تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1649 از 2365 اولاول ... 64911491549159916391645164616471648164916501651165216531659169917492149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,481 به 16,490 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

حمید آقا من بجای پخش x400 کننود پخش کنوود 7056 رو گرفتم. پخش رو هم که طبق گفته خودت هلیکس E69X برداشتم.
    اول بگم که صداش حرف نداره. میشه گفت کیفیتی رو داره که مد نظر من بود. دمت گرم بابا
    فقط یه سوال از 25 با بالا صدا بهم میریزه. خوب طبیعیه چون آمپلی ندارم.
    پیشنهاد میکنی روش آمپلی بذارم؟
    اگه آره چی بذارم که هزینه بالا بر نداره؟
    ضمنا بگم من صدای بالا به کارم نمیاد فقط کیفیت مد نظرمه.
    Last edited by mojtaba79; 17-11-2014 at 21:31.

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست خوبم در بالا عرض کردم خدمتتون.
    آکبندش حدود 470 ارزش داره و دست دوم هم 30% باید کم بشه.شما باید 150 وات به این اسپیکر ورودی بدید.
    مرسی از پاسختون
    این 1073 ازینا بهتره ؟
    hertz hcx690
    helix e69
    kappa 693.11

داره خودمونی میشه Audiophile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Apsu

پيش فرض

سلام
    متاسفانه هنوز این اسپیکر مشکل داره.
    من فکر میکردم بر طرف شده ولی ظاهرا هنوز همان کالایی که برای اولین بار از این اسپیکر وارد شده در حال فروش هست.مشکل هم اینه که در اثر گرم شدن پایه تیوتیر خم مشه و زمانی که ووفر به سمت بالا میاد به اون گیر میکنه.
    با این اوصاف میشه گفت اسپیکر بیضی قوی با قیمت مناسب تقریبا تو بازار نیست.
    یا باید 696 جی بی ال بگیرید یا همین 7100 کن وود.
    و یا اینکه صبر کنید تا ادیو سیستم CO 609 بارش برسه.
    در مورد ترتیب تهیه هم اصولی نداره.ولی مثلا میشه کامپ و اسپیکر بیضی رو بدون آمپ یه مدت ازش استفاده بشه و در آخر هم آمپلیفایر تهیه بشه.
    در مورد ساب هم اگر از برندهای معتبر مثل گلیدن یا هلیکس یا راکفورد بخوایم ساب تهیه کنیم من شخصا با باکس فابریک میگیرم.چون هم متریال خوبی دارن و هم خیلی خوب و اصولی ساخته میشوند.البته باکسهای فابریک از ساب تک گرانتر هست ولی میشه گفت شما پول یه باکس ساخته شده رو که بخواید بدید بیرون براتون بسیازن رو با کمی هزینه بیشتر پرداخت نموده اید.
    ممنون از جواب کاملت حمید جان
    حالا که شما اینقد مهربونی، من همه سوالامو که تو فرومای دیگه تقریبا بی جواب موند واسم رو یه جا میپرسم ازتون

من دیروز 7150 رو جایگزین پخش فابریک کردم.. انتظار داشتم یه مقدار بیشتری تفاوت احساس کنم با همین باندای فابریک درای جلو! اما اینجوری نشد!
    حالا

اول اینکه میخوام ببینم اگه کواکسیال بگیرم بندازم عقب، باندای فابریک جلو رو از مدار خارج کنم و فقط از عقبیا استفاده کنم ؟ چون فکر میکنم اگه صدا ازشون بگیرم، صدا رو خراب کنن!

سوال دوم اینکه اصلا توی طاقچه (206) نتیجه بهتری داره یا توی درای عقب بذاریم استیج عقب رو ؟!

حالت سوم اینکه الان یه ترکیب کامپ و اسپیکر بیضی تا رنج 500 تومن بگیرم خوبه ؟ یا نه الان همون 400 رو اختصاص بدم به کواکسیال و بعد به مرور ماههای بعد کامپ و آمپ رو اضافه کنم ؟
    این ترکیب 500 تومنی رو واسه این میگم چون توقع خیلی بالا ندارم و سیستمو واسه کل کل نمیبندم!.. فقط واسه لذت بردن هست و با شیشه های غالبا بالا !

حالت چهارم اینکه کواکسیال رو تا رنج 400 بگیرم بندازم و همراهش واسه درای جلو و جایگزین اون باندای بی کیفیت، یه جفت باند حدود 100 تومن بگیرم.. تا بعدا سر فرصت که کامپ گرفتم جایگزینش کنم؟

حالت پنجم هم اینکه الان فقط کامپ بگیرم تا رنج 400 تومن (یا500!!؟) و بعد بقیه رو اضافه کنم در ماههای بعد ؟!

کدوم یکی از این پنج حالت برای من مناسب تره به نظر شما ؟؟
    هرکدوم از پنج حالت بالا رو که مناسب دونستید ، برند و مدلی (اسپیکر و کامپ و .. ) هم توی همون رنج معرفی کنید لطفا..

یه نکته هم اینکه صدای تیز اصلا نمیخوام.. باتوجه به اینکه پخش فعلا همین 7150 میمونه ،‌ لطفا سیستمی با صدای گرم و شفاف پیشنهاد بدید.. با وجود 7150 حتی !
    حالا سر آخرررر که همه رو گرفتم، پخش رو هم عوض میکنم و یه آلپاین خوب میندازم.. (اونموقع هم مزاحمتون میشم ایشالا) ..

گرچه بیس باز نیستم اما ترجیح میدم بیس قابل قبولی داشته باشه سیستمم.. واسه بعضی ترکها ، و بعضی وقتها، خیلی میچسبه !

=-=

حالا سوال درمورد چنتا مدل :

هلیکس e69x خوبه برای من؟

کامپ esk165.l5 چطوره به نطر شما ؟

باند mtx t6c693 رو هم بهم پیشنهاد دادن.. چطوره ؟

راکفورد و فوکال و اینا هم که گویا سخت گیر میاد

.

ببخشید زیاد شد...
    ممنون میشم اگه تونستید زودتر راهنماییم کنید چون با توجه به اینکه باید به صورت خرید اینترنتی تهیه کنم سیستم رو، یه مقداری طول میکشه رسیدن و نصبش و منم که عجووول

پروفشنال EhsanEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

ممنون از راهنمایی حمید خان ، البته الان طی جستجوی بیشتر بین چند کواک گیر کردم در حقیقت بین هلیکس
    e69x و jbl t696L و hertz hcx 690 . من چون ساب نمیخوام میخوام کواکی که میگیرم به اندازه کافی بیس و تفکیک صدای خوب داشته باشه . در ضمن برای اینها چه آمپی مناسب تره؟ ممنون

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اول اینکه میخوام ببینم اگه کواکسیال بگیرم بندازم عقب، باندای فابریک جلو رو از مدار خارج کنم و فقط از عقبیا استفاده کنم ؟ چون فکر میکنم اگه صدا ازشون بگیرم، صدا رو خراب کنن!

سوال دوم اینکه اصلا توی طاقچه (206) نتیجه بهتری داره یا توی درای عقب بذاریم استیج عقب رو ؟!
    من یه مدت اسپیکرهای جلو رو قطع کرده بودم و فقط با 718 ها روی طاقچه آهنگ گوش میدادم، اصلا قابل مقایسه با صدایی که از اسپیکرهای جلو میاد نیست! کلا کار اشتباهی هست به نظر من
    الان یه کامپ 50 واتی روی درهای جلو دارم صداش با اینکه حجمش به 718 ها نمیرسه ولی واقعا عالیه

6. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستان گل
    میخواستم نظرتون در مورد سیستم زیر بدونم . ..
    8019 کنوود
    آمپ R400-4D راکفورد
    کواک R169X3 راکفورد
    کامپ R165-S راکفورد

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستان گل
    میخواستم نظرتون در مورد سیستم زیر بدونم . ..
    8019 کنوود
    آمپ R400-4D راکفورد
    کواک R169X3 راکفورد
    کامپ R165-S راکفورد
    سلام
    رده پائین محصولات راکفورد هست.
    من خودم شخصا با هیچکدوم از اسپیکرهای جدید راکفورد ارتباط برقرار نکردم.حتی سری پاور.
    باید خودتون صداش رو بشنوید و تصمیم بگیرید.
    پخشتون عالیه.
    ممنون از راهنمایی حمید خان ، البته الان طی جستجوی بیشتر بین چند کواک گیر کردم در حقیقت بین هلیکس
    e69x و jbl t696L و hertz hcx 690 . من چون ساب نمیخوام میخوام کواکی که میگیرم به اندازه کافی بیس و تفکیک صدای خوب داشته باشه . در ضمن برای اینها چه آمپی مناسب تره؟ ممنون
    هرتز که بزارش کنار چون مشکل دار میشه متاسفانه
    696 یه اسپیکر قدرتی هست اما بیسش کمی خشکه.
    هلیکس کیفیت صدای خوبی داره مخصوا اگر ماشین پراید باشه.
    برای 696 شما باید 150 وات RMS در نظر بگیرید.
    اما e69x با آمپ ارزون هم درایو میشه. البته اگر شما بتونید هزینه رو افزایش بدید و رو آمپلیفایر سرمایه گذاری بیشتری نمائید مسلما تنیجه خروجی خیلی بهتر میشه.
    مثلا به جای آمپلیفایرهای پایونیر و کن وو از برندهای ادیسان یا آلپاین استفاده نمائید.

مرسی از پاسختون
    این 1073 ازینا بهتره ؟
    hertz hcx690
    helix e69
    kappa 693.11
    1073 فقط به خاطر موتور قوی که داره و حجم بیس بالائی که تولید میکنه بسیار معروف شده. اگر دنبال بیس سنگین هستید 1073 براتون مناسبه البته آمپ رو هم باید قوی و بهتره دو کانال استفاده کنید.
    اما اگر کیفیت صدا هم براتون مهمه E69X خیلی خوبه. در مقابل هزینه ای که میکنید.693 کاپا میشه گفت با مدل قدیمی خیلی فرق صدائی نکرده(البته من خودم هنوز توفیق تست کردنش رو نداشتم نقل قول از دوستان میکنم)ضمنا قیمتش هم قابل مقایسه با هلیکس نیست.

حمید آقا من بجای پخش x400 کننود پخش کنوود 7056 رو گرفتم. پخش رو هم که طبق گفته خودت هلیکس E69X برداشتم.
    اول بگم که صداش حرف نداره. میشه گفت کیفیتی رو داره که مد نظر من بود. دمت گرم بابا
    فقط یه سوال از 25 با بالا صدا بهم میریزه. خوب طبیعیه چون آمپلی ندارم.
    پیشنهاد میکنی روش آمپلی بذارم؟
    اگه آره چی بذارم که هزینه بالا بر نداره؟
    ضمنا بگم من صدای بالا به کارم نمیاد فقط کیفیت مد نظرمه.
    بسیار عالی.مبارکت باشه.
    برایآمپ هم بالا عرض کردم بسستیگ داره چه میزان هزینه نمائید.
    اما تو مقوله آمپ همیشه گفتم باز هم عرض میکنم سعی کنید خوب هزینه کنید چون آمپ خوب هم براتون میمونه هم ارزش افزوده ایجاد میکنه و زمان فروش اغلب کمتر متضرر خواهید شد و هم اینکه کیفیت صدا رو به مراتب بیشتر میکنه.
    چقدر میتونید هزینه کنید؟
    دوستان من میخوام باطری ماشینو عوض کنم...به من گفتن اگه میخوای باند و آمپلی ببندی باید روی آمپر باطری دقت کنی!

منم قصد دارم در آینده باند و احتمالا امپلی متوسط ببندم

ماشین هم پراید 111 هست...خواستم ببینم برای اینکه بتونه برق مورد نظر رو راحت هندل کنه باید باطری چند امپر بگیرم براش؟؟62 کافیه؟؟

باندی که میخوام بگیرم در آینده نهایتا باند پایونیر یا jvc بین 200 تومنی هست.و امپلی هم یه چیز ارزون 300-400 تومنی
    بله 62 کافیه ولی اگر احتمال میدهید بخواید در آینده از قدرت بیشتری استفاده کنید 65 یا 74 بگیرید که خیالتون راحت باشه.
    در حال حاضر همین آمپراژ که فرومدین کافیه.
    سلام.kenwood 6995ex تو بازار پيدا ميشه ؟قيمتش الان چنده؟
    سوال کردم گفتند هفته دیگه میاد و احتمالا تو براشون هست.قیمت مشخص نیست.
    شما اواخر هفته دیگه اینجا پیگیری کن از بنده.

9. 7 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از جواب کاملت حمید جان
    حالا که شما اینقد مهربونی، من همه سوالامو که تو فرومای دیگه تقریبا بی جواب موند واسم رو یه جا میپرسم ازتون

من دیروز 7150 رو جایگزین پخش فابریک کردم.. انتظار داشتم یه مقدار بیشتری تفاوت احساس کنم با همین باندای فابریک درای جلو! اما اینجوری نشد!
    حالا

حالت سوم اینکه الان یه ترکیب کامپ و اسپیکر بیضی تا رنج 500 تومن بگیرم خوبه ؟ یا نه الان همون 400 رو اختصاص بدم به کواکسیال و بعد به مرور ماههای بعد کامپ و آمپ رو اضافه کنم ؟
    این ترکیب 500 تومنی رو واسه این میگم چون توقع خیلی بالا ندارم و سیستمو واسه کل کل نمیبندم!.. فقط واسه لذت بردن هست و با شیشه های غالبا بالا !

حالت چهارم اینکه کواکسیال رو تا رنج 400 بگیرم بندازم و همراهش واسه درای جلو و جایگزین اون باندای بی کیفیت، یه جفت باند حدود 100 تومن بگیرم.. تا بعدا سر فرصت که کامپ گرفتم جایگزینش کنم؟

حالت پنجم هم اینکه الان فقط کامپ بگیرم تا رنج 400 تومن (یا500!!؟) و بعد بقیه رو اضافه کنم در ماههای بعد ؟!

کدوم یکی از این پنج حالت برای من مناسب تره به نظر شما ؟؟
    هرکدوم از پنج حالت بالا رو که مناسب دونستید ، برند و مدلی (اسپیکر و کامپ و .. ) هم توی همون رنج معرفی کنید لطفا..

یه نکته هم اینکه صدای تیز اصلا نمیخوام.. باتوجه به اینکه پخش فعلا همین 7150 میمونه ،‌ لطفا سیستمی با صدای گرم و شفاف پیشنهاد بدید.. با وجود 7150 حتی !
    حالا سر آخرررر که همه رو گرفتم، پخش رو هم عوض میکنم و یه آلپاین خوب میندازم.. (اونموقع هم مزاحمتون میشم ایشالا) ..

گرچه بیس باز نیستم اما ترجیح میدم بیس قابل قبولی داشته باشه سیستمم.. واسه بعضی ترکها ، و بعضی وقتها، خیلی میچسبه !

=-=

حالا سوال درمورد چنتا مدل :

هلیکس e69x خوبه برای من؟

کامپ esk165.l5 چطوره به نطر شما ؟

باند mtx t6c693 رو هم بهم پیشنهاد دادن.. چطوره ؟

راکفورد و فوکال و اینا هم که گویا سخت گیر میاد

.

ببخشید زیاد شد...
    ممنون میشم اگه تونستید زودتر راهنماییم کنید چون با توجه به اینکه باید به صورت خرید اینترنتی تهیه کنم سیستم رو، یه مقداری طول میکشه رسیدن و نصبش و منم که عجووول

سلام خواهش میکنم لطف دارید شما
    1-خیر موافق به قطع اسپیکرهای جلو نیستم.
    2-سایز اسپیکرهای درهای عقب 206 13 سانتی هست.اگر بخواید کیفیت خوبی داشته باشه باید هزینه بالا برای هر دو استیج بپردازید.مسلما کیفیت صدا بهتر میشه.در غیر اینصورت میتونید یه کامپوننت 16 روی طاغچه عقب نصب کنبد.در این حالت نیاز به ساب ووفر حتما احساس میشه که با یه ساب 8 یا 10 تو باکس سیلد میشه مشکل رو حل کرد.
    3-من یه پیشنهاد کلی میدم خدمتتون.چون قراره خورد خورد برید جلو
    دو جفت کامپوننت هلیکس E62C قیمت هر جفت 438 تومن (البته بالاتره اگر مایل باشیدمعرفیتون میکنم از شرکت تهیه کنید یا خودم براتون مگیرم)
    آمپلیفایر 4 کانال Match مدل MA40FX قیمت برای شما 550
    ساب باکس هلیکس P8Eقیمت 477
    آمپلیفایر ساب MA10FX قیمت 520
    این یه سیستم کیفیتی همراه با قدرت کافی تو فضای 206 هست.
    حالا شما اگر میبینید هزینه بالاس میتونید کلا کامپاننت عقب رو حذف نمائید که در اینصورت آمپ مونو هم حذف میشه و هزینه کاهش میابد.
    گزینه بعدی نصب کواکسیال E6X به جای کامپاننت روی طاغچه عقب هست با این تفاوت که مستقیم به پخش وصل بشه و هزینه آمپ مونو به سیستم تحمیل نگردد.قیمت این اسپیکر هم برای شما205 تومن هست.
    اگر بار گلیدن بیاد که از اون هم پیشنهاد خدمتتون میدم.
    ولی در حال حاضر هلیکس به عنوان بهترین گزینه برای کالاهی صوتی از نظر کیفیت و قیمت و همچنین از نظر اورجینال بودن هست.
    در مورد نصب اسپیکر بیضی با توجه به نوع خودرو اگر ساب هم نصب کنید بله میتونید چون به خاطر نوع طراحی ماشینهای هاچ بک ، اسپیکرهای بیضی اون بیس عمیق و دلنشین رو نمیتوانند تولید نمایند.
    به نظر من کیفیت کامپوننتهای هلیکس بهتر از هرتز هست.
    فوکال که بله تقریبا نیست ولی راکفورد هست که البته م نپیشنهاد نمیکنم.
    اگر هرگونه سوال دیگری هم داشتید،بنده درخدمتتون هستم.

11. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال EhsanEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

ممنون ، تصمیمم برای خرید همین هلیکس شد ، فقط آمپ مناسبشم اگه میشه معرفی کنید ، و اینکه اگر بدون آمپ این رو با هدیونیت آلپاین 140 یا 150 استفاده کنیم چقدر تفاوت داره صداش با زمانی که آمپ استفاده کنیم ؟ آیا به مرور باعث فشار به هدیونیت و خرابیش میشه ؟ ( با توجه به این که این هد یونیت های آلپاین 4 خروجی 50 وات دارن ، و این کواکسیال هم 50 وات هست آیا بدون آمپ کاملا مناسب هم نیستن؟ )

یه اسپیکر ارزون قیمت هم برای جلوی پراید معرفی کنید که همزمان با هلیکس که در عقب نصب میشه استفاده کنم یکم صدا حالت سه بعدی بگیره تو ماشین ، ترجیحا اگر چیزی باشه که نیاز به بریدن تو دری ها نباشه که چه بهتر . یک دنیا تشکر
    Last edited by EhsanEricsson; 18-11-2014 at 11:45.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون ، تصمیمم برای خرید همین هلیکس شد ، فقط آمپ مناسبشم اگه میشه معرفی کنید ، و اینکه اگر بدون آمپ این رو با هدیونیت آلپاین 140 یا 150 استفاده کنیم چقدر تفاوت داره صداش با زمانی که آمپ استفاده کنیم ؟ آیا به مرور باعث فشار به هدیونیت و خرابیش میشه ؟ ( با توجه به این که این هد یونیت های آلپاین 4 خروجی 50 وات دارن ، و این کواکسیال هم 50 وات هست آیا بدون آمپ کاملا مناسب هم نیستن؟ )

یه اسپیکر ارزون قیمت هم برای جلوی پراید معرفی کنید که همزمان با هلیکس که در عقب نصب میشه استفاده کنم یکم صدا حالت سه بعدی بگیره تو ماشین ، ترجیحا اگر چیزی باشه که نیاز به بریدن تو دری ها نباشه که چه بهتر . یک دنیا تشکر
    خب به سلامتی.چند قیمت داری؟ 255 من برای بچه ها گرفتم.با پخش میشه مستقیم بست ولی خب به IC پخش فشار میاد و رو ولومهای بالا دیستورشن میکنه.ضمنا پخشها بین 18-22 در بهترین شرایط خروجی میدن اون 50 وات ماکزیمم هست.
    برای آمپ حد اکثر چقدر میخواید هزینه نمائید؟بالا عرض کردم در مورد آمپ.
    کن وود 526 میتونید بگیرید
    پایونیر 3602 هم میتونید.
    ولی من پیشنهاد میکنم پولتون رو دور نریزید چون واقعا کیفیت پایونیر و کن وود پائینه.یه آمپ حرفه ای خوب بگیرید تا نتیجه اون رو ببینید.
    Ma40Fx گزینه فوق العاده ای.550 تومن میتونم براتون بگیرم. 600 قیمتش هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •