تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1651 از 2365 اولاول ... 65111511551160116411647164816491650165116521653165416551661170117512151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,501 به 16,510 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

حمید آقا من بجای پخش x400 کننود پخش کنوود 7056 رو گرفتم. پخش رو هم که طبق گفته خودت هلیکس E69X برداشتم.
    اول بگم که صداش حرف نداره. میشه گفت کیفیتی رو داره که مد نظر من بود. دمت گرم بابا
    فقط یه سوال از 25 با بالا صدا بهم میریزه. خوب طبیعیه چون آمپلی ندارم.
    پیشنهاد میکنی روش آمپلی بذارم؟
    اگه آره چی بذارم که هزینه بالا بر نداره؟
    ضمنا بگم من صدای بالا به کارم نمیاد فقط کیفیت مد نظرمه.
    حمید آقا جواب دادید که سقف بودجه من برای هزینه روی آمپ چقدر هستش؟
    شما حد اقل آمپی که بخواین پیشنهاد بدین چیه؟ یعنی جوری نباشه این باند رو بترکونه.

دوم اینکه باند های جلوی ال 90 با اینکه خیلی خوب جواب میده احتمالا باید عوض بشه. (مخصوصا اگه بخوام آمپ بذارم.)
    پیشنهادتون چیه؟

ممنونم از صبر و حوصله تون

داره خودمونی میشه ZEOS 59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    شهسوار ( تنکابن )

پيش فرض

سلام.
    ساب باکس هلیکس P 10E خریداری شد که البته مثل همیشه زحمتش روی دوش حمید جان قرار گرفت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 3 کاربر از ZEOS 59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی به خاطر سیاست گرفتن بازار و خرید به صورت کانتینری میان تا 70 % ارزون تر بدن جنساشون رو ؟! یکم غیر معقول به نظر میاد ، یعنی یک مقدار شک و شبه ی های کپی بودن توسط هنرمندان چینی رو تو ذهن میاره ، چون خیلی دیگه از محصولات برند های دیگه هم در سایت های خارجی قیمتش چندین برابر قیمت داخل ایرانه ، و همه میدونیم که جنس هایی که داخل ایران میاد با جنسهایی که در اروپا و امریکا توضیع میشه متفاوته و این به این دلیله که جنسهای داخل ایران اکثرا گرید های پایین تری هستش . آدم مغزش میترکه تو این بازار
    سلام احسان جان.
    من برداشت شخصیم رو عرض کردم.ولی این رو میدونم که هلیکس آدیو فیشر و گلیدن ماسکونی اروپا هر دو نمایندگی رسمی و انحصاری تو ایران دارند.دقیقا هم میدونم چه جنسهائی آلمانی اصل هستند و کدومها چینی.البته چینی تحت لیسانس.خودم باراه با آلمان مکاتبه داشتم از ابتدا که گلیدن وارد ایران شد. همین الانم در مورد سیستمی که احتمالا میخوام جمع کنم با هاشون در ارتباط هستم و مشاوره میگیرم.
    البته شما یا هر کسدیگری زمانی که یک کالای چینی با کیفیت ذو ببینید متوجه خواهید شد که این فیکه یا خیر.
    من شخصا یه اخلاقی دارم.زمانی که یک کالا در زمینه صوتی رو میخوام به کسی پیشنهاد کنم (مخصوصا اگر جدید آمده باشه) خودم تحقیق میکنم تا اصالتش رو در بیارم.دوم تا جائی که بتونم خودم تست میکنم یا نظر کارشناسان و بزرگترهای خودم تو این رشته و کسانی که این تستها رو انجام دادند رو جویا میشم.
    مثلا همین هلیکس حدود 10 سال پیش یکی از دوستان خودم وارد میکرد.بعدا به مشکل خوردن با آلمانیها و الان باز یکی دیگر از رفقا رفتند و قرار داد بستن و دارن میارن.من روزی که رفتم و نمونه کارهای وارد شده رو دیدم،عکسهائی که ایشون با آقای فیشر و خانومشون گرفته بودند رو هم دیدم.
    خلاصه سرت رو درد نیارم فقط این رو مطمئن باش که داری کالای اصلی خریداری میکیند.
    کامپوننت MX165Plus ی که میاد تو ایران و ساخت چین هست دقیقا همان کالائی هست که تو اروپا یا جاهای دیگر هم ازش استفاده میشه.
    من تجربیاتمو نتیجه تحقیقاتم رو در اختیار شما عزیزانم قرار میدم.در هر صورت شما یا هر کس دیگری مختار هست که در صورت شک داشتن به هر کالا یا برندی که وارد ایران میشه و نمایندگی رسمی داره و از مبادی مجاز وارد شده،مستقیما به کمپانی سازنده ای میل بزنه و برای خودش رفع ابهام نماید.
    این تاپیک هم ملاحظه بفرمائید عکسهائی که عرض کردم رو قرار دادم.به نظر شما میتونه این کالا تقلبی باشه؟!

سلام
    SQL 165
    ZERO 165
    حمید جان قیمت قبل اینارو میفرمایید ؟
    صدای هر دو رو شنیدید ؟
    با sqx میتونید مقایسه کنید ؟
    من تو sqx هر چی توجه کردم با هر اهنگی ک بگید هیچ نقطه ضعفی ندیدم .....
    ممنون

مخلصم حسین جان.
    من هم zero 165 و هم sql165 رو با ماسکونی one 120.4 شنیدم.هر دو فوق العاده بودن.زیرو بسیار کیفیتی و sql با توجه به ساختار و طراحی و همچنین توان بالاتر قدرتی تر هست.
    به جرات میتونم بگم صدای ماشین آقا عبداله با یک جفت SQL165 و یک ساب باکس SQX10VB صدای بینظری داشت.
    همینتطور ماشین آقا داریوش صبوری با زیروهای 165 .اونم خیلی عالی بود.
    SQX165 رو با ML75.4 شنیدم.خب اصلا قابل مقایسه نیست با ماسکونی.باید شرایط تست یکی باشه.البته ماشین هم موثره. مثلا ماشینهای هاچ بک با سدان صدا داخلشون متفاوت.ضمنا SQX که شنیدم تنظیم نبود.باید ف ی ل ت ر روش قرار میگرفت که متاسفانه فول رنج بود و کمی استرس روی ووفر بود.ولی به نظر من استحقاق دریافت گرید 1.3 رو داره این اسپیکر.چیزی از دو رقیب دیگرش نداره.
    قیمت آکبندش کمی گرون بود زمانی که بود ولی به نظر من تو این بازاری که کامپوننت بالای 100 وات و با کیفیت خیلی کمه واقعا SQX165 یکی از بهترینا هست.امیدوارم زودتر بار جدید برسه و در دسترس علاقمندان قرار بگیره
    حسین جان آمپهای ماسکونی واقعا فوق العاده هستند.صدای گرم و دلنشینی دارن.مید باس عالی در کنار اجرای دقیق فرکانسهای بالا
    حمید آقا جواب دادید که سقف بودجه من برای هزینه روی آمپ چقدر هستش؟
    شما حد اقل آمپی که بخواین پیشنهاد بدین چیه؟ یعنی جوری نباشه این باند رو بترکونه.
    دوم اینکه باند های جلوی ال 90 با اینکه خیلی خوب جواب میده احتمالا باید عوض بشه. (مخصوصا اگه بخوام آمپ بذارم.)
    پیشنهادتون چیه؟
    ممنونم از صبر و حوصله تون
    گلم
    "حمید آقا جواب دادید که سقف بودجه من برای هزینه روی آمپ چقدر هستش؟"
    من باید خدمتتون عرض کنم سقف بودجه شما چقدره؟!!
    تو صفحه قبل عرض کردم.من پیشنهاد میکنم برای آمپ خوب هزینه نمائید.به نظر من match مدل ma40fx گزینه عالی برای این اسپیکر هست.4 کانال هست و دستتون برای اضفه کردن یک جفت اسپیکر دیگه یا یه ساب هم بازه.قیمتش 600 هست براتون 550 میتونم بگیرم.بعد از اون دیگه باید برید سراغ پایونیر و کن وود که خیلی ارزونتر هستند ولی....
    برای جلو هم من پیشنهادم کامپوننت هلیکس P62C هست که قیمتش 730 هست.گزینه بعدی باز هم هلیکس E62C که 438 هست.
    واقعا صداتون با کیفیت و عالی خواهد شد.

5. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    ساب باکس هلیکس P 10E خریداری شد که البته مثل همیشه زحمتش روی دوش حمید جان قرار گرفت.

به به مبارکت باشه.خواهش میکنم چه زحمتی.چه خوب جا شد و خوشحالم که نگرانیی که برای اشغال کردن فضای مورد نیازت بود برطرف شد.
    صدا چطور شد با سونی تست کردی؟

7. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام، آقا حمید ساب هلیکسb12 با اینفینیتی 1260 رو چطور میبینید؟ کیفیت، قدرت و...
    کدومو پیشنهاد میدین شما؟ ممنون

داره خودمونی میشه ZEOS 59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    شهسوار ( تنکابن )

پيش فرض

به به مبارکت باشه.خواهش میکنم چه زحمتی.چه خوب جا شد و خوشحالم که نگرانیی که برای اشغال کردن فضای مورد نیازت بود برطرف شد.
    صدا چطور شد با سونی تست کردی؟
    ممنون حمید جان.
    هنوز سونی رو وصلش نکردم و با همون گلیدن روی تنظیمات کار کردم و صدا تا 50 درصد بهتر شده و هنوز هم برای بهتر شدن راه داره و برام جالب بود که بازی کردن با شیبهای کات آف ساب و کامپوننت چقدر در کیفیت صدا تاثیر گذار میتونه باشه.
    تا حدود زیادی تاثیر نبود استیج عقب رو با تنظیمات از بین بردم و ساب رو هم که اولش نا امیدم کرده بود ولی حالا با این علم آماتوری من تو تنظیمات اوضاع برعکس و غافلگیرکننده شده.
    حالا اگه یه حرفه ای مثل شما و یه آمپ مونوی درست و حسابی بهش وصل بشه که دیگه چه شود!

10. 2 کاربر از ZEOS 59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    آمپتون ضعیفه براش.باید آمپ قویتر نصب کنید.5602پایونیر گزینه مناسبیه.البته ممکنه کمی صدای تیز به خاطر تعداد تیوترها داشته باشید وگرنه بیس خوبی میزنه.
    سلام ممنون از راهنماییتون آمپش را هم امتحان کردم صدا رساتر شد ولی بیسش تفاوتی نکرد باند را هم 718 امتحان کردم فرقی نکرد الان فقط مونده ضبطم (کنوود x400) و سیمکشی که امتحان نکردم به نظرتون مشکل چی میتونه باشه؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام، آقا حمید ساب هلیکسb12 با اینفینیتی 1260 رو چطور میبینید؟ کیفیت، قدرت و...
    کدومو پیشنهاد میدین شما؟ ممنون
    سلام
    شخصا هیچکدام رو هنوز نشنیدم.اما 1260 شلو رو چرا قبلا شنیده بودم.
    از نظر قدرت با هم یکی هستند.البته هلیکس تو باکس سیلد 350 وات RMS رو تحمل میکنه.هر دو خوب هستند.هلیکس از دایکاست تو بدنه استفاده کرده.ضمنا تو سری جدید با باکس سیلد هم عرضه شده که مشکل ساخت باکس رو حل کرده. یعنی هزینه جدا برای باکس پرداخت نمیکنیم.ضمنا کیفیت متریال و ساخت باکسهای فابریک خیلی بهتر از باکسهائی هست که خودمون میسازیم.
    من تصور میکنم هلیکس بهتر باشه البته اگر خودم تست میکردم خیلی راحت تر میتونستم نظر بدم.
    قیمت اینفی حدود 195هست ولی هلیکس با باکس سیلد 370 تومن و بدون باکس 225تومن.
    اگر تصمیم هلیکس شد و مایل بودید مدل B12E که تو باکس سیلد هست رو براتون کمتر میتونم بگیرم.
    ممنون حمید جان.
    هنوز سونی رو وصلش نکردم و با همون گلیدن روی تنظیمات کار کردم و صدا تا 50 درصد بهتر شده و هنوز هم برای بهتر شدن راه داره و برام جالب بود که بازی کردن با شیبهای کات آف ساب و کامپوننت چقدر در کیفیت صدا تاثیر گذار میتونه باشه.
    تا حدود زیادی تاثیر نبود استیج عقب رو با تنظیمات از بین بردم و ساب رو هم که اولش نا امیدم کرده بود ولی حالا با این علم آماتوری من تو تنظیمات اوضاع برعکس و غافلگیرکننده شده.
    حالا اگه یه حرفه ای مثل شما و یه آمپ مونوی درست و حسابی بهش وصل بشه که دیگه چه شود!

خواهش میکنم. حرفه ای و استاد شمائی نه بنده
    عرض کرده بودم.شما 1073 داشتی تو پراید الان حذف شده به خاطر اون هست.بیس اسپیکر اونم 1073 خیلی بیس قوی هست.منتها نمیتونه خیلی Low رو اجرا کنه.مسلما با تنظیمات کیفیت صدا بهتر میشه.ولی با توجه به توان بالای این ساب بهتره آمپ سونی رو براش نصب کنی و نتیجه رو مشاهده نمائید.
    سلام ممنون از راهنماییتون آمپش را هم امتحان کردم صدا رساتر شد ولی بیسش تفاوتی نکرد باند را هم 718 امتحان کردم فرقی نکرد الان فقط مونده ضبطم (کنوود x400) و سیمکشی که امتحان نکردم به نظرتون مشکل چی میتونه باشه؟؟
    قطبهای مثبت و منفی درست وصل شدن؟
    نباید اینگونه که میفرمائید باشه. 7158 حجم بیسش خوبه من ندیدم کسی از بیسش ناراضی باشه از تیز بودن تیوترها نارضایتی شنیده بودم به خاطر 5Way بودنش که طبیعی هست ولی بیسش به نظر من خیلی خوبه.
    تنظیمات و یا نصب یه جا ایراد داره.

13. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام حمید آقا
    خسته نباشید

یه سوال دارم ازتون

ارزونترین آمپی که برای 1073 پیشنهاد میدین چی هست ؟
    فقط خوب باهاش درایو بشه
    5602 خوبه بنظرتون ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام حمید آقا
    خسته نباشید

یه سوال دارم ازتون

ارزونترین آمپی که برای 1073 پیشنهاد میدین چی هست ؟
    فقط خوب باهاش درایو بشه
    5602 خوبه بنظرتون ؟
    سلام ممنونم.
    بله

16. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •