تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 366 از 457 اولاول ... 266316356362363364365366367368369370376416 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,651 به 3,660 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

ابتدا اینکه آپدیت جدید برای CIS منشز شده ، نسخه 8.0.0.4344 که از طریق آپدیت داخلی CIS قابل دریافته، ضمن اینکه فایل نصب نسخه جدید را هم میتونید دانلود کنید که دوستمون لینکشو قرار دادند

سلام
    1-برنامه UltraISO رو از سایت سافت.98 دانلود کردم اکستراکت کردم و داشت نصب میشد وسط نصب کومودو پیغام داد که malware هست(پیغام از بخش comodo cloud scanner بود)

====
    2-بعد مورد دیگه اینکه بخش comodo cloud scanner کجا هست؟
    چطوری میشه غیر فعالش کرد؟

3-فایلی که پاک میکنه کجا میره؟
    الان من میخوام خود اون فایل temp انلاین اسکن کنم ندارم این سریع میزنه پاکش میکنه

4-همه قسمتا رو هم غیر فعال کردم اینترنت رو هم قطع کردم اما بازم پیغام میومد!!(مگه این بخشش انلاین کار نمیکنه؟)

با تشکر

1- برنامه را دانلود و تست نکردم (سرفرصت شاید اینکارو کردم) ولی از نظر من فالس هست....

2- این قسمت (غیرفعالش نکن، تیک قسمت هیچ پیغامی نشان نده را بردار)

3- توی قرنطینه نبود؟

4- این بخشش آنلاین کار میکنه، ولی اگر یک مخربی را شناسایی بکنه دفعات بعد در حالت آفلاین هم باز شناسایی میکنه......

2. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون علی اقا
    قبل از اینکه جواب شما رو ببینم اون قسمت رو پیدا کردم و اتفاقا کلش رو غیر فعال کردم(اخر سر دوباره فعال کردم) و فایل رو نصب کردم و وسط نصب رفتم توی temp و اون فایلی که پاک میکرد رو انلاین اسکن کردم (فایل قبلا اسکن شده بود) و نتیجش این بود:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فقط یه برنامه بهش گیر داده
    تقریبا مطمئن شدم پیغام فالس هست و برنامه رو نصب کردم و دوبراه اون قسمت رو فعال کردم
    =====
    با جواب شما یه سری از سوالات من پاسخ داده شد ولی یه سریش نه
    اینکه گفته بودید تو قرنطینه نبود باید بگم گشتم قرنطینه خالی بود! یعنی چیکارش کرده؟
    در مورد اینکه چرا افلاین هم مجدد گیر میداد به جواب رسیدم (چون گفتید یه بار انلاین شناسایی کرده) فقط بگید از روی هش شنایی کرده یا اسم فایل/اگه اسم فایل باشه میشه با قطع کردن و تغییر اسم فایل مشکل رو حل کرد
    اون قسمتی که گفتید تیکش رو بردارم بعد از برداشتن تیک سوال میپرسه که چیکار کنه؟(مثل قسمت انتی ویروس نیست چون توی اون قسمت منوی کشویی وجود داره که میگه همیشه اینکار رو انجام بده ولی اینجا نداره)
    با تشکر

4. 3 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

اینکه گفته بودید تو قرنطینه نبود باید بگم گشتم قرنطینه خالی بود! یعنی چیکارش کرده؟
    در مورد اینکه چرا افلاین هم مجدد گیر میداد به جواب رسیدم (چون گفتید یه بار انلاین شناسایی کرده) فقط بگید از روی هش شنایی کرده یا اسم فایل/اگه اسم فایل باشه میشه با قطع کردن و تغییر اسم فایل مشکل رو حل کرد
    اون قسمتی که گفتید تیکش رو بردارم بعد از برداشتن تیک سوال میپرسه که چیکار کنه؟(مثل قسمت انتی ویروس نیست چون توی اون قسمت منوی کشویی وجود داره که میگه همیشه اینکار رو انجام بده ولی اینجا نداره)
    با تشکر
    فکر میکنم مخرب را مسدود میکنه. و وارد قرنطینه نمیکنه...... شاید علتش این باشه که بخش کلود در فایروال هم هست و اونجا دیگه قرنطینه نداریم و احتمالا مخربهایی که اینجوری شناسایی میشن مسدود میشن.... اگر هم تیکش را بردارید احتمالا سوال میشه که مسدود بشن یا نه... بایستی این یکی دو روزه یکبار دیگه این قسمت (اسکن آنلاین) را تست کنم. البته قبلا کومودو اینها را قرنطینه میکرد. احتمالا به خاطر کاربران فایروالش (چون اونجا هم اسکن ابری هست) تغییراتی ایجاد کرده.

و نکته بعدی اینکه: طبیعتا باید از روی هش بشناسه.

6. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

درود
    دوستان لطفا لینک Comodo Internet Security نسخه 8 میخاستم.
    و همینطور لینک دانلود آبدیت آفلاینش.
    Last edited by dvb595959; 12-12-2014 at 21:41.

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

خیلی خب، در مورد اسکن آنلاین اگر تیک " هیچ پیغامی نشان نده" زده باشه، پروسه مخرب قطع و مخرب متوقف و مسدود میشه. (اینو گذاشتن واسه کاربران فایروال)

اما اگر تیک نداشته باشه ( توصیه من هم همینه، در واقع تیکش را بردارید) اونوقت پیغامی مشابه پیغامی که آنتی ویروس مخربی پیدابکنه ظاهر میشه که هم میتونید فایل را قرنطینه کنید و هم حتی به فایل اجازه اجرا بدهید.

عکس: اگر بخش کلود بعد از شناسایی مخرب، خودکار عمل کنه و ازشما سوالی نپرسه:

عکس: اگر بخش کلود بعد از شناسایی مخرب خودکار عمل نکنه، سوال میپرسه:

اگر هم توی همین بخواهید به فایل اجازه اجرا بدهید:

=====

چند صفحه قبل گفتم که توی هر قستی از کومودو اینو دیدید: "هیچ پیفامی نشان نده" ، تیکش را بردارید.... فعلا این کارو انجام بدهید تا وقت بکنم پست تنظیمات کومودو را آپدیت بکنم

9. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

درود
    دوستان لطفا لینک Comodo Internet Security نسخه 8 میخاستم.
    و همینطور لینک دانلود آبدیت آفلاینش.
    سلام

لینک مستقیم دانلود آخرین نسخه کومودو که دیروز منتشر شده:

دانلود دیتابیس آنتی ویروس کومودو جهت انجام آپدیت آفلاین:

11. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من قبلا کومودو رو دانلود کرده بودم حجمش حدودا 90 مگابایت بوده.ولی الان ک میخام ورژن جدیدش رو دانلود کنم میبینم که ججم هم فایروال هم اینترنت سکیورتی به بالای 200 مگابایت رسیده.
    چه اتفاقی توی این ورژن افتاده که این همه حجمش زیاد شده؟

ایا میتون فقط نسخه اینترنت سکیورتی رو دانلود کنم ولی فقط بخش فایروالش رو نصب کنم؟
    اخه میخام از فایروالش در کنار ویروس کش رایگان اویرا استفاده کنم

13. این کاربر از tak2750 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من قبلا کومودو رو دانلود کرده بودم حجمش حدودا 90 مگابایت بوده.ولی الان ک میخام ورژن جدیدش رو دانلود کنم میبینم که ججم هم فایروال هم اینترنت سکیورتی به بالای 200 مگابایت رسیده.

ایا میتون فقط نسخه اینترنت سکیورتی رو دانلود کنم ولی فقط بخش فایروالش رو نصب کنم؟
    سلام
    اون نسخه ای که شما دانلود کرده بودین، 32 بیت و 64 بیت جدا بودن
    ولی حجم اصلی 200 مگ هستش
    حجم نسخه های اینترنت سکیوریتی و فایروال یکسان است

15. 7 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

1- من قبلا کومودو رو دانلود کرده بودم حجمش حدودا 90 مگابایت بوده.ولی الان ک میخام ورژن جدیدش رو دانلود کنم میبینم که ججم هم فایروال هم اینترنت سکیورتی به بالای 200 مگابایت رسیده.

2- ایا میتون فقط نسخه اینترنت سکیورتی رو دانلود کنم ولی فقط بخش فایروالش رو نصب کنم؟
    سلام

1- احتمالا شما قبلا نسخه 32 یا 64 بیتی را مجزا دانلود کرده بودید، ول این نسخه هم روی ویندوز 32 و هم 64 نصب میشه، بنابراین حجمش حدود200 مگ هست.

2- بله. حین نصب وارد بخش نصب سفارشی بشید (قسمت پایینی پنجره نصب میتونید این گزینه را ببنید) و تیک بخشهایی/ماژولهایی که نمیخواهید نصب بشوند را بردارید( همه چیز قابل انتخاب است: آنتی ویروس/ فایروال/ دارگون و ...)

17. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Parseh38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

سلام
    برنامه UltraISO رو از سایت سافت.98 دانلود کردم اکستراکت کردم و داشت نصب میشد وسط نصب کومودو پیغام داد که malware هست(پیغام از بخش comodo cloud scanner بود)
    تو لاگ ها رفتم اسم فایل این بود:
    UltraISO.Premium.Edition.9.6.2.3059.Retail_S.oft98 .iR.tmp
    (اون نقطه توی soft رو خودم اضافه کردم)
    دقیقا فایلی که دانلود کردم این بود:
    UltraISO.Premium.Edition.9.6.2.3059.Retail.rar
    که لینکش این هست:(نقطه ها رو بردارید)
    فایل ستاپ رو با ویروس توتال تست کردم همه انتی ویروس ها سالم تشخیص داده بودن حالا چرا کومودو وسط نصبش به یکی از فایل هایی که داخل temp داره میسازه گیر میده؟ یعنی ستاپ دستکاری شده هست؟ اگه دستکاری شده بود احتمالش خیلی کم بود که هش ستاپ رو ویروس توتال داشته باشه
    البته خودمم میدونم حرف منطقی نیست و ممکنه یکی قبل من همین فایل رو فرستاده برا انالیز ولی خوب احتمالش کمتر هست ضمن اینکه سایت سافت.98 تا حالا ندیدم فایل ویروسی بزاره (بحث کرک ها جداست)
    ====
    بعد مورد دیگه اینکه بخش comodo cloud scanner کجا هست؟
    چطوری میشه غیر فعالش کرد؟
    فایلی که پاک میکنه کجا میره؟
    الان من میخوام خود اون فایل temp انلاین اسکن کنم ندارم این سریع میزنه پاکش میکنه
    همه قسمتا رو هم غیر فعال کردم اینترنت رو هم قطع کردم اما بازم پیغام میومد!!(مگه این بخشش انلاین کار نمیکنه؟)
    کلا به مورد جالبی برخوردم!!!
    با تشکر
    سلام دوست عزیز
    این مشکل رو منم داشتم البته با نسخه های قبلی کومودو با برنامه اولترا ایزو که از سایتهای ایرانی دانلود کرده بودم! اما اینبار اولترا ایزو رو از سایت خودش دانلود کردم و مشکل رفع شد.چند برنامه دیگه هم بوده که چنین مشکلی برام پیش اومده.اما جواب درست و حسابی براش نداشتم
    موفق باشید

19. این کاربر از Parseh38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •