تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1662 از 2365 اولاول ... 66211621562161216521658165916601661166216631664166516661672171217622162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,611 به 16,620 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از راهنمایی های شما اقا حمید بی زحمت یه سوال داشتم
    من یه پاییونیر p6050ub دارم پنل برقی دمو دار میشه با اینترفیس به کنترل فرمونی 206 وصلش کرد؟
    میخاستم یه باند jbl 696 بگیرم شما کسی رو میشناسید قیمت مناسب بگه ؟
    سلام خواهشمندم.
    6050 خیلی قدیمیه یادم نیتس.پشت پخشت رو نگاه کن ببینیه حالت جک AUX مانند داره؟اگر داره بله میخوره قیمتش هم فکر کنم 60-65 باشه.
    اگر میخوای اسپیکر قوی 150 واتی خوب بگیری من MTX T8963 رو پیشنهاد میکنم.البته قیمتش بالاس ولی خب MTX 8000 هست دیگه665 میفروشن ولی من برای علی جان از دوستامون 620 گرفتم.عکسش و گذاشته بود چند صفحه قبل.ضمنا آمپ خوب باید بگیری براش. میتونی مثلا 5602 بگیری ولی آمپ خوب ببندی تازه متوجه تفاوت خوهاید شد.
    در هر صورت من 696 رو به خاطر بیس خشکی که میزنه بهتون پیشنهاد نمیکنم.کاپا 693.6i به نظر من صدای بهتری داره.
    والا فعلا امپیلی نگرفتم شما راهنمایی کنید برم بگیرم .پخشم 7056 در نظر دارم .(برای باند دی ال اس 1073 عرض میکنم )
    5602 میتونی بگیری.
    ضمن خسته نباشید
    تصمیمگرفتم پخش رو فقط کنوود بگیرم...
    حالا بین یو 456 و ایکس 400 کدوموپ یشنهاد میکنید؟
    نظر خودم ایکس 400 هس... فقط و فقط کیفیت صدا واسم مهمه... آهنگ رو ب صورت طبیعی بودن خودش پخش بکنه...
    بله X400 پخش خیلی خوبیه.
    بچه ها ضبط فلش خور ( یا رم خور ) برای سمند چی پیشنهاد میدین ؟ قیمتش زیاد نباشه در عین حال جنس خوبیم باشه
    سلام آقا حمید
    وقتتون بخیر
    قربان باند co165 سراغ ندارین؟؟
    اگه دارین,قیمتش چنده؟؟
    ممنونم
    ارادت دارم. دیشب تو وایبر با هم کلی صحبت کردیم
    سلام به همه دوستان مخصوصا آقا حمید
    آقا حمید دیروز پیش یکی از دوستان بودم
    نصاب هستن و تنها کسی هست که تو شهرمون میشناسمش از همه نوع مارکی استفاده میکنه تو نصباش
    یه جفت اسپیکر روی پراید بسته بود نزدیک بود شنوایی گوشمو از دست بدم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12 اینچش بود میگفت جفتی 850 فروشمون هست البته فقط ووفر بود یعنی سوپرتویتر همراهش نبود
    راحت اندازه 5 دست 6975 صدا داشت
    نظرتون در موردش چیه؟
    سلام محمد عزیزم.
    وایب یه برند انگلیسی هست. قدیم هم تک و توک بود. تو نمایشگاه های سیستم هم رو ماشینها من شنیدم .آره صدای بالائی داره.البته من خیلی نشنیدم.خیلی تو بورس نیست نمیدونم چرا.یعنی اینگونه نبوده که بشه همه محصولاتش رو تست کرد.خیلی ازش استقبال نشده و خودم هم خیلی نتونستم روش تحقیق کنم.نمیدونم نمایندگی رسمی داره یا نه؟
    در مورد 12 اینچ بودنش مطمئنی؟یعنی اندازه ساب ووفر 30 سانتی بود؟یک جفت؟!!اونوقت بودن تیوتر یا میدرنج چه فرکانسهائی رو میزد؟مید باس بود ؟ووفر بود؟فول رنج بود ؟چی بود داستان
    با سلام به آفا حمید
    میخواستم 2تا سوال بپرسم
    1....کدوم باند کیفیت و شفافیت و پرتاب صدای '''''طبیعی''''' تری داره البته با پخش x400 بدن آمپ
    -ts6965v2
    -e69x
    -ps6996ex
    2... اگه بخوام یه آمپ 527 هم بعدا بگیرم کدوم رو پیشنهاد میدین فعلا بگیرم ؟
    با تشکر
    کیفیت رو به نظر من فقط هلیکس داره.تیوترهاش معرکه هست.ولی حجم و پرتابش ضعیفه.اگر ماشینتون پراید صندوق داره E69X بدون شک گزینه مناسب برای شما هست.
    بعد از اون 6965V2
    سلام
    اساتید محترم
    من پخش 8019 کنوود دارم
    بلندگو هم Helix E69x
    بخوام یه آمپ ارزون و دو کانال بگیرم که با اینا مچ بشه و مشکلیم ایجاد نکنه (سوزوندن یا داغ شدن )
    به نظرتون Kenwood KAC-PS527 یا Kenwood KAC-M526 یا ... کدوم بهتره؟
    خودتونم پیشنهاد داشتین غیر این اضافه کنید

در ضمن برای حل مشکل بیس بلندگو ها میشه با همین آمپ یه ساب کوچکو ( ساب سینما خانگی )راه اندازی کرد (بصورت پل زد) ؟
    سلام
    هر دو آمپ برای شما مناسبه.
    اینکه یه ساب هم روی بریج ببندی امکانش هست ولی خب فشار و استرس روی آمپلیفایر میره بالا.توصیه میشه برای ساب از یه آمپلیفایر جدا گانه استفاده بشه. یا یه 4 کانال بگیرید.
    با سلام به اساتید محترم
    یه پخش5850 دارم یه جفتم 6975 سری اول
    حالا میخوام امپ و ساب هم بگیرم
    چی بندازم که بهترین جواب رو بده
    راستی نمیدونم این پخش چندتا امپ رو ساپورت میکنه
    اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

چقدر میخواهید هزینه نمائید؟

2. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام استاد متشکرم از جوابتون
    تو اینکه هلیکس متریال با کیفیتی داره و صداش هم عالیه(در صورت اتصال آمپ) شکی نیست! اما من تو خیلی از انجمن ها کاربرایی که بلندگوهای هلیکس رو بدون آمپ بستن همه از حجم کم صدا و بیس کمش شکایت داشتن! و تازه با کلی دیستورشن! خوب طبیعیه بلندگوهای آلمانی بد درایون و باید با آمپ هم شان خودشون درایوشون کنی تا صدای عالی بگیری و لذت ببری! حتی دیدم بعضیا با E4X که 30 وات RMS بیشتر نیست هم همین مشکل رو داشتن و به عنوان مثال با پایونیر این داستان نبوده! ما پارس دارای از نوع داشبرد جدید با این هدیونیت به صورت استاندارد آمپ نخواهیم داشت! پس اگه بخواهیم بلندگوهای فابریک رو با یه دونه بهترش تعویض کنیم باید اون باند توانایی بهترین گرفتن صدارو از این هدیونیت به خصوص داشته باشه! این خیلی نکته مهمیه چون شاید تو شرایط مساوی هلیکس و راکفورد و جی بی ال خیلی بهتر از هرتز و پایونییر و یا آلپاین باشند اما مثلا پایونییر با این هدیونیت ما صدای بهتری داشته باشه(هم حجم هم بیس و هم کیفیت و حداقل دیستورشن) امیدوارم تونسته باشم با این توضیحات جدید منظورم رو رسونده باشم.

در مورد مقایسه کیفیت اسپیکرهای پایونیر با هلیکس من موافق نیستم.ممکنه برای شما با تعویض اسپیکر تغییر مشهود باشه که حتما همینطور هست.ولی جنس کالاها با هم متفاوت هست.
    در مورد دیستورت شدن شما با پایونیر هم همین مشکل رو خواید داشت.کلا پخشها توانائی درایو کردن اسپیکرها رو ندارن.مگر اینکه رادیو بخواهیم گوش کنیم.تو موزیک آدم بالاخره میخواد کمی هیجان هم درش ایجاد کنه.(جسارت نمیکنما خواهشا کسی ناراحت نشه) کسانی که میگن "آقا من ولوم رو از 20 بالاتر نمیارم"شک نکن که این کار رو خواهند کرد.وقتی یه موزیک ریتمیک یا یه پاپ یا یه موزیک آرام و....رو پلی میکنی تو جاده چالوس داری میری هوا دونفره... میتونی هنوز با ولوم 20 گوش کنی؟!رفتی لب دریا هیچ کس هم نیست.خانوادگی دور هم میخواین یه حال مشتی بکنی،در ها رو باز میزاری موزیک عالی ....پس چرا... بالای 20 هم میریم منتها نه همیشه.
    من همیشه اون 1% رو هم چون برای خودم در نظر میگیرم شما رو هم مثل خودم میبینم و برای شما هم پیش بینی میکنم.
    اینجاس که ولوم میدی با همون پایونیر میبینی ای بابا ولوم رفت رو 35 مثلا ..صدا ریخت به هم.
    یه مزاح هم بکنم:ما سیسمتها اول بررسی میکینم ببینیم رو ماشینی که میخواهیم بخریم چه قطعاتی نصب میشن بعدا ماشین رو انتخاب میکینم.نه اول ماشین بعد سیستم

4. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

استاد گرامی با کمترین هزینه اما بهترین جوابدهی
    تا 700

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید جان چون خیلی پراکنده با شما صحبت کردم، راهنماییهای قبلی شما رو در زیر برای جمع بندی می نویسم:

یادآوری: ماشین من توسان 2014 هست و تنها 4 باند معمولی و فابریک روی درهاش نسب داره و خبری از ساب و آمپ فابریکش نیست. جای ساب هم در صندوق یک فضای خالی هست که یک قاب فابریک پلاستیکی اون رو پوشونده. پخش اون هم فابریک نیست و جاش یک DVD چینی با منوی عربی نصب کردند که خروجی های USB و AUX پایین کنار دنده رو ساپورت نمی کنه. (این موضوع خیلی رو موخم رفته و در کنار منوی عربیش باعث شد که تصمیم بگیرم یک حالی به سیستم صوتی ماشین بدم)

شما اینطوری راهنمایی کردین:
    1- برای درهای جلو کامپوننت SQX165sli یا P62c یا E62c که من اینطوری متوجه شدم که که به ترتیب گرونتر و اما با کیفیت تر هستند. و گزینه ارجه شما gladen هست تا helix
    2- برای در عقب کواکسیال E6x
    3- برای پخش هم kenwood 7035 پیشنهاد شد. البته با فرمایش شما که باز هم پرت USB و AUX داشبورد ماشین رو ساپورت نمی کنه، من رو یک مقدار دل چرکی کرد. راستش من می خوام امکانات ماشین رو تماما ساپور کنه. امکاناتی مثل همین دو خروجی، دکمه های فرمون، دوربین عقب و در صورت امکان جلو، نویگیشن، اتصال بلوتوث برای تماس تلفنی و موزیک برای گوشی های اندروی و آیفون (البته اگر خروجی تصویر برای دو تا پشت سری های صندلی جلو هم داشته باشه که خیلی خوب میشه. صرفا جهت آینده نگری عرض کردم.)
    4- برای ساب شما Rs10vb و P10E رو پیشنهاد کردین. حمید جان این دو ساب هر دو باکس دارن و من می خوام ساب جای فابریک خودش بشینه.

اینها چیزهایی بود که پیشنهاد دادین. راستش من اصلا فکر نمی کردم برای من که حجم صدا مهم نیست این همه لوازم لازم باشه. حمید جان من صدای باز Flat دوست دارم که همه ریز کاری صداها قابل شنیدن باشن و اصولا ولم ضبط رو از 22 بیشتر نمی برم (ضبطی مثل ضبط فابریک 206). از لرزیدن قطعات خودرو ناشی از سیستم صوتی ماشین خوشم نمیاد. از طرف دیگه من اینجور حس کردم که باندهای قوی برای اونکه همۀ توان و فرکانسهای خودشون رو تولید کنن باید حداقل 20 تا 30 درصد توانشون بهشون فشار بیاریم و گرنه خیلی فرکانسها رو تولید نمی کنن. می ترسم من با توجه به اینکه کمتر حجم صدای رو بالا می برم، به کل نتونم حال صدای این سیستم پیشنهادی رو ببرم.
    باند های خانگی با کیفیت که صدای ضرب بم تنبک یا تقه های تیمپو رو خوب تولید می کنن یا صدای گزز سیم گیتار و نفس کشیدن خواننده و ریزه کاری های میدرنج، یک جورایی مو به تنم سیخ می کنه. من بطور کل موزیک jazz و rock و metal گوش نمیدم. گفتم شاید اینها برای انتخاب سیستم مهم باشن.
    خوب احتمالا حوصله نکنی تا اینجا بخونی
    امیدوارم خستت نکرده باشم
    سلام پویش جان.اتفاقا نه تنها تا انتها مطالعه کردم بلکه چند بار این کار رو انجام دادم.
    حیف که دیگه فوکل نمیاد.وگرنه پلی گلاسهای فوکال کاملا برای سلیقه شما مناسبه.مثل 165vr که خودم داشتم.الان هم خونگیهاش رو دارم.واقعا لذت میبرم.
    من تصور میکنم شما بهتره از کامپوننتهائی که Phase Plug وسط Cone دارند استفاده کنید.این نوع اسپیکرها تمرکز بالائی روی میدرنج دارند. صدای بسیار باز و فلتی دارند.منتها قیمتهاشون بالا هست.مثلا Gladen zero pro 165.2 ppضمنا تنوع این نوع محصول خیلی کمه.
    من واقعا گاهی اوقات شرمنده شما عزیزان میشم که نمیدونم چی پیشنهاد کنم.
    الان در حال حاظر بازار کالای صوتی خوب و حرفه ای خالیه.یه هلیکس هست که قبولش دارم اونم قطعاتش جور نیست.
    به نظر من صبر کن تا عید انشاءالله گلیدن برسه با هم میریم پیش واردکننده اونجا با وسواس بالائی که شما داری (مثل خودم هستی) تصمیم میگیریم.ولی من بعید میدونم با هزینه کم بتونی به همه نکاتی که مد نظرت هست برسی.

7. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استاد گرامی با کمترین هزینه اما بهترین جوابدهی
    تا 700
    من استاد نیستم،کوچیک شمام.
    میثم جان پخشتون این مدل هست؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سه جفت خروجی 2 ولت داره.
    تو این رنج قیمت خیلی نمیتونی مانور بدی.
    باید مثلا آمپلیفایر رو پایونیر 8604 بگیری که حدود 435 اینطورا فکر کنم باشه.ساب هم هلیکس B12E که اونم 355 تومن قابل تهیه هست.

9. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

فدای شما.خیلی بزرگواری حمید خانبله پخشم همینه
    اگه بخوام فعلا یه امپ خوب بگیرم که بعدا یه جفت باند دیگه هم اضافه کنم یعنی یه امپی باشه که ارزش داشته باشه چی بگیرم.البته ببخشید مزاحمت ایجاد میکنماز راهنماییهاتم خیلی ممنونم
    Last edited by میثم خ; 01-12-2014 at 13:24.

11. این کاربر از میثم خ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام به همه دوستان انجمن
    آقا من يه ضبط حدود 100 تومني ميخام . ميشه نظر دوستان رو در مورد اين راديو فلشا مثل مارم مكسيدر و مارشال و ... بپرسم.
    اگه سوال مارو هم جواب بديد دعاتون ميكنم.
    بازم ممنون بابت پاسختون دوستان گرامي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام پویش جان.اتفاقا نه تنها تا انتها مطالعه کردم بلکه چند بار این کار رو انجام دادم.
    حیف که دیگه فوکل نمیاد.وگرنه پلی گلاسهای فوکال کاملا برای سلیقه شما مناسبه.مثل 165vr که خودم داشتم.الان هم خونگیهاش رو دارم.واقعا لذت میبرم.
    من تصور میکنم شما بهتره از کامپوننتهائی که Phase Plug وسط Cone دارند استفاده کنید.این نوع اسپیکرها تمرکز بالائی روی میدرنج دارند. صدای بسیار باز و فلتی دارند.منتها قیمتهاشون بالا هست.مثلا Gladen zero pro 165.2 ppضمنا تنوع این نوع محصول خیلی کمه.
    من واقعا گاهی اوقات شرمنده شما عزیزان میشم که نمیدونم چی پیشنهاد کنم.
    الان در حال حاظر بازار کالای صوتی خوب و حرفه ای خالیه.یه هلیکس هست که قبولش دارم اونم قطعاتش جور نیست.
    به نظر من صبر کن تا عید انشاءالله گلیدن برسه با هم میریم پیش واردکننده اونجا با وسواس بالائی که شما داری (مثل خودم هستی) تصمیم میگیریم.ولی من بعید میدونم با هزینه کم بتونی به همه نکاتی که مد نظرت هست برسی.
    خیلی ممنونم حمید جان، واقعا لطف کردی...
    رفتم مقالات قبلی رو هم که در مورد فوکال گذاشتی خوندم. بدون شک و مثل همیشه خوب و آموزنده بود. اونجا گفتی که این باند فرانسوی بدون آمپ هم صدای خوبی دارند.
    1- نمیشه اینها رو رو درهای جلو بست و همراه باهاش یک آکسیال که باس و مید باس خوبی داشته باشه رو درهای عقب نصب کنیم. اینجوری نمیشه صدای خوبی بدون آمپ و ساب گرفت؟
    2- راستی نگفتی با چقدر می شه سیستم مورد بحث قبلی رو جمع کرد؟
    3- آیا اون قسمت ها هم باید با تعویض کامپوننت پیشنهادی قبلی به فوکال تغییر کنند یا نه؟
    4- یک حدود قیمت برای پیشنهاد قبلی و این پیشنهاد تکمیلتر و جدید به من می دین؟ تا حداقل بدونم کجای کارم
    ارادتمند
    پویان
    Last edited by pooyan sh; 01-12-2014 at 13:53.

14. 2 کاربر از pooyan sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

سلام به همگی
    دوستان تو رنج 200 الی 300 بهترین پخشی که پیشنهاد میدید چی هست؟
    ممنون

داره خودمونی میشه hamidana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Birjinia

پيش فرض

با سلام به آفا حمید

میخواستم 2تا سوال بپرسم
    1....کدوم باند کیفیت و شفافیت و پرتاب صدای ''''
    'طبیعی'
    '''' تری داره البته با پخش x400 بدن آمپ
    -ts6965v2
    -e69x
    -ps6996ex
    2... اگه بخوام یه آمپ 527 هم بعدا بگیرم کدوم رو پیشنهاد میدین فعلا بگیرم ؟
    با تشکر

کیفیت رو به نظر من فقط هلیکس داره.تیوترهاش معرکه هست.ولی حجم و پرتابش ضعیفه.اگر ماشینتون پراید صندوق داره E69X بدون شک گزینه مناسب برای شما هست.
    بعد از اون 6965V2
    با تشکر از حمیذ آقا
    ماشینم 206 بدون صندوقه
    نگفتین با آمپ یا بدون آمپ ...
    Last edited by hamidana; 01-12-2014 at 23:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •