تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1657 از 2365 اولاول ... 65711571557160716471653165416551656165716581659166016611667170717572157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,561 به 16,570 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

خسته نباشید
    من بین این سه مدل یکی‌رو قصد دارم بگیرم... لطفا نظر و پیشنهادتونو بدین و فقط کیفیت مدنظرم هس و اینکه با باندهای فابریک پراید میخوام شروع کنم...
    1. آلپاین 140
    2. پایونر 2650
    3. کنوود u456
    اگه میشه برتری و ویژگی های هرکدومشون رو هم بگین...
    سلام / در حد سواد من
    الپاین صدای یخی داره و در کنارش پروسسور و .......................
    پایونر بجز سری p پیشنهاد نمیشه چون صدای خروجی مقداری تیز میشه
    کنوود صدای گرم و طبیعی داره .
    کنوود میتونه انتخاب خوبی باشه
    الپاین و پایونر highend هاشون خوبن ک گرونن ....

2. 4 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقا حمید . حاله شما خوبه ؟ ببخشید دوباره مزاحم میشم !! چند تا سوال داشتم .
    اول اینکه باتری 100 آمپر از پس 2 تا آمپ 4 کانال مثلا Match یا 94.5 بعلاوه 3 جفت کواک + 1 جفت کامپ + ساب باکس اکتیو 300 وات rms برمیاد ؟
    دوم اینکه واسه این سیستمی که گفتم پخش باید چند جفت خروجی داشته باشه ؟ ممنونم
    سلام
    خواهش میکنم. مراحمی شما.
    بله.
    ببین پخشهای کامل کلا سه جفت خروجی دارن. جلو / عقب و ساب ووفر.
    دوتا 4 کانال رو نمیتونی ست کنی.چون خروجی کم میاری.البته میتونی از تبدیل یک به دو استفاده کنی.ولی تنظیمات به هم میریزه.
    یه 4 کانال و یه مونو یا دو کانل رو میتونی ببندی.
    چرا سه جفت؟!!
    کار به موازی بستن اسپیکرها میکشه.
    سلام به همگی
    به پیشنهاد اقا حمید گل به عضویت این انجمن دراومدم
    از قبل با اقا حمید در انجمن همسایه مکاتبه داشتم و با پیشنهاد ایشون ک اول قراربود مدل ML 75.4 بگیرم بار اومد من پول نداشتم بعد پیشنهاد HDP4 هرتز رو دادن که گرون بود
    و نهایتا MATCH مدل MA40FX رو پیشنهاد دادن که هم قیمت خوبی داره هم کیفیت خوب.
    در یک کلمه نسبت به امپ قبلی که بوستر بود عالیه..... کیفیت صداش عالیه تازه پخشم خوب نیست و همینطور اسپیکرهام ولی وقتی تا اخر زیاد میکنی بدون هیچ افت کیفیت و خر خر صدا پخش میشه.
    ساب رو که از قبل داشتم پخش هم 4350 دارم که باید در اولین فرصت عوضش کنم با X400 یا 7650 که نمیدونم کدوم!!!!
    اقا حمید کارت درست. . . . .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام آقا کامیار عزیز
    خیر مقدم عرض میکنم. از اینکه دعوت بنده رو پذیرفتید و تشریف آوردید خیلی ازتون متشکرم.
    امیدوارم مطالب اینجا براتون مفید باشه و بهره لازم رو ببرید.
    آمپلی جدید هم مبارک.امیدوارم صدای خوبی ازش بگیری.
    دوستان یه ساب جم جور برای 206 معرفی میکنید حداقل بوجه 150 تا 200
    تو این رنج متاسفانه ساب با کیفیت خیلی خوب نمیشه گرفت.
    من حد اقل هلیکس p8W هلیکس رو پیشنهاد میکنم.300 تومن هم هست. از سریه پرسیژن.تو باکس سیلد نصب کن ببین چیکار میکنه برات.
    خسته نباشید
    من بین این سه مدل یکی‌رو قصد دارم بگیرم... لطفا نظر و پیشنهادتونو بدین و فقط کیفیت مدنظرم هس و اینکه با باندهای فابریک پراید میخوام شروع کنم...
    1. آلپاین 140
    2. پایونر 2650
    3. کنوود u456
    اگه میشه برتری و ویژگی های هرکدومشون رو هم بگین...
    140 خوبه ولی خروجیش دو جفته .من u456 رو پیشنهاد میکنم اگر دنبال سیستم بازی هستی چون سه جفت خروجی داره.

4. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsan_4454's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    lvl@$hh@cl

پيش فرض

سلام.من میخواستم یک سیستم ولی بصورت ارتقاء ماهانه بخرم.سیستمی که مد نظرم هست :
    kenwood 7056
    infinitu kapa 693.11i
    amplifire=?
    ساب هم خیلی مد نظرم نیست چون خیلی سیستم باز نیستم ولی خب شاید خدا زد پس گردنم و ساب هم به مرور زمان بستم واسه همین آمپ رو 4 کانال میگیرم.
    ماشین پارس هست و همه چی فابریکی خورش
    واسه پخش میخواستم ببینم 7056 واقعا ارزش خرید داره با توجه به 100 تومن اضافه تر نسبت به x700?آخه اعداد 1تا6 هم نداره میترسم رابط کاربری سختی داشته باشه بدون کنترل از راه دورش.صفحه نمایش 7056 بزرگتر از x700?
    سوال دیگه اینکه پخشی هست که مثل مدلای ایندش که سیک بار دارن بشه بدون نگه داشتن دکمه fast forward به اون تایم دلخواه از آهنگ مثلا دقیقه 35 از یک track رفت؟مثلا یه حالت jump to....minute?

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام آقا حمید . بازم شرمندم . در مورد سوال قبلم دوباره مزاحم شدم . اگه 3 جفت 693.11 داشته باشیم + یه جفت کامپ 60.11 بدون ساب اونوقت میشه این سیستمو راه اندازی کرد . یعنی دو تا آمپ 4 کانال هم داشته باشیم . موازی بستن چجوری میشه ؟ ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کامپوننت 60.11 کاپا کجا پیدا میشه؟ تو ایران اومده؟

داره خودمونی میشه nima.g22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام
    من برای 206 یه 8019 کنوود بستم
    1-اینترفیس موجوده برای اینکه ریموت فرمونش کارکنه؟
    2-چه باندی پیشنهاد میکنید تا سقف 200 تومن
    3-و اینکه طاقچه عقب برش خورده آماده هست ؟اگه هست چه قیمتیه ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقا حمید . بازم شرمندم . در مورد سوال قبلم دوباره مزاحم شدم . اگه 3 جفت 693.11 داشته باشیم + یه جفت کامپ 60.11 بدون ساب اونوقت میشه این سیستمو راه اندازی کرد . یعنی دو تا آمپ 4 کانال هم داشته باشیم . موازی بستن چجوری میشه ؟ ممنون
    سلام خواش میکنم. چرا شرمنده هستی گلم. همه اینجائیم که اگر چیزی بلد هستیم و در اختیار یکدیگر قرار بدیم.هر سوالی که به ذهنت میرسه بپرس. اصلا هم خجالت نکش.
    ببیمن توضیح دادم خدمتت.برای راه انداختن هر یدونه اسپیکر نیاز به یک کانال خالی روی آمپلیفایر هست.
    پس سه جفت 693.11 میشه 6 کانال امپلیفایر.البته این روی لود 4 اهم هست.
    حالا ما میام هر جفت رو سری میبندیم که در این حالت2+2=4 میشه.
    پس روی یه آمپلیفایر 4 کانال میتونیم سه جفت رو ببندیم.تازه یک کانال هم خالی میمونه.ولی چون سه کانل میشه کار درستی نیست.باید اون کانال رو هم پر کنیم.که همون 60.11 رو میشه بست.
    حالا نکته این هست:
    کراس اووری که روی اون 60.11 بسته شده چه فرکانسی کات کنه.چون با اون یک جفت یکی میشن.پس بهتره از خیر یک جفت 693.11 بگذریم و به جاش دو جفت 60.11 نصب کنیم.
    نکته مهم:
    در این حالت توان خروجی آمپلیفایر بین هر دو اسپیکر تقسیم میشه. یعنی اگر 150 وات روی 4 اهم خروجی بده به هر اسپیکر فقط 75 وات میرسه که تقریبا برای این کاپا کمه.
    حالا اگر بخواهیم دوتا امپلیفایر رو با سه جفت کابل RCA درایو کنیم مشکل نداشتن فیدر و بالانس بوجود میاد. باید از تبدیل یک به دو استفاده کنیم.قبلا تنها آمپلیفایری که قابلیت داشت با یک جفت کابل RCA از چهار خروجی اون استفاده کنیم آمپ پایونیر GM-944 بود.الان تقریبا تمامی آمپلیفایرها برای هر کانال خروجیشون نیاز به یک رشته کابل RCA دارند.
    فکر کنم توضیحم کامل بوده.
    باز هم اگر سوالی هست در خدمتم.
    سلام
    من برای 206 یه 8019 کنوود بستم
    1-اینترفیس موجوده برای اینکه ریموت فرمونش کارکنه؟
    2-چه باندی پیشنهاد میکنید تا سقف 200 تومن
    3-و اینکه طاقچه عقب برش خورده آماده هست ؟اگه هست چه قیمتیه ؟
    بله برای 8019 هست.
    تو این رنج E69X هلیکس.255 تون قابل تهیه هست
    بله آماد هست ولی قیمت ندارم.زیاد نباید باشه 15-20 شایدم کمتر.
    کامپوننت 60.11 کاپا کجا پیدا میشه؟ تو ایران اومده؟
    نمیدونم.راستی شماره ای که دادم و تماس گرفتی برای P62C؟

10. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام خواش میکنم. چرا شرمنده هستی گلم. همه اینجائیم که اگر چیزی بلد هستیم و در اختیار یکدیگر قرار بدیم.هر سوالی که به ذهنت میرسه بپرس. اصلا هم خجالت نکش.
    ببیمن توضیح دادم خدمتت.برای راه انداختن هر یدونه اسپیکر نیاز به یک کانال خالی روی آمپلیفایر هست.
    پس سه جفت 693.11 میشه 6 کانال امپلیفایر.البته این روی لود 4 اهم هست.
    حالا ما میام هر جفت رو سری میبندیم که در این حالت2+2=4 میشه.
    پس روی یه آمپلیفایر 4 کانال میتونیم سه جفت رو ببندیم.تازه یک کانال هم خالی میمونه.ولی چون سه کانل میشه کار درستی نیست.باید اون کانال رو هم پر کنیم.که همون 60.11 رو میشه بست.
    حالا نکته این هست:
    کراس اووری که روی اون 60.11 بسته شده چه فرکانسی کات کنه.چون با اون یک جفت یکی میشن.پس بهتره از خیر یک جفت 693.11 بگذریم و به جاش دو جفت 60.11 نصب کنیم.
    نکته مهم:
    در این حالت توان خروجی آمپلیفایر بین هر دو اسپیکر تقسیم میشه. یعنی اگر 150 وات روی 4 اهم خروجی بده به هر اسپیکر فقط 75 وات میرسه که تقریبا برای این کاپا کمه.
    حالا اگر بخواهیم دوتا امپلیفایر رو با سه جفت کابل RCA درایو کنیم مشکل نداشتن فیدر و بالانس بوجود میاد. باید از تبدیل یک به دو استفاده کنیم.قبلا تنها آمپلیفایری که قابلیت داشت با یک جفت کابل RCA از چهار خروجی اون استفاده کنیم آمپ پایونیر GM-944 بود.الان تقریبا تمامی آمپلیفایرها برای هر کانال خروجیشون نیاز به یک رشته کابل RCA دارند.
    فکر کنم توضیحم کامل بوده.
    باز هم اگر سوالی هست در خدمتم.
    آقا حمید واقعا ازتون ممنونم که وقت میذارید و کامل توضیح میدید . من تا اینجا اینجوری متوجه شدم که سری یا موازی بر عکس بریج که دو تا کانال رو یکی میکنه ، این میاد یه کانال رو دو تا میکنه . درسته ؟ یعنی اگه ما یه آمپی خوب مثل مسیو nx4 داشته باشیم که رو 2 اهم 200 وات میده و کاپا هم که رو 2 اهم 100-110 وات میخواد میتونیم با همین آمپلی 8 کانال 100 واتی رو 2 اهم بگیریم ؟ و از خروجی پخش هم فقط 2 جفتشو استفاده کنیم ؟ یه جفتشو هم بدیم به ساب ؟ این کار شدنی هست ؟ بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا حمید واقعا ازتون ممنونم که وقت میذارید و کامل توضیح میدید . من تا اینجا اینجوری متوجه شدم که سری یا موازی بر عکس بریج که دو تا کانال رو یکی میکنه ، این میاد یه کانال رو دو تا میکنه . درسته ؟ یعنی اگه ما یه آمپی خوب مثل مسیو nx4 داشته باشیم که رو 2 اهم 200 وات میده و کاپا هم که رو 2 اهم 100-110 وات میخواد میتونیم با همین آمپلی 8 کانال 100 واتی رو 2 اهم بگیریم ؟ و از خروجی پخش هم فقط 2 جفتشو استفاده کنیم ؟ یه جفتشو هم بدیم به ساب ؟ این کار شدنی هست ؟ بازم ممنون
    سلام.خواهش میکنم.
    نه اشتباهه.درست عرایضم رو نخوندی.
    ببین آمپلیفایرها طراحی میشن که روی امپدانسهای مختلف کار کنند.این مقاومت چیه؟اسپیکره درسته؟اسپیکرها دارای اهمهای مختلفند.زمانی که ما میخواهیم چند اسپیکر رو روی یک خروجی آمپلیفایر ببندیم باید امپدانس کل اسپیکرهامون با امپدانس استیبل آمپلیفایر برابر باشه.4یا2یا1بر اساس تواناییهای آمپلیفایر.
    شما اسپیکرت 2اهمیه.اگر سیمها رو موازی ببندی طبق فرمول R1*R2/R1+R2 امپدانس کل میشه 1اهم.
    اگر سیمها رو سری ببندی طبق فرمول .....+R1+R2+R3 در این حالت امپدانس کل میشه 4اهم.
    حالا مثال خودتون.زمانی که دوتا اسپسکر رو سری ببندی (چون آمپمون روی 1اهم استیبل نیست احتمالا نمیدونم )آمپلیفایر یه مقاومت 4اهمی رو میبینه و خروحی رو از 200وات روی 2اهم مثلا به 100وات روی 4اهم کاهش میده.حالا این 100وات چون دوتا مقاومت سری شده سر راهش هست بین هردو به طور مساوی تقسیم میشه.والسلام.
    درخدمتم.

13. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام.خواهش میکنم.
    نه اشتباهه.درست عرایضم رو نخوندی.
    ببین آمپلیفایرها طراحی میشن که روی امپدانسهای مختلف کار کنند.این مقاومت چیه؟اسپیکره درسته؟اسپیکرها دارای اهمهای مختلفند.زمانی که ما میخواهیم چند اسپیکر رو روی یک خروجی آمپلیفایر ببندیم باید امپدانس کل اسپیکرهامون با امپدانس استیبل آمپلیفایر برابر باشه.4یا2یا1بر اساس تواناییهای آمپلیفایر.
    شما اسپیکرت 2اهمیه.اگر سیمها رو موازی ببندی طبق فرمول R1*R2/R1+R2 امپدانس کل میشه 1اهم.
    اگر سیمها رو سری ببندی طبق فرمول .....+R1+R2+R3 در این حالت امپدانس کل میشه 4اهم.
    حالا مثال خودتون.زمانی که دوتا اسپسکر رو سری ببندی (چون آمپمون روی 1اهم استیبل نیست احتمالا نمیدونم )آمپلیفایر یه مقاومت 4اهمی رو میبینه و خروحی رو از 200وات روی 2اهم مثلا به 100وات روی 4اهم کاهش میده.حالا این 100وات چون دوتا مقاومت سری شده سر راهش هست بین هردو به طور مساوی تقسیم میشه.والسلام.
    درخدمتم.
    پس یعنی اون سیستمی که مد نظر منه امکان پیاده سازیش وجود نداره ؟ حالا اگه آمپلی قوی مثل HDP4 رو در نظر بگیریم چی ؟ 250 وات رو 2 اهم ، 150 وات رو 4 هم . تو حالت سری نمیشه راش انداخت ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 112 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 112 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •