ممنون از جواب کاملت حمید جان
حالا که شما اینقد مهربونی

، من همه سوالامو که تو فرومای دیگه تقریبا بی جواب موند واسم رو یه جا میپرسم ازتون
من دیروز 7150 رو جایگزین پخش فابریک کردم.. انتظار داشتم یه مقدار بیشتری تفاوت احساس کنم با همین باندای فابریک درای جلو! اما اینجوری نشد!
حالا
اول اینکه میخوام ببینم اگه کواکسیال بگیرم بندازم عقب، باندای فابریک جلو رو از مدار خارج کنم و فقط از عقبیا استفاده کنم ؟ چون فکر میکنم اگه صدا ازشون بگیرم، صدا رو خراب کنن!
سوال
دوم اینکه اصلا توی طاقچه (206) نتیجه بهتری داره یا توی درای عقب بذاریم استیج عقب رو ؟!
حالت
سوم اینکه الان یه ترکیب کامپ و اسپیکر بیضی تا رنج 500 تومن بگیرم خوبه ؟ یا نه الان همون 400 رو اختصاص بدم به کواکسیال و بعد به مرور ماههای بعد کامپ و آمپ رو اضافه کنم ؟
این ترکیب 500 تومنی رو واسه این میگم چون توقع خیلی بالا ندارم و سیستمو واسه کل کل نمیبندم!.. فقط واسه لذت بردن هست و با شیشه های غالبا بالا !
حالت
چهارم اینکه کواکسیال رو تا رنج 400 بگیرم بندازم و همراهش واسه درای جلو و جایگزین اون باندای بی کیفیت، یه جفت باند حدود 100 تومن بگیرم.. تا بعدا سر فرصت که کامپ گرفتم جایگزینش کنم؟
حالت
پنجم هم اینکه الان فقط کامپ بگیرم تا رنج 400 تومن (یا500!!؟) و بعد بقیه رو اضافه کنم در ماههای بعد ؟!
کدوم یکی از این پنج حالت برای من مناسب تره به نظر شما ؟؟
هرکدوم از پنج حالت بالا رو که مناسب دونستید ، برند و مدلی (اسپیکر و کامپ و .. ) هم توی همون رنج معرفی کنید لطفا..
یه نکته هم اینکه صدای تیز اصلا نمیخوام.. باتوجه به اینکه پخش فعلا همین 7150 میمونه ، لطفا سیستمی با صدای گرم و شفاف پیشنهاد بدید.. با وجود 7150 حتی !
حالا سر آخرررر که همه رو گرفتم، پخش رو هم عوض میکنم و یه آلپاین خوب میندازم.. (اونموقع هم مزاحمتون میشم ایشالا) ..
گرچه بیس باز نیستم اما ترجیح میدم بیس قابل قبولی داشته باشه سیستمم.. واسه بعضی ترکها ، و بعضی وقتها، خیلی میچسبه !
=-=
حالا سوال درمورد چنتا مدل :
هلیکس e69x خوبه برای من؟
کامپ esk165.l5 چطوره به نطر شما ؟
باند mtx t6c693 رو هم بهم پیشنهاد دادن.. چطوره ؟
راکفورد و فوکال و اینا هم که گویا سخت گیر میاد
.
ببخشید زیاد شد...
ممنون میشم اگه تونستید زودتر راهنماییم کنید چون با توجه به اینکه باید به صورت خرید اینترنتی تهیه کنم سیستم رو، یه مقداری طول میکشه رسیدن و نصبش و منم که عجووول