اینم شبکه هایی که تو خونه ما میگیره.
اون ایران۲۰ چیه!!!
اینم شبکه هایی که تو خونه ما میگیره.
اون ایران۲۰ چیه!!!
رایتله
Sent from my iPhone using Tapatalk
پس آرش جان شما تایید میکنید در صورتی که بسته فعال کنم با این تصویری که پست قبل گذاشتم میتونم از ۳جی همراه اول استفاده کنم و انتن میده خونمون.درسته؟
می تونید به شبکه وصل بشید ولی در مورد کیفیت و قدرت انتن چیزی نمیشه گفت. انشاء اله که مشکلی نباشه
۳G همراه اول.منطقه کمپلو شمالی اهواز
سرعتش۵۱۲ کیلوبیتِ
تست سرور تهرااان
![]()
تو خونه است؟ وضعیت انتن ات خوب نیست
با پارس اونلاین تست بگیر
Sent from my iPad using Tapatalk
ایمان :
من یه هفتس که بدون تغییر انتن سیگنالم از بیشتر شرکتا خوب شده مثلا اونی که 82 بوده شده 74 اونی که 89 بوده شده 82 .این غیر ممکنه که شرکتا توی دکلشون تغییر داده باشن چون فقط مربوط به یه شرکت نیست از سه چهارتا شرکت سیگنالم بهتر شده .از رادیوی منم نمیتونه باشه چون من تو این چند ماهی که وایرلس داشتم رادیو رو همه جوره چک کردم و در بهترین حالت قرار داشته .نمیدونم به خاطر سرد شدن هواس یا ساختمونی چیزی سر رام بوده که صافش کردن و سیگنال بهتر بهم میرسه .برای تو سیگنال بهتر نشده ؟
میرم تو حیاط و با پارس آنلاین تست میگیرم ببینم چطور میشه
عملا 5 تومان الکی دادم. ولی اشکال نداره حداقل فهمیدم تو منطقه چطوره
نه واسه من تغییری نکرده
یعنی بهتر نشده
تازه رادیو اون شرکته که گفتم اومده تو کمپلو رو هم دیگه پیدا نمیکنه
فکر کنم رادیوشون رو سرقت کردن
چون سرقت زیاد شده تو محله.دیروز ECU خودرو 206 خودمون رو عصر مورد سرقت قرار دادن و امروز به قیمت 2 میلیون تومان یکی خریدیم
راستی اینو هم بگم :
سیگنال گاهی اشتباه نشون داده میشه توی لیست اسکن. مثلا توی لیست -62 است ولی وقتی میای روی دکل میزنی مثلا میشه -59 و بهتر میشه یا بلعکس. به این مورد هم توجه داشته باش
اینم عکس اسکن:
![]()
Last edited by imanparsa; 02-12-2014 at 17:43.
ایمان پس به نظرت دلیلش چیه که سیگنال بهتر شده ؟ به خاطر هوا نیس؟
ولله فکر نکنم توی همچین مسافت هایی اونم توی این فرکانس هوا به این حد تاثیر داشته باشه.
....................
آرش جان با سروری که گفتی توی حیاط تست گرفتم بهتر شد.
خونمون ۲ طبقه ویلایی هست و خودمونم همکف هستیم واسه همینه که سیگنال تو خونه ضعیفه
سرعت توی نرم افزار دانلود منیجر گوشی از سرور داخلی با ۹ کانکشن:
توی حیاط
![]()
Last edited by imanparsa; 02-12-2014 at 17:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)