معلوم میشه مشهد نسبت به بقیه ی شهرها تعریفی نداره
اینم گاز نزدیک به صدمتری
البته توی حیاط خونه آنتنش رو گرفتم
با IDM از سرور داخلی تا 11مگابیت هم رسید ولی سرعت پایدار همینه
![]()
معلوم میشه مشهد نسبت به بقیه ی شهرها تعریفی نداره
اینم گاز نزدیک به صدمتری
البته توی حیاط خونه آنتنش رو گرفتم
با IDM از سرور داخلی تا 11مگابیت هم رسید ولی سرعت پایدار همینه
![]()
Last edited by HardwareMaster; 15-11-2014 at 04:23.
وایمکس ایرانسل یک طرح شکست خوردست. با اون سرعت مسخره ای که داره کاربر ترجیح میده از همون GPRS استفاده کنه تا اینکه پول بالای مودمش بده
فکر کنم 3-4 سال قبل مودم داخلی اش (indoor) رو که مکعب مستطیل بزرگ و زردی بود داشتم سرعت روی 128 کیلوبیت نه 1k بالا نه پایین بسته شده بود
کلی شارژ کرده بودم ولی بعلت همین سرعت پایینش اونقدر استفاده نکردم تا اینکه فکر کنم یکی اومد یادگاری برداشت برد چون پیداش نیست
دوستان باید یک چیز درنظر بگیرم با این پهنای باند دانلود سنگین اصلا بدرد نسل 3 4 نمیشه مگر زمانی که پهنای باند بره بالا.متاسفانه یک عده فقط دنبال دانلود کردن فیلم سریال بازی هستن.مطمن باشید اینجا اگر جایی مثل آمریکا بود دهن شبکه سرویس میکردن و شبکه به هوا میرفت
تجربه دو سه روز منه تری جی ایرانسلم جایگزین adsl نمیشه وب گردی کند ارورهای بیخود زیاد. فقط به درد دانلود میخوره والسلام
درست همینطوره منم وایمکسمو دادم به کسی ، وایمکس میخواست دادم فعلآ استفاده کنه گفتم نخر ، 2 ماهه دستشه ... من از فروردین ماه ای دی اس ال گرفتم ... وایمکس تو صفحه باز کردن هم افتضاحه (پینگ)
شهرهای تحت پوشش ایرانسل آپدیت شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی که سرعت ای دی اس ال ها بالا نره همه از 3 جی استفاده میکنن واسه دانلود البته اگه سرعتا درست شه . حجم ها هم درست شه دیگه همه به صورت انلاین هم فیلم میبینن هم موزیک گوش میدن ...
دوستان من یه سوال دارم الان گیج شدم۲۵۵۹۸ مگا بايت یعنی 2.5 گیگ یا 25 گیگ؟
25 گیگ .....
25 گیگ میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)