تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1658 از 2365 اولاول ... 65811581558160816481654165516561657165816591660166116621668170817582158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,571 به 16,580 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام اقا حمید .من تازه واردم میخواستم اگه امکانش باشه راهنماییم کنین.چیزییم سرم نمیشه.
    من یه جفت باند دی ال اس 1073گرفتم .حالا به نظر شما پخش و امپلی چی بگیرم ک خوب صدا بگیرم ؟قیمت هر کدوم 500 در نظر دارم ..حالا اگه بیشتر بخوام هزینه کنم چی ؟ممنون میشم جواب بدین
    یکی از دوستان میگفت یه امپ 4 کانال بگیر بریج کن برا دوتا باندت اگه سابم خواستی ببندی یه امپ مونو جدا برا اون میگیری .راجع به اینم توضیح بدبن شرمندتون میشم .

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس یعنی اون سیستمی که مد نظر منه امکان پیاده سازیش وجود نداره ؟ حالا اگه آمپلی قوی مثل HDP4 رو در نظر بگیریم چی ؟ 250 وات رو 2 اهم ، 150 وات رو 4 هم . تو حالت سری نمیشه راش انداخت ؟
    سلام
    تو پست شماره 1543 عرض کردم که!
    "نکته مهم:
    در این حالت توان خروجی آمپلیفایر بین هر دو اسپیکر تقسیم میشه. یعنی اگر 150 وات روی 4 اهم خروجی بده به هر اسپیکر فقط 75 وات میرسه که تقریبا برای این کاپا کمه."
    البته با 75 هم میشه ازش صدا گرفت ولی اگر بخواهید ولوم بالا موزیک گوش کنید و حجم بیس بالائی رو ازش بگیرید بهتره آمپ توان بالاتری به اسپیکر برسونه.
    سلام اقا حمید .من تازه واردم میخواستم اگه امکانش باشه راهنماییم کنین.چیزییم سرم نمیشه.
    من یه جفت باند دی ال اس 1073گرفتم .حالا به نظر شما پخش و امپلی چی بگیرم ک خوب صدا بگیرم ؟قیمت هر کدوم 500 در نظر دارم ..حالا اگه بیشتر بخوام هزینه کنم چی ؟ممنون میشم جواب بدین
    یکی از دوستان میگفت یه امپ 4 کانال بگیر بریج کن برا دوتا باندت اگه سابم خواستی ببندی یه امپ مونو جدا برا اون میگیری .راجع به اینم توضیح بدبن شرمندتون میشم .
    سلام خیلی خوشحال میشم بتونم کمکی کرده باشم.
    برای پخش میتونید از کن وود 7056 استفاده نمائید.
    برای آمپلیفایر هم حد اقل 5602 پایونیر مناسب هست اگر دوکانال بخواهید بگیرید.
    در مورد استفاده از آمپلیفایر 4 کانل میتونید از آمپلیفایرهای قویتر مثل x41 کن وود یا hdp4 هرتز استفاده نمائید نیاز به بریج هم نیست.ولی خب قیمتهاشون بالاس. بالای 700 تومن.
    شما زمانی باید بریج استفاده کنید که توان خروجی آمپلیفایر در این حال روی 4 اهم نهایت 150 وات RMS باشه.
    از آمپلیفایر 9604 پایونیر هم میتونید استفاده نمایئد.4*130 وات خروجی میده.حدود قیمتش 600 اینطورها هست.

3. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه van123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

هنوز این مدل رو من ندیدم.از دوستان هم سوال کردن هنوز اینترفیس یا اکسسوری که بشه پخش رو تغییر داد ظاهرا هنوز نیامده.
    اسپیکر رو مشکل ندارید.احتمال قوی همون 16 سانتی هست.
    از پایونیر یا کن وود میتونید بگیرید که ارزونترینهای بازار هست.
    حداکثر ولومش 30 هست
    یعنی با اضافه کردن اسپیکر مشکل حل میشه؟
    چه اسپیکری معرفی میکنینن که توپ باشه؟
    قیمتش چنده؟
    خودتونم واسه فروش داریم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

اقا حمید شرمنده من این باند دی ال اس 1073 رو 480 گرفتم به نظر شخص شما خوبه ؟ارزششو داره ؟مزایا و معایبشم بگی خیلی خوب میشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام ساب باکس ebx300 خوبه ؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سیستم صوتی ماشین من
    ---------------------------

با سلام خدمت دوستان گل خصوصاً آقا حمید
    امروز فرصتی شد که لوازمی که خریده بودم رو روی ماشین نصب کنم
    قبل از هر چیز مشخصات سیستم قبلی رو مینویسم:

Kenwood X400 - پخش
    Helix B62C - کامپوننت
    Kenwood M526 - آمپ برای کامپوننت ها
    Kenwood 3013 - ساب
    Kenwood 8105D - آمپ برای ساب

مشکلی که با این سیستم داشتم نبود حجم صدای بالا برای کامپوننت ها بود
    کامپوننت های هلیکس کیفیت صدای بسیار خوبی دارن ولی حجم صدای بالایی در حد یک کواکسیال ندارن
    50 وات RMS برای یک کامپوننت چندان جالب نیست
    این شد که استارت تعویض قطعات خورده شد و کامپوننت ها رو به GLADEN SQX165 تعویض کردم
    قدرت ورودی این کامپوننت ها 120 وات RMS روی 2 اهم هست
    به همین منظور یک فروند آمپ X41 کنوود با کمک حمید خان تهیه نمودیم تا جایگزین M526 و 8105D بشه

سیم 2*2.5 با کیفیت بسیار خوب هم برای نصب تهیه کردم
    دوستان نصب کامپوننتی همچون SQX165 گلیدن روی درهای جلوی 206 کار مشکلی هست
    از الان بهتون بگم اگه کامپوننتی با مگنت بزرگ برای نصب دارید کارتون برای نصب روی در جلو 206 بسیار سخت هست چون باید پلاستیک پشت کاسه شکسته بشه، در حالت عادی این کامپوننت ها جا نمیشن! پدرم در اومد برای نصب اینها و همچنین کابل کشی از صندلی عقب تا درهای جلو !!

خب برسیم به نتیجه
    گین کامپوننت ها روی 3 تنظیم شده و ساب هم روی 3.5
    X41 روی 2 اهم 150 وات خروجی میده که با در نظر گرفتن تلفات به کامپوننت ها چیزی بیش از 120 وات رو میرسونه
    ساب رو هم به خروجی B آمپ در حالت بریج وصل کردم تا 300 وات روی 4 اهم رو داشته باشم ( معادل خروجی 8105D )
    البته اینو بگم X41 آمپ کلاس AB هست و در ادامه به تفاوت صدای اون با 8105D و نتیجه ای که داده می پردازیم

کیفیت صدای اسپیکرهای جلو به طرز قابل توجهی بالا رفته، حجم صدا خیلی بالاست و کیفیت بسیار خوبی داره
    توی ولوم های بالا صدا قدری تیز میشه ولی با تنظیم دقیق روی فرکانس های بالا درست میشه
    برای فرکانس های بم هم این کامپوننت بیس خیلی خوبی داره جوری که فکر می کنید این صدای کوبش مال یه کواکسیال هست نه یه کامپوننت!
    توییتر ها بی نظیر هستن، صدای ریز با تفکیک بی نظیری پخش میشه چیزی که تا بحال نشنیده بودم

نکته مهمی که درباره ساب هست اینه که همون 300 وات داره بهش داده میشه ولی دقت بیشتری پیدا کرده و کوبش بسیار شدیدی داره
    با 8105 اصلا اینطوری نبود ویبره خوبی داشت اما کوبش نه، الان وحشتناک میکوبه طوری که 4 ستون ماشین میلرزه
    به نظرم X41 بهترین آمپ کنوود هست و کیفیت صداش عالیه

من فکر می کنم خروجی کار با یه آمپلی فایر کلاس A یا AB بهتر از کلاس D میشه، دقت و قدرت به طرز مشهودی برای من بیشتر از قبل بود تا جایی که از تعویض ساب منصرف شدم

با تمام تفاسیر من به سیستم فعلی از 10 نمره 9 رو میدم و راضی هستم
    ممنون از همگی

8. 5 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام

خوب بالاخره وقت شد تشکر مو از اقا حمید ثبت کنم ! ( هرچند با تاخیر )

ایشون زحمت کشیدن به رغم بد قولی های دوستان سازنده باکس برام باکس و ساب تهیه کردند و فرستادند شهرستان

ساب مدل

Gladen RS 12 Free-Air

این هم عکس بعد از نصب ( همراه با براده های چوب ):
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من زیاد صدای ساب نشنیدم ( فقط سابی که داشتم ( jvc ) و یه ساب الپاین که یه مدت مهمانمون بود و خیلی زود مرخص شد )
    هدفم هم از تعویض ساب - قدیمی شدن ساب قبلی و مورد قبول نبودن دوستان کارشناس بود ( خودم فکر می کردم بهترین ساب دنیاست و با اکراه حاضر شدم عوضش کنم )
    با شنیدن صدای ساب جدید نظرم کاملا عوض شد
    قدرت و کیفیت رو هردو باهم داره
    تست ( توسط خودم ) در شرایطی انجام شد که اولا امپ مونوی خودم قدرت کافی برای درایو ساب نداره و دوما اصلا به تنظیماتش هم دست نزدم تست در جاده بین شهری انجام شد ( در شهر با توجه به سن و شغلم اصلا نمی تونم از قدرتش استفاده کنم )

پاسخ فرکانسیش بسیار عالی است در رنج های مختلف از ۲۰۰ هرتز تا ۲۰ هرتز تست شد

متاسفانه ویبره ساب و قدرتش (در حد متوسط ) باعث میشه طاقچه و دربهای عقب به لرزه دربیان و نزارن صدا رو از یه حدی بالاترببرم
    در کل از مجموع صدای شنیده شده ( یه جفت کامپ ال\این جلو و یه جفت عقب و همین ساب ) از صدای ساب بیشتر راضی هست

10. 3 کاربر از alirafaat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aiza1372's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ↩↖BURDIAM↗↪

پيش فرض

درود
    مبارک همه دوستان عزیز !
    ایشاللا تو شادیا ازش استفاده کنین !
    آقا حمید من هم سیستم رو نصب کردم ! عاشقِ سابم شده ! رده های بالای گلیدن دیگه باید عالی عالی باشه !
    hdp4 هم به نظرم تو رنج خودش یکی از بهترینهاست !♥
    ایشاللا یه شرح کوچیک همراه با عکس ها رو تهیه میکنم و مزاحمتون میشم !
    +
    آقا حمید الان از باکس که 55 تیون 35 راضیم ، ولی برا تنوع اگه سیلد 40 یا بیشتر رو تهیه کنم:
    1.فرکانسهای اولیه که ویبره رو شامل میشه کلا ندارم با سیلد ؟
    2.بیشتر از 40 هم میشه ساخت براش ؟
    وسایل هم اگه یادتون باشه ، x400 + hcx690 + hdp4 + rs12fa بود ...
    الان هم lpf رو 160 و hpf رو 150 تنظیم ـه ! گین هم به نصف نرسیده هیچکدوم ! همش تو یک سوم اولن ! البته تو عکس مشخص میکنم !
    یاعلیـ♥
    Last edited by aiza1372; 29-11-2014 at 00:49.

12. این کاربر از aiza1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سیستم صوتی ماشین من
    ---------------------------

با سلام خدمت دوستان گل خصوصاً آقا حمید
    امروز فرصتی شد که لوازمی که خریده بودم رو روی ماشین نصب کنم
    قبل از هر چیز مشخصات سیستم قبلی رو مینویسم:

Kenwood X400 - پخش
    Helix B62C - کامپوننت
    Kenwood M526 - آمپ برای کامپوننت ها
    Kenwood 3013 - ساب
    Kenwood 8105D - آمپ برای ساب

مشکلی که با این سیستم داشتم نبود حجم صدای بالا برای کامپوننت ها بود
    کامپوننت های هلیکس کیفیت صدای بسیار خوبی دارن ولی حجم صدای بالایی در حد یک کواکسیال ندارن
    50 وات RMS برای یک کامپوننت چندان جالب نیست
    این شد که استارت تعویض قطعات خورده شد و کامپوننت ها رو به GLADEN SQX165 تعویض کردم
    قدرت ورودی این کامپوننت ها 120 وات RMS روی 2 اهم هست
    به همین منظور یک فروند آمپ X41 کنوود با کمک حمید خان تهیه نمودیم تا جایگزین M526 و 8105D بشه

سیم 2*2.5 با کیفیت بسیار خوب هم برای نصب تهیه کردم
    دوستان نصب کامپوننتی همچون SQX165 گلیدن روی درهای جلوی 206 کار مشکلی هست
    از الان بهتون بگم اگه کامپوننتی با مگنت بزرگ برای نصب دارید کارتون برای نصب روی در جلو 206 بسیار سخت هست چون باید پلاستیک پشت کاسه شکسته بشه، در حالت عادی این کامپوننت ها جا نمیشن! پدرم در اومد برای نصب اینها و همچنین کابل کشی از صندلی عقب تا درهای جلو !!

خب برسیم به نتیجه
    گین کامپوننت ها روی 3 تنظیم شده و ساب هم روی 3.5
    X41 روی 2 اهم 150 وات خروجی میده که با در نظر گرفتن تلفات به کامپوننت ها چیزی بیش از 120 وات رو میرسونه
    ساب رو هم به خروجی B آمپ در حالت بریج وصل کردم تا 300 وات روی 4 اهم رو داشته باشم ( معادل خروجی 8105D )
    البته اینو بگم X41 آمپ کلاس AB هست و در ادامه به تفاوت صدای اون با 8105D و نتیجه ای که داده می پردازیم

کیفیت صدای اسپیکرهای جلو به طرز قابل توجهی بالا رفته، حجم صدا خیلی بالاست و کیفیت بسیار خوبی داره
    توی ولوم های بالا صدا قدری تیز میشه ولی با تنظیم دقیق روی فرکانس های بالا درست میشه
    برای فرکانس های بم هم این کامپوننت بیس خیلی خوبی داره جوری که فکر می کنید این صدای کوبش مال یه کواکسیال هست نه یه کامپوننت!
    توییتر ها بی نظیر هستن، صدای ریز با تفکیک بی نظیری پخش میشه چیزی که تا بحال نشنیده بودم

نکته مهمی که درباره ساب هست اینه که همون 300 وات داره بهش داده میشه ولی دقت بیشتری پیدا کرده و کوبش بسیار شدیدی داره
    با 8105 اصلا اینطوری نبود ویبره خوبی داشت اما کوبش نه، الان وحشتناک میکوبه طوری که 4 ستون ماشین میلرزه
    به نظرم X41 بهترین آمپ کنوود هست و کیفیت صداش عالیه

من فکر می کنم خروجی کار با یه آمپلی فایر کلاس A یا AB بهتر از کلاس D میشه، دقت و قدرت به طرز مشهودی برای من بیشتر از قبل بود تا جایی که از تعویض ساب منصرف شدم

با تمام تفاسیر من به سیستم فعلی از 10 نمره 9 رو میدم و راضی هستم
    ممنون از همگی
    سلام دوست عزیز SQX رو چند خریدی؟ الان تو بازار هست و چنده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نمیدونم.راستی شماره ای که دادم و تماس گرفتی برای P62C؟
    سلام حمید جان مرسی آره زنگ زدم خوب بود قیمتش حالا توی گلیدن و هلیکس موندم!
    چطور؟
    Last edited by omidfathi; 29-11-2014 at 14:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 113 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 113 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •