نسخه های جدید مرورگرها را از چه سایتی دانلود کردید؟
پست های زیر را چک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه های جدید مرورگرها را از چه سایتی دانلود کردید؟
پست های زیر را چک کنید.
Last edited by vissoto; 26-11-2014 at 14:39.
سلام IE که همون دیفالت ویندوز هست
chrome ازسایت خود کروم به صورت انلاین ورژن 39
firefox از سایت soft**98 ورژن 33
قبل که ویندوز عوض کنم هم یه دور هر سه مرور گر رو کامل uninstallکردم و وشه temp و کلیه browsing data o cookie های مرور گر ها روحذف کردم اقدام به نصب مجدد کردم
بعد نصب ویندوز هم مجحددا
م IE که همون دیفالت ویندوز هست
chrome ازسایت خود کروم به صورت انلاین
firefox از سایت soft**98
اما اون پیام های تبلیغاتی و که سه لینکی که صفحه قبل گداشتم اصلا حذف نشدن و اپلود و دانلود های بی رویه هم به محض اجرای هر کدوم از این سه مرور گر شروع میشه
و مثلا همین انجمن می خوام بیام یهویی لینک از adress bar حذف میشه و اون لینک های تبلیغاتی در حال لود شدن هست شاید هفت یا هشت باری باید لینک انجمن رو وارد کنم که بالاخره وارد شه و یا با هر گونه کلیک روی صفحه در تب جدید لینک های تبلغیاتی مزاحم مجدد بازمیشن
حتی وارد سایت جیمیل یاهو سایر سایت ها خود گوگل هر سایتی که بخوام وارد شم همین مشکل هستت لینک های تبلیغاتی یهویی در adressbar ظاهر مشن و لود میشن و و منمجبورم لینک رو چندین بار کپی پیست یا محدد به گوگل مراجعه کنم و لینک رو وارد کنم
![]()
Last edited by sky1sky; 26-11-2014 at 14:40.
دوستان این روش رو امتحان کنید ببنید کار میکنه برای مرورگر فایرفاکس
۱- در قسمت آدرس بار مرورگر عبارت about:config را تایپ کرده و enter را بزنید.
۲- در اولین اجرای این صفحه، کاربر باید تأیید کند که مسئولیت کارهایی که در تنظیمات پیشرفته فایرفاکس انجام می دهد را می پذیرد.
۳- در فیلد جستجو صفحه باز شده عبارت dom.popup_allowed_events را جستجو کنید
۴- در قسمت value، تمام Event ها آمده است
۵- شما می توانید Event هایی که می خواهید باعث اجرای پاپ آپ نشود یا تمام Event ها را حذف کنید. (پیشنهاد حذف تمام Event هاست)
تغییرات همان لحظه در مرورگر شما فعال خواهند شد.
از این به بعد دیگر در مرور صفحات وب خود این پنجره های تبلیغاتی بازشونده مزاحم را نخواهید دید و ترافیک مصرفی شما هم کاهش خواهد یافت
سلام
لینکی که من گذاشتم نسخه بدون نیاز به نصبه (پرتابل) بنابراین نیازی به یوزر و پسورد نداره اینم لینک پرتابل از سایت سافت 98
Last edited by piter1000; 26-11-2014 at 18:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)