تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: restore مغز به زمان گذشته

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض restore مغز به زمان گذشته

من یه زمانی اظطراب اجتماعی داشتم بعد درمانش کردم.بعد الان دوست دارم دوباره برگردم به اون زمان چیکار باید بکنم دوباره اظطراب اجتماعی بگیرم؟

زندگیم بی معنی شده از هیچ چیز نمیترسم دوست دارم ترسو باشم همیشه هیجان داشتم الان خیلی بی معنی شده زندگی.

کاشکی میشد دوباره ترسو شد.دلم لک زده واسه اظطراب اجتماعی.2 سال پیش 2 تا خیابون انورتر میرفتم سکته میکردم الان میرم انور تهران انگار نه انگار.

خدایا منو دوباره ترسو کن زندگیم بی معنی شده. اثر اون قرصهای لعنتی رفته ولی وقتی مغزم تجربه کرده نترس شدن رو دیگه ترسو نمیشه.

میدونی دلیلش چیه؟ که میگم دوباره ترسو بشم.به خاطر اینکه 2 سال پیش چون خیلی اظطراب اجتماعی داشتم 4 تا خیابون میرفتم پیاده روی انگا ردنیا رو بهم میدادن ا زخوشحالی ولی الان اگر برم آمریکا هم برام فرقی نداره ذوق نمیکنم.

چون من تقلب کردم .رمز زدم. نزاشتم مغزم مسیر خودش رو بره.من از ترینر به قول گیمرها استفاده کردم اسم تقلب من قرص ضد افسردگی بود.

.................................................. ......
    یه جا خونده بودم اگر قرصهایی که دوپامین مغز رو دستکاری میکنن به تنهایی مصرف بشه مثل هالوپریدول باعث میشه افرادی که هیچ مشکلی ندارند دچار اظطراب اجتماعی بشن..درسته؟حالا منبعشو پیدا کنم میزارم

ایناها پیدا کردم:

مطالعات دیگری نیز نشان داده‌اند برخی آنتاگونیستهای دوپامین(dopamine antagonists) مثل هالوپریدول ممکن است در افراد غیرمبتلا علائم اضطراب اجتماعی ایجاد کند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس من اگر هالوپریدول به تنهایی بخورم مغزم ریستور میشه به 2 سال پیش
    Last edited by raana; 09-12-2014 at 14:21.

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من فکر میکنم احتمالا داروها زیاد موثر نبوده اند !!!!!!!
    توصیه میکنم دوباره به یه روانپزشک مراجعه کنید !!!
    آخه آدم عاقل هوس همچین چیزی رو نمی کنه !!!!

3. این کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من یه زمانی اظطراب اجتماعی داشتم بعد درمانش کردم.بعد الان دوست دارم دوباره برگردم به اون زمان چیکار باید بکنم دوباره اظطراب اجتماعی بگیرم؟

زندگیم بی معنی شده از هیچ چیز نمیترسم دوست دارم ترسو باشم همیشه هیجان داشتم الان خیلی بی معنی شده زندگی.

کاشکی میشد دوباره ترسو شد.دلم لک زده واسه اظطراب اجتماعی.2 سال پیش 2 تا خیابون انورتر میرفتم سکته میکردم الان میرم انور تهران انگار نه انگار.

خدایا منو دوباره ترسو کن زندگیم بی معنی شده. اثر اون قرصهای لعنتی رفته ولی وقتی مغزم تجربه کرده نترس شدن رو دیگه ترسو نمیشه.

میدونی دلیلش چیه؟ که میگم دوباره ترسو بشم.به خاطر اینکه 2 سال پیش چون خیلی اظطراب اجتماعی داشتم 4 تا خیابون میرفتم پیاده روی انگا ردنیا رو بهم میدادن ا زخوشحالی ولی الان اگر برم آمریکا هم برام فرقی نداره ذوق نمیکنم.

چون من تقلب کردم .رمز زدم. نزاشتم مغزم مسیر خودش رو بره.من از ترینر به قول گیمرها استفاده کردم اسم تقلب من قرص ضد افسردگی بود.
    نه با قرص ریستور نمی شی.
    باید برید پیش یک هیپنوتیزم دان////////// کار خطرناکیه ولی خب اگر دوست داری پای خودته. دایی من یک بار انجام داد تا ساعت ها قفل شده بود ولی خدا رو شکر کسی که هیپنوتیزمش کرده که از دوستای صمیمی دانشگاهش هم بود خیلی وارد بود و به سختی از اون حالت بیرونش آورد.15 سال پیش می گفت یه سری از این حالت خارج نمیشن.خطرناکه............گاهی اوقات هم مجبوری 10 ها جلسه بری تا بتونه هیپنوتیزمت کنه.
    ولی نتایجش خیلی جالبه.دایی من به هدفش رسید.

5. این کاربر از رومنس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

یکی از دوستانم که روانپزشکه میگفت اول که طرف اضطراب اجتماعی داره باید بزور ببریش تو اجتماع حالا وقتی درمان شد مثل یه سدی که شکسته شده باشه باید بزور جلوشو بگیری نره تو اجتماع.
    من این قضیه رو درک نمیکردم ولی با خوندن این تاپیک ...

دوست عزیز شما غیر از ضد افسردگی ها چیز دیگه ای مصرف نکردین؟ گویا مرکز لذت مغزتون از کار افتاده. (!)

شما یه کیس خیلی خیلی خاص هستین که باید توسط یه روانپزشک خیلی خیلی خاص ویزیت بشین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •