تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 702 از 755 اولاول ... 202602652692698699700701702703704705706712752 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,011 به 7,020 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام

من پرینتر 1018 اچ پی دارم کارش خوب است این سری که تونرش را عوض کردم هنگام چاپ زمینه صفحه تیره میشود و نوشته ها نیز به فاصله 8 الی 10 سانت پایین تر از خود سایه می اندازد
    خواستم عکس بذارم دیدم خیلی تو عکس نشون داده نمیشه البته اون رول زیر درام را عوض کردم ولی فرقی نکرد

ممنون میشم جواب بدهید

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان

من يك كنون mg5540 گرفتم كه جوهر افشان هست. براش كارتريج قابل شار‍ژ هم گرفتم.

مقدار پرينتم هم خيلي زياده ، در روز شايد 100 صفحه رنگي باهاش پرينت بگيرم. يا بعنوان شماره زن ازش استفاده مي كنم و ميذارم هزارتا هزارتا شماره بزنه برام و...

مشكل اينجاست كه اين پرينتر خيلي هدكلين انجام ميده ! يعني بعد از چند دقيقه كه ميخوام يه پرينت باهاش بگيرم هد كلين ميكنه. دوباره براي پرينت چند دقيقه بعد هم هدكلين ميكنه و در روز شايد 40 بار هدكلين كنه !

الآن سوالم اينه كه اين پرينتر مثل پرينتر هاي اپسون نياز نداره كه شلنگ مخزن برگشتيش رو خارج كنيم از خود دستگاه ؟

با پر شدن مخزن برگشتيش نميسوزه كه ؟

خيلي نگرانم !
    سلام.
    شايد بهتر بود اگر مصرفتون زياده اپسون مي گرفتيد.
    در كل هيچ پرينتري در اثر پر شدن مخزن جوهر هاي اضافي توش خراب نميشه يا نميسوزه!
    در بعضي پرينترها براي اينكه دستگاه بعد از تعداد مشخصي پرينت سرويس بشه اين رو گذاشتن و به صورت نرم افزاري ريست ميشه(بدون نياز به تعويض مخزن جوهرهاي اضافي)
    مورد بعدي اين بود كه با اين كار اگه دستگاه خراب مي شد خيلي راحت دوباره مي شد مثل روز اول و توي مدت گارانتي رايگان تعمير مي شد!(پر شدن اون پد ها يكي از دلايل تشخيص براي استفاده از تانك و ابطال گارانتي بود)
    در مورد هدكلين هم كه خب همشون بعد از چند تا برگ پشت سر هم هدكلين مي كنن درست جوهر زيادي مصرف ميشه ولي براي سلامت دستگاه خوبه.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام

من پرینتر 1018 اچ پی دارم کارش خوب است این سری که تونرش را عوض کردم هنگام چاپ زمینه صفحه تیره میشود و نوشته ها نیز به فاصله 8 الی 10 سانت پایین تر از خود سایه می اندازد
    خواستم عکس بذارم دیدم خیلی تو عکس نشون داده نمیشه البته اون رول زیر درام را عوض کردم ولی فرقی نکرد

ممنون میشم جواب بدهید
    اگه عكس بذاريد كه خيلي بهتره!
    اين سايه انداختن ها معمولا از فوم هستند كه بهش اشاره كرديد و تعويضش كرديد!
    مطمئن بودن از درست بودن نوع تونر، تخليه كامل تونر از كارتريج و سرويس كامل با فشار هوا و تعويض دوباره فوم! رو بهتون پيشنهاد مي كنم!
    فوم رول قبلي رو يكبار با اسفنج و كف به آرامي بيرونش رو بشورييد و خشك كنيد و دوباره استفاده كنيد ببينيد فرقي ميكنه يا نه.

4. 2 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اگه عكس بذاريد كه خيلي بهتره!
    اين سايه انداختن ها معمولا از فوم هستند كه بهش اشاره كرديد و تعويضش كرديد!
    مطمئن بودن از درست بودن نوع تونر، تخليه كامل تونر از كارتريج و سرويس كامل با فشار هوا و تعويض دوباره فوم! رو بهتون پيشنهاد مي كنم!
    فوم رول قبلي رو يكبار با اسفنج و كف به آرامي بيرونش رو بشورييد و خشك كنيد و دوباره استفاده كنيد ببينيد فرقي ميكنه يا نه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از mohammad.1359 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

سلام

یه فیدبک از کیفیت پرینترهای چندکاره لیزری HP و Epson و ... می خواستم.
    قراره برای یه آشنا چندکاره لیزری بگیرم و بیشتر بین این دو برند موندم. کانون یه مقدار شهرت بد داره. سامسونگ هم که ظاهرا یه بحث چیپ و ... داره و این آشنای ما سنش بالاس و کمترین پیچیدگی رو می خواد

با تشکر

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام

یه فیدبک از کیفیت پرینترهای چندکاره لیزری HP و Epson و ... می خواستم.
    قراره برای یه آشنا چندکاره لیزری بگیرم و بیشتر بین این دو برند موندم. کانون یه مقدار شهرت بد داره. سامسونگ هم که ظاهرا یه بحث چیپ و ... داره و این آشنای ما سنش بالاس و کمترین پیچیدگی رو می خواد

با تشکر
    همون hp رو بگيريد خوبه!
    كيفيت همه پرينتر هاي ليزري براي چاپ متن خوبه خود سامسونگ هم براي كسي كه بخواد سالي يه چند تا پرينت بزنه جواب ميده!
    ولي خب اگه بخواد هر روز يه تعداد زيادي بزنه اونوقت تفاوت ايجاد ميشه بينشون. ميشناسم كسي رو كه پرينتر سامسونگ سه كاره گرفته بعد از چند سال نمي دونه كارتريج كجاي دستگاهه
    بر اساس نياز بگيريد موشكلي نيست!!

9. 2 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

همون hp رو بگيريد خوبه!
    كيفيت همه پرينتر هاي ليزري براي چاپ متن خوبه خود سامسونگ هم براي كسي كه بخواد سالي يه چند تا پرينت بزنه جواب ميده!
    ولي خب اگه بخواد هر روز يه تعداد زيادي بزنه اونوقت تفاوت ايجاد ميشه بينشون. ميشناسم كسي رو كه پرينتر سامسونگ سه كاره گرفته بعد از چند سال نمي دونه كارتريج كجاي دستگاهه
    بر اساس نياز بگيريد موشكلي نيست!!
    ممنون
    پرینت در حد چند صفحه در سال نیست. اتفاقا خیلی زیاد هم هست و اکثرا متن و نمودار و اینا - این آشنا استاد دانشگاه هستن
    اما پیچیدگی نمی خوام داشته باشه چون برای سن و حوصله شون مناسب نیس
    صرفا دکمه پرینت رو بزنن و چاپ کنه بره!

خودم P1102W دارم و به نظرم خوبه (به جز اینکه روی درامش خش مشکل داره و باید گاها تمیز بشه) - شاید تو دو سال 6000 برگ بیشتر چاپ کرده باشم

بیشتر واسم مهمه خرابی تو کار نیاد

خودم فعلا این دو مدل رو مد نظر دارم:

HP LaserJet Pro MFP M125a Laser Printer - اطراف 510 باید باشه
    و

HP LaserJet Pro MFP M127fn Multifunction Laser Printer که اطراف 585 تومنه

مدل وایرلس دار تو این حدود اگه می بود خیلی خوب بود.

11. این کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Alfredo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام.
    شايد بهتر بود اگر مصرفتون زياده اپسون مي گرفتيد.
    در كل هيچ پرينتري در اثر پر شدن مخزن جوهر هاي اضافي توش خراب نميشه يا نميسوزه!
    در بعضي پرينترها براي اينكه دستگاه بعد از تعداد مشخصي پرينت سرويس بشه اين رو گذاشتن و به صورت نرم افزاري ريست ميشه(بدون نياز به تعويض مخزن جوهرهاي اضافي)
    مورد بعدي اين بود كه با اين كار اگه دستگاه خراب مي شد خيلي راحت دوباره مي شد مثل روز اول و توي مدت گارانتي رايگان تعمير مي شد!(پر شدن اون پد ها يكي از دلايل تشخيص براي استفاده از تانك و ابطال گارانتي بود)
    در مورد هدكلين هم كه خب همشون بعد از چند تا برگ پشت سر هم هدكلين مي كنن درست جوهر زيادي مصرف ميشه ولي براي سلامت دستگاه خوبه.
    یکی از دوستام یک 4940 داره که خراب شده، تعمیرکار گفته این مخزن تخلیش بر اثر استفاده بیش از حد پر شده و وقتی پر بشه یه سنسور داره که برد دستگاه رو میسوزونه که دیگه استفاده نکنی.... خلاصه یه همچین چیزی گفته...

از طرفی ما یه 1410 اپسون هم داریم که لوله برگشتی جوهرش رو از دستگاه خودمون کشیدیم بیرون و وقتی هدکلین میکنه از اون لوله جوهر میریزه بیرون !

گفتم شاید با این کنونه بشه همچین کاری کرد...

داره خودمونی میشه neoanderson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    من یه پرینتر مولتی فانکشن لیزری رنگی میخام.
    چه پرینتری هست که کمترین دردسر را برای پر کردن کارتریج ها داشته باشه.
    اگه امکانش هست از پرینتز های 3 سال پیش را برای من در نظر بگیرید چون باید دست دوم بخرم

با تشکر

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    من یه پرینتر مولتی فانکشن لیزری رنگی میخام.
    چه پرینتری هست که کمترین دردسر را برای پر کردن کارتریج ها داشته باشه.
    اگه امکانش هست از پرینتز های 3 سال پیش را برای من در نظر بگیرید چون باید دست دوم بخرم

با تشکر
    هدفتون از خريد پرينتر ليزري رنگي چند كاره چيه؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •