سلام
سیستم kaveh-gh گزینه ی مناسبی هست .... فقط پاور رو 600 یا 650 گرین بردارید
فنهای کیس X1 فک کنم کافی باشه
سلام
سیستم kaveh-gh گزینه ی مناسبی هست .... فقط پاور رو 600 یا 650 گرین بردارید
فنهای کیس X1 فک کنم کافی باشه
خیلی ممنون فقط چون من تو شهرستان زندگی میکنم و این قطعاتو نمیارن قصد دارم اینترنتی خرید کنم:
1.کدوم سایتو برای خرید اینا پیشنهاد میکنین؟
2.بعد از خرید خودم میتونم با تاپیکی که در مورد مونتاژ قطعات هست .قطعاتو وصل کنم یا باید بسپارم دست یه آدم مطمئن؟
تو پ.خ میگم بهتون1.کدوم سایتو برای خرید اینا پیشنهاد میکنین؟
اسمبل قطعات کار سختی نیست همون تاپیک بزنید بهتره تا اینکه هزینه ی اضافی بابت این کار پرداخت کنید2.بعد از خرید خودم میتونم با تاپیکی که در مورد مونتاژ قطعات هست .قطعاتو وصل کنم یا باید بسپارم دست یه آدم مطمئن؟
GTX 970 از نظر توان مصرفی نسبت به نسل قبل بهینهتر شده. اکثر سایتهای معتبر، پاور مورد نیاز برای سیستمی با این کارت رو حداقل 500 وات اعلام کردند. 550 کاملاً کفایت میکنه.
اما اگه مشکل بودجه ندارید، برای احتیاط بیشتر میتونید Corsair VS650 به قیمت 240 رو جایگزین پاور پیشنهادی کنید.
به هیچ عنوان به فن اضافه برای کیس نیاز نخواهید داشت. خنک کننده Windforce گیگا کارت شما رو همیشه در دمای ایدهآل نگه میداره. پردازنده i5 هم نیازی به کولر اضافه نداره و فن استوک خودش کافیه.
کیس X1 گردش هوای مناسبی داره. به کل قید خرید فن اضافی رو بزنید.
اکثر بازیها در رزولوشن 1080p به بیش از 8 گیگ رم نیاز ندارن. توصیه میکنم تنها در صورتی که مشکل بودجه ندارید 16 گیگ بگیرید.
Last edited by kaveh-gh; 03-12-2014 at 16:08.
سلام .... من قص خرید این قطعات را دارم لطفا سایت مطمین و ارزان قیمت بهم معرفی کنید با تشکر/..
سلام
تو پ.خ جواب دادم![]()
این سایتی که معرفی کردین قطعات نمیفروشه که فقط قیمت بازارو اعلام میکنه
سیستمی که کاوه جان پیشنهاد دادن رو تایید می کنم.
رم 16 با این بودجه نگیرید.
مانتیور بهتری بگرید.
نیاز به خرید فن اضافه نیست.
فقط رم رو دو تا 4 گیگ g.skill 1600 cl7 بگیرید بهتره.
یه سوال دیگه این مادربوردی که من انتخاب کردم باس رم بالای 1600 رو پشتیبانی نمیکنه. ارز ش داره که به خاطر این 200 تومن بزارم رو بودجه مدل Z97 بگیرم؟ اصلا باس بالا تو بازی تاثیر داره ؟
خیر پشتیبانی نمی کنه.
ارزشی نداره همین خوبه.
اگر می خواین این کارو بکنید پولتون رو بزارید و یه گرافیک بهتر بخرید.
مثلا صبر کنید تا قیمت 980 اینقد بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)