سلام دوستان مشکل در خاموش روشن شدن تلویزیون سامسونگ ua46es8880m دارم خود به خود خاموش روشن میشه.ممنون میشم بگید چیکار باید بکنم
سلام دوستان مشکل در خاموش روشن شدن تلویزیون سامسونگ ua46es8880m دارم خود به خود خاموش روشن میشه.ممنون میشم بگید چیکار باید بکنم
سلام ببرید نمایندگی. مال ما هم چند وقت پیش همینجوری شد بردیم نمایندگی گفتن بردش مشکل پیدا کرده تعویض کردن درست شد
دوست عزیز
اگر تلویزیون خاموش یا به خودی خود خاموش می شود.، برای اولین بار بررسی کنید که آیا آن را به یک تایمر خواب روشن تنظیم کردید. این به طور معمول رخ می دهد به این دلیل که تلویزیون دارای یک تایمر است که فعال شده (یا به عمد و یا به طور تصادفی) و به بخاطر همین تلویزیون در یک زمان خاص خاموش می شود. اگر این مورد است، تایمر را غیر فعال کنید تا مشکل را حل کنید.
و گاهی هم کلا زیر نویس رو از منو تنظیمات غیر فعال کنین،میبینید که مشکل حل شد! زیر نویس حتما باید یونیکد باشه.
اگر تلویزیون سامسونگ شما به خودی خود خاموش می شود ، سعی کنید با غیر فعال کردن برخی از ویژگی های صرفه جویی در انرژی تلویزیون مشگل را حل کنید. بررسی کنید در صورتی که تایمر خواب )سیستم-->زمان-->تایمر خواب) فعال شده است آن را غیر فعال کنید . تایمر خواب به طور خودکار تلویزیون را به صرفه جویی در انرژی بعد از یک دوره مشخص از عدم فعالیت خاموش می کند. اگر تایمر خواب فعال نیست، نگاه کنید (سیستم-->راه حل های سازگار با محیط زیست--> بدون قدرت سیگنال خاموش(و یا قدرت خودکار غیر فعال (سیستم--> راه حل صرفه جویی--> خاموش خودکار) فعال شده است آن را غیر فعال کنید. اگر کامپیوتر تان به تلویزیون متصل شده، تنظیمات برق کامپیوتر تان را بررسی کنید. اطمینان حاصل کنید که کابل برق AC درست به خروجی دیوار و تلویزیون متصل باشد. در هنگام تماشای تلویزیون از اتصال به آنتن یا کابل، تلویزیون پس از خاموش10 ~ 15 دقیقه اگر هیچ سیگنال وجود ندارد.مطمئن شوید.
سلام آقای متین
من تازه تلویزیون سامسونگ 6390 48 رو در تاریخ 10 آذر گرفتم. اما با مطالعه پست ها چند سوال برام پیش امده که ممنون میشم راهنمایی کنید
1- دستگاه جدید خریداری شده ایا نیاز به آپدیت داره و با اپدیت امکان جدیدی اضافه میشه یا خیر
2- نگرانی پیش امده از اینکه امکان داره دستگاه خریداری شده دستگاه داخل نمایشگاه displayباشه(من از نمایندگی با گارانتی و آک خریدم)
3- آیا فقط وارد منو مخفی بشی و خارج شی امکان خراب شدن هست و آیا قابلیت هست که کمک کنه به بهتر شدن دستگاه
با تشکر از شما ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز
1- در صورتی که دستگاه مشگلی نداشته باشد نیازی به آبدیت ندارد . چون کالیبراسیون آن فابریک است و ممکن است تغییر کند.
2- در صورتی که اینطور هم باشد این امکان در تلویزیون است که بشود ساعت کارکرد آن را صفر کرد پس زیاد حساس نشوید.
3- معمولا این طور نیست ولی در صورتی که نیازی به تغییر و یا رفع مشگل نیست وارد منوی مخفی نشوید.
ممنون از جوابتون
چون تلویزیون به اینترنت وصل هست هر چندبار پیغام میده بروزرسانی جدید دارید آیا اون رو هم کنسل کنم و انجام ندم با تشکر فراوان
دوست عزیز
در پست بالا توضیح دادم و این بخود شما ست که بخواهید آبدیت کنید.
لازم بذکر است بصورت آنلاین بسته به سرعت اینترنت تان ممکن است چند ساعتی طول بکشد.
سلام من میخواستم LED رو آپدیت کنم اگه میشه لینک دانلودش رو برام بزارید خیلی ممنون هر چی میگردم فریمور رو پیداش نمیکنم.
samsung
مدل دستگاه :
Samsung 46F6350
ua46f6350am shd
میخواستم تلوزیون رو اپدیت کنم اگه میشه کمک کنبد لینک دانلودش رو قرار بدید
باتشکر.
Last edited by mossiom; 25-12-2014 at 00:22.
دوست عزیز
اینم لینک اصلی مدل تلویزیون شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این که مدلش فرق داره.
UA46F6100AR
من گفتم :
مدل دستگاه :
ua46f6350am shd
دقت نمیکنی دوست عزیز..
هر کاری میکنم این مدل رو پیدا نمیکنم تو سایت سامسونگ دوستان کمک کنید.
Last edited by mossiom; 25-12-2014 at 00:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)