تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 635 از 3347 اولاول ... 13553558562563163263363463563663763863964568573511351635 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,341 به 6,350 از 33469

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فاید تست هایی که اسپید تست گرفته میشه فقط اینه که منجر به کاهش رتبه اینترنت ایران نسبت به بقیه کشور ها میشود، در صورتی که حتی یه بیت هم به پهنای باند اینترنت کشور اضافه نشده است.
    الان رتبه میانگین ارتباط هر شخص به اینترنت توی ایران 4.5 Mbit هست، در صورتی که نه من با همچین سرعتی دسترسی به سایت های خارجی دارم و نه شما !

جالب تر از همه اینجاست با اینکه اینجا اینقدر آدم وارد پیدا میشه که فرق اینترنت و اینترانت رو بدونه، ولی هنوز یکی پا پیش نزاشته یه کمپین راه بنداز یه بنری درست کنه، یه امضایی عوض بشه، بگه دوستان، اینترنت بازان، محض رضای حال خودتان هم شده اینقدر روزی 100 بار از Speedtest وقتی که سرور پیش فرض اش روی ایران تنظیم شده است، تست نگیرید، که در نهایت به صورت مجازی رتبه اینترنت ایران در رنکینگ جهانی افزایش پیدا کند. در صورتی که 1 بیت به پهنای باند اینترنت مان اضافه نشده است.

2. 6 کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

فاید تست هایی که اسپید تست گرفته میشه فقط اینه که منجر به کاهش رتبه اینترنت ایران نسبت به بقیه کشور ها میشود، در صورتی که حتی یه بیت هم به پهنای باند اینترنت کشور اضافه نشده است.
    الان رتبه میانگین ارتباط هر شخص به اینترنت توی ایران 4.5 Mbit هست، در صورتی که نه من با همچین سرعتی دسترسی به سایت های خارجی دارم و نه شما !

جالب تر از همه اینجاست با اینکه اینجا اینقدر آدم وارد پیدا میشه که فرق اینترنت و اینترانت رو بدونه، ولی هنوز یکی پا پیش نزاشته یه کمپین راه بنداز یه بنری درست کنه، یه امضایی عوض بشه، بگه دوستان، اینترنت بازان، محض رضای حال خودتان هم شده اینقدر روزی 100 بار از Speedtest وقتی که سرور پیش فرض اش روی ایران تنظیم شده است، تست نگیرید، که در نهایت به صورت مجازی رتبه اینترنت ایران در رنکینگ جهانی افزایش پیدا کند. در صورتی که 1 بیت به پهنای باند اینترنت مان اضافه نشده است.

البته فکر نکنم این تعبیر اینترانت به این شکل درست باشه چون در اصل یک شبکه ی ایزوله شده و مستقل از اینترنت هست. هر دو میتونن از بستر سیم مسی استفاده کنند ولی اینترانت (و یا VPN ) که فرضا من بین دفتر کاری خودم با خانه و یک شرکت دیگه برقرار میکنم هیچ نیازی به وجود اینترنت نداره
    اونچه منظور شماست وجود سرورهای داخلیه. خیلی از کشورهای پیشرفته تر چه در غرب و چه شرق دارای سرورهای داخلی مشابه ما هستند و کاربرهاشون میتونن در speedtest مثل ما سرورهای داخلی و یا خارجی رو انتخاب کنن

البته منم در این مورد با شما موافقم که از راه برنامه ی نصبی speedtest سرعت رو اندازه نگیرن
    و چون رفتن به speedtest.net نیاز به اجرای فلش داره و اندروید پشتیبانی نمیکنه، از راه وصل کردن گوشی به PC تست بگیرن تا بشه سرور خارج کشور رو انتخاب کرد و سرعت واقعی تر باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام
    دوستان این چرا سرعتش روی موبایل کم است آیا کد خاصی میخواهد ؟ چون مال بعضی از بچه ها روی گوشی سرعتشون خوبه اما واسه من سرعتش معمولی است
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

8.5 مگابایت؟؟؟
    یا مگابیت؟
    اگر مگابایت باشه که خیلی زیاده
    من تا سه مگابایت دیدم برای تبریز بود فکر کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه bsireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

مودم‌های همراه نسل ۴:

7. 3 کاربر از bsireza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bsireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    Last edited by bsireza; 21-11-2014 at 20:26.

9. 2 کاربر از bsireza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه babakgol70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

درود بر شما هم ميهنان گرامي

دوستان نسل 4 به تهران رسيده؟

اگر نه.
    مي دانيد چه زماني مياد؟

سپاسگزارم.

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

درود بر شما هم ميهنان گرامي

دوستان نسل 4 به تهران رسيده؟

اگر نه.
    مي دانيد چه زماني مياد؟

سپاسگزارم.
    بله ولی توی اخبار رسمی ایرانسل فقط نوشته شده در مشهد افتتاح شده .

میبینید که دوستان تست هاشونو در مناطق مختلف تهران گذاشتن .

12. این کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

ایرانسل همیشه در ابتدای کار برای تبلیغ سرویسش مزایای خوبی در اختیار میذاره .

اون اوایل که Edge رو تازه ارائه داده بود ( فکر میکنم سال 86 یا 87 ) پنجشنبه جمعه ها کلا رایگان بود . بعد از مدتی دیگه ادامه نداد این سرویسو )

سال 89 بسته های اینترنتی برای اولین بار ارائه داد و باز هم بسته ی نامحدود یک ماهه 10 هزارتومن بود که بعد از مدتی نامحدود تبدیل به 2 گیگ شد .

حالا هم با عرضه یوسیم تا مدتی سرعت بالا هست و احتمالاً بعد از مدتی یا با افت سرعت مواجه میشه یا با افزایش قیمت .

هنوز چند ماهی از شروع ارائه نسل های بالا نگذشته و خیلی از شهرهای اصلی هنوز پوشش و پایداری مناسب 3G هم ندارند ارائه 4G در این شرایط فقط جنبه تبلیغاتی داره و نه سرویسی با کیفیت مناسب .

14. 3 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtabaghanidel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

کو فیبر نوری؟؟ اینکه شما میگی اینترنت موبایل توی خونه نباید سرعت بالا بدن برای کشوریه که اینترنت توی خونه ملت بدون هیچ مشکلی هست نه روی سیم کشی مسی و با هزار مکافات و نویز . حالا که شرایط اینترنت روی بستر سیم مسی فاجعه هست و خبری از فیبر نوری هم تا دو سه نسل بعد هم نیست پس میشه انتظار داشت که حداقل اینترنت موبایل رو بدون مشکل توی خونه ها با سرعت خیلی بالا باشه
    اپراتور چهارم یا همون ایرانیان نت مجوز فیبر کشیُ گرفته ولی تا ۲ ۳سال کار میبره.

Sent from my HTC One using Tapatalk

16. این کاربر از mojtabaghanidel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

1. meysam_s2015

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •