عزيزم من متن و واحي ترجمه كردم تازه گفته هاي خوده اون و بخونين!!!!
درست عينه خودش ترجمه كردم الان!!!من تعصب ندارم متن و ترجمه كردم شما خودتون ترجمه كنين ببينين چي ميگه!!بعد بگيد بي منطق بي منطق كنين!![]()
كارايي!!!Performance
Sony Ericsson K800 wins by a small margin here. Nokia N73 is a smartphone and is expected to be slower, but in reality is not much slower than K800 in both focusing and saving times. The auto focus reliability is very high on both 3 megapixel cameras.
سوني اريكسون ك 800 با مقدار خيلي كمي تفاوت برنده شده!
ان 73 به خاطر اينكه سيستم عامل داره و اسمارت فون هستش بايد انتظار داشته باشيم كه كند تر از ك 800 باشه ولي اين طور نيستش در وضوح تصوير و زمان سيو كردن ان 73 كند تر از ك 80 نيستش(درست عينه ك 800 هستش).
ان 73 در دوربين هاي 3 مگاپيكسلي در وضوح تصوير قابليت خيلي بالايي داره!
قسمتهاي مربوط به ال جي حذف كردم!).
بعدش گفته در كل دوربين گوشي هاي 3 مگا پيكسلي مثله دوربين هاي ديجيتال 3 مگاپيكسلي عمل نمي كنه!
بعدش باز از ال جي ايراد گرفته (به ال جي زياد توجه نكردم).
اما حالا قسمت نتيجه!(باز هم مربوط به ال جي روننوشتم).Conclusion As for the Sony Ericsson K800 and Nokia N73 - they are equally good photo devices, but tuned differently. It's just a matter of preference - if you like your photos with more "wow" factor and never plan to edit them later, then your safe bet is Nokia N73. Otherwise, if you want your photos as accurate as possible and preserving as much detail for further editing, then you should go with Sony Ericsson K800.
نوكيا N73 و K800 هر دو به طور مساوي تجهيزات عكاسي خوبي دارند اما تفاوتهايي هم وجود دارد:
اگر شما مي خواهيد عكس شما خيلي عالي باشد و هرگز احتياج نباشد آن را بعدا اديت كنيد و تغيير بدهيد بهتر است از N73
استفاده كنيد كه ضريب اطمينان بيشتري دارد.در غير اين صورت اگر از K800 استفاده مي كنيد مجبور مي شويدبعد از گرفتن عكس براي بهتر شدن آن و براي اين كه بدون خطا باشد بعضي قسمتها را اديت و ويرايش كنيد.
درسته عزيزم تفسير نوكيايي هستش كه جي اس ام ارنا كرده!!!دوستان خودشون قضاوت كنند كه اين ترجمه ست يا تفسير نوكيائي
كه من نتونستم بفهمم سوني توي چه موري بهتر بوده؟!كه اينجا گفته يك كمي(اگر توي زبان انگليسي A بياد بعدش SMALL بريد از استاد زبان ببپرسيد به معناي خيلي خيلي كوچك معني ميده در حد اپزيلن!).
[/QUOTE]اصلا كارشناسان gsmarena سيخي چند؟؟نميدونند اينجا استاد و كارشناس و مسئول فروش اسيائي شركت نوكيا (پوول)اينجا تشريف دارند.ايشون ميگن نوكيا بهتره ديگه.چرا توي گوشتون نميره.هموني كه ايشون ميگه.![]()
درسته بالاخره يكي عقلش كار كرد و فهميد من اينجا چي كارم!!!![]()
من مسئول فروشم!!وقتي چيزي بهتره و خوده سايت توي نتيجه و كارايي اعلام كرده كه بهتره اين عزيزمون مي ياد ميگه اين جور اون جور!!لا اقل بديش اينكه جي اس ام نگفته توي چه موردي بهتره؟؟؟؟ما هم بفهميم نوكيا هم بفمه ولي نوكيا رو بازم پيشنهاد داده!هر كي متن و ترجمه كنه مي فهمه كي راست گفته و كي دروغ!
اگر متنه خوده سايتم قبول نداريد ديگه بريد![]()
كجاش و نمي دونم!
![]()