تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 21 اولاول ... 5111213141516171819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 204

نام تاپيک: راه حل مشاهده تصاویر ضبط شده از تلویزیون های سامسونگ سری E و F روی کامپیوتر

در آغاز فعالیت darya1352's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اصلا روی این مدل عملی هست!؟؟؟ تا حالا خیلی روش از سایت های مختلف انجام دادم! اما هیچ کدوم نشده! بازم ممنون از پاسخگوییتون.

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

الآن که خیلی تو دفترچه های Tv گشتم.... سری F هست..................... حالا باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by darya1352; 24-07-2014 at 23:12. دليل: ا

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

ممنون میشم سوالای قبلیم رو جواب بدین.

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سری F

6450

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

مدل تلویزیون این هست: UA46F6450AM نمیدونم سری چند میشه؟ E یا F ????

- داخل فلش دقیقا باید چند تا برنامه رو بریزم؟ یکی هست یا دوتا؟؟؟؟ من دقیق متوجه نشدم.... لطفا دوباره اگه دوتا هست لینکش رو برام بذارید....

ممنون میشم.

دوست عزیز
    سری تلویزیون شما F است و باید از قسمت پایین پست اول قسمت ریشه دار کردن یکی از دو مرحله را انجام دهید. و فایلهای ضمیمه دو تا است که در همان قسمت است که باید دانلود و از زیپ خارج کرده و آن را بدون باز کردن فایلها روی فلش ریخته و استفاده کنید ودر آخر روش سری f با سری e تفاوت شان فقط در ریشه دار کردن است و در باقی مطالب یعنی اجرای آن در کامپیوتر یکی است اگر مطالب را بدرستی بخوانید و مو بمو عمل کنید قاعدتا نتیجه خواهید گرفت

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

قاعدتا نتیجه خواهید گرفت! کجا نتیجه گرفتیم؟؟؟ حالا خوبه توی بیش تر نظرات کاربران گفتن که نتونستن samygo رو نصب کنن، سر تیتر تاپیک نوشتین برای سری E و F بعد که تا وسطای کارو انجام دادم میگید وابسته به فریمورتون شاید عمل نکنه! خوب بگید یه دفعه مارو گذاشتید سر کار دیگه! با این مطالب مذخرفتون ، اول امتحان کنید، بعدا مردم رو بذارید سرکار...............
    دوست عزیز
    اول اینکه اگر بلد نیستید از این روش استفاده کنید نیازی به توهین کردن نیست و در ضمن شما که بابت این اطلا عات پولی ندادید که مدعی هستید
    دوم اینکه این برنامه تست شده است هم در سریe و هم در سری f
    و در آخر اگر بار دیگر توهین کنید حتما از سایت اخراج خواهید شد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام 6450 fدارم برای نصب samygo از طریق usb وقتی واردsmart hub میشوم گزینه ای برای اینکار پیدا نمی کنم ممنون میشم اگه دقیق راهنمایی کنید در ضمن آن دور راه حل ریشه را هم نتونستم تا آخر برم یعنی شدنی نبود البته نرم افزار tv آپدیت شده هست
    Last edited by rezmon; 10-10-2014 at 15:05.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بابا تورو خدا کمکم کنید من با کلی مشقت ویجت samygo را از اینترنت روی تلویزیون نصب کردم وقتی فشار میدهم تا install کنم میگوید اینتر را فشار بده میدهم میگوید please wait صبر میکنم بعد دو خط پشت سرهم مینویسد step1:no step2:no now press exit and restart tv این یعنی چه و باید چه کار کنم مدل تلویزیون ua40f6450میباشد

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بابا تورو خدا کمکم کنید من با کلی مشقت ویجت samygo را از اینترنت روی تلویزیون نصب کردم وقتی فشار میدهم تا install کنم میگوید اینتر را فشار بده میدهم میگوید please wait صبر میکنم بعد دو خط پشت سرهم مینویسد step1:no step2:no now press exit and restart tv این یعنی چه و باید چه کار کنم مدل تلویزیون ua40f6450میباشد
    دوست عزیز
    بعداز نصب یا همان install دکمه exit را زده و تلویزیون را خاموش و بعد از 2 دقیقه آن را روشن کنید ویجت samygo نصب شده ولی شما آن را نخواهید دید .
    به پست اول مراجعه و آن را بطور دقیق مطالعه و از آن استفاده کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام مهندس لینک اولی خرابه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •