تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 312 از 472 اولاول ... 212262302308309310311312313314315316322362412 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,111 به 3,120 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

درود
    تير 93-- سورن ELX
    اين ماشين بلائي سر من اورده كه نگو
    زنگ زدم خير سر ايران فرغون دزد امداد،‌ نهايت كاري كه كرد گفت اعزام به تعميرگاه
    روي در رادياتور خمير شير كاكائو رنگ هستش
    كاركرد 1750
    نمي دونم داستان چي هستش‌، وقت هم ندارم برم دنبالش،‌ ابعادش چقدر گسترده هست‌، نمي دونم
    ولي انتظار از اين بدتر هم دارم
    وقتي تا الان فقط 2 با گيربكس!!!!!!!!!!!!!!!! آوردم پائين!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    واشر چسبوندن ديگه خيلي برام دور از ذهن نيست
    خيلي اشتباه كردم گرفتم
    پ.ن1:
    تو صفحات قبلي كه پست ميذارم ميگم نگيريد همه بهم مي توپن و توهين ميكنن و پستم حذف ميشه،‌ من نميدونم من بيچاره اينقدر گرفتارم باهاش،‌ يا همه اينقدر درگيرن منتها به شدت راضي هستيم!!!!!!!!!!!!!
    پ.ن2:
    يك خبر جالب امروز تو روزنامه (يادم نيست كدوم روزنامه) ديدم،‌ راجع به ماشينامون كه الكي مهر يورو 4 خورده
    ولي ظاهرا يورو منفي 4 هم ندارن
    دلم نيومد نگم!!!!!!!!!!

سلام اقا وحید. منم ماشین مدل EF7 هست و همین مشکل شما دقیقا واسه منم پیش اومد. ولی من تهران ندادم دست نمایندگی و نمایندگی کاشان بردم (چون اونجا اشنا دارم و کارشون هم بهتره). اول فکر کردم واشر ترکوندم. ولی گفتند اگر اب داخل مخزن روغن بیاد خطرناکه. خلاصه این که واشر اویل ماژول رو عوض کردنو یه سری کارای دیگه هم از این قبیل انجام دادنو همه چیز درست شد. یادمه گفتن که یه بست از رادیاتور هم جدا شده که باعث شده روغن داخل رادیات بیاد. البته الان داخل رادیات روغن شیری به دیواره چسبیده که مربوط به همون جریانه. میخواستم کامل رادیت رو بدم بشورن که بهم گفتن شستنش نمیصرفه و به مرور که اب عوض کنی روغنش هم پاک میشه. اگر لازم بود بازم علت دقیقش رو میپرسم بهتون میگم

2. این کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

سلام اقا وحید. منم ماشین مدل EF7 هست و همین مشکل شما دقیقا واسه منم پیش اومد. ولی من تهران ندادم دست نمایندگی و نمایندگی کاشان بردم (چون اونجا اشنا دارم و کارشون هم بهتره). اول فکر کردم واشر ترکوندم. ولی گفتند اگر اب داخل مخزن روغن بیاد خطرناکه. خلاصه این که واشر اویل ماژول رو عوض کردنو یه سری کارای دیگه هم از این قبیل انجام دادنو همه چیز درست شد. یادمه گفتن که یه بست از رادیاتور هم جدا شده که باعث شده روغن داخل رادیات بیاد. البته الان داخل رادیات روغن شیری به دیواره چسبیده که مربوط به همون جریانه. میخواستم کامل رادیت رو بدم بشورن که بهم گفتن شستنش نمیصرفه و به مرور که اب عوض کنی روغنش هم پاک میشه. اگر لازم بود بازم علت دقیقش رو میپرسم بهتون میگم
    اگه مقدار روغن توي آب زياد باشه موقعيكه آب موتور سرده باعث ميشه كه روغن توي كانالهاي موتور ،شبكه هاي رادياتور ، شبكه هاي بخاري بمرور رسوب كنه و ديگه توسط آب داغ كنده نشه و باعث كم شدن ويا مسدود شدن سطح مقطع عبور آب شود(مخصوصاً توي تابستون كه شير بخاري بسته است و آب توي رادياتور بخاري جريان نداره)
    پس بهتره كه آب رادياتور رو عوض كنين و كل مسير رو شستشو بدين .

4. 2 کاربر از KOHGARD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    من امروز از کارخونه سمند ال ایکس ای اف7 و تحویل گرفتم.
    دیروز نمایندگی گفت آماده است
    پلاک و گرفتم و رفتم درب شماره 16 پارکینگ شماره 1
    قسمت تحویل حضوری به مشتری کارا و انجام داد و گفتدمنتطر باش صدات کنم ماشین و تحویل بگیری
    هرکه می اومد نهایتا 40 دقیقه بیشتر طول نمیکشید
    واسه من حدود چند ساعت کشید
    هروقت هم پرسیدم گفتن تو سالن تست داره تست میشه
    آخر وقت نزدیک 3 یکی اومد و با کلی عذر خواهی گفت چراغ انژکتور ماشینت روشنه هرکاری کردیم خاموش نشده و نمیدونیم اشکال از کجاست
    شماره داد گفت تماس بگیر فردا اگه آماده بود بیا ببر وگرنه باید برگرده قسمت تولید
    من انقد حالم گرفته شد که نگو
    خلاصه امروز زنگ زدم گفت حاضره
    رفتم و گفتن که یه سوکت شل بوده ما چند ساعت کل ماشین و زیر و رو کردیم. طرف گفت خوب شد اتفاقا یه تست اساسی ازش گرفتیم
    منم چک کردم مشکلی نداشت
    بنزین که نصف بیشتر داشت و گاز هم پر بود
    تو راه که اومدم واقعا خوشم اومد ازش
    شتاب عالی بود چه با گاز چه بنزین
    ترمز خوب
    صدای موتور که تا 3.5 نمیومد و بیشتر از این تازه صداش تر میومد که زیاد نبود و طبیعی بود نسبت به پارس که داشتم
    صندلی خیلی راحت بود
    ضبطشم فابریک بود که واسه من بسه
    اتاق هم صدا نداشت اصلا
    کلا راضی بودم و امیدوارم تا اخر همینجوری باشه
    دوستان میخوام روغن و آب رادیات و عوض کنم. موافقید؟
    بعد چی بریزم روغن؟ پولش مهم نیست.
    اگه کار دیگه ای هم مد نظرت؟ن هست بگید ممنون میشم.

6. این کاربر از yasinonline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

1

سلام
    پلاک و گرفتم و رفتم درب شماره 16 پارکینگ شماره 1
    قسمت تحویل حضوری به مشتری کارا و انجام داد و گفتدمنتطر باش صدات کنم ماشین و تحویل بگیری
    هرکه می اومد نهایتا 40 دقیقه بیشتر طول نمیکشید
    واسه من حدود چند ساعت کشید
    هروقت هم پرسیدم گفتن تو سالن تست داره تست میشه
    آخر وقت نزدیک 3 یکی اومد و با کلی عذر خواهی گفت چراغ انژکتور ماشینت روشنه هرکاری کردیم خاموش نشده و نمیدونیم اشکال از کجاست
    شماره داد گفت تماس بگیر فردا اگه آماده بود بیا ببر وگرنه باید برگرده قسمت تولید
    من انقد حالم گرفته شد که نگو
    خلاصه امروز زنگ زدم گفت حاضره
    رفتم و گفتن که یه سوکت شل بوده ما چند ساعت کل ماشین و زیر و رو کردیم. طرف گفت خوب شد اتفاقا یه تست اساسی ازش گرفتیم
    منم چک کردم مشکلی نداشت
    بنزین که نصف بیشتر داشت و گاز هم پر بود
    تو راه که اومدم واقعا خوشم اومد ازش
    شتاب عالی بود چه با گاز چه بنزین
    ترمز خوب
    صدای موتور که تا 3.5 نمیومد و بیشتر از این تازه صداش تر میومد که زیاد نبود و طبیعی بود نسبت به پارس که داشتم
    صندلی خیلی راحت بود
    ضبطشم فابریک بود که واسه من بسه
    اتاق هم صدا نداشت اصلا
    آقا مبارکه. امیداورم لذتشو ببری و همینجور بی دردسر باشه. آب رادیات دیگه میخوای برای چی عوض کنی. تازه روغن هم فکر کنم فعلا لازم نیست. پولشو میتونی خرج امنیت ماشین کنی تا خدای نکرده چیزی از ماشین (زاپاس ، ecu باتری...)رو ندزدن. راستی مگه ماشین نباید بیاد نمایندگی و اونجا تحویل بگیری. اگر پیش ثبت نام کردی میشه بگی از صدور دعوتنامه چند روز طول کشید تا برای تحویل تماس بگیرن؟ آخه من هم تا چند روز دیگه عین ماشین خودت خواهم داشت اگه هه چی خوب پیش بره. ما رو از اوضاع و احوال ماشینت خوب یا بد بیخبر نذار

8. این کاربر از sam-hed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آقا مبارکه. امیداورم لذتشو ببری و همینجور بی دردسر باشه. آب رادیات دیگه میخوای برای چی عوض کنی. تازه روغن هم فکر کنم فعلا لازم نیست. پولشو میتونی خرج امنیت ماشین کنی تا خدای نکرده چیزی از ماشین (زاپاس ، ecu باتری...)رو ندزدن. راستی مگه ماشین نباید بیاد نمایندگی و اونجا تحویل بگیری. اگر پیش ثبت نام کردی میشه بگی از صدور دعوتنامه چند روز طول کشید تا برای تحویل تماس بگیرن؟ آخه من هم تا چند روز دیگه عین ماشین خودت خواهم داشت اگه هه چی خوب پیش بره. ما رو از اوضاع و احوال ماشینت خوب یا بد بیخبر نذار
    ممنون
    29 مهر اومد دعوتنامه
    شما هروقت مابه التفاوت و ریختی تو سایت چک کن و از نمایندگی هم.همینطور
    هروقت پلاک آماده شد ماشین شما هم آماده هست و نمایندگی میگه کدوم پارکینگه
    معرفی نامه میده و پلاک و هم میده
    شما با مدرک شناسایی و معرفی نامه و پلاکدمیری ماشین و میگیری.
    اگه هم نری میاد نمایندگی منتهی از چند رپز تا یک ماه ممکنه طول بکشه.
    رایتی چجوری ecu و ایمن کنم؟

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

سلام
    پلاک و گرفتم و رف.........ضبطشم فابریک بود که واسه من بسه
    اتاق هم صدا نداشت اصلا

آقا مبارك باشه .
    به هيچ عنوان با آب و روغن كار نداشته باش فقط مقدارشو چك كن كه كافي باشه ضديخ هم داشته باشه .
    با همين روغن ماشينت راحت 10هزارتا راه برو و حالشو ببر .
    تا كيلومتر 3000 تا ، دور موتورت از 3500 و سرعتت از 110 بيشتر نشه .
    بعد از طي 100 كيلومتر ، صبح كاملا زير ماشينتو چك كن كه نشتي مايعات نداشته باشي .
    كل مهره هاي چرخهات رو هم خودت يه آچار بكش .
    موفق باشيد

11. این کاربر از KOHGARD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آقا مبارك باشه .
    به هيچ عنوان با آب و روغن كار نداشته باش فقط مقدارشو چك كن كه كافي باشه ضديخ هم داشته باشه .
    با همين روغن ماشينت راحت 10هزارتا راه برو و حالشو ببر .
    تا كيلومتر 3000 تا ، دور موتورت از 3500 و سرعتت از 110 بيشتر نشه .
    بعد از طي 100 كيلومتر ، صبح كاملا زير ماشينتو چك كن كه نشتي مايعات نداشته باشي .
    كل مهره هاي چرخهات رو هم خودت يه آچار بكش .
    موفق باشيد
    ممنون از راهنماییت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

ممنون
    29 مهر اومد دعوتنامه
    شما هروقت مابه التفاوت و ریختی تو سایت چک کن و از نمایندگی هم.همینطور
    هروقت پلاک آماده شد ماشین شما هم آماده هست و نمایندگی میگه کدوم پارکینگه
    معرفی نامه میده و پلاک و هم میده
    شما با مدرک شناسایی و معرفی نامه و پلاکدمیری ماشین و میگیری.
    اگه هم نری میاد نمایندگی منتهی از چند رپز تا یک ماه ممکنه طول بکشه.
    رایتی چجوری ecu و ایمن کنم؟
    ممنون آخه من امروز دعوتنامه ام اومد توش نوشته 17 ام ماه بعد ماشیتون تحویل خواهد شد. یعنی 4 روز بعد از آخرین مهلت تسویه حساب. مگه میشه اینقدر سریع؟// راستی یه مساله خیلی مهم اینه که من کد 29110 یعنی همون مالتی پلکس ثبت نام کردم اما دعوتنامه کد 29111 نوشته و مالتی پلکس نوشته نشده قیمت هم 300 کمتر یعنی 30970000 زده شده. خیلی برام مهمه که مالتی پلکس باشه چون داخل ماشین ظاهر بهتری داره. خیلی اعصابم ریخت بهم نمایندگی میگه نمیدونم چکار باید بکنید. به نظرتون چکار کنم. شما چطور؟ ماشینتون چیه؟ همشون قفل مخصوص دارن زاپاس ، ECU و ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ممنون آخه من امروز دعوتنامه ام اومد توش نوشته 17 ام ماه بعد ماشیتون تحویل خواهد شد. یعنی 4 روز بعد از آخرین مهلت تسویه حساب. مگه میشه اینقدر سریع؟// راستی یه مساله خیلی مهم اینه که من کد 29110 یعنی همون مالتی پلکس ثبت نام کردم اما دعوتنامه کد 29111 نوشته و مالتی پلکس نوشته نشده قیمت هم 300 کمتر یعنی 30970000 زده شده. خیلی برام مهمه که مالتی پلکس باشه چون داخل ماشین ظاهر بهتری داره. خیلی اعصابم ریخت بهم نمایندگی میگه نمیدونم چکار باید بکنید. به نظرتون چکار کنم. شما چطور؟ ماشینتون چیه؟ همشون قفل مخصوص دارن زاپاس ، ECU و ...
    واسه من همون مالتی پلکس هست
    شما شماره تماستو به من ایمیل کن یه آشنا هست ببینم میتونم برات کاری کنم یا نه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان همگی سلام. خواهشا اگر کسی میدونه راهنمای ام کنه. از همین اولش اوضاع طبق روال پیش نمیره.موضوع اینه که من کد 29110 یعنی همون سمند پایه گازسوزمالتی پلکس ثبت نام کردم اما دعوتنامه کد 29111 نوشته و مالتی پلکس نوشته نشده قیمت هم 300 کمتر یعنی 30970000 زده شده. چیزی از اینکه کد کلاس خودرو را تغییر دادن ذکر نشده. خیلی برام مهمه که مالتی پلکس باشه چون فارغ از سیستم برقی متفاوت داخل ماشین ظاهر بهتری داره. خیلی اعصابم ریخت بهم نمایندگی میگه نمیدونم چکار باید بکنید. به 096440 زنگ زدم گفت درخواست شما ثبت میشه . به نظرتون چکار کنم. کسی تجربه تطابق نداشتن قرارداد با دعوتنامه رو داره ممنون میشم راهنمایی کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •