراد یا از شرکت بوده یا از سمت مرکز بوده یا پورت ایراد داشته یا هر چی اما از سمت من کاربر نبوده. و این وظیفه شرکت بوده که مشکل رو برطرف کنه و سرویس درست تحویل من بده اما بخاطر پشتیبانی ضعیف و فاجعه های وب مشکل حل نشد تا جایی که خودم به فکر چاره افتادم و خط رو عوض کردم. در واقع صورت مسئله عوض شد! الان هم اگر بهترین کیفیت اینترنت رو روی این خط بهم تحویل بدن من در اولین فرصت شرکت سرویس دهنده رو عوض میکنم. چون جداً دیگه حالم بد میشه وقتی شماره 1565 رو میگیرم و صدای کارنشناس های بی سوادشون رو میشنوم. بعد از این هم همه جا از افتضاحات این شرکت میگم چون واقعاً توی این چند ماه پدر منو درآوردن اینا. یک سری آموزش ابتدایی به اینا دادن که هر کی زنگ زد به ترتیب این موارد رو بگید و تا حد امکان هم زیر بار خرابی نرید! اگر این شرکت شرکت درست حسابی بود پشتیبانیش انقدر شلوغ نبود که من بعضی روزها که تماس میگرفتم بالای 50 نفر تو نوبت انتظار بودن!
    همه شرکت ها همینه عزیز فکر کردی اسیاتک که مثلا اینترنت یکه پشتیبانی خوبی داره یا شاتل و.... همه در وهله اول سعی می کنند توپ را در زمین مشترک بندازند البته کم پیش میاد مشکلات از سمت شرکت باشه ولی هست
    یک مثال برات میزنم یک دوستی براش آسیاتک گرفتم دوری مرکز داشت بنده خدا لینکش هی قطع میشد و میرفت پشتیبانی احمق آسیاتک تنوانست مشکل ایشان را تشخثیص بده جالبه با مودم تست انها بالا میامد با مودم های که من در اختیار این شخص گزاشتم بالا نمیامد یا لینک ایشان میرفت .بهشون گفت چظور ممکنه مشکل از سمت ما باشه آیا میشه با یک مومدم وصل بشه با یکی نشه بهر حال از اسیاتک جمع اوری کردم براش و از شرکت دیگری (عصر تلکام ) گرفتم براش ایشان بدون هیچ قطعی داره استفاده میکنه
    برای خود من هم مورد مشابه پیش آمده متاسفانه در این مملکت آدم باسوداد یا نداریم یا اینکه در جای خودش از ایشان استفاده نمیشه بیشتر ملاک پارتی و.... هست و کسانی که استخدام میشوند برای پشتیانی کوچکترین خلاقیتی ندارند بیشتر اپراتور هستند تا پشتیبان
    یک تکته هم بگم حتما در اینجور مواقع به سامانه 195 شکایت کن کار شما حتما پیگیری میشه و شرکت ها موظف هستند به نحوی رضایت شما را جلب کنند آسیاتک پول ما را در این مورد بعد از عحز در حل مشکل عودت داد
    Last edited by mehdidotcom; 13-12-2014 at 03:05.

اگه نباشه جاش خالی می مونه FAR FAR251's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

منم نگرفتم كجا اعلام ميكنه ؟

Sent from my iPhone
    پنل کاربری قسمت بانک مجازی

3. این کاربر از FAR FAR251 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بعد از کلی دانلود در ماه،بالاخره سرعتم از ۸۰۰ یکدفعه ای روی ۲۵۲ ثابت شد.زنگ زدم میگم محدود کردین،میگن نه
    الان سه روز مونده سرویسم تموم بشه.بلافاصله بعد از تمدید سرعتم دوباره مثل قبل زیاد شد دوستان حالا به نظرتون اگه منو محدود نکرده بودن پس چیکا کرده بودن ها

Sent from my iPhone using Tapatalk
    این شکایت رو الان فرستادم به سامانه ی 195 تا به حق خودم برسم

با عرض سلام و خدا قوت خدمت شما عزیزان . از شرکت Hi Web به دلیل محدود کردن سرعت دانلود شکایت دارم...............................از هر سرور داخلی یا خارجی که دانلود میکنم،سرعت روی 250 یا 251 ثابت هست . مسخره است مگه نه ؟؟ چند روز میشه که سرویس منو محدود کردن،تا همین دو سه روز پیش حداقل سرعت دانلودم 700 یا 800 کیلوبایت درثانیه بود............................علاوه بر اینکه هرچه زودتر باید محدودیت سرعت رو بردارن،باید خسارت چندروزی که سرعت منو محدود کردن پرداخت کنن درست میگم ؟؟ از چشم و ابروی کارمندای Hi Web که خوشم نیومده سرویس گرفتم !! بخاطر خدماتی که توی تعهدنامه گفتن سرویس گرفتم دیگه!حالا سرعت منو سه برابر کمتر کردن.به نظرتون دزدی نیست!طابلوئه روی 250 محدود کردن . اگه میدونستم که بدون اطلاع محدود میکنن هیچوقت از های وب سرویس نمیگرفتم - چون فقط بخاطر اینکه های وب چیزی از محدود کردن سرعت توی سایتش نگفته پول دادمو سرویس گرفتم . اگه میدونستم میخوان محدود کنن از یه شرکت مثل پارس انلاین خدمات میگرفتم که سرویس های باکیفت تری ارائه میده . های وب باید مثل شاتل از قبل اعلام میکرد که مثلا بعد از دانلود 20 گیگ سرعت رو محدود میکنن - اینجوری حداقل سر مردم کلاه نمیرفت.پول مردم رو توی روز روشن دارن بالا میکشن !! چند وقت پیش این مشکل برام پیش اومده بود (با خط XXXX از XXXX) که با پیگیری ازطریق همین سایت تونستم به حق خودم برسم . توی یکی از تصاویر میبینید از سوم دسامبر محدودیت سرعت گذاشتن که باعث شده میزان دریافت اطلاعاتم از شبی تقریبا 8 گیگ برسه به حدودا 2 گیگ
    این عکسها رو ضمیمه کردم دوستان
      محتوای مخفی: عکس های شواهد مدارک 

--------
    --------

اگه شکایتم نتیجه نداد تصمیم دارم این متن رو به عنوان تجدید نظر واسه سایت 195 ارسال کنم
    چرا نظری ندارین اساتید

اقایی که تاپیک زدی ، حداقل تو بیا نظرتو بگو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

چرا نظری ندارین اساتید

اقایی که تاپیک زدی ، حداقل تو بیا نظرتو بگو

های وب محدود نمیکنه چنین چیزی در دستور کار نیست 3 ساعت رایگان چیه که بخواهد محدود کنه اما جند روز هست در برخی مناطق کشور به دلایل نامعلوم افت سرعت سراسری وجود داره سرعت کاربرا چه در شرکت های وب چه در برخی شرکت های دیگه به یک چهارم حتی کاهش یافته است. که موقفتی است

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این فشفشه هارو نمیدن ؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بنده هم میدونم های وب محدود نمیکنه دیگه ، برای همین به سامانه ۱۹۵ شکایت کردم.حالا اگر ممکنه بنده رو در ویرایش هرچه بهتره متن شکایت راهنمایی کنید

پیشاپیش ممنونم

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اگر متن شکایت رو خونده باشی متوجه میشی که دقیقا بعد از تمدید سرویس سرعت دانلود به حالت عادی برگشت.این یعنی محدودیت سرعت از سمت شرکت های وب بوده

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این فشفشه هارو نمیدن ؟!
    معلو نیست به اون عده‌ایی که هنوز فشفشه نداده‌اند کی میدهند ولی چند روز پیش که به پشتیبانی زنگ زدم و پرسیدم میگفت تا اول ماه دیگه!

10. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چجوری نداره دیگه هر یه ساعت دو گیگ دانلود میکردم
    من میدونی چقد دانلود عقب افتاده داشتم؟؟
    این مخابرات ملعون خیلی بهم ضرر زد
    ولی الان با های وب تقریبا دارم میرسم به دوران طلایی دانلودم
    پس سرعت دانلود شما خیلی خوب هست --من نمیتونتم هر یک ساعت 2 گیگ دانلود کنم

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

پنل کاربری قسمت بانک مجازی
    توی قسمت مشاهده کد نخفیف برای من 3 تا نیم گیگ 1 روزه اضافه شده--تاریخ ساخت هم 22-9-93 زده !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •